Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ta poljska prostituka je navijacica koliko sam i ja doktor nauka. Dosla pokazati plasticne sise i labrnju. Mrsh!
Ocekujem je u komsiluku za koju godinu... http://laufhaus-vienna.at/
A neka prava navijacica, pravi ljubitelj fudbala, ostala kod kuce. Nije si mogla priustiti ovu festu.
pirmin wrote:Ta poljska prostituka je navijacica koliko sam i ja doktor nauka. Dosla pokazati plasticne sise i labrnju. Mrsh!
Ocekujem je u komsiluku za koju godinu... http://laufhaus-vienna.at/
A neka prava navijacica, pravi ljubitelj fudbala, ostala kod kuce. Nije si mogla priustiti ovu festu.
nema me tamo wrote:Da li ispadam debil kad kazem da mi je odvratna ova njena faca s kilom svega + Fejkerske dojke.
Ne ispadas, jer je odvratna kompletna.
Cijela jedna 'struja' poimanja zenske ljepote, je otisla ukrivo, da ne kazem u 3pm. Na njoj od zenstvenosti i seksipila, ima nista . A da ne kazemo koliko je ona uopste 'navijacica'. Prije bih rekao eskort pratnja celnicima saveza, ili tako nesto
Uh al ga serete, ja licno volim vise prirodan izgled, kada se zena/cura manje sminkaju, kada su prirodne grudi, neka su male meni to nikad nije smetalo ali da ovu gore nebi neko zaskocio kad bi se ponudila je laz, ja to znam, vi ti znate, vi znate da ja znam i da svi ostali znaju. Muskarci smo, zaskakali smo mi i ruznije i to svi ovdje a neki i lijepse.
Bosanac a zgrazava se na zensko daj majke vam uozbiljite se. . Bosnaca i zensko i to je samo ako ona hoce.
Korisničkoime wrote:Uh al ga serete, ja licno volim vise prirodan izgled, kada se zena/cura manje sminkaju, kada su prirodne grudi, neka su male meni to nikad nije smetalo ali da ovu gore nebi neko zaskocio kad bi se ponudila je laz, ja to znam, vi ti znate, vi znate da ja znam i da svi ostali znaju. Muskarci smo, zaskakali smo mi i ruznije i to svi ovdje a neki i lijepse.
Bosanac a zgrazava se na zensko daj majke vam uozbiljite se. . Bosnaca i zensko i to je samo ako ona hoce.
Apsolutno se slazem...
Evo Portugala, napreduju
Albanije nastavlja da dominira
De sad malo opletite kako su fejkerice, i kako bi presli na drugu stranu ulice da ih sretnete
Zoya wrote:Recite da se šalite? Čuj gledaj mišića, gledaj iscrtanih obrva? Wtf I još da je možda muško
Ma vi zene ba ste opsjednute kilazom. Sto vise je neka fit to je valjda bolje. Ako moze kako da nema grama sala na njoj najbolje.
Druga stvar, tipicna za Balkan - neka opsjednutost farbanjem u crno i onda jos iscrtavanje obrva debelim...kako se to vec zove... valjda da se podudara s bojom kose.
I onda pozira, malo ispuci usne i kao vidi me sto sam lijepa.
@ Korisnicki, cuj umocio bi ti. Pa vecina nas bi umocila u sve zivo sto hoda, od 16 do 55, pa to ne znaci nista. Fokusiraj se. Govorimo o ljepoti.
Zoya wrote:Recite da se šalite? Čuj gledaj mišića, gledaj iscrtanih obrva? Wtf I još da je možda muško
Ma vi zene ba ste opsjednute kilazom. Sto vise je neka fit to je valjda bolje. Ako moze kako da nema grama sala na njoj najbolje.
Druga stvar, tipicna za Balkan - neka opsjednutost farbanjem u crno i onda jos iscrtavanje obrva debelim...kako se to vec zove... valjda da se podudara s bojom kose.
I onda pozira, malo ispuci usne i kao vidi me sto sam lijepa.
@ Korisnicki, cuj umocio bi ti. Pa vecina nas bi umocila u sve zivo sto hoda, od 16 do 55, pa to ne znaci nista. Fokusiraj se. Govorimo o ljepoti.
Daj ba @jez jesi i ti budala gdje cu se na ovoj temi fokusirati .
A nema toga, ne moze se kritizirati ako bi se umocilo, cuj ja bih da umocim al cu vikati kako je odron ma jah malo sutra.
P.S.
Jebale vas obrve vise neces je u obrve .
Neces (-mo) na zalost nikako ali hajd Bogati uhvatili se obrva ja sam imao curu otac joj bio Sved a majka Kurdkinja e brate da vidis tih obrva jebala je Krajisnika kad ih ne sredi a i kad ih sredi sve ove sto ih ovako debelo crtaju crkle bi od zavisti jer u nje nije bilo potrebe da se bilo sta crta. Kako ih je i cime tesala ja ne znam ali sumnjam da je trimer i jos kakav alat za vrtla bio u pitanju. Medutim ostalo sve na curi je bilo da te srce uhvati. Boze kako je bilo lijepa a tjelo joj moj @jeze uhhhh kad se sjetim suti bolan kakve obrve kakvi bakraci da je rogove na glavi imala ja bi za njom letio ko pasce, jos kakve je stvari znala da radi. Sad da to sve odbijem jer nisu obrve tip top pa covjek bi morao biti konj moj dragi @jezu ali bas konj.
Jednom drugom prilikom cu ti ispricati o jednoj Slovenki koja je malo zaudarala imala nekih problema sa zlijezdama sto luce znoj a ja imao alergiju i nos mi radio na 2% kapaciteta. Eh ti 15 dana sto sam se proveo ko nikad u zivotu. Od Slovenije sam vidio 2 ulice i sokak nekakav.