Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Smail Aga Cengic wrote:Ovo je strasno koliko sebi danasnje neznalice daju za pravo da pljuju o ljudima kojima intelektualno nisu ni do clanaka. Isprogramirani zombiji, nakon dnevne doze reality-ja, facebook-a i iphoniranja, iz obijesti jer gmizu kroz zivot, zele da pljuju po inteketualcima. E, moja stoko...
Sta predlazes? Vidim od jutros pametujes a nista konkretno ne nudis.
Smail Aga Cengic wrote:Ovo je strasno koliko sebi danasnje neznalice daju za pravo da pljuju o ljudima kojima intelektualno nisu ni do clanaka. Isprogramirani zombiji, nakon dnevne doze reality-ja, facebook-a i iphoniranja, iz obijesti jer gmizu kroz zivot, zele da pljuju po inteketualcima. E, moja stoko...
Sta predlazes? Vidim od jutros pametujes a nista konkretno ne nudis.
Pametujem ja vec dugi niz godina....Ja ne nudim nista, ali vam predlazem da ucite.....Ucite sta kod vas interesuje, ali ucite, skolujte se, kritikujte, postavljajte pitanja....Postajete tehnozombiji...I sto je najsmijesnije, pojma nemate niocemu, puni ste neistina i poluistina, a ovakvi ljudine kao prof. Spahic uopste nisu zasluzili da neki poluproizvodi o njima pricaju kao ovdje na ovom topicu.
besim spahic je jedna elokventna, djelomicno obrazovana budala ...
jedini problem je sto covjek nastupa kao da zna sta prica pa mu dosta ljudi povjeruje al u vise navrata sam ga slusao o nekim tematikama u koje sam malo bolje upucen, kako covjek laze i siri dezinformacije.
I onda TO neko nazove profesorom i kaze kako je TO intelektualac.
promaha wrote:besim spahic je jedna elokventna, djelomicno obrazovana budala ...
jedini problem je sto covjek nastupa kao da zna sta prica pa mu dosta ljudi povjeruje al u vise navrata sam ga slusao o nekim tematikama u koje sam malo bolje upucen, kako covjek laze i siri dezinformacije.
Panj klasican.
Pa de nas prosvijetli malo, kad si vec tako bistar...
promaha wrote:besim spahic je jedna elokventna, djelomicno obrazovana budala ...
Panj klasican.
bojim se da tebe niko prosvijetliti ne moze kad branis ovaj panj od spahica ...
Panj klasican.
De nam reci sta to on laze i o cemu siri dezinformacije,kad si vjerovatno kompletno obrazovan za razliku od Besima.
Panj klasican.
bojim se da tebe niko prosvijetliti ne moze kad branis ovaj panj od spahica ...
Branicu i tebe ako domazes da nisi obicni bot i ublehas....lijepo bi bilo kad bi napisao neki slucaj ili neku situaciju...
Prof. dr. Blesim Spahić je teški relativizator i takve osobe najviše odgovaraju srpskohrvatskim političarima. Nažalost, ovakvi tipovi dobro kotiraju među urbanom rajom/komunjarama punom neke šatro tolerancije gdje manipulator kao što je navedeni profa namjerno izostavlja historijske činjenice ili ih prilagođava da bi se krivica mogla ravnopravno podijeliti i između agresora i žrtve, a sve to zavedeni/hipnotisani slušaoci prate sa osmijehom i doskočicama "govna", "sve je to isto" i sl.
Neka pokuša objasniti ovo nekom ocu ili majci koji su dijete izgubili u ratu od četničke granate. Pretpostavljam, njegov kontraargument bi bio, pa i srpske majke su gubile djecu. Jesu, ali nije isto kad ti nevino dijete pogine ni krivo ni dužno na igralištu i kada ti sin kriminalac pogine u pljački banke.
Sta mozemo ocekivati od Vlaha. Vlah bio, Vlah ostao a nista bilje nije postao. Treba se preseliti u Banja Luku i sa ekspertom za terorizam Galijasevicem drzati mitinge.Tamo bi bilo puno onih koji bi ga slusali i jos bi mu platili. Ovako dzaba prica. Ne znam kako ga nije stid komsija.
Vipsilon wrote:Prof. dr. Blesim Spahić je teški relativizator i takve osobe najviše odgovaraju srpskohrvatskim političarima. Nažalost, ovakvi tipovi dobro kotiraju među urbanom rajom/komunjarama punom neke šatro tolerancije gdje manipulator kao što je navedeni profa namjerno izostavlja historijske činjenice ili ih prilagođava da bi se krivica mogla ravnopravno podijeliti i između agresora i žrtve, a sve to zavedeni/hipnotisani slušaoci prate sa osmijehom i doskočicama "govna", "sve je to isto" i sl.
Neka pokuša objasniti ovo nekom ocu ili majci koji su dijete izgubili u ratu od četničke granate. Pretpostavljam, njegov kontraargument bi bio, pa i srpske majke su gubile djecu. Jesu, ali nije isto kad ti nevino dijete pogine ni krivo ni dužno na igralištu i kada ti sin kriminalac pogine u pljački banke.
Jel moze nesto konkretno? To relativiziranje mozes prosipati takvima kao ti u maticnoj ti stranKi.....
Vipsilon wrote:Prof. dr. Blesim Spahić je teški relativizator i takve osobe najviše odgovaraju srpskohrvatskim političarima. Nažalost, ovakvi tipovi dobro kotiraju među urbanom rajom/komunjarama punom neke šatro tolerancije gdje manipulator kao što je navedeni profa namjerno izostavlja historijske činjenice ili ih prilagođava da bi se krivica mogla ravnopravno podijeliti i između agresora i žrtve, a sve to zavedeni/hipnotisani slušaoci prate sa osmijehom i doskočicama "govna", "sve je to isto" i sl.
Jel moze nesto konkretno? To relativiziranje mozes prosipati takvima kao ti u maticnoj ti stranKi.....
Cekam te, uhljupe...
Besime star si ti za pisanje po forumu. I sto izbrisa onaj zadnji post? Zasto vrijedjas ljude?