znas sta sam ja zakljucio iz tvog posta?bumerangss wrote:Ko zeli dobro i sebi i djeci uzet ce stan a ne kucu! Mnogo ugodniji i jeftiniji zivot je u stanu, pogotovu zimi kad te griju toplane a ne da ti uzimas 10 metara drva sto kosta oko 700 800 KM pa ih slaži, unosi u šupu pa zimi prvo lopataj snijeg ujutru da dodjes do šupe da uzmeš drva pa patnja sa loženjem hocel planuti ili nece, daj novine za potpale, puši... pa jednom u 15 dana cisti spore ako neces da ti ucadi do Nove godine, peri store svako 10 dana jer upiše dim iz šporeta jer si ljetos zaboravio zvati dimljacara da ocisti ili nisi imao 25 KM da mu plati... kreciti moras svake godine. Nemas problema sa komšijama ispod i inad ali imas okolo jer desni komsija drži kokoške pa te uguši smrad i cumeza a lijevi ima malu djecu cuja lopta preleti par puta dnevno u tvoj cvijetnjak i polomi ti sve cvijece. i kad ocistis svoju avliju onda ako imas auto moras i ulicu lopatati a oni koji nemaju auto ti se smiju na prozoru![]()
A Ako imas vise spratova i više dijece, pogotovo sinova onda kad se žene problem koji ce u koji sprat, treba još jedna garaža, jetrve se posvadjale a ti i žena ko svekar i svekrva završite u najboljem slucaju u potkrovlju ili u podrumu![]()
Stan je zakon!
ti mislis da RAD UBIJA i da ce ti ubiti i djecu a nisi ni svjesna toga koliko rad razvija ljude i koliko pomaze da razumijes zivot
tebi je najveci problem sto moras nesto uraditi,tebi je stan zakon samo zato sto po cijeli dan lindohanis i nista ne radis,krecenje svake 3-4 godine i ostalo
mislim ono,kada se svijet pretvorio u trutove i ocekuju da lezanjem steknu nesto
pa evo sada ove generacije,90% nikada ne bi ni imalo neku nekretninu,da nismo dobili od nasih roditelja kuce ,stanove ,vikendice a mnogi su i to prokockali sada
bas ono svaka nova generacija je gora od prethodne