Koje djevojke treba zaobilaziti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#126 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Euridika »

Matzan wrote:
Euridika wrote: Ne postoji afekt. Zbog toga smo ljudi, a ne životinje, i data nam je mogućnost da kontroliramo svoje nagone. Jel misliš da i nama nekad ne dođe da razbijemo nešto ili udarimo nekog (muškarca)? Naravno da dođe... ali se obuzdamo... osobito ako je protivnik fizički jači. Što tako lako ne udarate druge muške u afektu kad se posvađate? Nećete, naravno, jer bi mogli i fasovati... A na ženu se može istresti...

Ne branim ja ni jedne ni druge, znam gadova i muških i ženskih, ali ne dajem si za pravo da izričem statistike kad su ovakve stvari u pitanju. Posebno što skoro nikad ne znaš punu istinu o nekoj stvari, već samo polovičnu (od jedne osobe). A mnogo više je onih slučajeva za koje nikad nećeš ni saznati, jer se o njima ne priča, nego onih razvikanih.
:lol:

Da ne postoji ne bi ga u u krivične zakone uvrštavali. :mrgreen:

Ostajem pri svojoj tvrdnji, makar se to vama i ne sviđalo.

Reagovao sam jer napadoše čovjeka, a čovjek dušu izvratio na forumu.
Nisi me shvatio. Nisam mislila da ne postoji duševno stanje koje uzrokuje naglu agresivnost, već da podlijeganje takvim porivima predstavlja ono životinjsko u nama, a mi kao ljudi ipak imamo razum. Čak i afekt u pravnom smislu mora biti potvrđen psihijatrijskim vještačenjem da osuđeni u momentu počinjenja zločina nije bio psihički uračunljiv, tj. da nije bio u stanju zdravorazumski rasuđivati.

Ne slažem se ni ja s napadom na Direktnog, i ja sam krenula da napišem komentar u njegovu odbranu, ali sam odustala da ne zakuhavam. Ali, ono što stoji jeste ocjena da one detalje iz svog života nije trebao iznositi na forumu, posebno u onakvom kontekstu. Niko, pa ni on sam, ne može dokazati da je težak život njegove žene uzrokovao raspad braka. Vrlo vjerovatno jeste utjecalo na razvod, ali to niko ne može sa sigurnošću tvrditi. U sigurne faktore treba svakako ubrojiti njen karakter (o kojem malo znamo), ali i bračne okolnosti (o kojima još manje znamo). Ovo je priča između Direktnog i njegove bivše žene, te eventualno njihove djece, zbog čije dobrobiti oni moraju iznaći modus za komunikaciju i rješavanje problema. Ovo nije za forum.
I, još nešto, ničija smrt ovdje neće dobra donijeti, samo veći jad. Bilo kakav otac, čak i teško bolestan, je bolji od onog kojeg nema nikako (osim u slučaju zlostavljača bilo kojeg tipa).
Matzan

#127 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Matzan »

Euridika wrote: Nisi me shvatio. Nisam mislila da ne postoji duševno stanje koje uzrokuje naglu agresivnost, već da podlijeganje takvim porivima predstavlja ono životinjsko u nama, a mi kao ljudi ipak imamo razum. Čak i afekt u pravnom smislu mora biti potvrđen psihijatrijskim vještačenjem da osuđeni u momentu počinjenja zločina nije bio psihički uračunljiv, tj. da nije bio u stanju zdravorazumski rasuđivati.

Ne slažem se ni ja s napadom na Direktnog, i ja sam krenula da napišem komentar u njegovu odbranu, ali sam odustala da ne zakuhavam. Ali, ono što stoji jeste ocjena da one detalje iz svog života nije trebao iznositi na forumu, posebno u onakvom kontekstu. Niko, pa ni on sam, ne može dokazati da je težak život njegove žene uzrokovao raspad braka. Vrlo vjerovatno jeste utjecalo na razvod, ali to niko ne može sa sigurnošću tvrditi. U sigurne faktore treba svakako ubrojiti njen karakter (o kojem malo znamo), ali i bračne okolnosti (o kojima još manje znamo). Ovo je priča između Direktnog i njegove bivše žene, te eventualno njihove djece, zbog čije dobrobiti oni moraju iznaći modus za komunikaciju i rješavanje problema. Ovo nije za forum.
I, još nešto, ničija smrt ovdje neće dobra donijeti, samo veći jad. Bilo kakav otac, čak i teško bolestan, je bolji od onog kojeg nema nikako (osim u slučaju zlostavljača bilo kojeg tipa).

Gdje će biti uračunljiv (iliti ubrojiv) kad je oženjen?!
To sud odmah oslobađa. :skoljka:
Euridika
Globalna šefica

#128 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Euridika »

Matzan wrote:Gdje će biti uračunljiv (iliti ubrojiv) kad je oženjen?!
To sud odmah oslobađa. :skoljka:
Jest vala, nama koji smo u braku treba obračunavati beneficirani radni staž... :lol: :lol:

A naš sud ionako sve oslobađa, na isto se svede... :skoljka:
Njanjavi

#129 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Njanjavi »

Sve to treba jebat, sve :)
bong

#130 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by bong »

Sve koje prelaze vise od 100 km..
sha_ba

#131 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by sha_ba »

bong wrote:Sve koje prelaze vise od 100 km..
manje je od sa do ze :zoka: :mrgreen:
Drinski

#132 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Drinski »

sha_ba wrote:
ne misli on na tu kilometrazu :D ..
sha_ba

#133 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by sha_ba »

Drinski wrote:
sha_ba wrote:
e sta dati kazem onda :mrgreen:
Drinski

#134 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Drinski »

sha_ba wrote: ne misli on na tu kilometrazu :D ..
e sta dati kazem onda :mrgreen:[/quote]
a nista, sta ces kazati, sjedi tu, šuti i kolutaj ocima
sha_ba

#135 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by sha_ba »

Drinski wrote:
sha_ba wrote: ne misli on na tu kilometrazu :D ..
e sta dati kazem onda :mrgreen:
a nista, sta ces kazati, sjedi tu, šuti i kolutaj ocima[/quote]
dobro, hvala :mrgreen:
Drinski

#136 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Drinski »

pamti pa vrati.
bong

#137 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by bong »

Pa eto cca.70 km...30 za frizuru :D
edo_79

#138 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by edo_79 »

HuHu BonGe :mrgreen:
bong

#139 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by bong »

Huhu edo :thumbup: :bih:
edo_79

#140 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by edo_79 »

Njanjavi wrote:Sve to treba jebat, sve :)
I to nekoliko puta za noć :izet: :mrgreen:
bong

#141 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by bong »

Treba trpati sve sto je pri ruci..sijalice...flase..case..
Cartmane

#142 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Cartmane »

Zaobilaziti one s obimnom kilometražom i one koje te se odjednom sjete nakon dugovremenog ignoriranja.
nKrkan

#143 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by nKrkan »

Koje nisu :

-perverzne
-neće po licu

Koje boli glava svaki dan .
ho oponopono

#144 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by ho oponopono »

...bicarke, koje jebu u zdrav mozak svaki dan...ne mogu glava me bolicka, nemoj ni sada ide moja serija, pospana sam, umorna sam, ti mene ne volis jedno 50 puta ti storiteluje...a kad joj kazes tu famoznu rijec hmmm garant si nesto skrivio...smrc smrc...

...malo cu ga sada ignorisati, nek crkne od muke ...pa cu na kasikicu davati mu svoju ljubav...a ovamo se jebucka okolo uveliko...cuprica ti si ovakav, ti si onakav...nisi kao drugi...

...jaoo fuj za tebe sam kurva, cim hoces da gutam ili da mi po licu svrsavas...zar ti nije dovoljno to sto ko mrtva kobila samo rasirim noge i snadji se dragi ...jesi zavrsio, usao-izasao, gotovo imam pedikir zakazan...

...lijevi guz, klik foto hmm samo 351 lajk...moram ponovo desni guz i duck usne...768 pih...moram necim drugim animirati preglednost...gle ove grudi balkanske bas mi dobar lancic sa mojim imenom...2345 lajk...

...pih opet nista...sta napraviti ...sta napraviti...za xyz lajk...nikako ona lampica da joj se upali..
a dva jajeta ne zna skuhana oguliti jer zakacice pobogu nokat...

...joj fuj dragi, pa ti podrigujes, auuu pa koji si ti smrad pa cak i prdis, jesi nekulturan...a tek sto psujes...

...kineski macak... :pusi2:
walter kurtz

#145 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by walter kurtz »

ho oponopono wrote:...bicarke, koje jebu u zdrav mozak svaki dan...ne mogu glava me bolicka, nemoj ni sada ide moja serija, pospana sam, umorna sam, ti mene ne volis jedno 50 puta ti storiteluje...a kad joj kazes tu famoznu rijec hmmm garant si nesto skrivio...smrc smrc...

...malo cu ga sada ignorisati, nek crkne od muke ...pa cu na kasikicu davati mu svoju ljubav...a ovamo se jebucka okolo uveliko...cuprica ti si ovakav, ti si onakav...nisi kao drugi...

...jaoo fuj za tebe sam kurva, cim hoces da gutam ili da mi po licu svrsavas...zar ti nije dovoljno to sto ko mrtva kobila samo rasirim noge i snadji se dragi ...jesi zavrsio, usao-izasao, gotovo imam pedikir zakazan...

...lijevi guz, klik foto hmm samo 351 lajk...moram ponovo desni guz i duck usne...768 pih...moram necim drugim animirati preglednost...gle ove grudi balkanske bas mi dobar lancic sa mojim imenom...2345 lajk...

...pih opet nista...sta napraviti ...sta napraviti...za xyz lajk...nikako ona lampica da joj se upali..

...joj fuj dragi, pa ti podrigujes, auuu pa koji si ti smrad pa cak i prdis, jesi nekulturan...a tek sto psujes...

:pisnuo:
Matzan

#146 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:...bicarke, koje jebu u zdrav mozak svaki dan...ne mogu glava me bolicka, nemoj ni sada ide moja serija, pospana sam, umorna sam, ti mene ne volis jedno 50 puta ti storiteluje...a kad joj kazes tu famoznu rijec hmmm garant si nesto skrivio...smrc smrc...

:thumbup: :lol:

:kiss:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#147 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by mk ultra »

Drinski wrote:
sha_ba wrote:
Image

:lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#148 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Truba »

treba zaobilaziti i one koje vole mijenjati drzave i kontinente
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#149 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by _BataZiv_0809 »

aminchev2 wrote:Naj pametnije je zaobici svaku djevojku koja ima vaginu

Eto toliko od mene

E pa

libra123

#150 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by libra123 »

aminchev2 wrote:Naj pametnije je zaobici svaku djevojku koja ima vaginu

Eto toliko od mene
Znaci samo one sa kitom dolaze u obzir :D
Post Reply