Ako ti smeta, nećemo višeforest gump wrote:Još kukate o kerovima. Oj zemljo otvori se.
lokujte temu
smetamo čoeku
Ako ti smeta, nećemo višeforest gump wrote:Još kukate o kerovima. Oj zemljo otvori se.
bruka i sramota za klix koji je najcitaniji portal u BiH!!! Podrzavao sam ih maksimalno kad su im uletili oni da im oduzmu one dokumente i hard diskove, ali nakon ovog vidim da i oni rade samo u svom interesu i da parama mozes vrlo lako kupiti najcitaniji portal u jednoj smijesnoj drzavivješalica wrote:nema odgovora od dogzšit udruženjaZastozato wrote:Prilog sa snimkom napada pasa pocinje na 14 min. i 11 sek videa. Evo sad vidim da to nije bio policajac, pogresno sam informisan.
Ne mogu da vjerujem da sebi dozvoljavamo da nam se ovo svakodnevno dogadja. Boze sacuvaj kakvu vlast imamo.
tako su meni počeli srati,sreća je bila da sam kupila džoger i istukla štetočine po bubreGima...
šta da ti kažem možda je ova pakosnica izazivala pse svašta je moguće![]()
![]()
Namjerno iz Istočnog, čitaj četničkog Sarajeva dovlače kerove na Kovače...To se već odavno zna...Mi znamo da istočnim komšijama ništa nije sveto...Pa ni naši mrtvi...Zato sa Pala iz Lukavice i sa Sokoca kombijima dovode kerove na Kovače da se kerovi poseru i popišaju na šehitska mezarja...vješalica wrote:nema odgovora od dogzšit udruženjaZastozato wrote:Prilog sa snimkom napada pasa pocinje na 14 min. i 11 sek videa. Evo sad vidim da to nije bio policajac, pogresno sam informisan.
Ne mogu da vjerujem da sebi dozvoljavamo da nam se ovo svakodnevno dogadja. Boze sacuvaj kakvu vlast imamo.
tako su meni počeli srati,sreća je bila da sam kupila džoger i istukla štetočine po bubreGima...
![]()
wellL u c i f e r wrote:Ako ti smeta, nećemo višeforest gump wrote:Još kukate o kerovima. Oj zemljo otvori se.
lokujte temu
smetamo čoeku
fino ti je u prilogu rečeno da ih dovlače sa sokoca i pala...Black swan wrote:dajte ba zar nije receno da ih ubijaju u manjem bh entitetu dogovorite se
Nanananana wrote:Jedan od tzv. ljubitelja pasa:
nisu ti krivi ti iz četničkog, nego ovog (kako nazvati) dijela.murathans wrote:Namjerno iz Istočnog, čitaj četničkog Sarajeva dovlače kerove na Kovače...To se već odavno zna...Mi znamo da istočnim komšijama ništa nije sveto...Pa ni naši mrtvi...Zato sa Pala iz Lukavice i sa Sokoca kombijima dovode kerove na Kovače da se kerovi poseru i popišaju na šehitska mezarja...vješalica wrote:nema odgovora od dogzšit udruženjaZastozato wrote:Prilog sa snimkom napada pasa pocinje na 14 min. i 11 sek videa. Evo sad vidim da to nije bio policajac, pogresno sam informisan.
![]()
Cekaj, da li ti stvarno vjerujes da neko s namjerom izbacuje i dovodi pse, ili si ironican? Jbt u Sarajevu ima 20.000 pasa lutalica, kako to onda niko nije zabiljezio dok ih dovlace? Ili ih u vagonima, vozovima i autobusima dovozd pod okriljem noci? Cinjenica je da vlada KS-a ne moze i ne zna da se izbori da problemom i to traje godinama, a ja samo molim Boga da neko ne strada, kao sto je ova zena mogla.murathans wrote:fino ti je u prilogu rečeno da ih dovlače sa sokoca i pala...Black swan wrote:dajte ba zar nije receno da ih ubijaju u manjem bh entitetu dogovorite se
što bi ih ubijali kada ih mogu nama istovarati, na naše svetinje...
murathans wrote: Namjerno iz Istočnog, čitaj četničkog Sarajeva dovlače kerove na Kovače...To se već odavno zna...Mi znamo da istočnim komšijama ništa nije sveto...Pa ni naši mrtvi...Zato sa Pala iz Lukavice i sa Sokoca kombijima dovode kerove na Kovače da se kerovi poseru i popišaju na šehitska mezarja...
Pojedinci koji su bili aktivni na prošloj temi, a štite ove štetočine su ponovno vidim odlučili da i ovu sa svojim upadicama zatvore jer im ne odgovara da se priča o tome.forest gump wrote:Još kukate o kerovima. Oj zemljo otvori se.
Ako Bog može biti Srbin, zašto ne bi mogao biti i ker sa Sokoca?AmirBaa wrote:samo nemojte jos i kerove po nacionalnosti dijeliti molim vas
volim pse i imao sam ih dosta u proslosti i sve to. Ali ovo sad sto se desava, to vise nisu napusteni psi, to su STETOCINE ! Napadaju ljude, raznose smece, prljavi su i skoro svaki ima sugu koju prenosi na vlasnicke pse (od djevojke samojed dobio sugu od lutalice jednog, jedva prezivio). Tako da recimo http://dezinsekcijaideratizacija.com/ ovo moze biti legalno, zasto ne moze da se rijesi problem lutalica ? Jer neko ubire pare na njima-LIBERO- wrote:Da li je zakonski kaznjivo ubiti psa, cak i nevlasnickog - lutalicu, tek 'nako?
Ako jeste, teoretski barem, nije fino otvoreno pozivati na krsenje zakona. A nije ni fino otvoreno pozivati na samoinicijativni odstrel zivih bica.
Ako vec imamo temu, i imamo problem...daj da se pokusa konstruktivnim, i u zakonu definisanim, okvirima ovo rijesiti...odnosto dati neki prijedlog u tom fonu, i okviru, kako bi se moglo rijesiti.