Ne prikazujem ja već kolega...nisu naše mine već od susjeda i komšija.hAZNADAR wrote:Naravno da znam da je savrseno lako legalno izvoziti oruzje i municiju u mnoge zemlje Azije i Afrike. Da nije na slikama mozda necija basta ili podrum u Londonu, Berlinu?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Zna to Haznadar već se malo pravi mutav.
A ispod ruke vlasti nezvanicno odavno izvoze u zarista u svijetu.
A ja govorim o Evropi koja je ne meti terorista. Tu se municija moze donijeti samo ilegalno i privatno. Ako neko u Parizu recimo hoce tajno nabaviti 100 kila eksploziva i municije - najlakse je na Balkanu. A na Balkanu je najlakse u BiH. Prvo sto je najvise toga u privatnim rukama ostalo u BiH, drugo sto je jeftinije negi u Hrvatskoj, trece sto se za pare moze nabaviti bilo sta cak i od strane korumpirane policije, vojske,... i najvaznije - bar sto hiljada Bosanaca i Hercegovaca ima pasose zapadnoevropskih drzava, tablice,,.. cak i izgled. Takvi prolaze granice lakse bez provjeravanja gepeka.
A ti nastavi prikazivati nase mine u Siriji.
Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
- Drvosjeca iz Dejcica
#126 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
-
baxul
- Alfons Kauders
#128 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Ni meni nije jasno kakve veze s posjetom ima ex-Yu naoruzanje na Bliskom Istoku?hAZNADAR wrote:Naravno da znam da je savrseno lako legalno izvoziti oruzje i municiju u mnoge zemlje Azije i Afrike. Da nije na slikama mozda necija basta ili podrum u Londonu, Berlinu?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
A ja govorim o Evropi koja je ne meti terorista. Tu se municija moze donijeti samo ilegalno i privatno. Ako neko u Parizu recimo hoce tajno nabaviti 100 kila eksploziva i municije - najlakse je na Balkanu. A na Balkanu je najlakse u BiH. Prvo sto je najvise toga u privatnim rukama ostalo u BiH, drugo sto je jeftinije negi u Hrvatskoj, trece sto se za pare moze nabaviti bilo sta cak i od strane korumpirane policije, vojske,... i najvaznije - bar sto hiljada Bosanaca i Hercegovaca ima pasose zapadnoevropskih drzava, tablice,,.. cak i izgled. Takvi prolaze granice lakse bez provjeravanja gepeka.
Nesto je ostalo od prije rata... Nesto nabavljano nakon rata... A nesto preko Amerikanaca otislo "plavim" snagama (npr. Kurdima, Afganistanu i pojedinim sirijskim frakcijama naklonjenim zapadu). To oruzje potice iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i BiH.
Jesmo li to sad teroristi zato sto pravimo municiju i granate? Ili smo mi krivi sto Arapima uvijek fali sredstava da se medjusobno kolju, jer sami nisu u stanju napraviti ni pracku, kamoli granatu...
- Drvosjeca iz Dejcica
- Drvosjeca iz Dejcica
#130 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
I onih 500 tona municije što je Predsjedništvo BiH doniralo Iraku po nalogu Amerike kao doprinos u borbi protiv terorizma.Alfons Kauders wrote:Ni meni nije jasno kakve veze s posjetom ima ex-Yu naoruzanje na Bliskom Istoku?hAZNADAR wrote:Naravno da znam da je savrseno lako legalno izvoziti oruzje i municiju u mnoge zemlje Azije i Afrike. Da nije na slikama mozda necija basta ili podrum u Londonu, Berlinu?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nesto je ostalo od prije rata... Nesto nabavljano nakon rata... A nesto preko Amerikanaca otislo "plavim" snagama (npr. Kurdima, Afganistanu i pojedinim sirijskim frakcijama naklonjenim zapadu). To oruzje potice iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i BiH.
Jesmo li to sad teroristi zato sto pravimo municiju i granate? Ili smo mi krivi sto Arapima uvijek fali sredstava da se medjusobno kolju, jer sami nisu u stanju napraviti ni pracku, kamoli granatu...
-
krater
-
Bodkin
#132 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Ma ja ba, vehabije su dobre. To sto ubijaju djecu po siriji nema vezekritichar wrote:Blisko šurovanje Dodika sa Rusijom, ruska obuka specijalnih snaga, uvođenje rezervnog sastava Dodikove policije....
to su stvari koje direktno ugrožavaju ovu državu, a ne "vehabinjosi" koji ovu državu osjećaju svojom.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#133 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Alfons Kauders wrote: Ni meni nije jasno kakve veze s posjetom ima ex-Yu naoruzanje na Bliskom Istoku?
-
krater
#134 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
pici wrote:Alfons Kauders wrote: Ni meni nije jasno kakve veze s posjetom ima ex-Yu naoruzanje na Bliskom Istoku?
Jesmo li to sad teroristi zato sto pravimo municiju i granate? Ili smo mi krivi sto Arapima uvijek fali sredstava da se medjusobno kolju, jer sami nisu u stanju napraviti ni pracku, kamoli granatu...![]()
- GeeTnT
#135 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Vehabosi su u poredjenju sa ruskim subarama dobrocudnii karcinom. ..Bodkin wrote:Ma ja ba, vehabije su dobre. To sto ubijaju djecu po siriji nema vezekritichar wrote:Blisko šurovanje Dodika sa Rusijom, ruska obuka specijalnih snaga, uvođenje rezervnog sastava Dodikove policije....
to su stvari koje direktno ugrožavaju ovu državu, a ne "vehabinjosi" koji ovu državu osjećaju svojom.
- shake69
#136 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Mora da si njegov zet ili iz dzemata mu pa tako ozbiljno uzimas salu! Uzgred, covjeku traze destination, ali ga nece ni jedna drzava.kritichar wrote:Idi ti lezi ni kriv ni dužan u zatvoru 7 godina, pa da se malo šalimo.shake69 wrote:Smanji dozivljaj, druze. Valjda je jasno da sam se salio s Ebu Hamzom!kritichar wrote:Koja paranoja zbog brada, vidi se tu dubok uticaj dresurne škole RTRS-a.
Last edited by shake69 on 22/04/2016 13:15, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#137 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Ubija djecu isto tako i ruska gravitaciona bomba isto kao i američki projektil sa drona...Bodkin wrote:Ma ja ba, vehabije su dobre. To sto ubijaju djecu po siriji nema vezekritichar wrote:Blisko šurovanje Dodika sa Rusijom, ruska obuka specijalnih snaga, uvođenje rezervnog sastava Dodikove policije....
- Alfons Kauders
#138 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Daleko im kuca, i jednim i drugim.GeeTnT wrote:Vehabosi su u poredjenju sa ruskim subarama dobrocudnii karcinom. ..Bodkin wrote:Ma ja ba, vehabije su dobre. To sto ubijaju djecu po siriji nema vezekritichar wrote:Blisko šurovanje Dodika sa Rusijom, ruska obuka specijalnih snaga, uvođenje rezervnog sastava Dodikove policije....
- spreca
#139 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
nesmijemo zaboraviti(izgleda da jesmo)ko je ubijo djecu po cijeloj BiH.....isto neki sa bradamaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ubija djecu isto tako i ruska gravitaciona bomba isto kao i američki projektil sa drona...Bodkin wrote:Ma ja ba, vehabije su dobre. To sto ubijaju djecu po siriji nema vezekritichar wrote:Blisko šurovanje Dodika sa Rusijom, ruska obuka specijalnih snaga, uvođenje rezervnog sastava Dodikove policije....
- Šunj
#140 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Lu ... CIA/366331SpecialOffer wrote:Sta kazu hoce li biti sastanak u cetiri oka sa ekspertom za terorizam, Dzevadom Galijasevicem?
Sastaje se iskljucivo sa Dodikovim prdezom!

Lukač danas u Sarajevu sa direktorom CIA
BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač sastaće se danas u Sarajevu sa direktorom američke Centralne obavještajne agencije /CIA/ DŽonom Brenanom, potvrdila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović. Srna saznaje da bi tema sastanka, između ostalog, trebalo da bude jačanje saradnje u borbi protiv terorizma. Sastanak će biti održan u popodnevnim časovima.
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Lu ... CIA/366331
- Alfons Kauders
#141 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Nije zgoreg ni pomenuti koga su ubijale te zloceste americke bombe po Bosni i Kosovu...spreca wrote:nesmijemo zaboraviti(izgleda da jesmo)ko je ubijo djecu po cijeloj BiH.....isto neki sa bradamaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ubija djecu isto tako i ruska gravitaciona bomba isto kao i američki projektil sa drona...Bodkin wrote: Ma ja ba, vehabije su dobre. To sto ubijaju djecu po siriji nema veze
- spreca
#142 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Po zasluziAlfons Kauders wrote:
Nije zgoreg ni pomenuti koga su ubijale te zloceste americke bombe po Bosni i Kosovu...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#143 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
a to je su druge strane crte...Šunj wrote:http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Lu ... CIA/366331SpecialOffer wrote:Sta kazu hoce li biti sastanak u cetiri oka sa ekspertom za terorizam, Dzevadom Galijasevicem?
BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač sastaće se danas u Sarajevu sa direktorom američke Centralne obavještajne agencije /CIA/ DŽonom Brenanom, potvrdila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović. Srna saznaje da bi tema sastanka, između ostalog, trebalo da bude jačanje saradnje u borbi protiv terorizma. Sastanak će biti održan u popodnevnim časovima.
Jebote koji su zlocinci ovi pederalci, KuHare ranjavaju i upucavaju...FUUJJJLošije zdravstveno stanje ministra može se povezati i sa činjenicom da je Lukač bio aktivan učesnik rata u BiH, u kojem je ranjen više puta. Na VMA juče nisu željeli da komentarišu zdravstveno stanje ministra Lukača.
- commendatore
#144 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
salu nastranu meni samo pada jedna stvar napamet kao razlog njegovog dolaska - a to je da je CIA vrlo dobro upucena u kolicinu negativne energije u narodu i da bi uskoro mogla nastati slicna erupcija kao 2014 u februaru.....
- Alfons Kauders
#145 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
I to u vise navrata!pici wrote:a to je su druge strane crte...Šunj wrote:http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Lu ... CIA/366331SpecialOffer wrote:Sta kazu hoce li biti sastanak u cetiri oka sa ekspertom za terorizam, Dzevadom Galijasevicem?
Jebote koji su zlocinci ovi pederalci, KuHare ranjavaju i upucavaju...FUUJJJLošije zdravstveno stanje ministra može se povezati i sa činjenicom da je Lukač bio aktivan učesnik rata u BiH, u kojem je ranjen više puta. Na VMA juče nisu željeli da komentarišu zdravstveno stanje ministra Lukača.
- commendatore
#146 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
kuWare molim lepo

- Šunj
#147 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Po ovoj vijesti nezavisnih novina (kakav smijesan naziv ronhilovih poltronskih novina) ispada da ce to biti sastanak u cetiri oka.Šunj wrote:http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Lu ... CIA/366331SpecialOffer wrote:Sta kazu hoce li biti sastanak u cetiri oka sa ekspertom za terorizam, Dzevadom Galijasevicem?
Code: Select all
VRS RVI
17.8.2015.
14.31h
Mnogo je nas bilo u ratu i mnogi su ranjeni jednom ili više puta. Sada nemaju šta jesti. Je li to nečiji život skuplji od našeg!? To gdje bi mi sjedili je nebitno što se tiče Lukača ako ćemo od srca. Ima mnogo ljudi koji su više dali i zaslužili pa sada ne mogu da dobiju ni protezu. Jedan lukač više manje što se tiče ratnih zasluga. Želim mu brz oporavak.
Last edited by Šunj on 22/04/2016 13:44, edited 1 time in total.
- commendatore
#148 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
mozda je bio brzonogAlfons Kauders wrote:
I to u vise navrata!
-
hizo ramidovic
#149 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Директор ЦИА-е долази у муслиманско Сарајево да се увери у истинитост навода које му је доставио експерт за тероризам Џевад Галијашевић. Зато су данас исламисти у муслиманском Сарајеву у великој паници јер ће директор ЦИА-е на лицу места моћи видети колико исламски настројени медији лажу цео свет. Честитке Џеваду, свака част и ала му вера што је раскринкао легло тероризма у граду зелених тротоара.
- General War
#150 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Nesluzbeno saznajemo da su u pratnji direktora CIA bili Sal i Carrie