beniciodeltoro wrote:![]()
Kako smo samo patetični, hajmo nabiti još 100 stranica kukanja kako smo mi Bošnjaci gori od Hitlera.
Zviždalo par navijača, par navijača zviždalo na utakmici Danska-Švedska, ubiše na temi o Parizu kako treba pomicati ezan 5 minuta da ispadnemo civilizovan narod a isti dan katoličke i pravoslavne crkve se nisu obazirale na to i nastavile po svom, danas mnoge TV i radio stanice puštale veselu muziku, gledam danas na TV mnogi muzički kanali nisu emitovali muziku, Hayat umjesto muzike čitav dan pušta emisiju Perspektiva ali zato na Pinku drma muzika čitav dan dok oni kada je bila godišnjica obilježavanja Oluje jedini nisu puštali muziku. Kakvo je to generalizovanje "dokazali smo koja smo stoka" ko mi? Jesu li Njemci pokazali 1998. kakva su stoka kada su njemački huligani napravili od onog francuskog policajca invalida? Ili je bila to stvar pojedinaca
Jesu li hrvati kukali kada je se na stadionu pojavio kukasti krst?
Šta mene zaboli šta su radili pojedinci, jesu li zviždali kada je trebalo šutiti, jesu li bacali baklje, potukli se sa policijom, napili se toliko da su se upišali u gaće, unajmili kurave u irskim klubovima i fasovali AIDS, zaboli me
Nije dovoljno što me tjeraju izvinjavati se za nekog Abu Dhabija iz Sirije, sada još moram i za nekog Husu iz Zalcburga
Nije dovoljno i "tačka", i ako slučajno osudiš onaj šovinizam sa index hr od večeras, sram te bilo, ljudi samo "izražavaju svoje mišljenje"?
Nas desetine , predpostavljam Bošnjaka,i drugih Bosanaca, na temi "Pariz", napisalo 50-tak postova i osudilo "kozojebe", ali nije dovoljno, forumaši, domaći koji pljuju sopstvenu Domovinu gdje i kako stignu, a ima ih dosta i "gostujućih , iz Hrvatske i Srbije, a glume kao Bosance, e oni nas kritikuju, "pljuju" sve naše navijače , samo zbog šake pojedinaca. Ovo na ovome klipu dole , je "primjereno" navijanje, nije fol navijati za svoju državu, kull je pljuvati Domovinu gdje si rođen i ispoljavati najbrutalniji šovinizam...Reis se ogradio, pola Sarajeva stalo , Bošnjaka večinom u znak šutnje, ezani učili, nedovoljno, može Bošnjo i bolje, a ovo malo "netrepeljivosti" na donjem klipu, e ovo su samo neodgovorni "pojedinci" koji "malkice" mrze sopstvenu Domovinu, ma "prava sitnica " ???
A vala i ti BIH fanaticosi i BiH navijači općenito, "šta imaju uopšte navijati za BiH", pa šta ima veze što su Bosanci, neka navijaju za Rvatsku ili bratsku Srbiju, pa onda će , tim činom, dokazati da su "pravi" Slaveni , zar ne