Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kolegione

#126 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

pustopoljina wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:
eo i ja gledam, ima li to pos'o, zenu, djecu...obavezu ikakvu u zivotu?
haj'te kUmpire vaditi, potrosite taj testosteron na nesto korisno :-)
Neko na baš kvalitetnu šalu i repliku iz jednog filma, psuje i vrijeđa i onda te još ponajbolje etiketira kao četnika ali to je svakodnevna pojava na ovome forumu, zašto bi to trpio, ako ne moram, realno da li bi ti to trpio a da ne moraš?
Ja ne moram, u to sam siguran da ne moram i neću dok sam živ, i dokle god mogu da branim svoje dostojanstvo.
To nisu, hormoni, nije kurčenje nije ništa ružno samo jednostavno, zašto bih, kad znam da svi koji su veći mangupi u ovome gradu od mene ili su moji prijatelji ili su klošari koji ne pišu na ovakvim temama nego ugodno uživaju u opijatima :)
Ne želim da popustim ovakvim likovima.
jasko_ba

#127 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by jasko_ba »

kolegione wrote:
Neko na baš kvalitetnu šalu i repliku iz jednog filma, psuje i vrijeđa i onda te još ponajbolje etiketira kao četnika ali to je svakodnevna pojava na ovome forumu, zašto bi to trpio, ako ne moram, realno da li bi ti to trpio a da ne moraš?
Ja ne moram, u to sam siguran da ne moram i neću dok sam živ, i dokle god mogu da branim svoje dostojanstvo.
To nisu, hormoni, nije kurčenje nije ništa ružno samo jednostavno, zašto bih, kad znam da svi koji su veći mangupi u ovome gradu od mene ili su moji prijatelji ili su klošari koji ne pišu na ovakvim temama nego ugodno uživaju u opijatima :)
Image :-)
Freamon Lester

#128 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Freamon Lester »

L u c i f e r wrote:Podržavam pravo vjernika da nose vjerska obilježja kako god i gdje god žele.

Također, podržavam i pravo ateista da ne nose nikakva obilježja ili da nose obilježja ateizma ili čega god već žele.

Ali najviše od svega podržavam pravo djevojki da javno nosaju dildoe.
:lol: :sax:
pustopoljina

#129 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

kolegione wrote:
samo vi, ne dajte se omesti.
Alfons Kauders

#130 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Alfons Kauders »

Vakat je za jos jedan rebranding sarajevo-x, ovaj klix...

Dildo-x?
and

#131 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by and »

a jel ova probala nositi dildo, pa joj neko zabranio?
Ako se tako dobro osjeća i to je ispunjava, nek nosi :D
glupo mi je govoriti šta je nekome dobro,šta nije.
ako te ne ugrožava živi svoj život.treba naučiti živiti s različitostima i u 21 vijeku zaboraviti na predrasude,mržnju, neke stvari za koje smo mislili da su davna prošlost.
kolegione

#132 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

and wrote:a jel ova probala nositi dildo, pa joj neko zabranio?
ako te ne ugrožava živi svoj život.treba naučiti živiti s različitostima i u 21 vijeku zaboraviti na predrasude,mržnju, neke stvari za koje smo mislili da su davna prošlost.
Hahahah možda joj u klixu rekli da ima dress code pa je post plod njene frustracije dok sa druge strane deska gleda kolegicu u marami....
dječak sa šibicama

#133 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by dječak sa šibicama »

Lejla je sva moderna :-) koje poredjenje zenska radi... nosenje vjerskih obiljezja u nekim religijama je obaveza.

Ali interesantno je kako ce svi skociti osuditi Lejlu i jbti joj mamicu, ali onu sto pljuje zenu jer se krsti, to je smijesno i catfight, ha pa ha.
aurora313

#134 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by aurora313 »

missko wrote:Kakva budaletina
Što budaletina? To je njen stav koji ne bi trebao da bude problem za druge.

Nošenje i isticanje vlastitih vjerskih oznaka je možda prolazno u vjerski monolitnom društvu. U našem, gdje kojekakve rane nisu zarasle a vezane su i dalje na bazi vjerske podozrivosti, mogu da imaju drugačije vrijednosti i značenja za druge.

Meni lično ne smeta ako neko nosi lančić sa krstom ili se pokriva, ali za neke, to može da bude iritantno.
kolegione

#135 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

dječak sa šibicama wrote:Lejla je sva moderna :-) koje poredjenje zenska radi... nosenje vjerskih obiljezja u nekim religijama je obaveza.

Ali interesantno je kako ce svi skociti osuditi Lejlu i jbti joj mamicu, ali onu sto pljuje zenu jer se krsti, to je smijesno i catfight, ha pa ha.
Ma nije isto, one žene su bezze baš, ova ipak ima određeni uticaj na okolinu :)
ALi nema veze i da nema h"orde Alijinih fanatika bi svakako došle da joj jebu kevu jer ih je prozivala preko Facebook-a"
mirage77

#136 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mirage77 »

kolegione wrote:
Hahahah možda joj u klixu rekli da ima dress code pa je post plod njene frustracije dok sa druge strane deska gleda kolegicu u marami....
Ma treba njoj dobre tvrde cune a ne dildo. Cuna joj se vidi u ocima sto neko rece. Nije ga odavno dobro primila, pa pobjesnila. I onda pise ovakve gluposti.
Njanjavi

#137 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Njanjavi »

Kamo srece svaki dan po jedna ovakva tema, po jedan biser i veselo vazdan :lol:
Jbo vas i lejla, vjera, klix i svi dildoi svjeta :roll:
kolegione

#138 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

jasko_ba wrote: Image :-)
Hahahaah lako je tebi, ti tamo kladionicu razradjuješ dok mene ovdje vrijedjaju, govore mi da sam ustaša četnik komunista, nekad da sam i balija zavisi od konteksta, psuju mi majku oca :)
Šta da ti kažem, imam osjecaj da je Lejla bolje prošla :)
dječak sa šibicama

#139 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Ja prvi put cujem za Lejlu Colak, novinarka klixa? zar ovi imaju novinare, ja sam mislio da je sve copy/paste.

Djevojka je napisala glupost, po meni je samim tim pokazala da ona nema intelektualne kapacitete za novinarku. U "najvecem komunizmu" tamo na Drveniji djevojke su hodale pokrivene, jer im je tamo skola.
kolegione

#140 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

mirage77 wrote:
Ma treba njoj dobre tvrde cune a ne dildo. Cuna joj se vidi u ocima sto neko rece. Nije ga odavno dobro primila, pa pobjesnila. I onda pise ovakve gluposti.
Ma ja mislim da je to psihološka neka frustracija, realno kako neko normalan može povući paralelu između to dvoje :)
missko

#141 Re: RE: Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by missko »

aurora313 wrote:
missko wrote:Kakva budaletina
Što budaletina? To je njen stav koji ne bi trebao da bude problem za druge.

Nošenje i isticanje vlastitih vjerskih oznaka je možda prolazno u vjerski monolitnom društvu. U našem, gdje kojekakve rane nisu zarasle a vezane su i dalje na bazi vjerske podozrivosti, mogu da imaju drugačije vrijednosti i značenja za druge.

Meni lično ne smeta ako neko nosi lančić sa krstom ili se pokriva, ali za neke, to može da bude iritantno.
Pa problem je sto svoj blentavi stav iznosi javno i osudjuje nesto sto se nosi javno. Njen stav treba da je samo njen stav ako vec pise da bi vjerska odora trebala biti nesto sto drugi ne bi trebali vidjeti ili znati tj vlastito opredjeljenje. Osudjuje sama sebe i zato je budaletina

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
pustopoljina

#142 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

lejlu vidiM kao nekog, haj'mo reci intelektualca, i samim tim vidim smisao u obracanju istoj ili pricanju o necem sto je rekla/uradila.
dvije haharke, dvije sirovine, ljude koji ce se sagnuti i uzeti prvi kamen da ti razbiju glavu nema potrebe komentarisati. fizicki napad. jel' kazneno djelo? jest. takve izbjegavas u svom zivotu ili zoves policiju, kad ne mozes izbjeci, kad te ugrozavaju.
Last edited by pustopoljina on 27/08/2016 10:54, edited 1 time in total.
pirpa

#143 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

dječak sa šibicama wrote:Lejla je sva moderna :-) koje poredjenje zenska radi... nosenje vjerskih obiljezja u nekim religijama je obaveza.

vjeruj da meni nije bilo smjesno i da je za svaku osudi .... u isti kos bi ja njih stavio i bacio u duboku vodu....
kolegione

#144 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

dječak sa šibicama wrote:Ja prvi put cujem za Lejlu Colak, novinarka klixa? zar ovi imaju novinare, ja sam mislio da je sve copy/paste.

Djevojka je napisala glupost, po meni je samim tim pokazala da ona nema intelektualne kapacitete za novinarku. U "najvecem komunizmu" tamo na Drveniji djevojke su hodale pokrivene, jer im je tamo skola.
Ma znaš kako, ali ovdje su i prava paušalna, ona sad nema pravo na zaštitu, iako je ograničena njen život se upravo pretvara u pakao, vjeruj mi znam imao sam prijatelje koji su bili žrtva takvih hajki, u principu završi katastrofalno, a istina je jedna da je ona kapacitetom istovjetna sa svim ili bar većinom svojih kolega :)
and

#145 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by and »

kolegione wrote:
hahahha,ne vjerujem, jer može i ona nositi,samo nek stavi na pravo mjesto, što bi joj profesor rekao
jasko_ba

#146 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by jasko_ba »

kolegione wrote:
jasko_ba wrote: Image :-)
Hahahaah lako je tebi, ti tamo kladionicu razradjuješ dok mene ovdje vrijedjaju, govore mi da sam ustaša četnik komunista, nekad da sam i balija zavisi od konteksta, psuju mi majku oca :)
Šta da ti kažem, imam osjecaj da je Lejla bolje prošla :)
Ma sto se uopste imas nervirati? Jebeni forum, a ima ih jos mali trilion. Nebitno da se upustas u neke ozbiljnije aktivnosti.
dječak sa šibicama

#147 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

kolegione wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja prvi put cujem za Lejlu Colak, novinarka klixa? zar ovi imaju novinare, ja sam mislio da je sve copy/paste.

Ma znaš kako, ali ovdje su i prava paušalna, ona sad nema pravo na zaštitu, iako je ograničena njen život se upravo pretvara u pakao, vjeruj mi znam imao sam prijatelje koji su bili žrtva takvih hajki, u principu završi katastrofalno, a istina je jedna da je ona kapacitetom istovjetna sa svim ili bar većinom svojih kolega :)
Pa meni je jednako primitivno, ako ne i primitivnije, na njen komentar odgovoriti "sjo vidi je kurca zeljna" i ostale uvrede kojom je caste veliki vjernici.

Ali dobro, balkan je to.
Alfons Kauders

#148 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Alfons Kauders »

mirage77 wrote:
kolegione wrote:
Nisam ljubitelj takve argumentacije, seksizam ovo ono...

Ali ruku na srce, ne vjerujem da poznajem neku zenu koja u desetak recenica cetiri puta pomene dildo... Tako da i ta ima mjesta... :izet:
mirage77

#149 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mirage77 »

Ma treba njoj dobre tvrde cune a ne dildo. Cuna joj se vidi u ocima sto neko rece. Nije ga odavno dobro primila, pa pobjesnila. I onda pise ovakve gluposti.[/quote]

Nisam ljubitelj takve argumentacije, seksizam ovo ono...

Ali ruku na srce, ne vjerujem da poznajem neku zenu koja u desetak recenica cetiri puta pomene dildo... Tako da i ta ima mjesta... :izet:[/quote]

Kod Lejle ti vrijedi ona: Sto na umu to na drumu. Cuna na umu dildo na drumu.
pustopoljina

#150 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

ima jedna na 6yka.com, isto nebuloze pise, ali ih pise i dalje.
nije ok da joj se zivot pretvori u pakao, jer je na pocetku te neke novinarske karijere htjela biti dubokoumna.
ove dildovske fore i fazone...svakome na obraz. ko da shvati covjeka ozbiljno kad za zrtvu, cim je zensko, vadi penis-arsenal.
ko...on mu se cudi, pa mora svako.
Locked