Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
k1ks wrote:
Argumentovano cu ti obrazloziti zasto mi je normalno :
1. Da policajac sa pistoljem ide na osobu koja ima oruzje duge cijevi nije logicno iz 100 razloga..
2. Policija ganja lice do Vraca tu mora stati nije mu dozvoljen prelazak.....
3. Privede lice,prikupi sve dokaze sud ga pusti iduce jutro...
4. Sprijeci policajac kradju vozila,iduce sedmice njemu zapale vozilo (desilo se policajcu iz Hrasnice)
5. Naprave raciju u objektu,uhapse kriminalce i na kraju citav jedinica dobije otkaz jer su tu bile osobe koje nisu smjeli dirat...itd--itd
Sve si u pravu
onda i nama ostaje da se držimo po strani sa nadom u onu NEĆE MENE
EVO SADA I OTMICE POČELE, OVDJE NIKO VIŠE NIJE SIGURAN... SITUACIJA JE VIŠE NEGO ALARMANTNA! Prije par dana je u Sarajevu pokušana otmica, oni nas ubjeđuju da je u pitanju šala. Sad kad se stvarno desila prava otmica neko mora odgovarati što svoj posao nije shvatio ozbiljno prije sedam dana i spriječio to! A POGOTOVO MI NAROD NIJE JASAN ŠTO MASOVNO NE IZAĐE NA ULICE. MORAMO TRAŽITI DA NAS ZAŠTITE DOK JOŠ UVIJEK MOGU. AKO SE OVO NASTAVI MOŽEMO OČEKIVATI BANDE U DRŽAVI, ANARHIJU I STANJE U KOME VIŠE DRŽAVA (SVE I KAD BI HTJELA) NEĆE MOĆI UČINITI NIŠTA KAKO BI TO SPRIJEČILA.
Nista od ostavki. Konakovic nas je medijski bombardirao kako je dobar, fin, posten i ima malu placu, Mulabdic je opet ponovio da smo svi krivi (???????), Cosica smo konacno vidjeli kako izgleda jer se i on potrudio objasniti kako je sve po zakonu. Ona dva, tri prasinara ce dobiti drugi granicni prijelaz i to je sve. Uostalom, kad je netko iz javnog sektora bio portir u ministarstvu ili politicar preuzeo odgovornost i za sta? U tom medijskom cirkusu potcjenjivanja gradjana je samo nedostajao Lukac sa ordenjem i uniformom u imitaciji druga Tita, a i misljenje njegovog brice...
kostarikanac wrote:EVO SADA I OTMICE POČELE, OVDJE NIKO VIŠE NIJE SIGURAN... SITUACIJA JE VIŠE NEGO ALARMANTNA! Prije par dana je u Sarajevu pokušana otmica, oni nas ubjeđuju da je u pitanju šala. Sad kad se stvarno desila prava otmica neko mora odgovarati što svoj posao nije shvatio ozbiljno prije sedam dana i spriječio to! A POGOTOVO MI NAROD NIJE JASAN ŠTO MASOVNO NE IZAĐE NA ULICE. MORAMO TRAŽITI DA NAS ZAŠTITE DOK JOŠ UVIJEK MOGU. AKO SE OVO NASTAVI MOŽEMO OČEKIVATI BANDE U DRŽAVI, ANARHIJU I STANJE U KOME VIŠE DRŽAVA (SVE I KAD BI HTJELA) NEĆE MOĆI UČINITI NIŠTA KAKO BI TO SPRIJEČILA.