Islamski Fundementalizam

dr.gog wrote:Tačno, samo svi su portali manje viši podložni istoj bolesti. Defetizam i podilaženje najnižim emocijama zbog povećanja čitanosti.mario001 wrote:Slika covjeka koji radi svoj posao samo na Klixu moze biti vijest
I ovaj shit od "teme" treba u kontejner.
oKlen ti "cistis" Sarajevo?luckylaka wrote:Haman pa znas ko odakle pise na ovim temama.Tacno znas ko pise iz genocidne,ko preko Drine a ko od ovih nasih.Inace podrzavam akciju,,Za ljepse i cistije Sarajevo"ja ga jebem ko je protiv ovoga
juce mostar ,danas rajvosa ......sutra banjaluka,siroki??pici wrote:
Islamski Fundementalizam
Pretpostavlja se da je radnik u kombinezonu stasko kosarac posto danas nije vidjen da prisustuje cirkusupici wrote:
Islamski Fundementalizam
Gdje pise da cistimRipicipi wrote:oKlen ti "cistis" Sarajevo?luckylaka wrote:Haman pa znas ko odakle pise na ovim temama.Tacno znas ko pise iz genocidne,ko preko Drine a ko od ovih nasih.Inace podrzavam akciju,,Za ljepse i cistije Sarajevo"ja ga jebem ko je protiv ovoga
pici wrote:
Islamski Fundementalizam
Tebi je krivo sto vi neate u pederaciji onaku plavusupici wrote:pici wrote:
Islamski Fundementalizam
vako su prije bacali celjad lavovima... teHeranski fHanatiKi... dobron je ona gospoja iz banjaluke rekla te dane planete zemlje slavite u sarajevu ostavte nam dan republike![]()
mislis da je dijasporas , pa dosho da zavadja bratski narod bih??pici wrote:ja biH ovo zelenokombinozenasHa namah proCero iz nasHe drage Be i Ha u sveCku pa nek njima baca cvijece to bi ga inspekcija kaznila s 2000 kruna
vidisH kako nosa cvijece, ovo je becka skolamO k3 wrote:mislis da je dijasporas , pa dosho da zavadja bratski narod bih??pici wrote:ja biH ovo zelenokombinozenasHa namah proCero iz nasHe drage Be i Ha u sveCku pa nek njima baca cvijece to bi ga inspekcija kaznila s 2000 kruna
Odličan potez komunalca, još su trebali saprat ulicu poslije govana i stvar završena!pici wrote:![]()
moguce je , a mogo je uzeti i prodati ponovopici wrote:vidisH kako nosa cvijece, ovo je becka skolamO k3 wrote:mislis da je dijasporas , pa dosho da zavadja bratski narod bih??pici wrote:ja biH ovo zelenokombinozenasHa namah proCero iz nasHe drage Be i Ha u sveCku pa nek njima baca cvijece to bi ga inspekcija kaznila s 2000 kruna
nisu ofirni pred kamerama, sad ide dojava enesu cigi sa zelenim kombijem i kupi se cvijece a sutra na buvljaku kita cvijeca dvije marke...eeeeeemO k3 wrote: moguce je , a mogo je uzeti i prodati ponovo![]()
pici wrote:nisu ofirni pred kamerama, sad ide dojava enesu cigi sa zelenim kombijem i kupi se cvijece a sutra na buvljaku kita cvijeca dvije marke...eeeeeemO k3 wrote: moguce je , a mogo je uzeti i prodati ponovo![]()
Samo obiljezavanje ovog dogadjaja je provokacija sa srpske strane i uopste grad, kanton, federacija ne bi smjeli dopustiti da se odrzi.dječak sa šibicama wrote:Primitivizam i nepostovanje zrtava.Alfons Kauders wrote:Nego, šta mislite o ovom bacanju cvijeća u kontejnere?
Svojstveno cijeloj posljeratnoj BiH.
Nadam se samo da nece snoditi poslediceHowitzer wrote:Odličan potez komunalca, još su trebali saprat ulicu poslije govana i stvar završena!pici wrote:![]()
Još jednom, sve čestitke za potez![]()
Dok se ti sjetis drugi to tri puta preprodaju.Sledece godine izmjesati se sa cirkusantima i dok se upute nazad odmah u akciju prije komunalacacommendatore wrote:ja sam se vala prvi sjetio....
Velkoski wrote:Odvratno od Klixa. Ovu fotografiju su sto posto imali i kada su zvali Rad.
Samo ne znam kakve veze Rad ima sa Hordama Zla?Velkoski wrote:Odvratno od Klixa. Ovu fotografiju su sto posto imali i kada su zvali Rad.
Upravo tako.dr.gog wrote:
podilaženje najnižim emocijama zbog povećanja čitanosti.
I ovaj shit od "teme" treba u kontejner.