HAVANA wrote:E sad sam jebo mater.Evo nje.
Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Connaisseur Karlin
#126 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
- kafanski_covjek
#127 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
stakasa wrote: Klitemnestra, sad il nikad
-
Klitemnestraaa
#128 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Connaisseur Karlin wrote:zar tvoje kcerke ne ciste svoju sobuHAVANA wrote:Jutros sam otisao na posao i ocistio snijeg sa 38 automobila,odledio vodu,zamijenio ventil,kupio sarafe,podloske ...i skonto kako napraviti i postaviti klizna vrata na sobu i kupatilo,polozio pazar,platio pdv...Poslije posla kupio crijeva za ves masinu,spojio odvode i onda se zadevero zasto je termo blok od centralnog prestao raditi.Otvorio bojler i konstatovo da je kreten majstor stavio kabl 2.5 a bojler 6 kilovata.Skoro se zapalio,zica se grijala i stopila rednu klemu.Izjebo se oko toga pa provjerio jucerasnji problem kad se zacepila kanalizacija jer su gosti bacali vlazne maramice.Nisam guro ruke u kanalizaciju danas.To sam juce uradio.I sad sam dosao kuci.I sta treba,da mi je prljavo i da nemam sta pojest?Daj ba mante se gluposti.Kakva ravnopravnost.Samo budala bi htjela da je ravnopravna u poslovima.Mojoj ne pada na pamet.Nije luda.Spuco sniclu i spinata,popili kafu,stavila ves da se pere,obrisala mi cipele,djeci sobe uredne,kuca cista...I sta,ona luda sta li?Nije ba.To je zensko,normalno zensko.I ovde i na zapadu.Ja ih se nagledo puno takvih i vani.Naravno ima i budala sto bi da izvines da glade picku povazdan.Al to se kuci ne vodi.![]()
![]()
![]()
wow, bolje da si dao nekome dzeparac da ti ocisti auta ako ti se nisu cistila,imas pare,pa eto ,mogao je neko danas zaraditi,umjesto da se sad hvalis na forumudrago mi je da si otkrivo kvarove na vrijeme,i da ce ih majstori popraviti ,a ne ti,jel' tako
za ciscenje kanalizacije ruama ti cestitam,izgleda da nije bilo suvise kasno da zoves sluzbu
![]()
ako tvojoj zeni ne smeta da radi na poslu i u kuci,a dobro,super,ali mnoge zene se zale,i nisu raspolozene za seks navecer od umora
Vjerojatno su sinovi, sto ce cistiti kad ce se jednog dana ozeniti i zena ce cistiti za njima, a dotad ce mati.
A sto se seksa tice, ja bih k'o traktorom pregazena bila da radim ne samo na poslu i u kuci za sebe, nego i za druge da sve duplo radim dok neko lezi i mrsi mu.a od "umora".
Vidis, mozda je to taktika ovih liberalnih ne macho muskaraca koji rade kucne poslove kuci skupa s zenom kad dodju oboje s posla da dobiju vise seksa, normalno da ce zena biti zadovolj(e)na u svojoj kuci pa imati vremena i energije za ostale aktivnosti, a i nece do komsije ici da posudi malo secera za kolace.
- stakasa
#129 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Pa odakle joj snaga za komsiju kad po tebi ne moze o sebi nakon izrabljivanja
-
Klitemnestraaa
#130 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Mozda je komsija vise cijeni kao ljudsko bice i ne tretira kao roba koji mora u kuci sve moguce za druge raditi.stakasa wrote:Pa odakle joj snaga za komsiju kad po tebi ne moze o sebi nakon izrabljivanja
- stakasa
#131 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Jebe ko stigne? Vidis li kako si se zapetljalaKlitemnestraaa wrote:Mozda je komsija vise cijeni kao ljudsko bice i ne tretira kao roba koji mora u kuci sve moguce za druge raditi.stakasa wrote:Pa odakle joj snaga za komsiju kad po tebi ne moze o sebi nakon izrabljivanja
- HAVANA
#132 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Jebo mater valja se ozenit danas.
Kakve su ovo teme,ja za 19 godina braka o ovim budalastinama nisam razgovarao sa zenom.Da je bogdo najveci problem u zivotu ko ce skuhat i upalit masinu.Cuj ove,vec i kod komsije stigla. 
-
prog321
#133 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Havana zna.
Ako ti je teško kuhati i čistiti nemoj se udavati.
Ako ćeš raditi sve zajedničko onda sebi nađi drugo žensko i skoči u bračne vode sa njom.
Nemoj tražiti od muškaraca da osječu muda kako bi tebi bolesne nagone udovoljili.
Ako ćeš raditi sve zajedničko onda sebi nađi drugo žensko i skoči u bračne vode sa njom.
Nemoj tražiti od muškaraca da osječu muda kako bi tebi bolesne nagone udovoljili.
-
Klitemnestraaa
#134 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Za sebe ne. Ne vidim nijedan razlog zasto bih za partnerom sve zivo u kuci svaki dan radila ako on:prog321 wrote:Havana zna.
Nemoj tražiti od muškaraca da osjeću muda kako bi tebi bolesne nagone udovoljili.
a) nije sakat
b) radi koliko i ja.
Dovoljno sam neovisna da mogu biti sama, ne treba mi neko da bih rintala za njega, a on nista zauzvrat. Pare mi nicije ne trebaju.
Sto se tice tih "bolesnih", samo cu ti reci, buduci da je tema bih vs. vani, da je svugdje vani bolesno da sve zivo zena sama u kuci radi, a muz nista.
-
Dzevy
#135 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
A sta mislis da razdvojis poslove na muske i zenske, ako zivite u stanu i nema poslova oko kuce ok radimo zajedno, a ako zivimo u kuci hoces li ti kositi travu oko kuce dok ja usisavam kucu.Klitemnestraaa wrote:Za sebe ne. Ne vidim nijedan razlog zasto bih za partnerom sve zivo u kuci svaki dan radila ako on:prog321 wrote:Havana zna.
Nemoj tražiti od muškaraca da osjeću muda kako bi tebi bolesne nagone udovoljili.
a) nije sakat
b) radi koliko i ja.
Dovoljno sam neovisna da mogu biti sama, ne treba mi neko da bih rintala za njega, a on nista zauzvrat. Pare mi nicije ne trebaju.
Sto se tice tih "bolesnih", samo cu ti reci, buduci da je tema bih vs. vani, da je svugdje vani bolesno da sve zivo zena sama u kuci radi, a muz nista.
- HAVANA
#136 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Ako ti muz nista ne radi,idi onda kod komsije.Jebaji ga.Ako nadjes muza da radi,i oplodi te,da se nasmijana budis,zadovoljna...jednom rukom ces ti buraniju pravit,uporedo djeci nesta rondat,telefon na uhu dok dragog zoves da dodje na rucak ,a mater ti na cekanju..Klitemnestraaa wrote:Za sebe ne. Ne vidim nijedan razlog zasto bih za partnerom sve zivo u kuci svaki dan radila ako on:prog321 wrote:Havana zna.
a) nije sakat
b) radi koliko i ja.
Sve sa osmijehom...
-
Klitemnestraaa
#137 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Veca mi je sramota imati neokosenu travu, nego uzeti kosilicu i pokositi. Zivim sama i sve zivo svakako radim, i musko i zensko jer muska u kuci nemam. Za one stvari koje ne mogu sama platim majstora ili nekoga ko se bavi time. I da pocnem zivjeti s partnerom ne bih ocekivala da on u kuci sve te iste poslove radi koje i sad i sama radim.Dzevy wrote:A sta mislis da razdvojis poslove na muske i zenske, ako zivite u stanu i nema poslova oko kuce ok radimo zajedno, a ako zivimo u kuci hoces li ti kositi travu oko kuce dok ja usisavam kucu.Klitemnestraaa wrote:Za sebe ne. Ne vidim nijedan razlog zasto bih za partnerom sve zivo u kuci svaki dan radila ako on:prog321 wrote:Havana zna.
a) nije sakat
b) radi koliko i ja.
-
Klitemnestraaa
#138 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Nasmijana jer sam oplodjena?
Pa mogu sama otici na oplodnju i to izabrati gene kakve hocu da mi dijete polu-genijalac bude, ako mi je sva sreca u zivotu da budem oplodjena.
Pa mogu sama otici na oplodnju i to izabrati gene kakve hocu da mi dijete polu-genijalac bude, ako mi je sva sreca u zivotu da budem oplodjena.
-
prog321
#139 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Provjeri ti te hormone.
Da ti nije ćundara počela rasti ?
Možda zato ne možeš naći pravog muškarca?
-
Dzevy
#140 Re: RE: Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Ti imas jedan problem, a to je potreba za utuviti ostalima svoje misljenje u glavu.Klitemnestraaa wrote:
Veca mi je sramota imati neokosenu travu, nego uzeti kosilicu i pokositi. Zivim sama i sve zivo svakako radim, i musko i zensko jer muska u kuci nemam. Za one stvari koje ne mogu sama platim majstora ili nekoga ko se bavi time. I da pocnem zivjeti s partnerom ne bih ocekivala da on u kuci sve te iste poslove radi koje i sad i sama radim.
Što se poslova, zasto bih ja cistio kucu ako imam posla oko kuce, popravio nesto sto bi trebalo da se popravi, a zena nek radi poslove koji su laksi tj koju su negdje po defaultu zenski poslovi. To ne govori da ja ne mogu pocistiti kucu ili da ti ne možeš pokositi travu apsolutno nije u tome stvar, Vi feministice imate obicno taj problem.
- HAVANA
#141 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Kako znam sta trebam napisat da se upali.
Ja,oplodi.Naime,najnormalnija je stvar da muskarac oplodi zenu i da dobiju potomke.Muskarac ode u lov,ona napravi sutliju,presvuce djecu... 
-
Klitemnestraaa
#142 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Pa je li bolje:prog321 wrote:Provjeri ti te hormone.
a) da sama naucim i obavljam muske poslove u kuci
b) zapustim kucu jer nemam muska ili se udam samo da bih imala musko kuci da mi ima ko popravljati kad se nesto popravi.
Ne trazim nikakvog muskarca svog zivota, u ranim dvadesetim sam i posvecena drugim stvarima u zivotu.
Pa ne, stvar je u tretiranju zene kao roba. OK je kad se poslovi raspodijele koji vise kome odgovara, ali da zena rinta u kuci nakon 8 h rada, a musko odmara svu noc nakon istih 8 h mi ne ide u glavu. Pogotovo ako je zena financijski neovisna i ne mora biti s nekim.
-
Dzevy
#143 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Pa nije bolje, žene su po prirodi jako bezobrazna stvorenja, sto znaci da ce ako mogu muskarcu se na glavu popeti. Niko ne podcjenjuje zene niti ih pravi robovima ako rade neke stvari koke su normalne za nju dok muskarac radi druge stvari koje su normalne za njega. Niko ne kaze da ce muskarac svo vrijeme cesati jaja dok zena radi, sagledaj to sa druge strane. I super sto si finansijski neovisna ali to ne znaci da mozes raditi sta hoces, kresati se sa komsijom otici gdje hoces i kad hoces.
- Connaisseur Karlin
#144 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Tri zene u kuci, i mati da sama cistiKlitemnestraaa wrote:Connaisseur Karlin wrote:
zar tvoje kcerke ne ciste svoju sobu![]()
![]()
![]()
wow, bolje da si dao nekome dzeparac da ti ocisti auta ako ti se nisu cistila,imas pare,pa eto ,mogao je neko danas zaraditi,umjesto da se sad hvalis na forumudrago mi je da si otkrivo kvarove na vrijeme,i da ce ih majstori popraviti ,a ne ti,jel' tako
za ciscenje kanalizacije ruama ti cestitam,izgleda da nije bilo suvise kasno da zoves sluzbu
![]()
ako tvojoj zeni ne smeta da radi na poslu i u kuci,a dobro,super,ali mnoge zene se zale,i nisu raspolozene za seks navecer od umora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerojatno su sinovi, sto ce cistiti kad ce se jednog dana ozeniti i zena ce cistiti za njima, a dotad ce mati.
A sto se seksa tice, ja bih k'o traktorom pregazena bila da radim ne samo na poslu i u kuci za sebe, nego i za druge da sve duplo radim dok neko lezi i mrsi mu.a od "umora".
Vidis, mozda je to taktika ovih liberalnih ne macho muskaraca koji rade kucne poslove kuci skupa s zenom kad dodju oboje s posla da dobiju vise seksa, normalno da ce zena biti zadovolj(e)na u svojoj kuci pa imati vremena i energije za ostale aktivnosti, a i nece do komsije ici da posudi malo secera za kolace.
Mnoge zene se ne zale,to je opet njihov problem,ali ima zena koje kazu muzevima,pa se prilagode na podljeu obaveza
da,ako parovi dijele poslove u kuci,imaju vise seks,jer postoji iznad svega respekt,a i dovoljno vremena
-
prog321
#145 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Ti si u dvadesetim ??
E. Tooooo objašnjava sve.
Mi pričamo o ozbiljnim vezama. Braku i djeci.
Kad navršiš 40g sama i odbačena onda ćeš znati o čemu je ovdje riječ
- Connaisseur Karlin
#146 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
pa nije problem skuhati ili upalit masinu,ali hajde reci mi,sto su muski poslovi msukarca koji zivi u stanuHAVANA wrote:Jebo mater valja se ozenit danas.Kakve su ovo teme,ja za 19 godina braka o ovim budalastinama nisam razgovarao sa zenom.Da je bogdo najveci problem u zivotu ko ce skuhat i upalit masinu.Cuj ove,vec i kod komsije stigla.
nije se problem danas ozeniti ili udati ako su osobe komaptibilne u svmu
ti bi svojoj zeni da dokazes ljubas,sutra napravio pitu krompirusu,ako bi te pitala za dokaz ljubavi
-
Klitemnestraaa
#147 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
I baka i mama su mi bile kucanice pa obje kazu bolje i sama, nego nekome sluga biti i o nekome financijski ovisna biti. Neke zene to uzivaju, mojima se obilo o glavu. S vremenom se lista zahtjeva sve vise i vise povecava.prog321 wrote:Ti si u dvadesetim ??![]()
- stakasa
#148 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Nedoumice s prve strane su bile kako s Japankom...
- insomnia78
#149 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
A pusenje? Kad pusi? Prije ili kasnije?HAVANA wrote:Kako znam sta trebam napisat da se upali. [emoji38] Ja,oplodi.Naime,najnormalnija je stvar da muskarac oplodi zenu i da dobiju potomke.Muskarac ode u lov,ona napravi sutliju,presvuce djecu... [emoji38]
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Joj vas, nasli se sa omladinkom raspravljati
- Connaisseur Karlin
#150 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Zastostakasa wrote:Nedoumice s prve strane su bile kako s Japankom...