O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- esmasaric
#126 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Upravu si Euridika, mogli bi pomoći, pomoć je uvijek dobro došla 
- pukepuke
#127 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Neka hvala, nek se ne primiče trapava muška ruka s britvicom mojim delikatnim mehanizmimaEuridika wrote:A može i pola-pola, il' malo 'vako - malo 'nako... A mogli bi vala i oni katkad pripomoći oko depilacije, svakako se vole dolje spuštati...pukepuke wrote:mami wrote: generacijske razlike![]()
![]()
![]()
Ma sve se da dogovoriti. Nek' bude čupavo ondje gdje treba biti, a ćelavo ondje gdje bi čupavo moglo zasmetati i svi sretni![]()
![]()
Ma sve dok su svi sretni i zadovolj(e)ni, sve je udure...
- esmasaric
#128 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Ne mora nužno delikatan mehanizam da bude u pitanju, imamo mi, bar ja, i druge dijelove 
- amar1994
#129 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
volim sve kod zena, a najvise unutrasnju ljepotu

- Euridika
- Globalna šefica
#130 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
A kako ta trapava muška ruka bez ikakvih problema podešava one precizne sićušne satne mehanizme ili kako s najvećom pažnjom zateže i uteže dijelove svoje vozilice, i još je pritom i pomazi?pukepuke wrote:Neka hvala, nek se ne primiče trapava muška ruka s britvicom mojim delikatnim mehanizmimaEuridika wrote:A može i pola-pola, il' malo 'vako - malo 'nako... A mogli bi vala i oni katkad pripomoći oko depilacije, svakako se vole dolje spuštati...pukepuke wrote:![]()
![]()
![]()
Ma sve se da dogovoriti. Nek' bude čupavo ondje gdje treba biti, a ćelavo ondje gdje bi čupavo moglo zasmetati i svi sretni![]()
![]()
Ma sve dok su svi sretni i zadovolj(e)ni, sve je udure...![]()
![]()
A nas ne mogu tako pripaziti?
On second thought...
- djevojka bez imena
#131 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Muskarci su divni jer priskoce upomoc kad god zatreba.
S tim u vezi imam pitanje.
-Maloprije me zaustavila saobracajna policija. Pitaju znam li zasto? Provjerim pojas, znam vozim po ogranicenju, pojma nemam.
Kaze pricala sam na mobitel.
Mobitel jedva nadjoh u torbi a kamoli da sam ga koristila. Nakon zustre rasprave, da ne kazem svadje :evil:napisa mh kaznu.
Kako da dokazem da nisam koristila tel u to vrijeme? Moze li listing iz bh telecoma biti validan dokaz?
-Maloprije me zaustavila saobracajna policija. Pitaju znam li zasto? Provjerim pojas, znam vozim po ogranicenju, pojma nemam.
Kaze pricala sam na mobitel.
Kako da dokazem da nisam koristila tel u to vrijeme? Moze li listing iz bh telecoma biti validan dokaz?
- madridist
#132 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Na sudu njegova rijec protiv tvoje ce dovest opet do toga da se njegovo broji.
S obzirom da uvijek moze reci da si imala neki drugi mobitel osim tog broja za koji doneses listing.
Znam kako je kad se covjek zainati i zna da je u pravu ali u ovom slucaju bih platio i to u prvih 7 dana gdje placas 50% kazne.
Opet ,ako se odlucis na drugi nacin sretno.
S obzirom da uvijek moze reci da si imala neki drugi mobitel osim tog broja za koji doneses listing.
Znam kako je kad se covjek zainati i zna da je u pravu ali u ovom slucaju bih platio i to u prvih 7 dana gdje placas 50% kazne.
-
__Phoenix__
#133 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Može ako ga možeš dobiti, kad odeš pred sudiju s policajcem koji te zapisao on će ponoviti šta je vidio tj. zapisao...
-
prog321
#134 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Saobraćajne kazne dobivaju samo one djevojke sa malim sisama. Da si imala double D mogla si ih samo izbaciti i trepnut okicama. Moj savjet, naruči velike sise. Ili se pomiri da plaćaš kazne 
- djevojka bez imena
#135 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Princip je princip. Ako platim kaznu to ce biti kao da priznajem da sam kriva, a NISAM. Mora biti nekog lijeka i za ovakve tipove.
- djevojka bez imena
#136 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
@prog
Tvoj prijedlog je toliko dobar,divan,pametan,nadasve ucinkovit da sam spremna pomisliti da su muski divni u ulozi podvodaca.
Tvoj prijedlog je toliko dobar,divan,pametan,nadasve ucinkovit da sam spremna pomisliti da su muski divni u ulozi podvodaca.
- Ramzess Veliki
#137 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Meni je svejedno, zaboravio sam i kako to izgleda, mogla bi mi neka i dabra između nogu prodati pod to ...pukepuke wrote:mami wrote:generacijske razlikeprog321 wrote:Čupav maf mi uopšte ne smeta. Ne znam zašto se klinci lože na ćelavo?![]()
![]()
![]()
Ma sve se da dogovoriti. Nek' bude čupavo ondje gdje treba biti, a ćelavo ondje gdje bi čupavo moglo zasmetati i svi sretni
- Ramzess Veliki
#138 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Misliš da čupamo pič...Euridika wrote:A može i pola-pola, il' malo 'vako - malo 'nako... A mogli bi vala i oni katkad pripomoći oko depilacije, svakako se vole dolje spuštati...pukepuke wrote:mami wrote: generacijske razlike![]()
![]()
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#139 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Kažeš mu - TI NEĆEŠ DOBIT'!djevojka bez imena wrote:Princip je princip. Ako platim kaznu to ce biti kao da priznajem da sam kriva, a NISAM. Mora biti nekog lijeka i za ovakve tipove.
- Euridika
- Globalna šefica
#140 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Ramzess Veliki wrote:Misliš da čupamo pič...Euridika wrote:A može i pola-pola, il' malo 'vako - malo 'nako... A mogli bi vala i oni katkad pripomoći oko depilacije, svakako se vole dolje spuštati...pukepuke wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Idi, bježi, istraumira me... ne čupaj ništa, živ bio...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#141 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Ako je istina ovo sto kaze, sto da placa?!madridist wrote:Na sudu njegova rijec protiv tvoje ce dovest opet do toga da se njegovo broji.
Drot umislio da prica na telefon.....ma samo listing i na sud!
Cuj da placa kaznu za nesto sto je ovaj izmislio
- Euridika
- Globalna šefica
#142 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Provjeri još, ali čini mi se da se sad sve češće traže fizički dokazi - fotografije. Inače, ove policijske malverzacije prolaze samo zato što se niko ne buni. Jednoj mojoj kolegici su tako ostavili kaznu za pogrešno parkiranje, a u ulici bilo 5-6 nepropisno parkiranih auta (kazna bila samo na njenom). Ona to fino uslikala i na sud. I dobila spor.djevojka bez imena wrote:Muskarci su divni jer priskoce upomoc kad god zatreba.![]()
-Maloprije me zaustavila saobracajna policija. Pitaju znam li zasto? Provjerim pojas, znam vozim po ogranicenju, pojma nemam.![]()
Kaze pricala sam na mobitel.Mobitel jedva nadjoh u torbi a kamoli da sam ga koristila. Nakon zustre rasprave, da ne kazem svadje :evil:napisa mh kaznu.
- amar1994
#143 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
e ne vjerujem sta procita
, kakvav debil, kraj mjeseca pa zafalilo im love
osigurajte se sa bluetoothom u buduce, onda ce se moci slikat sa tom kaznom
-
Patriotska_Liga
#144 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Nije tačno da ne može dobiti spor ako je njena riječ protiv njegove, ukoliko svjedočenja i raspoloživi dokazi uvjere sudiju da je ona u pravu onda će i dobiti spor.
- madridist
#145 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
A ybt pa naravno da ce ako ima dokaze ili svjedoke dobiti parnicu na sudu ,napisao sam u slucaju da bude njena rijec protiv njegove da zakon ide njemu na ruku.Patriotska_Liga wrote:Nije tačno da ne može dobiti spor ako je njena riječ protiv njegove, ukoliko svjedočenja i raspoloživi dokazi uvjere sudiju da je ona u pravu onda će i dobiti spor.
- pukepuke
#146 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Meni je svejedno, zaboravio sam i kako to izgleda, mogla bi mi neka i dabra između nogu prodati pod to ...Ramzess Veliki wrote:[quote="pukepuke"
![]()
![]()
![]()
Ma sve se da dogovoriti. Nek' bude čupavo ondje gdje treba biti, a ćelavo ondje gdje bi čupavo moglo zasmetati i svi sretni
Jooj Ramo
-
Zizi505
#147 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Može li uputa kako se s ovim osigurati? Nisam baš vična s novim tehnologijamaamar1994 wrote:e ne vjerujem sta procita![]()
![]()
- esmasaric
#148 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Bluetooth zna ispadati iz uha, tako da to iznervira čovjeka, nije najsigurnije.
Kupiš stalak za mobitel, upališ zvučnik i udri
Ali koliko vidim ovdje i nije bio mobitel u ruci... što me i ne čudi za našu policiju.
Kupiš stalak za mobitel, upališ zvučnik i udri
Ali koliko vidim ovdje i nije bio mobitel u ruci... što me i ne čudi za našu policiju.
- pukepuke
#149 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
Pomoću pincete draga, pomoću pinceteEuridika wrote: A kako ta trapava muška ruka bez ikakvih problema podešava one precizne sićušne satne mehanizme
Dijelovi vozilice su od metala, lako je njih paziti i mazitiEuridika wrote:ili kako s najvećom pažnjom zateže i uteže dijelove svoje vozilice, i još je pritom i pomazi?![]()
A nas ne mogu tako pripaziti?![]()
![]()
- amar1994
#150 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)
ma ja sam to malo u salizizi505 wrote:Može li uputa kako se s ovim osigurati? Nisam baš vična s novim tehnologijamaamar1994 wrote:e ne vjerujem sta procita![]()
![]()

ja imam fabricki pa kad pricam ljudi me gledaju blijedo, ko vele: vidi one budale sto prica sa sobom