Daryl Dixon wrote:ExNihilo wrote:omega369 wrote:E ako ti je ovo najdosadniji mec ti onda i nisi odgledao puno meceva

boksao je vladimir sa mrtvim lesevima koji su padali nakon jednog zamaha. Sjecam se jednog, crnac neki, gace mu bile do gleznjeva, haman se upisao u ringu
tyson pokazao da se ne boji klicka, malo ga nalupao i to je to. taman koliko je bilo dovoljno da se okiti sa 4 titule i jednim magazinom

Gledao sam sve i jedan Vladimirov meč za titulu. Ovaj definitivno spada u najletargičnije. To što je trajao 12 rundi ne znači ništa, kada su oba boksera 10 rundi čekala šta će ovaj drugi uraditi uz povremeno "bockanje".
Prvo nisu bili mečevi za titulu, momak je deset godina branio titulu nije se borio za titulu, ogromna je razlika.
Drugo, ne možeš reći "bockanje" ispravniji termin bi bio "nabadanje" recimo direktima. *ebo ga ti kad već komentarišeš ovakve sportove tj pravis se pametan, makar pravu terminologiju koristi, ne moraš pravdati značenje tvoj nick-a Ex Nihilo ili ti ga ni iz čeg', što možemo zaključiti da ni ti sam ne znaš što si na ovoj temi.

Baš me interesuje kakvi bi ti komentari bili kada bi odgledao main fight jednog UFC eventa recimo. Seljakluk za ime Boga miloga jaro.
Što se tiće tvog prethodnog komentara mogu zaključiti da si veoma razmaženo čeljade, sve ti je seljačko, ono niko kao ti, bljak, krem de la krem, pa ti popij bendžos šta nam šištiš tu ko pekinezer?!

Daryl redneck?!

TAXI!

Prvo, Vladimir je sve, samo ne momak. Drugo, ako ćemo već mak pod konac, nije branio deset godina titulu, već jedanaest. Neko ko spočitava drugima preciznost, trebao bi ovo znati, zar ne? Uostalom, svaki meč za odbranu titule je istovremeno i meč za titulu - zavisno od perspektive.
UFC, naravno, ne gledam. To ostavljam tebi, jer ne sumnjam da su ti pojave UFC boraca također "interesantne" i "osvježavajuće", kao i pojava ovog krkana.
Daryl je redneck na kvadrat. Kao takav je zamišljen, po definiciji, to je karakteru upisano u njegov fikcionalni DNA. Ti to naravno ne vidiš, jer je naspram tebe i tvojih heroja on još uvijek aristokracija.
I još nešto. Nije, jarane, tiće, već tiče.