Doduše, omakne se vama po koja jama...a ponekad i Neretva ledena.seln wrote: Ne znam, u jame se razumijete vi i srbi... mi Bosnjaci smo u tom pogledu Muje.
Koji Mujo? Od kojih je kuća? Misliš na Demirovića?
Doduše, omakne se vama po koja jama...a ponekad i Neretva ledena.seln wrote: Ne znam, u jame se razumijete vi i srbi... mi Bosnjaci smo u tom pogledu Muje.
Znam ja to. Ali ja stvarno nemam ništa sa škutorima. Potpuno drugačiji mentalitet od mog.video wrote:Kao i obicno, dotur se pravi tosa!!!!
Moj doture, vazda sam ja govorio, sto ti je skutor iz ljute ercegovine, nema ga nadaleko.
Ne daj boze da ih je minimalno ko ovih djikana, tek bi onda vidio haos
Yes, yes, kako da ne, istovremeno kada četnici navaljuju na Jajce, Boban i njegove "postrojbe" "slučajno" navaljuju na Prozor pod kontrolom ARBiH i to je podrumaško-dijasporska mitologijaHafis wrote:To je u podrumaško-dijasporskoj mitologiji i mudroslovlju bila prodana bitka.Black swan wrote:opet o padu posavine
gdje je srbima bilo biti i ne biti s nekoliko korpusa u blizini i komandama vojne oblasti
Ispa da su se sve one silne JNA postrojbe mogle otjerati što si rek'o keks da nije bilo ''prodaje''.
Da je kojim slučajem Aliju i njegovu ekipu u Sarajevu u to vrijeme zapala ta uloga da odlučuju i brinu o sudbini onog područja, i sad bi ljude iskapali iz sekundarnih jama.
A jel'. I šta je još pričao hodža na mevludu tim hagresijamaStari_Jarac wrote:Yes, yes, kako da ne, istovremeno kada četnici navaljuju na Jajce, Boban i njegove "postrojbe" "slučajno" navaljuju na Prozor pod kontrolom ARBiH i to je podrumaško-dijasporska mitologijaHafis wrote:To je u podrumaško-dijasporskoj mitologiji i mudroslovlju bila prodana bitka.Black swan wrote:opet o padu posavine
gdje je srbima bilo biti i ne biti s nekoliko korpusa u blizini i komandama vojne oblasti
Ispa da su se sve one silne JNA postrojbe mogle otjerati što si rek'o keks da nije bilo ''prodaje''.
Da je kojim slučajem Aliju i njegovu ekipu u Sarajevu u to vrijeme zapala ta uloga da odlučuju i brinu o sudbini onog područja, i sad bi ljude iskapali iz sekundarnih jama.
Jel se to Hafiz boji @ sarafine ???jao_situacije wrote:bjež hafise eto sarafine
rastavlja ga na aminokiselinemO k3 wrote:Jel se to Hafiz boji @ sarafine ???jao_situacije wrote:bjež hafise eto sarafine![]()
Jarane, nakarindžam ja to sve uredno, ne moreš osvojiti koliko toga nasrće...ne znam šta je im ove godinepici wrote:jel to jopet doture nejma pacijenata pa se traže po fHorumuizađi .BA do odjeljenja vid imal kaka medicinska, sprČi šHa, odiđi do kazališča pogledaj kaku komediju, šHo bi rekli Rvati iz JaJca jel to jopet pretstava o ustašama i partizanima
jebate ptije je ercegovina proizvodila tone duhana, vinograde najbolji imala koziji sir, meso pa pršut bolji bio od dalmatinskog sad sve u kladiJonice i poneka banka i apoteka eeeeee našta spade kuća Petrovića
Ne zna ona kako doc krajnike vadijao_situacije wrote:rastavlja ga na aminokiselinemO k3 wrote:Jel se to Hafiz boji @ sarafine ???jao_situacije wrote:bjež hafise eto sarafine![]()
Hafis wrote:Jarane, nakarindžam ja to sve uredno, ne moreš osvojiti koliko toga nasrće...ne znam šta je im ove godinepici wrote:jel to jopet doture nejma pacijenata pa se traže po fHorumuizađi .BA do odjeljenja vid imal kaka medicinska, sprČi šHa, odiđi do kazališča pogledaj kaku komediju, šHo bi rekli Rvati iz JaJca jel to jopet pretstava o ustašama i partizanima
jebate ptije je ercegovina proizvodila tone duhana, vinograde najbolji imala koziji sir, meso pa pršut bolji bio od dalmatinskog sad sve u kladiJonice i poneka banka i apoteka eeeeee našta spade kuća Petrovića
![]()
Vego, mora se čovjek pomalo i politički angažirati, pa makar virtualno da mu mozak ne zahrđa. A ovaj forum je dušu dao za to.
Jesu li to i vama pustili grijanje u ADZ-u pa se i vi otkravili pa krenuli malo doljevati ulja na vatru koju su ovi SDA/SBB jurišnici i ratno huškači potpalili ovih dana, da se ne bi ugasila, jbg ipak je još dva dana do izbora pa da i vi šta ušićarite.Hafis wrote: A jel'. I šta je još pričao hodža na mevludu tim hagresijamaNadam se da neće još tiskati i neki zbornik.
Uglavnom, da poentiramo: trebalo je Posavinu prepustiti babuki da on komanduje svim vojnim operacijama drito iz Sarajeva.
I ne znam kakve veze ima ujo Čović s bilo kakvom marisanom iz onog vremena.
Pa nisam ja u ovu priču o prevarantu Čovketu ubacio Posavinu.Stari_Jarac wrote:Jesu li to i vama pustili grijanje u ADZ-u pa se i vi otkravili pa krenuli malo doljevati ulja na vatru koju su ovi SDA/SBB jurišnici i ratno huškači potpalili ovih dana, da se ne bi ugasila, jbg ipak je još dva dana do izbora pa da i vi šta ušićarite.Hafis wrote: A jel'. I šta je još pričao hodža na mevludu tim hagresijamaNadam se da neće još tiskati i neki zbornik.
Uglavnom, da poentiramo: trebalo je Posavinu prepustiti babuki da on komanduje svim vojnim operacijama drito iz Sarajeva.
btw nisam musliman, na temi o novom ratu sam bio četnik, salonac, hipik, sada po tvom neki islamista, tako da to etiketiranje ostaviš za nekog drugog, jer vi iz tih centrala i ne znate ništa drugo do etiketiranja neistomišljenika, bez obzira dolazite li iz klero-nacionalističkih stranaka, nevladinih organizacija, raznih gay feminističkih udruženja, svi ste u pet deka, svi se istom retorikom služite jer neku argumentovanu raspravu niste nikada bili u mogućnosti ni voditi.
Ma ne mogu mi pera obiti. Jednostavno unosim se čitavih 0,05% u raspravudječak sa šibicama wrote:Hafise, ovi se ufurali da te cipelare
E da si se 93' toliko unosio prilkom ciscenja stanova svojih komsijaHafis wrote:Ma ne mogu mi pera obiti. Jednostavno unosim se čitavih 0,05% u raspravudječak sa šibicama wrote:Hafise, ovi se ufurali da te cipelare
Eh, pa ti nemaš ni kvačica na tastaturi. Nula bodovazenit dozic wrote:E da si se 93' toliko unosio prilkom ciscenja stanova svojih komsijaHafis wrote:Ma ne mogu mi pera obiti. Jednostavno unosim se čitavih 0,05% u raspravudječak sa šibicama wrote:Hafise, ovi se ufurali da te cipelare
Mozda bi barem parket ostao
Čovijek, pijesnik, oružije, sijeme...nastavi nizzenit dozic wrote:Da se avis pito ne bi ni imo tastature![]()
Ako nisi u tjeku pored kompijutera su sada i u upotrebi pametni telefoni.
Znaci ne moras pisati vise sa kompa.
Vrijeme ti je da ponovo opljackas kakvog komsiju, da nabavis novu opremu
Izvlačenje riječi iz konteksta ti je još jedna odlika kako vidim, niko nije Čovića ubacio u Posavinu, a eto 20 godina je jako puno, jeste ako je tebi malo više, u protivnom nije. Ti si kompetentan da daješ ocjene o događajima a neki od učesnika istih nisu, hajde dobro i ja se osipam od tvojih stavova pa shodno tome prestajemo sa diskusijom rekao sam šta sam imao.Hafis wrote:Pa nisam ja u ovu priču o prevarantu Čovketu ubacio Posavinu.Stari_Jarac wrote:Jesu li to i vama pustili grijanje u ADZ-u pa se i vi otkravili pa krenuli malo doljevati ulja na vatru koju su ovi SDA/SBB jurišnici i ratno huškači potpalili ovih dana, da se ne bi ugasila, jbg ipak je još dva dana do izbora pa da i vi šta ušićarite.Hafis wrote: A jel'. I šta je još pričao hodža na mevludu tim hagresijamaNadam se da neće još tiskati i neki zbornik.
btw nisam musliman, na temi o novom ratu sam bio četnik, salonac, hipik, sada po tvom neki islamista, tako da to etiketiranje ostaviš za nekog drugog, jer vi iz tih centrala i ne znate ništa drugo do etiketiranja neistomišljenika, bez obzira dolazite li iz klero-nacionalističkih stranaka, nevladinih organizacija, raznih gay feminističkih udruženja, svi ste u pet deka, svi se istom retorikom služite jer neku argumentovanu raspravu niste nikada bili u mogućnosti ni voditi.
Inače se ospem od priče o ''izdaji'' Posavine. Jebote, ovdje svi sve o događajima od prije 20 i kusur godinsa znaju sve u detalje, k'o Broj 1 iz Alan Forda