Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bhnapoleon1 wrote:Bavil se ko kod nas tom ritmickom gimnastikom.
Forumasi hajmo sad pripreme za plivanje na 50 metara do sljedecih olimpijskih.
Dobra i makedonska nosacica zastave ova.
Kad smo kod plivanja 2000 godine. Bili mi na Olimpiskim igrama u Sidneju. I kupili karte za plivanje na 100m odnosno taj dan i mi vec ujutro otisli da gledamo. Ja jedva i gledao jer smo ustali oko 5. I prvi heat muski mislim da je bilo tri ili cetri takmicara. I ovi se diskvalificiraju nekako i osta samo jedan. Iz neke afrikce drzave covjek je borio se i rukama i nogama citava arena ustala daje aplauze jedva je preplivo. I mislim da su od tada uveli 50m da ovi iz slabije razvijenih imaju kao fer sansu.
Plivač iz Ekvatorijalne Gvineje, inače ta država je dobila pozivnicu za plivanje a nisu imali plivača, raspisali konkurs i javio se taj jadnik koji inače nije znao ni plivati. Inače lik je pobijedio jer su dvojica ostalih takmičara diskvalificirana jer su skočili ranije.
Ova Ana Maria iz Guatemele je baš lijepa, vidi se da je gimnastičarka.
Kakva je ovo kreacija kod Mađarki, Gulaš paprikaš ?
Last edited by Krokodajl on 06/08/2016 02:48, edited 1 time in total.
Plivač iz Ekvatorijalne Gvineje, inače ta država je dobila pozivnicu za plivanje a nisu imali plivača, raspisali konkurs i javio se taj jadnik koji inače nije znao ni plivati. Inače lik je pobijedio jer su dvojica ostalih takmičara diskvalificirana jer su skočili ranije.
Ja sam u prednosti vec znam plivat, fali mi tehnika i kondicija samo.
Ja e to. 16 godina proslo.
Fina ona iz Hong Konga
Madzari se fino skockali a i zene imaju finu uniformu.