Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

mario001

#126 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by mario001 »

babanovac wrote:
mario001 wrote:Tuzla je sada i ljetovaliste... :-)
Koliko hotela ima u Tuzli, dva ili tri???
Tendenca rasta.
Sa rastom turizma :lol: :lol:
Banksy

#127 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Banksy »

Eskaliraće ovo... :mrgreen:
babanovac

#128 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

mario001 wrote:
babanovac wrote:
Tendenca rasta.
Sa rastom turizma :lol: :lol:

Vidimo se u subotu na jezeru, nakon utakmice.
mario001

#129 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by mario001 »

Banksy wrote:
Nece, kad odes u Tuzlu tesko mozes naci pristojan smjestaj, ali evo sad vidim i zasto, sve puno turista :D :D :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#130 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

Sta je tvoja misija ovdje? Imas li napisati nesto argumentovano i smisleno? Znas li koliko ljudi ljeti posjeti Panoniku? Jesi li ikad bio tamo?

Tuzla nije ljetovaliste, nazalost nemamo ni rijeku ni prirodno jezero, ali i Panonika privlaci posjetitelje. Naravno, najvise ih je iz TK, ali kako rekoh prije, dolaze ljudi iz cijele BiH. Neki dolaze samo na jedan dan, ali nisu rijetki oni koji su tu vec godinama na odmoru (10tak dana).
Mohamad Sissoko

#131 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Mohamad Sissoko »

costacurta wrote:Evo ti Jasmina tvog i njegove vizije budućnosti i sadašnjosti:

"Mi u SDP-u ćemo antifašizmom braniti Tuzlu i BiH. U crno je zavijeno i zamotano Sarajevo. Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno. Poručujem onima koji su opkolili grad da Tuzlu niko nikada pokorio nije. Mi se njih ne bojimo. Nama su obrazi i ruke čiste˝, kazao je Imamović"

Ovo meni zvuči zastrašujuće i puno zla da je to strašno. Msm, jel imaju neki pravilnici, kodeksi ponašanja, govor mržnje ovo-ono?
Frajer je..... hmmmmmmm... kako bih rekao...... pa počinje me zabrinjavati :?

Njima je sinoćnji skup u Tz prošao samo u pljuvanju Bakira Dodika Čovića. Bgmi, ne znam, meni to djeluje kao brod bez kapetana, negdje na pučini, poderanih jedara, plovi bez kompasa i pravca, uzda se u povoljan vjetar i pojma nemaju kud će ih struja odvesti.
Sunce ti... pa lik je puko totalno.
babanovac

#132 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

plain vanilla wrote:
Sta je tvoja misija ovdje? Imas li napisati nesto argumentovano i smisleno? Znas li koliko ljudi ljeti posjeti Panoniku? Jesi li ikad bio tamo?

Tuzla nije ljetovaliste, nazalost nemamo ni rijeku ni prirodno jezero, ali i Panonika privlaci posjetitelje. Naravno, najvise ih je iz TK, ali kako rekoh prije, dolaze ljudi iz cijele BiH. Neki dolaze samo na jedan dan, ali nisu rijetki oni koji su tu vec godinama na odmoru (10tak dana).
70% vozila parkiranih na parkinzima oko Panonike je registrovano u inostranstvu U Julu i Augustu, tamo i ne idem. Odakle ste? Vele iz Graza. Na stranu ako imaju imena Enes, Mehmed... 2003., 2004., Tuzla u vecernjim satima je bila prazna. 2016., ogromna razlika. Otvaraju se mali pansioni, otvoren je veliki hotel. Sve onako, slucajno, bez ikakve povezanosti sa razvojnom politikom grada. Svaka investicija u Tesnju je zasluga nacelnika, svaka u Tuzli je puka slucajnost. No, nije bitno. Mentalitet mahale nista dobrog nije donio. A evropskoj Tuzli je najveca prepreka mentalitet mahale. I svakoj drugoj samodovoljnoj provinciji. Ne talasaj. Smijali su se ovdje prvom masinovodji, kada je pokusao objasniti da lokomotivi ne treba sijeno da bi je pokrenuo. Od marta dogodine, direktan let za London. Ipak se krece. Ta ce on za London. Za mnoge ovdje, covjek jos nije bio na Mjesecu. Otici ce i na Mars, oni ce u svojim mutvacima, u pauzi izmedju Macinih sisa, razglabat teoriju nemoguceg. Ne radi se ovdje o Jasminu. Nego o konzervatizmu. Nisu ljudi sa Sedrenika napravili vijecnicu, nije covjek sa Bistrika osnovao Energoinvest, niti je ekipa iz Sirokace dovela olimpijadu. Ta ce oni olimpijadu. Sjedi tu na verandu, suti i pusi. Nema to veze samo sa izgradnjom i upracljanjem gradom. Konzervatizam je prisutan u svakoj sferi zivota. Odes na edukaciju u inostranstvo, vratis se i kazes: oni to zavrse brze i jeftinije od nas, s boljim rezultatima. Ta ces ba ti eksperimentisat, cuj to, bolje, brze i jeftinije. Nego, hajde ti skuplje i sporije. MI TO NIKAD NISMO TAKO.
General War

#133 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

plain vanilla wrote:

Ma sjecam se ovog lika kad smo raspravljali o ulicama u tuzli...zelembac njaki :mrgreen:
General War

#134 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

mario001 wrote:
Banksy wrote:
Nece, kad odes u Tuzlu tesko mozes naci pristojan smjestaj, ali evo sad vidim i zasto, sve puno turista :D :D :D
Dolazi nam raja iz Begisa, imas u Banovicima smjestaj tj, na Zlaci dostojna tvojih visokih standarda :mrgreen:
pinkman

#135 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by pinkman »

babanovac wrote:
plain vanilla wrote:

70% vozila parkiranih na parkinzima oko Panonike je registrovano u inostranstvu U Julu i Augustu, tamo i ne idem. Odakle ste? Vele iz Graza. Na stranu ako imaju imena Enes, Mehmed... 2003., 2004., Tuzla u vecernjim satima je bila prazna. 2016., ogromna razlika. Otvaraju se mali pansioni, otvoren je veliki hotel. Sve onako, slucajno, bez ikakve povezanosti sa razvojnom politikom grada. Svaka investicija u Tesnju je zasluga nacelnika, svaka u Tuzli je puka slucajnost. No, nije bitno. Mentalitet mahale nista dobrog nije donio. A evropskoj Tuzli je najveca prepreka mentalitet mahale. I svakoj drugoj samodovoljnoj provinciji. Ne talasaj. Smijali su se ovdje prvom masinovodji, kada je pokusao objasniti da lokomotivi ne treba sijeno da bi je pokrenuo. Od marta dogodine, direktan let za London. Ipak se krece. Ta ce on za London. Za mnoge ovdje, covjek jos nije bio na Mjesecu. Otici ce i na Mars, oni ce u svojim mutvacima, u pauzi izmedju Macinih sisa, razglabat teoriju nemoguceg. Ne radi se ovdje o Jasminu. Nego o konzervatizmu. Nisu ljudi sa Sedrenika napravili vijecnicu, nije covjek sa Bistrika osnovao Energoinvest, niti je ekipa iz Sirokace dovela olimpijadu. Ta ce oni olimpijadu. Sjedi tu na verandu, suti i pusi. Nema to veze samo sa izgradnjom i upracljanjem gradom. Konzervatizam je prisutan u svakoj sferi zivota. Odes na edukaciju u inostranstvo, vratis se i kazes: oni to zavrse brze i jeftinije od nas, s boljim rezultatima. Ta ces ba ti eksperimentisat, cuj to, bolje, brze i jeftinije. Nego, hajde ti skuplje i sporije. MI TO NIKAD NISMO TAKO.
Normalno da je zasluga nacelnika Tesnja za investicije tamo, kad covjek ode na konferenciju gdje se skupljaju investitori i svakom pojedinacno prilazi i nudi im da investiraju u Tesanj, a Jasmin ode na knjizevne susrete :D
Ommadawn

#136 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Ommadawn »

Je, a krenes sa glavne ceste u neka naselja u Tuzli, pokrenes kamen u bubregu zbog rupa na ulicama.
Ima Panonsko jezero, sve je to fino i lijepo ali dodjes do mosta na Jali i uvjeris se da deponija protice kroz cijeli grad.
Gdje je tu djelo i rjesenje Jasmina Imamovica?

Nije da je u Sarajevu bolje ali Sarajevo nije tema.
babanovac

#137 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Jeste, jos uz to kaze tesanjskim programerima koji softver ima prodju na trzistu.
plain vanilla

#138 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

General War wrote: Ma sjecam se ovog lika kad smo raspravljali o ulicama u tuzli...zelembac njaki :mrgreen:
ma nije on iz Tuzle, ubaceni element :mrgreen:
plain vanilla

#139 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

Ommadawn wrote:Je, a krenes sa glavne ceste u neka naselja u Tuzli, pokrenes kamen u bubregu zbog rupa na ulicama.
Ima Panonsko jezero, sve je to fino i lijepo ali dodjes do mosta na Jali i uvjeris se da deponija protice kroz cijeli grad.
Gdje je tu djelo i rjesenje Jasmina Imamovica?

Nije da je u Sarajevu bolje ali Sarajevo nije tema.
O tome smo danas pricali, Tuzla od Carsije do Brcanske, ostalo :zzzz:
Ommadawn

#140 Re: RE: Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Ommadawn »

insomnia78 wrote:
mario001 wrote:Cek, ti stvarno mislis da postoje turisti koje zanimaju vjestacka jezera u Tuzli????
Naravno da postoje. Znam ja stariji par Francuza koji svake godine dolaze skitati po Hr i Bih i obavezno svrate na Panoniku
Je ali par starijih Francuza je daaaaleko ispod tacke po kojoj bi se moglo definisati da je turisticki potencijal Panonike toliki da ga i strani turisti posjecuju. Znam i ja par svedskih familija koje su bile tamo ali bi kurac ikada za njih cule da se slucajno nisu druzili sa Bosancima koji zive i rade u njihovoj zemlji.
No opet, bolje i Panonika nego jebene visocke piramide. Panoniku bar vidis.
General War

#141 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

plain vanilla wrote:
General War wrote: Ma sjecam se ovog lika kad smo raspravljali o ulicama u tuzli...zelembac njaki :mrgreen:
ma nije on iz Tuzle, ubaceni element :mrgreen:
nisam ni rekao da je iz tuzle..ali gaji neobicnu ljubav prema tuzlacima :D
mario001

#142 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by mario001 »

plain vanilla wrote:

Procitao Jasminovu izjavu kako nece dati da Tuzla bude zavijena u crno kao Sarajevo pa me zanima cime to Tuzla moze privuci Arapske turiste, nece doci zbog vjestackih jezera sigurno.
plain vanilla

#143 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

General War wrote:
nisam ni rekao da je iz tuzle..ali gaji neobicnu ljubav prema tuzlacima :D
sve pršti od ljubavi :mrgreen:
Last edited by plain vanilla on 05/09/2016 22:55, edited 1 time in total.
General War

#144 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

Ako se ko uzelio svih ovih glupih Dzasminovih plakata na jednom mjestu...eno fali se i vozicem :lol:

http://tip.ba/2016/09/05/fotogo-sda-tuz ... preduzeca/

"Tuzla za sve nas"- tako je, za sve njih, kao i do sada. :run:
zlata

#145 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by zlata »

Meni se ovaj njegov govor ("Ne dajmo se Arapima" :roll: ) malo cuje na birvaktile, Milosevicev, na Gazimestanu.
Jedina razlika: Jasminka Imamovicka nejjja JNA iza sebe, pa da moRe palit i zarit, kako joj se cefne.

Isto sranje, drugo pakovanje.
Komunjare kad mutiraju u kvazi Naci-"rodoljube"......sve iz interesa.
Ko'nda su ucili zanat kod Hitlera. :evil:

Mozda bi mu i Trump pozavidio po elokventnosti, ksenofobiji i sovinizmu. :lol:
pinkman

#146 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by pinkman »

Stvarno ste smijesni. I pojedinci koji misle da ce im biti jos bolje ako Jasmin ostane na vlasti, i pojedinci koji misle da ce se nesto znacajno mijenjati ako dodje neko drugi. Sve je to pet deka, i zato mislim da je vrijeme da Jasmina malo manje gledamo.

Pa predmet koji imas u stanu ti dosadi gledajuci ga godinama, a ne covjek koji ti prosipa maglu..
KB9

#147 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by KB9 »

ako je sudit po onom jasminovom govoru od neki dan onda je on haman konacno izgorio
MikroBelaj

#148 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Kad mogu volit zenu poslije 20 godina braka mogu i Jasmina gledat na gradonacelnickoj poziciji,sta mi fali?
Bolje Jasmin,znam kako covjek dise za Tuzlu,dok mi je Bahrudin macak u vreci :D
costacurta

#149 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

KB9 wrote:ako je sudit po onom jasminovom govoru od neki dan onda je on haman konacno izgorio
Mene kao muslimana je onaj govor uvrijedio. Iako znam koji je šarlatan nisam se nadao da bi onako nisko mogao ići.
Puna mu usta multikulture al burke i hidzab su zlo protiv kog ce se on boriti, a ok je sjediti za astalom sa Kačavendom u Požarnici na otvaranju crkve. :(
Ako je pojam multikulturalnsti mrziti hidzab i običaje određene grupe ljudi onda ja ne želim biti dio te multikulti priče.
Uz onu priču na skupu i sav ksenofobizam samo je nedostajao "Marš na Drinu".
plain vanilla

#150 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:
KB9 wrote:ako je sudit po onom jasminovom govoru od neki dan onda je on haman konacno izgorio
Mene kao muslimana je onaj govor uvrijedio. Iako znam koji je šarlatan nisam se nadao da bi onako nisko mogao ići.
Puna mu usta multikulture al burke i hidzab su zlo protiv kog ce se on boriti, a ok je sjediti za astalom sa Kačavendom u Požarnici na otvaranju crkve. :(
Ako je pojam multikulturalnsti mrziti hidzab i običaje određene grupe ljudi onda ja ne želim biti dio te multikulti priče.
Uz onu priču na skupu i sav ksenofobizam samo je nedostajao "Marš na Drinu".
Nemoj se loziti bezveze, ovo je predizborna kampanja. Jasmin je svjestan da je njihov najjaci argument-ako ne budete glasali za nas, pobijedit ce SDA, sto je vecini Tuzlaka najgora opcoja. Nije on opozicija da sad moze nesto obecavati, jer tolike je godine na vlasti da je sve to vec mogao i napraviti.
Elem, ovo je bio predizborni skup i on je istakao jedino sto ima-mi nismo SDA.
Post Reply