Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post Reply
dezurni_ucenik

#126 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by dezurni_ucenik »

Smail Aga Cengic wrote:Ovo je strasno koliko sebi danasnje neznalice daju za pravo da pljuju o ljudima kojima intelektualno nisu ni do clanaka. Isprogramirani zombiji, nakon dnevne doze reality-ja, facebook-a i iphoniranja, iz obijesti jer gmizu kroz zivot, zele da pljuju po inteketualcima. E, moja stoko...

Sta predlazes? Vidim od jutros pametujes a nista konkretno ne nudis.
insomnia78

#127 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by insomnia78 »

Suti, vidis da je metno muslemanski nik
Smail Aga Cengic

#128 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by Smail Aga Cengic »

dezurni_ucenik wrote:
Smail Aga Cengic wrote:Ovo je strasno koliko sebi danasnje neznalice daju za pravo da pljuju o ljudima kojima intelektualno nisu ni do clanaka. Isprogramirani zombiji, nakon dnevne doze reality-ja, facebook-a i iphoniranja, iz obijesti jer gmizu kroz zivot, zele da pljuju po inteketualcima. E, moja stoko...

Sta predlazes? Vidim od jutros pametujes a nista konkretno ne nudis.
Pametujem ja vec dugi niz godina....Ja ne nudim nista, ali vam predlazem da ucite.....Ucite sta kod vas interesuje, ali ucite, skolujte se, kritikujte, postavljajte pitanja....Postajete tehnozombiji...I sto je najsmijesnije, pojma nemate niocemu, puni ste neistina i poluistina, a ovakvi ljudine kao prof. Spahic uopste nisu zasluzili da neki poluproizvodi o njima pricaju kao ovdje na ovom topicu.
dezurni_ucenik

#129 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:22, edited 1 time in total.
Smail Aga Cengic

#130 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

dezurni_ucenik wrote:Jah.
Ovaj tvoj odgovor meni je slika onoga o cemu ja pricam....jedno dubokoumno "Jah.".... :-) :-) :-)
KB9

#131 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by KB9 »

smiri se besime, bice bolje
dezurni_ucenik

#132 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:22, edited 1 time in total.
Smail Aga Cengic

#133 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

KB9 wrote:smiri se besime, bice bolje
Ako mislis na mene, sretan sam do neba ako mene sa tim covjekom mijesas...
mishic

#134 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by mishic »

I u naj običnijem laprdanju pojedina laprdala ispljunu svoje komplekse.
Ipak su kompleksi teške boljke ali ih oboljeli često nisu svjesni.
Vipsilon

#135 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by Vipsilon »

Besim Spahić je Dževad Galijašević sa zvanjem profesora.
Smail Aga Cengic

#136 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Vipsilon wrote:Besim Spahić je Dževad Galijašević sa zvanjem profesora.

A zasto, de nas prosvijetli, some jedan!
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#137 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by japin_mutapi »

besim spahić=ivan pernar
promaha

#138 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by promaha »

besim spahic je jedna elokventna, djelomicno obrazovana budala ...

jedini problem je sto covjek nastupa kao da zna sta prica pa mu dosta ljudi povjeruje al u vise navrata sam ga slusao o nekim tematikama u koje sam malo bolje upucen, kako covjek laze i siri dezinformacije.

I onda TO neko nazove profesorom i kaze kako je TO intelektualac.

Panj klasican.
Smail Aga Cengic

#139 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

promaha wrote:besim spahic je jedna elokventna, djelomicno obrazovana budala ...

jedini problem je sto covjek nastupa kao da zna sta prica pa mu dosta ljudi povjeruje al u vise navrata sam ga slusao o nekim tematikama u koje sam malo bolje upucen, kako covjek laze i siri dezinformacije.

Panj klasican.
Pa de nas prosvijetli malo, kad si vec tako bistar...
promaha

#140 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by promaha »

Smail Aga Cengic wrote:
promaha wrote:besim spahic je jedna elokventna, djelomicno obrazovana budala ...

Panj klasican.

bojim se da tebe niko prosvijetliti ne moze kad branis ovaj panj od spahica ...
Boletus edulis

#141 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by Boletus edulis »

Panj klasican.

De nam reci sta to on laze i o cemu siri dezinformacije,kad si vjerovatno kompletno obrazovan za razliku od Besima.
baja

#142 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by baja »

japin_mutapi wrote:besim spahić=ivan pernar
a gdje je Ava :D
Smail Aga Cengic

#143 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

promaha wrote:
Smail Aga Cengic wrote:

Panj klasican.

bojim se da tebe niko prosvijetliti ne moze kad branis ovaj panj od spahica ...
Branicu i tebe ako domazes da nisi obicni bot i ublehas....lijepo bi bilo kad bi napisao neki slucaj ili neku situaciju...
Vipsilon

#144 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by Vipsilon »

Prof. dr. Blesim Spahić je teški relativizator i takve osobe najviše odgovaraju srpskohrvatskim političarima. Nažalost, ovakvi tipovi dobro kotiraju među urbanom rajom/komunjarama punom neke šatro tolerancije gdje manipulator kao što je navedeni profa namjerno izostavlja historijske činjenice ili ih prilagođava da bi se krivica mogla ravnopravno podijeliti i između agresora i žrtve, a sve to zavedeni/hipnotisani slušaoci prate sa osmijehom i doskočicama "govna", "sve je to isto" i sl.
Neka pokuša objasniti ovo nekom ocu ili majci koji su dijete izgubili u ratu od četničke granate. Pretpostavljam, njegov kontraargument bi bio, pa i srpske majke su gubile djecu. Jesu, ali nije isto kad ti nevino dijete pogine ni krivo ni dužno na igralištu i kada ti sin kriminalac pogine u pljački banke.
Haman2

#145 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by Haman2 »

Sta mozemo ocekivati od Vlaha. Vlah bio, Vlah ostao a nista bilje nije postao. Treba se preseliti u Banja Luku i sa ekspertom za terorizam Galijasevicem drzati mitinge.Tamo bi bilo puno onih koji bi ga slusali i jos bi mu platili. Ovako dzaba prica. Ne znam kako ga nije stid komsija.
Smail Aga Cengic

#146 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Vipsilon wrote:Prof. dr. Blesim Spahić je teški relativizator i takve osobe najviše odgovaraju srpskohrvatskim političarima. Nažalost, ovakvi tipovi dobro kotiraju među urbanom rajom/komunjarama punom neke šatro tolerancije gdje manipulator kao što je navedeni profa namjerno izostavlja historijske činjenice ili ih prilagođava da bi se krivica mogla ravnopravno podijeliti i između agresora i žrtve, a sve to zavedeni/hipnotisani slušaoci prate sa osmijehom i doskočicama "govna", "sve je to isto" i sl.
Neka pokuša objasniti ovo nekom ocu ili majci koji su dijete izgubili u ratu od četničke granate. Pretpostavljam, njegov kontraargument bi bio, pa i srpske majke su gubile djecu. Jesu, ali nije isto kad ti nevino dijete pogine ni krivo ni dužno na igralištu i kada ti sin kriminalac pogine u pljački banke.

Jel moze nesto konkretno? To relativiziranje mozes prosipati takvima kao ti u maticnoj ti stranKi.....

Cekam te, uhljupe...
R A V E N

#147 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by R A V E N »

baja wrote:
japin_mutapi wrote:besim spahić=ivan pernar
a gdje je Ava :D
Karabatić?
R A V E N

#148 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by R A V E N »

Nije samo tu Besim podložan kritici. Tu su i ostali kao što su:

a) Abdulah Sidran
b) Muhamed Filipović
c) Vedad Pašić (nepoznat u sarajevskim krugovima, visoko kotira u tuzlanskim krugovima)
d) Slavo Kukić

To su ljudi koji u medijima vrše neko "obrazovanje naroda", a u stvari mu štete.
Last edited by R A V E N on 21/02/2017 21:30, edited 1 time in total.
asker

#149 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by asker »

Smail Aga Cengic wrote:
Vipsilon wrote:Prof. dr. Blesim Spahić je teški relativizator i takve osobe najviše odgovaraju srpskohrvatskim političarima. Nažalost, ovakvi tipovi dobro kotiraju među urbanom rajom/komunjarama punom neke šatro tolerancije gdje manipulator kao što je navedeni profa namjerno izostavlja historijske činjenice ili ih prilagođava da bi se krivica mogla ravnopravno podijeliti i između agresora i žrtve, a sve to zavedeni/hipnotisani slušaoci prate sa osmijehom i doskočicama "govna", "sve je to isto" i sl.

Jel moze nesto konkretno? To relativiziranje mozes prosipati takvima kao ti u maticnoj ti stranKi.....

Cekam te, uhljupe...
Besime star si ti za pisanje po forumu. I sto izbrisa onaj zadnji post? Zasto vrijedjas ljude?
ušće

#150 Re: Besim Spahić... gdje je, šta radi?

Post by ušće »

Mene također zanima njegov zadnji post :novine: ...probajte potuno izbrisati svoj post pa ćete vidjeti o čemu se radi :metla:
Post Reply