Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#126 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by heat »

Euridika wrote:
muha_sa wrote:još ako nema ništa protivU svekrve ubila se za udaju :thumbup:
Ispunjavam sve postavljene uslove... Mogu li se ja udati? :oops:
pa ti zeMske zagledas :mrgreen:
muha_sa

#127 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

ovi ušćipci masni--mereš ih cojku, al svekrvi ni pod razno :-) zamjerit ce ti

Image
muha_sa

#128 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

Euridika wrote:
muha_sa wrote:

znaš li ušĆipke potkuhat :?
Znam... a i pogaču... Sad sam gotova, jelde? :(
:thumbup:

ovo turi iznad špareta
Image
Klitemnestraaa

#129 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Klitemnestraaa »

Dante27 wrote:
Klitemnestraaa wrote:Tipični odraz balkanskog seksističkog mentaliteta.

Ja doista ne znam zašto je jebanje shvaćeno kao socijalna aktivnost koja uključuje veliki broj ljudi, kao što je komšiluk, prijatelji i svi ostali koji moraju znati ko je koga pojebo.

Nek se jebe ko s kim hoće. Šta koga briga?

Ako se čuvaš do braka i ako si žensko ili muško - poštujem, tvoj problem i vjerujem da ćeš naći sebi sličnog.
Ako uživaš u seksu i ako si žensko ili muško - poštujem, tvoj problem i vjerujem da ćeš naći sebi sličnog.

Kakav god da si, naći ćeš sebi sličnog, jer svi u partneru tražimo refleksiju sebe. I stvarno mislim da seks nije nikakav društveni kriterij odabira partnera, jest privatni u tom kontekstu, da tražiš onoga ko je imao sličan broj partnera kao i ti, ali šta te briga tvoja mama, sestra, otac, prijateljica IKO, IKO s kim se jebe i koliko ima partnera.
Svak sebi.
poenta onoga sto hocu da kazem jeste da sto se vise sexaju prije braka vise ce biti kurvi i iz godine u godinu sve je teze naci postenu curu a kamo li zenu....kurvu koju je jebalo na stotine muskaraca JA NECU PUSTITI POD MOJ KROV...i takve su za mene kurve a ne zene..dok su se prije samo 50 godina stidile toga sto su danas se ponose "wow spavala sam sa trojicom, bila je prava ludnica"..a to da se moja kcerka kurva ja licno bi joj glavu otkino...danas su svi zaboravili na cast i moral, samo 2 vijeka unazad ljudi su se ubijali zbog casti..ako bi ti samo rijecima ukaljao cast moje zene imao bih pravo da te ubijem..ali danas je cast bezvrijedna a nemoral vrijedi blaga....boli mene kurac ko koga jebe, samo znam da zbog takvih ovakvi poput mene nece naci cednu i cestitu zenu..svaka cura je minimalno bar 3 muskarca promijenila do punoljetstva...TO JE ZALOSNO A NE ZA PONOS....
Cure kakve ti tražiš se ne nalaze na forumu, nego sada muzu krave i oru njivu. Fino čurlik nakav u usta na livadu i možda te koja spazi. Samo zipa da te njen babo ne uhvati da je gledaš da te gonja toljagom i zube ti polomi. ;-)

Šalu na stranu, u tvoje izbore neću ulaziti, razumijem i poštujem tvoj stav, razlog zašto je sve više takvih djevojaka kakve ti tražiš je i razlog zašto je sve manje takvih momaka kao ti. Tako da ti to ide u oba smjera.

Također, ja ih znam dosta nevinih koje se čuvaju koje će to da zamijene za novac, socijalnu sigurnost i dobrog partnera. Drugim riječima, njima treba zgodan, lijep, iskusan, s novcem i dobrim društvenim položajem.

Ono što ti tražiš, izvini što ovako formuliram, ali moram, možeš naći jedino na selima.
muha_sa

#130 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

Dante27 wrote:da to je zalosno sto danas 90% cura ne zna potkuhati najobicniji hljeb a na ne pricam za neke specijalitete, ja da hocu malo vise da se potrudiom mogao bi biti vrhunski kuhar ali mi se mrsko zajebavati oko toga

ali vi skrecete s teme kao i obicno sto to ljudi rade kad istina boli
zna Euridika :thumbup:

Image

sam su joj prsti naki bagavi--ne znam hoce li se svekrvi svidjet
Dr Kova

#131 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dr Kova »

Naravno, po običaju tema je otišla u off topic :lol:
Euridika
Globalna šefica

#132 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Euridika »

Dante27 wrote:
Klitemnestraaa wrote:Tipični odraz balkanskog seksističkog mentaliteta.

Ja doista ne znam zašto je jebanje shvaćeno kao socijalna aktivnost koja uključuje veliki broj ljudi, kao što je komšiluk, prijatelji i svi ostali koji moraju znati ko je koga pojebo.

Nek se jebe ko s kim hoće. Šta koga briga?

Ako se čuvaš do braka i ako si žensko ili muško - poštujem, tvoj problem i vjerujem da ćeš naći sebi sličnog.
Ako uživaš u seksu i ako si žensko ili muško - poštujem, tvoj problem i vjerujem da ćeš naći sebi sličnog.

Kakav god da si, naći ćeš sebi sličnog, jer svi u partneru tražimo refleksiju sebe. I stvarno mislim da seks nije nikakav društveni kriterij odabira partnera, jest privatni u tom kontekstu, da tražiš onoga ko je imao sličan broj partnera kao i ti, ali šta te briga tvoja mama, sestra, otac, prijateljica IKO, IKO s kim se jebe i koliko ima partnera.
Svak sebi.
poenta onoga sto hocu da kazem jeste da sto se vise sexaju prije braka vise ce biti kurvi i iz godine u godinu sve je teze naci postenu curu a kamo li zenu....kurvu koju je jebalo na stotine muskaraca JA NECU PUSTITI POD MOJ KROV...i takve su za mene kurve a ne zene..dok su se prije samo 50 godina stidile toga sto su danas se ponose "wow spavala sam sa trojicom, bila je prava ludnica"..a to da se moja kcerka kurva ja licno bi joj glavu otkino...danas su svi zaboravili na cast i moral, samo 2 vijeka unazad ljudi su se ubijali zbog casti..ako bi ti samo rijecima ukaljao cast moje zene imao bih pravo da te ubijem..ali danas je cast bezvrijedna a nemoral vrijedi blaga....boli mene kurac ko koga jebe, samo znam da zbog takvih ovakvi poput mene nece naci cednu i cestitu zenu..svaka cura je minimalno bar 3 muskarca promijenila do punoljetstva...TO JE ZALOSNO A NE ZA PONOS....
Naći ćeš, a i podržavam te u svemu kao neko ko ima dosta iskustva sa vrlo zgodnim ženama. Muškarac mora biti principijelan i stajati iza svojih stavova, trčanje za svojom drugom glavom je dokaz neizgrađenosti prve glave.
Rmz
muha_sa

#133 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

trebal buduca bit nevina :?
Euridika
Globalna šefica

#134 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Euridika »

sha_ba wrote:Nije dugo izdržao :mrgreen:
Ma snaći će se on ... :lol: :lol: :lol:
Rmz
maida95

#135 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by maida95 »

muha_sa wrote:trebal buduca bit nevina :?
čini mi se da je rek'o da treba :roll:
Dr Kova

#136 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dr Kova »

ko nanin goblen :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#137 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Euridika »

Svakako ... zakrpi kod plastičara da prva bračna noć bude uz prasak. :lol: Kao kad otvaraš bocu šampanjca za Novu godinu. :lol:
Rmz
muha_sa

#138 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

moja je bila nevina :thumbup:

jesam se napatio al je vrijedilo

Image
muha_sa

#139 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

istjerat ce me kobra na ovu zimu pa sam najebal :lol: :lol: :lol:
Dr Kova

#140 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dr Kova »

muha_sa wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

istjerat ce me kobra na ovu zimu pa sam najebal :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: urlam
muha_sa

#141 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

Euridika wrote:
Svakako ... zakrpi kod plastičara da prva bračna noć bude uz prasak. :lol: Kao kad otvaraš bocu šampanjca za Novu godinu. :lol:
Rmz
5 joja i šucur :lol:
Dante27

#142 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

...
Last edited by Dante27 on 05/02/2016 20:03, edited 1 time in total.
muha_sa

#143 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

Dante27 wrote:
Također, ja ih znam dosta nevinih koje se čuvaju koje će to da zamijene za novac, socijalnu sigurnost i dobrog partnera. Drugim riječima, njima treba zgodan, lijep, iskusan, s novcem i dobrim društvenim položajem.
ukratko receno to su sponzoruse, takve mi ne trebaju, ako ona nece meni doci radi mene ne treba mi nikako a do mene je hocu li ja na nju dnevno trositi 1km ili 1000km, u zavisnosti koliko zasluzi..
klinac ceš se ti ikad oženit :(

ja na svoju cenera trošio i nije me jebavala ni 1% :( oŠla drugom :(
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#144 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Velkoski »

Jaro, fakat sad, jedino što je bitno u bilo kakvoj vezi je međusobno poštovanje, sve ostalo je poprilično nebitno. :mrgreen:
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#145 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by W0rM »

Dante27 wrote:
W0rM wrote:
Braca, stipu ove, ne gubi ,nadu, sabura polahko, znam tesko je. Ima i dalje normala djevojki, samo polahko i trazi na normalnim mjestima, stipu hejtere.
pratio sam na desetine foruma raznih tema i ama bas nikad nisam naisao na nekoga normalnog razmisljanja, na forumu sam bivao 2-3 mjeseca i napustiom radi svih tih gluposti
Vidi, nezz tacno sta si napisao na pocetku teme. Koliko vidim ne cugas i ne kurvas se. Isti sam, funkcionisem po principu "sto ti ne bi volio da se tebi desi, nemoj drugom da radis". Smatram da su one bitne vrijednosti u losem polozaju, da se gube (cist dokaz stavovi forumasa na ovu temu). Ali takodjer znam finih djevojki koje su normala (nisu sponzoruse, nafurane, vake, nake). Istina je da ih je naspram "onih" manje, al takav je valjda treba, i dragulja je malo, zato su na cijeni. Ja dok sam izlazio isao sam po shisha barovima (nema cuge, manje-vise lahko ostvariti komunikaciju i upoznati se).
Jest malo teze naci djevojku normalnih razmisljanja, ali ne i nemoguce.
muha_sa

#146 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

imam ja konu Meri :) vas trošak kafa, cigare i lepeze--njih mjenja svaki dan

Image

trenutno je libero :-D Meri joj je umjetnicko
muha_sa

#147 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by muha_sa »

Velkoski wrote:Jaro, fakat sad, jedino što je bitno u bilo kakvoj vezi je međusobno poštovanje, sve ostalo je poprilično nebitno. :mrgreen:
ti žeMska šuti :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#148 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Velkoski »

netju više :oops1:
Dante27

#149 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

...
Last edited by Dante27 on 05/02/2016 20:04, edited 1 time in total.
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#150 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by heat »

:mrgreen:
Locked