O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
esmasaric

#126 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by esmasaric »

Upravu si Euridika, mogli bi pomoći, pomoć je uvijek dobro došla :D
pukepuke

#127 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:
mami wrote: generacijske razlike
:lol: :lol: :lol:
Ma sve se da dogovoriti. Nek' bude čupavo ondje gdje treba biti, a ćelavo ondje gdje bi čupavo moglo zasmetati i svi sretni :D
A može i pola-pola, il' malo 'vako - malo 'nako... A mogli bi vala i oni katkad pripomoći oko depilacije, svakako se vole dolje spuštati... :lol: :lol:
Ma sve dok su svi sretni i zadovolj(e)ni, sve je udure... :D
Neka hvala, nek se ne primiče trapava muška ruka s britvicom mojim delikatnim mehanizmima :lol: :lol: :lol:
esmasaric

#128 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by esmasaric »

Ne mora nužno delikatan mehanizam da bude u pitanju, imamo mi, bar ja, i druge dijelove :D
amar1994

#129 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by amar1994 »

volim sve kod zena, a najvise unutrasnju ljepotu 8-) :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#130 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:
pukepuke wrote: :lol: :lol: :lol:
Ma sve se da dogovoriti. Nek' bude čupavo ondje gdje treba biti, a ćelavo ondje gdje bi čupavo moglo zasmetati i svi sretni :D
A može i pola-pola, il' malo 'vako - malo 'nako... A mogli bi vala i oni katkad pripomoći oko depilacije, svakako se vole dolje spuštati... :lol: :lol:
Neka hvala, nek se ne primiče trapava muška ruka s britvicom mojim delikatnim mehanizmima :lol: :lol: :lol:
A kako ta trapava muška ruka bez ikakvih problema podešava one precizne sićušne satne mehanizme ili kako s najvećom pažnjom zateže i uteže dijelove svoje vozilice, i još je pritom i pomazi? :twisted:
A nas ne mogu tako pripaziti? :twisted: :twisted:

On second thought... :run: :lol: :lol:
djevojka bez imena

#131 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by djevojka bez imena »

Muskarci su divni jer priskoce upomoc kad god zatreba. :mrgreen:
S tim u vezi imam pitanje.

-Maloprije me zaustavila saobracajna policija. Pitaju znam li zasto? Provjerim pojas, znam vozim po ogranicenju, pojma nemam. :shock:
Kaze pricala sam na mobitel. :shock: Mobitel jedva nadjoh u torbi a kamoli da sam ga koristila. Nakon zustre rasprave, da ne kazem svadje :evil:napisa mh kaznu.

Kako da dokazem da nisam koristila tel u to vrijeme? Moze li listing iz bh telecoma biti validan dokaz?
madridist

#132 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by madridist »

Na sudu njegova rijec protiv tvoje ce dovest opet do toga da se njegovo broji.
S obzirom da uvijek moze reci da si imala neki drugi mobitel osim tog broja za koji doneses listing.
Znam kako je kad se covjek zainati i zna da je u pravu ali u ovom slucaju bih platio i to u prvih 7 dana gdje placas 50% kazne.
Opet ,ako se odlucis na drugi nacin sretno.
__Phoenix__

#133 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by __Phoenix__ »

Može ako ga možeš dobiti, kad odeš pred sudiju s policajcem koji te zapisao on će ponoviti šta je vidio tj. zapisao...
prog321

#134 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by prog321 »

Saobraćajne kazne dobivaju samo one djevojke sa malim sisama. Da si imala double D mogla si ih samo izbaciti i trepnut okicama. Moj savjet, naruči velike sise. Ili se pomiri da plaćaš kazne :-D
djevojka bez imena

#135 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Princip je princip. Ako platim kaznu to ce biti kao da priznajem da sam kriva, a NISAM. Mora biti nekog lijeka i za ovakve tipove.
djevojka bez imena

#136 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

@prog

Tvoj prijedlog je toliko dobar,divan,pametan,nadasve ucinkovit da sam spremna pomisliti da su muski divni u ulozi podvodaca. :mrgreen:
Ramzess Veliki

#137 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Ramzess Veliki »

pukepuke wrote:
mami wrote:
prog321 wrote:Čupav maf mi uopšte ne smeta. Ne znam zašto se klinci lože na ćelavo? :roll:
generacijske razlike
Meni je svejedno, zaboravio sam i kako to izgleda, mogla bi mi neka i dabra između nogu prodati pod to ... :oops:
Ramzess Veliki

#138 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:
mami wrote: generacijske razlike
Misliš da čupamo pič... :run:
Ramzess Veliki

#139 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Ramzess Veliki »

djevojka bez imena wrote:Princip je princip. Ako platim kaznu to ce biti kao da priznajem da sam kriva, a NISAM. Mora biti nekog lijeka i za ovakve tipove.
Kažeš mu - TI NEĆEŠ DOBIT'! :P
Euridika
Globalna šefica

#140 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote:
pukepuke wrote: :lol: :lol: :lol:
Misliš da čupamo pič... :run:
:shock:
Idi, bježi, istraumira me... ne čupaj ništa, živ bio... :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#141 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Tomahawk11 »

madridist wrote:Na sudu njegova rijec protiv tvoje ce dovest opet do toga da se njegovo broji.
S obzirom da uvijek moze reci da si imala neki drugi mobitel osim tog broja za koji doneses listing.
Znam kako je kad se covjek zainati i zna da je u pravu ali u ovom slucaju bih platio i to u prvih 7 dana gdje placas 50% kazne.
Opet ,ako se odlucis na drugi nacin sretno.
Ako je istina ovo sto kaze, sto da placa?!
Drot umislio da prica na telefon.....ma samo listing i na sud!
Cuj da placa kaznu za nesto sto je ovaj izmislio :-)
Euridika
Globalna šefica

#142 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Euridika »

djevojka bez imena wrote:Muskarci su divni jer priskoce upomoc kad god zatreba. :mrgreen:
S tim u vezi imam pitanje.

-Maloprije me zaustavila saobracajna policija. Pitaju znam li zasto? Provjerim pojas, znam vozim po ogranicenju, pojma nemam. :shock:
Kaze pricala sam na mobitel. :shock: Mobitel jedva nadjoh u torbi a kamoli da sam ga koristila. Nakon zustre rasprave, da ne kazem svadje :evil:napisa mh kaznu.

Kako da dokazem da nisam koristila tel u to vrijeme? Moze li listing iz bh telecoma biti validan dokaz?
Provjeri još, ali čini mi se da se sad sve češće traže fizički dokazi - fotografije. Inače, ove policijske malverzacije prolaze samo zato što se niko ne buni. Jednoj mojoj kolegici su tako ostavili kaznu za pogrešno parkiranje, a u ulici bilo 5-6 nepropisno parkiranih auta (kazna bila samo na njenom). Ona to fino uslikala i na sud. I dobila spor.
amar1994

#143 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by amar1994 »

e ne vjerujem sta procita :-) :-) , kakvav debil, kraj mjeseca pa zafalilo im love :twisted:
osigurajte se sa bluetoothom u buduce, onda ce se moci slikat sa tom kaznom :thumbup:
Patriotska_Liga

#144 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Patriotska_Liga »

Nije tačno da ne može dobiti spor ako je njena riječ protiv njegove, ukoliko svjedočenja i raspoloživi dokazi uvjere sudiju da je ona u pravu onda će i dobiti spor.
madridist

#145 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by madridist »

Patriotska_Liga wrote:Nije tačno da ne može dobiti spor ako je njena riječ protiv njegove, ukoliko svjedočenja i raspoloživi dokazi uvjere sudiju da je ona u pravu onda će i dobiti spor.
A ybt pa naravno da ce ako ima dokaze ili svjedoke dobiti parnicu na sudu ,napisao sam u slucaju da bude njena rijec protiv njegove da zakon ide njemu na ruku.
pukepuke

#146 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by pukepuke »

Ramzess Veliki wrote:[quote="pukepuke"
Meni je svejedno, zaboravio sam i kako to izgleda, mogla bi mi neka i dabra između nogu prodati pod to ... :oops:[/quote]

Jooj Ramo :lol: :lol: :lol:
Zizi505

#147 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by Zizi505 »

amar1994 wrote:e ne vjerujem sta procita :-) :-) , kakvav debil, kraj mjeseca pa zafalilo im love :twisted:
osigurajte se sa bluetoothom u buduce, onda ce se moci slikat sa tom kaznom :thumbup:
Može li uputa kako se s ovim osigurati? Nisam baš vična s novim tehnologijama :D
esmasaric

#148 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by esmasaric »

Bluetooth zna ispadati iz uha, tako da to iznervira čovjeka, nije najsigurnije.
Kupiš stalak za mobitel, upališ zvučnik i udri :D

Ali koliko vidim ovdje i nije bio mobitel u ruci... što me i ne čudi za našu policiju.
pukepuke

#149 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by pukepuke »

Euridika wrote: A kako ta trapava muška ruka bez ikakvih problema podešava one precizne sićušne satne mehanizme
Pomoću pincete draga, pomoću pincete :-D , ne pomoću prstiju...
Euridika wrote:ili kako s najvećom pažnjom zateže i uteže dijelove svoje vozilice, i još je pritom i pomazi? :twisted:
A nas ne mogu tako pripaziti? :twisted: :twisted:
Dijelovi vozilice su od metala, lako je njih paziti i maziti :lol:
amar1994

#150 Re: O zenama i muskarcima,lijepo :-)

Post by amar1994 »

zizi505 wrote:
amar1994 wrote:e ne vjerujem sta procita :-) :-) , kakvav debil, kraj mjeseca pa zafalilo im love :twisted:
Može li uputa kako se s ovim osigurati? Nisam baš vična s novim tehnologijama :D
ma ja sam to malo u sali ;-) :D , jer su malo poskupi, ali evo ovako nesto, vrlo lako se spaja na radio u autu
Image
:thumbup:
ja imam fabricki pa kad pricam ljudi me gledaju blijedo, ko vele: vidi one budale sto prica sa sobom :lol: :lol: :zoka: :oops:
Post Reply