Hvala za naslov, evo nađoh jeZoya wrote: To se čekalo do jutra na nove slike duhova![]()
Tema se zvala 'Duhovi u kući '
Skoro 60 strana nabrala za malo više od mjesec dana
Hvala za naslov, evo nađoh jeZoya wrote: To se čekalo do jutra na nove slike duhova![]()
Tema se zvala 'Duhovi u kući '
filozofija wrote:Mislim da su i sihri, ništa mi ne mogu. Slijedim jednostavnu taktiku: Kad god nađem, uslikam i nabijem nogom s balkona. Kontao sam da nisu vrane donijele na balkon!
Šta bi drugo mogao čovjek da učininlt wrote:filozofija wrote:Mislim da su i sihri, ništa mi ne mogu. Slijedim jednostavnu taktiku: Kad god nađem, uslikam i nabijem nogom s balkona. Kontao sam da nisu vrane donijele na balkon!
Da, za ličnu zaštitu osobe, koja hoće da kontroliše i radi sa zlom.filozofija wrote:Hvala na zaista super odgovoru. Vidim da se razumiješ u temu, te koliko shvatih iz tvojih linkova, ovo je talisman koji se koristi za zaštitu od zla, tj. da se ono kontroliše. Ili se možda koristi da se nekome nanese zlo?
Ej Larva super si sa objašnjenjima. Pretpostavljam da je najbolji način da se od ovoga zaštitim da to uvjek bacim kada se pojavi na balkonu?LARVA wrote:Da, za ličnu zaštitu osobe, koja hoće da kontroliše i radi sa zlom.filozofija wrote:Hvala na zaista super odgovoru. Vidim da se razumiješ u temu, te koliko shvatih iz tvojih linkova, ovo je talisman koji se koristi za zaštitu od zla, tj. da se ono kontroliše. Ili se možda koristi da se nekome nanese zlo?
Može se koristiti i da se nekome nanese zlo.
Talismani se ne uzimaju od drugih.
Davanje ili podmetanje talismana, su prakse kad se nekome želi napakostiti.
Hajd ga uzmi stavi ispod jastuka i prespavaj noc sa njim...da vidimo bas jesi sta neobicno primjetiofilozofija wrote:Ej Larva super si sa objašnjenjima. Pretpostavljam da je najbolji način da se od ovoga zaštitim da to uvjek bacim kada se pojavi na balkonu?LARVA wrote:Da, za ličnu zaštitu osobe, koja hoće da kontroliše i radi sa zlom.filozofija wrote:Hvala na zaista super odgovoru. Vidim da se razumiješ u temu, te koliko shvatih iz tvojih linkova, ovo je talisman koji se koristi za zaštitu od zla, tj. da se ono kontroliše. Ili se možda koristi da se nekome nanese zlo?
Može se koristiti i da se nekome nanese zlo.
Talismani se ne uzimaju od drugih.
Davanje ili podmetanje talismana, su prakse kad se nekome želi napakostiti.
džaba pisali ovoliko,na kraju isto kao na pocetkuavetinja wrote:Ja na početku lijepo rekao da je sihir, a vi mi ne vjerujete.
Izlomi to, izreži i baci u neku kantu za smeće koja se održava. Ako budeš u prilici što dalje od mjesta gdje živiš. Kao da nije ništa bilo.filozofija wrote:Ej Larva super si sa objašnjenjima. Pretpostavljam da je najbolji način da se od ovoga zaštitim da to uvjek bacim kada se pojavi na balkonu?
Baš to i radim. U principu ga šutnem sa balkona svaki put. Onda siđem, uzmem i bacim u kontejner koji komunalci odvoze svaka dva do tri dana. Hvala Bogu nikakvih problema nema kod mene, a ni kod porodice. Mislim da teško može imati i efekta na mene, jer baš i ne vjerujem u te stvari, ali kao i svaka druga osoba malo sam sumnjičav.LARVA wrote:
Izlomi to, izreži i baci u neku kantu za smeće koja se održava. Ako budeš u prilici što dalje od mjesta gdje živiš. Kao da nije ništa bilo.
Možda te neko loži iz zajebancije. Ili, ili, ili . . .
Npr. u zadnjih 13-14 dana je bio pun mjesec, i onako, vedro vrijeme. To je najbolji period za nekog ko se bavi "mađijanjima" i sličnim.
Ako si tad dobio ovo. Možda neko praktikuje zanat, pa izabrao tvoj balkon.
Ili se neko okomio na tebe i porodicu. Sumnjam da se koristio samo ovime.
Ljudi se bave raznim stvarima.
Ako nema problema, ne zamaraj se.
sto si paglu, to ti je to...Samprotivsviju wrote:Pederski shiri...
Kazu da su jaci i od rimokatolickih![]()