Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post Reply
Hafis

#126 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

seln wrote: Ne znam, u jame se razumijete vi i srbi... mi Bosnjaci smo u tom pogledu Muje.
Doduše, omakne se vama po koja jama...a ponekad i Neretva ledena.
Koji Mujo? Od kojih je kuća? Misliš na Demirovića?
video

#127 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by video »

Kao i obicno, dotur se pravi tosa!!!!
Moj doture, vazda sam ja govorio, sto ti je skutor iz ljute ercegovine, nema ga nadaleko.

Ne daj boze da ih je minimalno ko ovih djikana, tek bi onda vidio haos
Hafis

#128 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

video wrote:Kao i obicno, dotur se pravi tosa!!!!
Moj doture, vazda sam ja govorio, sto ti je skutor iz ljute ercegovine, nema ga nadaleko.

Ne daj boze da ih je minimalno ko ovih djikana, tek bi onda vidio haos
Znam ja to. Ali ja stvarno nemam ništa sa škutorima. Potpuno drugačiji mentalitet od mog.
Moraš razlikovati tipove i podvrste.
sumirprimus

#129 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by sumirprimus »

nas drug poslje dugog i teskog radnog dana...
nema sibje,to se driu :lol:
Hafis

#130 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

Vaha je lojalni Bošnjak, tip 1992/93.
Malo ga previše ponijelo, pa je otišao još dalje. Trenutno je najvatreniji navijač Zrinjskog i maskota ultrasa.
Last edited by Hafis on 29/09/2016 15:19, edited 1 time in total.
sumirprimus

#131 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by sumirprimus »

to ti kajem
Stari_Jarac

#132 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Stari_Jarac »

Hafis wrote:
Black swan wrote:opet o padu posavine
gdje je srbima bilo biti i ne biti s nekoliko korpusa u blizini i komandama vojne oblasti
To je u podrumaško-dijasporskoj mitologiji i mudroslovlju bila prodana bitka.
Ispa da su se sve one silne JNA postrojbe mogle otjerati što si rek'o keks da nije bilo ''prodaje''.
Da je kojim slučajem Aliju i njegovu ekipu u Sarajevu u to vrijeme zapala ta uloga da odlučuju i brinu o sudbini onog područja, i sad bi ljude iskapali iz sekundarnih jama.
Yes, yes, kako da ne, istovremeno kada četnici navaljuju na Jajce, Boban i njegove "postrojbe" "slučajno" navaljuju na Prozor pod kontrolom ARBiH i to je podrumaško-dijasporska mitologija :lol:
Hafis

#133 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

Stari_Jarac wrote:
Hafis wrote:
Black swan wrote:opet o padu posavine
gdje je srbima bilo biti i ne biti s nekoliko korpusa u blizini i komandama vojne oblasti
To je u podrumaško-dijasporskoj mitologiji i mudroslovlju bila prodana bitka.
Ispa da su se sve one silne JNA postrojbe mogle otjerati što si rek'o keks da nije bilo ''prodaje''.
Da je kojim slučajem Aliju i njegovu ekipu u Sarajevu u to vrijeme zapala ta uloga da odlučuju i brinu o sudbini onog područja, i sad bi ljude iskapali iz sekundarnih jama.
Yes, yes, kako da ne, istovremeno kada četnici navaljuju na Jajce, Boban i njegove "postrojbe" "slučajno" navaljuju na Prozor pod kontrolom ARBiH i to je podrumaško-dijasporska mitologija :lol:
A jel'. I šta je još pričao hodža na mevludu tim hagresijama :zzzz: Nadam se da neće još tiskati i neki zbornik.
Uglavnom, da poentiramo: trebalo je Posavinu prepustiti babuki da on komanduje svim vojnim operacijama drito iz Sarajeva.
I ne znam kakve veze ima ujo Čović s bilo kakvom marisanom iz onog vremena.
jao_situacije

#134 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by jao_situacije »

bjež hafise eto sarafine
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#135 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by pici »

jel to jopet doture nejma pacijenata pa se traže po fHorumu :mrgreen: izađi .BA do odjeljenja vid imal kaka medicinska, sprČi šHa, odiđi do kazališča pogledaj kaku komediju, šHo bi rekli Rvati iz JaJca jel to jopet pretstava o ustašama i partizanima :mrgreen: jebate ptije je ercegovina proizvodila tone duhana, vinograde najbolji imala koziji sir, meso pa pršut bolji bio od dalmatinskog sad sve u kladiJonice i poneka banka i apoteka eeeeee našta spade kuća Petrovića :mrgreen:
mO k3

#136 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by mO k3 »

jao_situacije wrote:bjež hafise eto sarafine
Jel se to Hafiz boji @ sarafine ??? :mrgreen: :mrgreen:
jao_situacije

#137 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by jao_situacije »

mO k3 wrote:
rastavlja ga na aminokiseline :mrgreen:
Hafis

#138 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

pici wrote:jel to jopet doture nejma pacijenata pa se traže po fHorumu :mrgreen: izađi .BA do odjeljenja vid imal kaka medicinska, sprČi šHa, odiđi do kazališča pogledaj kaku komediju, šHo bi rekli Rvati iz JaJca jel to jopet pretstava o ustašama i partizanima :mrgreen: jebate ptije je ercegovina proizvodila tone duhana, vinograde najbolji imala koziji sir, meso pa pršut bolji bio od dalmatinskog sad sve u kladiJonice i poneka banka i apoteka eeeeee našta spade kuća Petrovića :mrgreen:
Jarane, nakarindžam ja to sve uredno, ne moreš osvojiti koliko toga nasrće...ne znam šta je im ove godine 8)
Vego, mora se čovjek pomalo i politički angažirati, pa makar virtualno da mu mozak ne zahrđa. A ovaj forum je dušu dao za to.
Hafis

#139 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

jao_situacije wrote:
mO k3 wrote:
rastavlja ga na aminokiseline :mrgreen:
Ne zna ona kako doc krajnike vadi 8)...bez anestezije
Last edited by Hafis on 30/09/2016 10:41, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#140 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:jel to jopet doture nejma pacijenata pa se traže po fHorumu :mrgreen: izađi .BA do odjeljenja vid imal kaka medicinska, sprČi šHa, odiđi do kazališča pogledaj kaku komediju, šHo bi rekli Rvati iz JaJca jel to jopet pretstava o ustašama i partizanima :mrgreen: jebate ptije je ercegovina proizvodila tone duhana, vinograde najbolji imala koziji sir, meso pa pršut bolji bio od dalmatinskog sad sve u kladiJonice i poneka banka i apoteka eeeeee našta spade kuća Petrovića :mrgreen:
Jarane, nakarindžam ja to sve uredno, ne moreš osvojiti koliko toga nasrće...ne znam šta je im ove godine 8)
Vego, mora se čovjek pomalo i politički angažirati, pa makar virtualno da mu mozak ne zahrđa. A ovaj forum je dušu dao za to.

ma samo udri :thumbup: :mrgreen: ne zamjeri doture ja ko ono staro spadalo malo zezam ništa osobno...pozdravi mi Herke :thumbup:
Stari_Jarac

#141 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Stari_Jarac »

Hafis wrote: A jel'. I šta je još pričao hodža na mevludu tim hagresijama :zzzz: Nadam se da neće još tiskati i neki zbornik.
Uglavnom, da poentiramo: trebalo je Posavinu prepustiti babuki da on komanduje svim vojnim operacijama drito iz Sarajeva.
Jesu li to i vama pustili grijanje u ADZ-u pa se i vi otkravili pa krenuli malo doljevati ulja na vatru koju su ovi SDA/SBB jurišnici i ratno huškači potpalili ovih dana, da se ne bi ugasila, jbg ipak je još dva dana do izbora pa da i vi šta ušićarite.
btw nisam musliman, na temi o novom ratu sam bio četnik, salonac, hipik, sada po tvom neki islamista, tako da to etiketiranje ostaviš za nekog drugog, jer vi iz tih centrala i ne znate ništa drugo do etiketiranja neistomišljenika, bez obzira dolazite li iz klero-nacionalističkih stranaka, nevladinih organizacija, raznih gay feminističkih udruženja, svi ste u pet deka, svi se istom retorikom služite jer neku argumentovanu raspravu niste nikada bili u mogućnosti ni voditi.
Hafis

#142 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

Stari_Jarac wrote:
Hafis wrote: A jel'. I šta je još pričao hodža na mevludu tim hagresijama :zzzz: Nadam se da neće još tiskati i neki zbornik.
Jesu li to i vama pustili grijanje u ADZ-u pa se i vi otkravili pa krenuli malo doljevati ulja na vatru koju su ovi SDA/SBB jurišnici i ratno huškači potpalili ovih dana, da se ne bi ugasila, jbg ipak je još dva dana do izbora pa da i vi šta ušićarite.
btw nisam musliman, na temi o novom ratu sam bio četnik, salonac, hipik, sada po tvom neki islamista, tako da to etiketiranje ostaviš za nekog drugog, jer vi iz tih centrala i ne znate ništa drugo do etiketiranja neistomišljenika, bez obzira dolazite li iz klero-nacionalističkih stranaka, nevladinih organizacija, raznih gay feminističkih udruženja, svi ste u pet deka, svi se istom retorikom služite jer neku argumentovanu raspravu niste nikada bili u mogućnosti ni voditi.
Pa nisam ja u ovu priču o prevarantu Čovketu ubacio Posavinu.
Inače se ospem od priče o ''izdaji'' Posavine. Jebote, ovdje svi sve o događajima od prije 20 i kusur godinsa znaju sve u detalje, k'o Broj 1 iz Alan Forda
dječak sa šibicama

#143 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by dječak sa šibicama »

Hafise, ovi se ufurali da te cipelare :D
Hafis

#144 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

dječak sa šibicama wrote:Hafise, ovi se ufurali da te cipelare :D
Ma ne mogu mi pera obiti. Jednostavno unosim se čitavih 0,05% u raspravu :D
zenit dozic

#145 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by zenit dozic »

Hafis wrote:
E da si se 93' toliko unosio prilkom ciscenja stanova svojih komsija :zzzz:

Mozda bi barem parket ostao :thumbup:
Hafis

#146 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

zenit dozic wrote:
Hafis wrote:
E da si se 93' toliko unosio prilkom ciscenja stanova svojih komsija :zzzz:

Mozda bi barem parket ostao :thumbup:
Eh, pa ti nemaš ni kvačica na tastaturi. Nula bodova :)

Kristina, prozovite slijedećeg :zzzz:
zenit dozic

#147 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by zenit dozic »

Da se avis pito ne bi ni imo tastature :wink:

Ako nisi u tjeku pored kompijutera su sada i u upotrebi pametni telefoni.
Znaci ne moras pisati vise sa kompa.
Vrijeme ti je da ponovo opljackas kakvog komsiju, da nabavis novu opremu :thumbup:
Hafis

#148 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

zenit dozic wrote:Da se avis pito ne bi ni imo tastature :wink:

Ako nisi u tjeku pored kompijutera su sada i u upotrebi pametni telefoni.
Znaci ne moras pisati vise sa kompa.
Vrijeme ti je da ponovo opljackas kakvog komsiju, da nabavis novu opremu :thumbup:
Čovijek, pijesnik, oružije, sijeme...nastavi niz :D

I šta veliš čoviječe - pametni telefon :lol:
Stari_Jarac

#149 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Stari_Jarac »

Hafis wrote:
Stari_Jarac wrote:
Pa nisam ja u ovu priču o prevarantu Čovketu ubacio Posavinu.
Inače se ospem od priče o ''izdaji'' Posavine. Jebote, ovdje svi sve o događajima od prije 20 i kusur godinsa znaju sve u detalje, k'o Broj 1 iz Alan Forda
Izvlačenje riječi iz konteksta ti je još jedna odlika kako vidim, niko nije Čovića ubacio u Posavinu, a eto 20 godina je jako puno, jeste ako je tebi malo više, u protivnom nije. Ti si kompetentan da daješ ocjene o događajima a neki od učesnika istih nisu, hajde dobro i ja se osipam od tvojih stavova pa shodno tome prestajemo sa diskusijom rekao sam šta sam imao.
Hafis

#150 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!

Post by Hafis »

Pošteno.
Pun mi je ranac rata i posebno poslijeratnog preseravanja i pametovanja.
Post Reply