Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post Reply
emmir1

#126 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by emmir1 »

teodolit wrote:
emmir1 wrote:Ne mogu da vjerujem da još nema reakcije na izjavu Milanovica
Ti očekuješ službenu reakciju na tajno snimljene i u medije procurene snimke osobnih razgovora privatnih osoba?

Apsolutno
BarbaDue

#127 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by BarbaDue »

Pravo da vam kažem i meni se moja Bosna smučila :-? Samo da razjasnimo državu ja volim ali ne mogu smradove u njoj da svarim. Znači, slažem se Bosna je puna govana!!!
Danguba

#128 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Danguba »

Jedi Zorane. :D

Ne bih dao ovu zemlju nizasta. Citav svijet se vrti oko nje. :bih:
Altsa

#129 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Altsa »

Pa BiH mozda i jest govno od drzave ali nek se zapita rosavi moron zbog cega i zbog koga je BiH govno od drzave. Velike zasluge ima njegova kifla drzava i njegov rvacki narod.
Last edited by Altsa on 25/08/2016 11:55, edited 1 time in total.
statixx

#130 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by statixx »

emmir1 wrote:Ne mogu da vjerujem da još nema reakcije na izjavu Milanovica
Cova je jucer izjavio da je BiH nedjeljiva... :oops: :D
mg

#131 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by mg »

Pa hipokrizija je znati da je istina ovo što je Milanović rekao, ali ga napadati što je to rekao.

Jel to neka politika koja se 20 godina vodi? Znamo da je sve loše, ali šuti, ne talasaj! Ne govori naglas...

Znaš da država ne valja, da je opljačkana, uništena, spaljena.

Znaš da ne valja školstvo, zdravstvo, PIO, privreda, ekonomija, pravosuđe.

Al šuti, ne govori naglas.

Budi patriota na baterije.

Što prije postanemo svjesni SHITA u kojem se nalazimo, prije ćemo se osvjestiti i početi razmišljati šta dalje.
animals

#132 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by animals »

Otvarac teme i naslov..
ko bi drugi :-)
mO k3

#133 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by mO k3 »

BarbaDue wrote:Pravo da vam kažem i meni se moja Bosna smučila :-? Samo da razjasnimo državu ja volim ali ne mogu smradove u njoj da svarim. Znači, slažem se Bosna je puna govana!!!
Zato elita ko ti vani??

De ne pisi gluposti majekti ,kakva god da je, ja je volim

:bih:
dezurni_ucenik

#134 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dezurni_ucenik »

Jedini prijatelj kojeg smo imali u Hrvatskoj je Stipe Mesic.
palermo

#135 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by palermo »

lijepa u dusi wrote:
Cek, mislis da se ovo "nisu dragi i topli ljudi" odnosi na njih dvojicu? Jer meni djeluje kao da prica o Bosnjacima...
Moguće da griješim...aki čitav kontekst priče mi djeluje da on misli na Dodika i Vučića.....
dezurni_ucenik

#136 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dezurni_ucenik »

Dozer wrote:
Bradafilozof wrote:
Dozer wrote: Uz jednu malu ispravku - ovaj put Bosanci nece ginuti sigurno. Bosnjaci mozda, ali Bosanci ni pod razno. Ja prvi ne. Nagoozili su me jednom. I to je to.
nego ćete čekati da se bošnjaci izbore za državu i samo se prisloniti? ili ćete s emožda prisloniti srbima? majoriziranim?
Pogresno tumacenje.
Bosanci su poskakali '92 da brane CJELOVITU BiH. I skakali skoro 4 godine da ona opstane. A onda se Bosnjaci, Srbi i Hrvati dogovorise, i nabacise etnicke savove po BiH. Pri tome se jos uvijek svi zajedno smiju Bosancima. A i Hercegovcima.

I sad opet Bosanci treba da ginu da bi Bosnjaci, Hrvati i Srbi mogli vladati u svojim etno-nacionalistickim torovima? Seriously? Thanks, but no thanks.

Jah, Bosnjaci nisu odbranili drzavu. Nemoj tih Brkanovih kucnih carolija.
ultima_palabra

#137 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by ultima_palabra »

Hrvatska je veći shit od države nego BiH, obzirom na to kakve su karte podijeljene '95. Njima su i 2016. glavna tema partizani i ustaše.

Ovo za EU svi mi govorimo godinama. Što se tiče rata, može se dvosmisleno tumačiti... u toj hipotetičkoj FBiH Hrvati bi teško bili politički ravnopravni sa omjerom 80-20. Sad da li on kaže da će učiniti sve da do toga ne dođe, ili da će probati ugrabiti svoj dio ako dođe... ali ionako ni on ni Hrvatska neće biti ti koji će odlučivati o tome.
dulekrele

#138 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dulekrele »

Jedarec Karla Del Ponte napisa u svojoj knjizi da su Srbi kurvini sinovi a Hrvati podli kurvini sinovi. Pametnom dosta.
edo_79

#139 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

dezurni_ucenik wrote: Jah, Bosnjaci nisu odbranili drzavu. Nemoj tih Brkanovih kucnih carolija.
Image

Već tada je znao šta će da rade Bošnjaci poslije rata ..... ja Bošnjak nisam ali sam ponosni građanin Bosne I Hercegovine, i svako ko me nazove Bošnjakom ima da mu :izet: sve po zadnjem popisu stanovništva.....

Bosnu i Hercegovinu su branili Bosanci i Hercegovci, znači muslimani, srbi, hrvati, jevreji i svi ostali narodi koji su bili u BiH. ;-)
palermo

#140 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by palermo »

Ne bih da branim Milanovića, ali meni se čini da on nije rekao da je BiH big sheet nego da je rekao ovo
Ovo u Bosni i Hercegovini je još opasnije. Kako je jedan branitelj rekao big shit.
a to znači sasvim nešto drugo....ovo u Bosni i Hercegovini je veliko sranje......a mislim da na temi RS i referendumi, upravo danim trunimo o tom velikom sranju....
edo_79

#141 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

palermo wrote:Ne bih da branim Milanovića, ali meni se čini da on nije rekao da je BiH big sheet nego da je rekao ovo
Ovo u Bosni i Hercegovini je još opasnije. Kako je jedan branitelj rekao big shit.
a to znači sasvim nešto drugo....ovo u Bosni i Hercegovini je veliko sranje......a mislim da na temi RS i referendumi, upravo danim trunimo o tom velikom sranju....
I ja imam neki čudan osjećaj da je on ''shit'' spomenuo u kontekstu da se neko golemo sranje sprema ...... morebit ga griješimo i ja i ti al meni se tako čini.....
teodolit

#142 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by teodolit »

Zašto bi bilo tko iz EU pristao da Bosna preko reda i bez ispunjavanja kriterija uđe u Uniju, samo zato što je nesposobna srediti svoje probleme? Znaju se preduvjeti ulaska u Eu, na vama i vašim političarima je. To što ćete se vi, sve tri nacije, radije međusobno poklati, to je vaš problem. Objasni nekome tko plaća poreze u EU da mora financirati sređivanje vašega kaosa samo zato da se vi ne bi poklali? Pa koljite se yebo te! Koga briga!
dezurni_ucenik

#143 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dezurni_ucenik »

edo_79 wrote:
dezurni_ucenik wrote: Jah, Bosnjaci nisu odbranili drzavu. Nemoj tih Brkanovih kucnih carolija.
Image

Već tada je znao šta će da rade Bošnjaci poslije rata ..... ja Bošnjak nisam ali sam ponosni građanin Bosne I Hercegovine, i svako ko me nazove Bošnjakom ima da mu :izet: sve po zadnjem popisu stanovništva.....

Bosnu i Hercegovinu su branili Bosanci i Hercegovci, znači muslimani, srbi, hrvati, jevreji i svi ostali narodi koji su bili u BiH. ;-)

Zao mi je, ali projekat "Ja sam Bosanac" ne postoji, nikad nije postojao. Kao sto sam jednoj uvazenoj forumasici odgovorio, odgovori cu i tebi.

Na grobove clanovima Zavnobiha, i u knjigu zalbe iznijeti sve primjedbe, sugestije, kritike, itd. Jer od njih je krenulo ideja o BiH kao "muslimanskoj, srpskoj i hrvatskoj".

Kad budu u Banja Luci i Mostaru govorili da su Bosanci, i ja cu prvi reci da sam Bosanac, do tada - uzalud vam trud sviraci.

Izvinjavam se na offtopicu :sax: , ali vidim nekima se i dalje knedle gutaju i bubrezni kamecni pomjeraju.
teodolit

#144 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by teodolit »

dulekrele wrote:Jedarec Karla Del Ponte napisa u svojoj knjizi da su Srbi kurvini sinovi a Hrvati podli kurvini sinovi. Pametnom dosta.
a Britanci, Amerikanci, Njemci, Francuzi, Talijani, Turci....sve neke cvjećke :D
edo_79

#145 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

teodolit wrote:Zašto bi bilo tko iz EU pristao da Bosna preko reda i bez ispunjavanja kriterija uđe u Uniju, samo zato što je nesposobna srediti svoje probleme? Znaju se preduvjeti ulaska u Eu, na vama i vašim političarima je. To što ćete se vi, sve tri nacije, radije međusobno poklati, to je vaš problem. Objasni nekome tko plaća poreze u EU da mora financirati sređivanje vašega kaosa samo zato da se vi ne bi poklali? Pa koljite se yebo te! Koga briga!
A ti objasni tom istome ko plaća poreze u EU da prestane financirati (a neće nikad jer drug moj kamate su jako lijepa stvar, a mimo toga možeš dobiti prirodne resurse, industriju i tržište za male pare), pa kad para nestane vidjećeš kako će se sve brzo riješiti ;-)
kamberovica polje

#146 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by kamberovica polje »

teodolit wrote:Zašto bi bilo tko iz EU pristao da Bosna preko reda i bez ispunjavanja kriterija uđe u Uniju, samo zato što je nesposobna srediti svoje probleme? Znaju se preduvjeti ulaska u Eu, na vama i vašim političarima je. To što ćete se vi, sve tri nacije, radije međusobno poklati, to je vaš problem. Objasni nekome tko plaća poreze u EU da mora financirati sređivanje vašega kaosa samo zato da se vi ne bi poklali? Pa koljite se yebo te! Koga briga!
Zato sto smo mi njihov eksperiment i trebaju da osjecaju odredjenu odgovornost zbog s(r)tanja u kojem se nalazimo. Ulsakom u EU i NATO postajemo sigurno trziste za investitore a davno je Rambo Amadeus rekao nacionalizam je priča za one s platom ispod 500€ mjesecno.
edo_79

#147 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

dezurni_ucenik wrote:

Zao mi je, ali projekat "Ja sam Bosanac" ne postoji, nikad nije postojao. Kao sto sam jednoj uvazenoj forumasici odgovorio, odgovori cu i tebi.

Na grobove clanovima Zavnobiha, i u knjigu zalbe iznijeti sve primjedbe, sugestije, kritike, itd. Jer od njih je krenulo ideja o BiH kao "muslimanskoj, srpskoj i hrvatskoj".

Kad budu u Banja Luci i Mostaru govorili da su Bosanci, i ja cu prvi reci da sam Bosanac, do tada - uzalud vam trud sviraci.

Izvinjavam se na offtopicu :sax: , ali vidim nekima se i dalje knedle gutaju i bubrezni kamecni pomjeraju.
Doklegod vi to budete nazivali ''projektom'' to nikad zaživjeti neće. Jel kod tebe Bošnjačko državljanstvo? Nije drug moj tako da ti možeš tupit zube koliko god hoćeš, a vjeruj mi da ih ima i u Banja Luci i u Mostaru koji se nazivaju Bosancima i Hercegovcima, samo što se ti držiš starog dobro oprobanog spina, ja sam Bošnjak i bitno mi je da je u mene u Šeheru dobro, jebe mi se za ostalo......

Doći će vrijeme kada će prestati sve podjele po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, i kada se neće gledati ko je srbin, ko hrvat a ko musliman jer u konačnici glad, jad i bijeda ne poznaju vjeru i naciju ..... nema srpskog, hrvatskog i muslimanskog hljeba, ljeba i kruva ..... ;-)

Ja koliko vidjeh, ti tako napisa, članovi ZAVNOBIH-a nigdje ne pomenuše Bošnjake ..... jel to do mene ili ??
Last edited by edo_79 on 25/08/2016 12:40, edited 1 time in total.
animals

#148 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by animals »

Ne branim Milanovica, zaboli me za njim..
ali covjek nije rekao Bosnjaci su..
covjek je rekao BIH..nisu Bosnjaci jedini narod BIH..
znaci mislio je na drzavu BIH, i na Hrvate i Srbe..
i ima pravo kad kaze da smo sranje od drzave..
ne znam sto se Bosnjaci nadjose uvrijedjenim...
mO k3

#149 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by mO k3 »

animals wrote:Ne branim Milanovica, zaboli me za njim..
Dobro je i rekao ....mada hrvatska nije daleko od bih
edo_79

#150 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

animals wrote:Ne branim Milanovica, zaboli me za njim..
Ja evo po ko zna koji put preslušavam audio zapis, imam osjećaj da on kada govori o BiH, i kada kaže citiram ''tamo se nemaš s kim dogovoriti'' on misli na politički aparat na najvišem nivou, kojima se suština njigovog rada i postojanja svela na dizanje akciza, plata i paušala, te terevenčenja po raznoraznim kafanama i restoranima na račun naroda.....
Post Reply