Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za cim da pate?Pa svaki pravi muskarac ima dvije tri trebe u steku,kakva patnja...
Dvije ili tri?
Zar vam nije pametnije nauciti kako jednu da zadovoljite, a kamo li 2 ili 3.
LOL
A zar vama nije pametnije naučiti da budete zadovoljne onim što vam se daje, ne pametovat plaho i odmah neće biti potrebe za 2 ili 3
Ali neee..... nebi vi bile žene kad vam svaki klinac nebi falio jelda .....
maida95 wrote:@Edo nisam to ja ni rekla, ja samo pitam je li ovo okej ako misliš da je okej da muškarac ima rezervu
Po meni vala ovi ljudi sa tim nekim štekovima ne zaslužuju ni onu jednu osobu sa kojom su "oficijelno"
POTPISUJEM ..... ako ti odgovara osoba s kojom jesi nemaš potrebe za štekovima, a ako ti svaki qrac fali da ih imaš 20 u šteku svakom/ svakoj ćeš naći mahanu
maida95 wrote:Šta ako su ti te u šteku neke koje se lože samo na momke koji su u vezama, pa kad raskineš ni one te neće
Zezam se, al' iskreno, ako si u vezi i imaš taj nekakav štek, fakat nisi osoba za bilo šta ozbiljno.
I još mi niko nije odgovorio na pitanje, no dobro.
Evo da ti ja kazem
Stekovi nisu OK, ali je cinjenica da ih velika vecina (i zene i muskarci) ima. A dobar procenat ih povremeno i "konzumira".
Cega sam se samo na poslu nagledao , covjek se fakat zapita gdje ide ovaj svijet...
maida95 wrote:Šta ako su ti te u šteku neke koje se lože samo na momke koji su u vezama, pa kad raskineš ni one te neće
Zezam se, al' iskreno, ako si u vezi i imaš taj nekakav štek, fakat nisi osoba za bilo šta ozbiljno.
I još mi niko nije odgovorio na pitanje, no dobro.
Evo da ti ja kazem
Stekovi nisu OK, ali je cinjenica da ih velika vecina (i zene i muskarci) ima. A dobar procenat ih povremeno i "konzumira".
Cega sam se samo na poslu nagledao , covjek se fakat zapita gdje ide ovaj svijet...
Nagledao i učestvovao
Jebiga, moralni kompas više ne postoji, tako da se treba prilagoditi na vrijeme
maida95 wrote:Postoji moralni kompas, al' ga malo osoba posjeduje
Teško onim koji posjeduju moralni kompas na ovom vaktu ..... oni su zauvijek izgubljeni u vremenu i prostoru .....
Eh, da...
Ma šta je više moralni kompas? Svijet poludio totalno. Oni na Bliskom istoku se ubiše u ime nekog morala i religije... Zapadni svijet da ne spominjem... A mi budale u sredini...