Nepass wrote:Tomahawk11 wrote:@ado-šampion, nisam ni mislio da je drugo po pitanju enterijera (ali i ostalih karakteristika), nego da je covjek specificirao sta tacno trazi. Koliko god Polo bio slican Fabiji, opet je davanje covjeku drugacije ideje od onog sto je zamislio. On ima dilemu - ili-ili. Sad je drugo sto se ovdje nudi sve i svasta, od polovnog do vozila koja prevazilaze budzet.
Polo nije los za ono sto on trazi. I koliko sam skontao, ne namjerava on to tako brzo prodavati. Znaci, gubi kako god okrenes. Jbg, nije vise vrijeme g2 da kosta 5 milja sa 20 godina
Sto kazes za Astru....pogledaj malo po gradu. Svaki dan ih je sve vise. Da ne valja, ne bi je niko uzimao. Znaci da je dobar omjer cijene i dobijenog.
Gledao sam ja i20 i sandera ali mi bilo puno da sve ubacujem u naslov

Astru nisam gledao jer corsa 24k kontao astra odmah skuplja.
Gledao sam i kia ali su preskupi za mene.
Polo je prije uvijek bio sluplji os fabije pa nisam htio ni gledati.
Corsu sto vise gledam sve ruznija
Astra u odnosu na Corsu - kad se pogleda odnos ulozenog i dobijenog i nije skuplja. Ono, das malo vise para, a dobijes puno vise.
Ne svidja se ni meni Corsa, pogotovo u odnosu na Astru.
Ma sve ovo sto mi ovdje piskaramo ti pomnozi sa nulom, jer ti dajes pare
Ti znas sta ti treba. Hoces novo auto, nisi opterecen da tu bude neka masina, a i ne treba ti, jer ces uglavnom imati gradsku voznju, odnosno krace relacije gde je jace auto vise teret nego korist.
Jedni predlazu VW, jer je kao sigurica, jbg, ipak je to Bosna, tu je VW zakletva. Da se razumijemo, nisam protiv istih. Mene najvise odvraca sto moras spavati u njemu. Dzabe i sve zastite, kad dodje lola i razvali vrata, ja bih ga zapalio. A gledao sam slike kod onog lika iz Hudiny-ja, G6 razvalili vrata, strah te gledati. Pa onda sjebu tablu....ma ludilo...bolje da su ga ukrali
Drugi predlazu isto VW jer im se svidja. Ok. subjektivno, ali ono sta ce ti Fabija ili Corsa, uzmi ti Polo, Golf, sta ja znam
Treci predlazu ostale marke vozila, opet zato sto ne vole VW ili vise vole Astru, Toyotu, Suzuki, Renault, Peugeot, Fiat...
Zato, u se i u svoje kljuse