Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote:Pjanić ne može prebacit ni živog zida ni druge stative u repki već odavno
Jasno ko sunce ... ali nekontam zašto ... pa lakše ju je poslati malo višlju i malo dalju nego ono šta je on izvodio u zadnjem ciklusu (a pogotovu u baražu) .... uvrće je kao da hoće pogoditi golmana ispod pazuha (umal ne rekog gdje) ...
Nemam ja ništa protiv tih egzibicija ...ali hajd nas jednom sviju zajebi pa je nabi u gužvu kako to radiš u Italiji ...bez zavrćanja - punom nogom. Nći će se neko visok da podmetne glavu ...
luckylaka wrote:Nakon dvadesetak godina prvi put cu vjerovatno propustiti utakmicu RBiH razlog je sto sam promjenio firmu I ne mogu dobiti minutu slobodno zato ako neko ima link da se moze pogledati na android telefonu neka postavi. Znam da ima dobre raje I da ce se bar potruditi da nadju nesto. Ko Boga vas molim
haj ovu mozess propustiti , al' zato reci u firmi da 7 octobra trebas day off , imas mjesec fore , dace amerikanci..izmisli nesto
ma samo nek kaze bajram , religijski praznik I moraju dati nema druge.
luckylaka wrote:Nakon dvadesetak godina prvi put cu vjerovatno propustiti utakmicu RBiH razlog je sto sam promjenio firmu I ne mogu dobiti minutu slobodno zato ako neko ima link da se moze pogledati na android telefonu neka postavi. Znam da ima dobre raje I da ce se bar potruditi da nadju nesto. Ko Boga vas molim
foxsoccer2go.com
Probacu
Ovo ce ti raditi samo ako na kablovskoj imas foxsoccer, trazice ti da se "ulogujes" koristeci podatke od kablovske.
Ima i ono cudo balkaniyum, ako ga imas, skines njihov app i pici.
Ovo ce ti raditi samo ako na kablovskoj imas foxsoccer, trazice ti da se "ulogujes" koristeci podatke od kablovske.
Ne moras ici na stranicu, imas i android aplikaciju. Ali ovo ti je opcija jedino ako imas pretplatu za kablovsku TV, kao sto je vec napisao Fudo.
Fudo387 wrote:
Ne moras ici na stranicu, imas i android aplikaciju. Ali ovo ti je opcija jedino ako imas pretplatu za kablovsku TV, kao sto je vec napisao Fudo.
MaroonBrigade wrote:
Mislite na foxsports2go.com
Na FoxSoccer preplata je $20 ...
Ne'am pojma Znam da je meni 'fri' kada uletim sa login od Verizon-a
Nadzorna_ploca wrote:Ocekivan sastav.
Vec sam rekao da ce se Cimirot nacekati da odigra utakmicu.
Jbga, i on i Ordagic su premladi da bi mogli igrat, ovaj drugi cak nema mjesta ni na sirem spisku.
Kod nas ti je kad nemas ama bas nikoga ko nikad nije igr'o u nasoj ligi, onda eventualno moze dobiti 5 minuta sudijske nadoknade.
Officer Crabtree wrote:protiv estonije se igra ljudi, na domaćem terenu, šta će mu cimirot sad... sastav taman za razbijanje bunkera
Protiv Belgije "protiv Belgije se igra ljudi, na gostujucem terenu, sta ce mu sad Cimirot, da ga sad ubacuje"
I ja sam npr. siguran da Ordagic u ovom trenutku moze vise pomoci ekipi u ovoj utakmici od Medunjanina npr, ako vec pricamo o razbijanju bunkera. Pa i mali Kozulj iz Hajduka, kojeg je trebalo jos i prosle kvalifikacije polahko uvoditi u reprezentaciju...
Memisevic na klupi bar itd itd.
Ako hocemo jacu domacu ligu mora se i ona malo pratiti, a nije bas da ama bas nikoga nema za reprezentacije. Svakakvih panjeva je kroz nju proslo
Officer Crabtree wrote:protiv estonije se igra ljudi, na domaćem terenu, šta će mu cimirot sad... sastav taman za razbijanje bunkera
Sastav da nam protivnik klepi bod ili bodove.
I uvijek je priča šta će mu Cimirot sad, šta ćemu Hodžić, šta će mu ovaj, šta će mu onaj. Vazda ista glupa priča. Igrali ili protiv Belgije ili protiv Estonije ili protiv Luksemburga, uvijek je "šta će mu on".
Slazem se sa generalnim koncenzusom u vezi mladjih igraca, ali mislim da je Medunjanin u dobroj formi trenutno.
Capajebo wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Ocekivan sastav.
Vec sam rekao da ce se Cimirot nacekati da odigra utakmicu.
Jbga, i on i Ordagic su premladi da bi mogli igrat, ovaj drugi cak nema mjesta ni na sirem spisku.
Kod nas ti je kad nemas ama bas nikoga ko nikad nije igr'o u nasoj ligi, onda eventualno moze dobiti 5 minuta sudijske nadoknade.
Pet igraca iz trenutne prve postave je igralo nasu ligu.
Last edited by jeza u ledja on 06/09/2016 20:08, edited 1 time in total.
Ma ja, sta ce mu Cimirot....sta ce i Musa kosarkaskoj reprezentaciji, igrali smo s tamo nekom Svedskom, moze ko bilo.
Jbm ti mentalitet, necu da gledam penzionere, hocu omladinu! Jbo ga sport, na sta je doslo, pojedini ce igrati dok im se ne upise u PIO minimalna penzija!