uHapsiše Sejfudina

Post Reply
Ali Kemal

#126 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ali Kemal »

beniciodeltoro wrote:Jadan je taj narod što ismijava nekoga što se ponaša kao patriota umjesto da šuti i trpi kao većina tih što im se smiju. Bošnjo nikada da se probudi
Samo nemoj patriotizam da spominjes, jer ja se odmah uhvatim za novcanik. :oops:
Kakav je to patriota koji u drzavi u kojoj vlada tesko medjunacionalno nepovjerenje, on radi na daljnem produbljivanju tog stanja, sto direktno vodi losijem zivotu svih.
Prave patriote su ljudi koje rade za opste dobro svih, jer pazi nije moguce da Bosnjaci zive dobro, a Srbi i Hrvati lose, niti u bilo kojoj drugoj kombinaciji.
U BiH ce uvijek da zive sva tri naroda jednako dobro i lose, jer je fakin ista drzava, jos tako mala.
Patriotska_Liga

#127 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Patriotska_Liga »

supercali wrote: ti si izgubljen slucaj
rat nije dobila armija bih pa da se slobodno mase ljiljanima
da je dobila onda bi imalo smisla bar malo to sto govoris ovako ne pije vode
isto kazem da na sred bascarsije koliko god se zalago opet ce napasti nekoga ko nosi zastavu srbije a kamoli ratnu zastavu rs-a
s tim da je i po zakonu ova zastava sa ljiljanima nesto sto nema veze sa drzavom bih
varta je jedina zastava bih slagao se ti s tim ili ne
:lol:

Rat nije dobila ni armija Zimbabvea pa te niko neće napasti ako mašeš zastavom Zimbabvea u BL ili Sarajevu.

Napast će zato što imaju mentalni sklop izuzetno limitiranog kapaciteta poput tebe. Zato će napast i u Sarajevu i u BL.

Po Europskoj konvenciji o ljudskim pravima, a čiji su elementi dio našeg Ustava, napad na nekog ko maše bilo kakvom zastavom predstavlja kršenje ljudskih prava i sloboda. Dakle osobe strogo limitiranih intelektualnih kapaciteta, poput tebe i tog što je napao motoristu iz Srbije, zalažu se za kršenje ljudskih prava. U smislu Europske konvencije o ljudskim pravima ti si potencijalni delikvent, osoba opasna po život normalnih ljudi i treba te smjestiti u karantin i čitati naglas Europsku konvenciju o ljudskim pravima dok ne shvatiš da mahanje bilo kakvom zastavom na određenom teritoriju nema veze s tim ko je dobio rat i nema veze s tim koja je prava zastava te zemlje.

Ali tebi ne pomažu ni CorelDraw ni megafon, tebi jednostavno ne pomaže ništa.
supercali

#128 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by supercali »

Patriotska_Liga wrote: :lol:

Rat nije dobila ni armija Zimbabvea pa te niko neće napasti ako mašeš zastavom Zimbabvea u BL ili Sarajevu.

Napast će zato što imaju mentalni sklop izuzetno limitiranog kapaciteta poput tebe. Zato će napast i u Sarajevu i u BL.

Po Europskoj konvenciji o ljudskim pravima, a čiji su elementi dio našeg Ustava, napad na nekog ko maše bilo kakvom zastavom predstavlja kršenje ljudskih prava i sloboda. Dakle osobe strogo limitiranih intelektualnih kapaciteta, poput tebe i tog što je napao motoristu iz Srbije, zalažu se za kršenje ljudskih prava. U smislu Europske konvencije o ljudskim pravima ti si potencijalni delikvent, osoba opasna po život normalnih ljudi i treba te smjestiti u karantin i čitati naglas Europsku konvenciju o ljudskim pravima dok ne shvatiš da mahanje bilo kakvom zastavom na određenom teritoriju nema veze s tim ko je dobio rat i nema veze s tim koja je prava zastava te zemlje.

Ali tebi ne pomažu ni CorelDraw ni megafon, tebi jednostavno ne pomaže ništa.
jao moci zakljucivanja majko mila
pa da mases bilo kojom drugom zastavom koja nije iz okruzenja u bih nece ti niko nista
nece te napasti limitirani sklop nego ce te napasti zadojeni nacionalista koji je juce postao veci katolik od pape koji gleda svoje krdo kroz pripadnost narodu vjeri i sl

hipokrati odjebite
Ommadawn

#129 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Kakve veze ima Zimbabwe sa Bosnom? Nikakve!

Zastava R.BiH nije zvanicna, ma koliko god njom mahao u Federaciji, mada ni to ne mozes svugdje u tom entitetu - probaj to u Vitezu, Grudama, Kiseljaku, Sirokom Brijegu pa ces vidjeti reakcije. Takodje, nije ni legitimna zastava ratne Republike Srpske i naravno da ce njeno mahanje izazvati negativne reakcije bilo gdje u Federaciji. Kao ni ratna zastava Herceg-Bosne.

A ovakvi kvazi-likovi poput Sejfudina Tokica i masu tim zastavama i skrecu paznju na sebe te ugrozavaju zivote drugim ljudima. Sta ako moj prijatelj, povratnik u rodnu Banja Luku se ne slaze sa tim mahanjem i opet ima probleme - ko je odgovoran?
Da li Alija Izetbegovic potpisujuci Daytonski sporazum i njegovo priznavanje Republike Srpske kao sastavnog dijela drzave Bosne i Hercegovine zahtijevao slobodno mahanje zastavama? Koliko mi je poznato, nije!

I mogu se sloziti sa Ali Kemalom (cija nacionalnost ocito nekima smeta pa je povlace vise puta, a ovamo pricaju o multi-kulti toleranciji) da dok ovakvi kvazi-likovi masu zastavama i zatezu jos vise ionako zategnute tenzije medju narodom raznih nacija i religija u Bosni i Hercegovini, ta ista Bosna i Hercegovina je iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu sve siromasnija, gladnija i nazadnija.

A sad ako vam je do mahanja zastavama, izvolite fino u Focu pa masite. Ili u Gacko. Ili u Siroki Brijeg.
Fudo387

#130 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Fudo387 »

Ommadawn wrote:A ovakvi kvazi-likovi poput Sejfudina Tokica i masu tim zastavama i skrecu paznju na sebe te ugrozavaju zivote drugim ljudima. Sta ako moj prijatelj, povratnik u rodnu Banja Luku se ne slaze sa tim mahanjem i opet ima probleme - ko je odgovoran?
Onaj ko tvom prijatelju pravi probleme samo zbog toga sto Sejfo ne jebe zivu silu, e taj je odgovoran.
Ommadawn

#131 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Fudo387 wrote:
Ommadawn wrote:A ovakvi kvazi-likovi poput Sejfudina Tokica i masu tim zastavama i skrecu paznju na sebe te ugrozavaju zivote drugim ljudima. Sta ako moj prijatelj, povratnik u rodnu Banja Luku se ne slaze sa tim mahanjem i opet ima probleme - ko je odgovoran?
Onaj ko tvom prijatelju pravi probleme samo zbog toga sto Sejfo ne jebe zivu silu, e taj je odgovoran.
Sejfo ba pravi probleme! Isti takvi ko Sejfo su napravili nama probleme u BL, kad su prve barikade osvanule, oni kofere spakovali i pobjegli. I to za Beograd! A mi ostali, nigdje veze, snalazi se kako znas pred ruljom!
Fudo387

#132 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Fudo387 »

Ommadawn wrote:Sejfo ba pravi probleme! Isti takvi ko Sejfo su napravili nama probleme u BL, kad su prve barikade osvanule, oni kofere spakovali i pobjegli. I to za Beograd! A mi ostali, nigdje veze, snalazi se kako znas pred ruljom!
Ja ba, da nije bilo Sejfe tebe rulja ne bi ganjala. :roll:
Ommadawn

#133 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Fudo387 wrote:
Ommadawn wrote:Sejfo ba pravi probleme! Isti takvi ko Sejfo su napravili nama probleme u BL, kad su prve barikade osvanule, oni kofere spakovali i pobjegli. I to za Beograd! A mi ostali, nigdje veze, snalazi se kako znas pred ruljom!
Citaj malo bolje - napisao sam ljudi kao Sejfo!

A sto se tice njegove uloge tokom 1992-1996, ni ona nije zanemariva. Saradnja sa Miloradom Dodikom, sverc-komerc, Ronhill hoces plavi, jal crveni. I sad takvi dodju nama pricati o patriotizmu i nacionalnom identitetu? Eto ti ga podrzavaj, ja necu. Imam svoje razloge i to je to!
Fudo387

#134 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Fudo387 »

Ommadawn wrote:
Fudo387 wrote:
Citaj malo bolje - napisao sam ljudi kao Sejfo!

A sto se tice njegove uloge tokom 1992-1996, ni ona nije zanemariva. Saradnja sa Miloradom Dodikom, sverc-komerc, Ronhill hoces plavi, jal crveni. I sad takvi dodju nama pricati o patriotizmu i nacionalnom identitetu? Eto ti ga podrzavaj, ja necu. Imam svoje razloge i to je to!
Pa i ja sam mislio na ljude kao Sejfo.
Cini mi se da zelis reci kako vas Srbi u Banjaluci ne bi dirali da nije bilo tamo nekih Sejfa koji prave pizdarije?
Ommadawn

#135 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Fudo387 wrote: Pa i ja sam mislio na ljude kao Sejfo.
Cini mi se da zelis reci kako vas Srbi u Banjaluci ne bi dirali da nije bilo tamo nekih Sejfa koji prave pizdarije?

Ne, nego zelim ti reci da ljudi poput Sejfe, kada zagusti, pobjegose na bezbjedno mjesto a mi ostadosmo pred razularenom i naoruzanom masom. Nisu ostali zajedno s ostalima - kad su nas eto predstavljali, mogli su bar biti tu koliko toliko, barem najmanje godinu, kad je sranje vec krenulo. Nego kofere spakovali, punktove obezbjedili i podmazali i "Allahimanet narode, mi cemo se izboriti za vas na drugom mjestu, ne brinite". Eh sad neka Sejfo mase zastavom ne samo u BL, nego i u Foci pa kad prestane sa mahanjem, ode u obliznji hotel i ostane tamo najmanje mjesec dana. Ako vec hoce da tako pokazuje muda i ubire neke politicke poene od istomisljenika.

Ili kad vec, kako kaze, zivi u BL i tamo ima prijavljenu adresu, sto onda ne mase zastavom svaki dan. Lijepo kazem, upitaj Bosnjake koji zive tamo sta misle o tome pa ces cuti sta ce ti reci.
O'zone
Globalni moderator

#136 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by O'zone »

:lol: :lol: :lol: :lol: Sejfo liječio svoju kurcobolju ispred PU Centar zakačio se sa drotom koji ga je priveo a Vi pokrenuli vitalni nacionalni interes još malo pa i oružanu bunu.... Sejfudin Vam se smije

Image
beniciodeltoro

#137 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by beniciodeltoro »

Ali Kemal wrote:
beniciodeltoro wrote:Jadan je taj narod što ismijava nekoga što se ponaša kao patriota umjesto da šuti i trpi kao većina tih što im se smiju. Bošnjo nikada da se probudi
Samo nemoj patriotizam da spominjes, jer ja se odmah uhvatim za novcanik. :oops:
Kakav je to patriota koji u drzavi u kojoj vlada tesko medjunacionalno nepovjerenje, on radi na daljnem produbljivanju tog stanja, sto direktno vodi losijem zivotu svih.
Prave patriote su ljudi koje rade za opste dobro svih, jer pazi nije moguce da Bosnjaci zive dobro, a Srbi i Hrvati lose, niti u bilo kojoj drugoj kombinaciji.
U BiH ce uvijek da zive sva tri naroda jednako dobro i lose, jer je fakin ista drzava, jos tako mala.
Meni je samo žao što nije nosio samo :bih: nego i ljiljane jer mnogi koriste ljiljane kao argument zašto je se prema Sejfi tako ponašalo. I ti i ja znamo vrlo dobro da bi mu se isto desilo da je samo sa :bih: došao u RS jer inače ne bi bojkotovali tu zastavu u čitavom entitetu niti napadalo navijače koji nose samo ovu zastavu :bih:
Znači tebi je patriotsko i pro-bosansko ponašanje daljnje produbljivanje međunacionalnih tenzija? Kao i reći u Banja Luci da je i to Bosna i Hercegovina?
Za stanovnike Bosne i Hercegovine koji čak i zastavu :bih: smatraju provokacijom je suviše govoriti da samo postojanje sa njima u istoj državi i naš BiH patriotizam je provokacija makar mi njima ljubili svako jutro noge
Ali Kemal

#138 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ali Kemal »

beniciodeltoro wrote:Znači tebi je patriotsko i pro-bosansko ponašanje daljnje produbljivanje međunacionalnih tenzija?
Njegovo ponasanje nije ni pro-bosansko, a jos manje patriotsko, iz vec navedenih razloga, tako da je ostatak posta nepotrebno komentirati :oops:
cyprus

#139 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by cyprus »

http://sou rce.ba/clanak/Adna/383286/Sejfudin-Tokic--Plasim-se-da-mi-kriminalni-dio-MUP-a-KS-priprema-sudbinu-Sulejmana-Redzica
Sejfudin Tokić: Plašim se da mi kriminalni dio MUP-a KS priprema sudbinu Sulejmana Redžića

Pripadnici MUP-a KS jučer su u Sarajevu uhapsili Sejfudina Tokića.
Kako je saopšteno iz MUP-a KS, Tokić je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 359. KZ FBiH (Napad da ovlaštenu službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti).

"Nakon što je dobio kaznu za parkiranje, htio je dokumentovati da su tu i druga auta u isto vrijeme, a samo je on kažnjen. Policija vjerovatno zna koje je njegovo auto nakon prve kazne na osnovu registarskih oznaka. Nije tačno da je napao policajaca, svako ko njega zna, zna da on nije takav, a nije ni u godinama da bilo koga fizički napada", izjavio je za Source.ba Adnan Bajrić, prijatelj Sejfudina Tokića.

Nakon kraćeg zadržavanja, Tokić je pušten na slobodu.

Na svom Facebook profilu napisao je da ga je policajac uhapsio uz tvrdnju "da on ima moć da ga zadrži u pritvoru 24 sata".

"Današnji insceniran incident i čin policajca Fadila Imamovića koji se prvo lažno predstavljao kao Alija Beširović, te sve ono što sam uočio u tzv. istražnom postupku i što se dešavalo danas, a i tokom višegodišnjeg maltretiranja sarajevske policije, sada sam siguran da je posljedica direktne povezanosti nekih struktura MUP-a Kantona Sarajevo sa srpsko-četničkom policijom u manjem bh. entitetu. Današnje protivzakonito lišavanje slobode provedeno je u cilju sprječavanja mog odlaska i nastupa na tribinama u Danskoj i Njemačkoj koje je predviđeno već sutra", objavljeno je sinoć na Tokićevom Facebooku.

On tvrdi da je "notorna laž da je napao policajca u ulici Kralja Tvrtka", te da njegove tvrdnje mogu potvrditi nadzorne kamere.

"U protekla dva mjeseca u više navrata sam tražio sastanka sa premijerom KS kako bi ga upoznao o kontinuiranom maltretiranju, neprofesionalnom odnosu, neovlaštenom praćenju i upadima u privatni posjed, o čemu posjedujem dokumente i dokaze na više stotina stranica, te pokušajima provociranja od strane pripadnika MUP-a KS. Premijer je odbio razgovor o tome. Po povratku iz inostranstva pismenim putem ću tražiti sastanka, iako imam informacije da je od kriminalne strukture MUP-a KS i sam ucijenjen zbog jednog svog privatnog slučaja. Ranije sam najavio krivične prijave protiv menadžmenta MUP-a KS, koju nisam realizirao zbog odbijanja ove strukture da mi da zvanične podatke o nosiocima funkcija u menadžmentu. Iskreno se plašim da mi kriminalni dio MUP-a KS priprema sudbinu kakvu je doživio moj dobar prijatelj i kolega, akademik Sulejman Redžić", tvrdi Sejfudin Tokić.

"Znam da mu je kuća u okolini Sarajeva obijana oko 20 puta, ukradene su mu stvari, a nijedna istraga nikad nije završila nekim konkretnim rezultatom, niti je neko uhapšen", kazao nam je Bajrić.

Zbog povišenog pritiska, Tokić je sinoć iz pritvora prebačen u Opću bolnici "Dr. Abdulah Nakaš". Jutros je otputovao u Dansku, na promociju svoje knjige "Bitno je biti Bošnjak". Podsjećamo, on je u maju uhapšen zbog isticanja zastave s ljijanima u Banja Luci, a prije nekoliko dana Osnovni sud je potvrdio optužnicu za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti.
Eto, case closed... Krimogeni i bošnjakofobni MUP KS odlučio da pokuša spriječiti Sejfu da odleti za Dansku na promociju svoje knjige i još pritom hoće da ga ucmeka...

:zid: :zid: :zid:
Lug

#140 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Lug »

kako vas dvojica uvik na istoj strani?! :D

znaci ljiljani su krivi za sve..
beniciodeltoro

#141 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by beniciodeltoro »

Ali Kemal wrote:
beniciodeltoro wrote:Znači tebi je patriotsko i pro-bosansko ponašanje daljnje produbljivanje međunacionalnih tenzija?
Njegovo ponasanje nije ni pro-bosansko, a jos manje patriotsko, iz vec navedenih razloga, tako da je ostatak posta nepotrebno komentirati :oops:
Pa eto nećemo o Sejfi nego o nekom običnom Bošnjaku koji nikada nije pravio probleme. Da li je njegovo auto parkirano u pola Banja Luke sa ovom zastavom :bih: koja nema veze ni sa ratom, ni sa ljiljanima, ni sa vjerom niti etnijom provokacija i produbljivanje međunacionalnih tenzija?
General War

#142 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by General War »

Nedaj se Sejfo!!

Image
ultima_palabra

#143 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by ultima_palabra »

cyprus wrote:
Eto, case closed... Krimogeni i bošnjakofobni MUP KS odlučio da pokuša spriječiti Sejfu da odleti za Dansku na promociju svoje knjige i još pritom hoće da ga ucmeka...

:zid: :zid: :zid:
Tako je! Čuo sam i da je uprava Coloseuma angažovana od strane DB-a, sa ciljem da ojadi i osiromaši bošnjačke patriote.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#144 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by _BataZiv_0809 »

Ommadawn wrote:Kakve veze ima Zimbabwe sa Bosnom? Nikakve!

Zastava R.BiH nije zvanicna, ma koliko god njom mahao u Federaciji, mada ni to ne mozes svugdje u tom entitetu - probaj to u Vitezu, Grudama, Kiseljaku, Sirokom Brijegu pa ces vidjeti reakcije. Takodje, nije ni legitimna zastava ratne Republike Srpske i naravno da ce njeno mahanje izazvati negativne reakcije bilo gdje u Federaciji. Kao ni ratna zastava Herceg-Bosne.

A ovakvi kvazi-likovi poput Sejfudina Tokica i masu tim zastavama i skrecu paznju na sebe te ugrozavaju zivote drugim ljudima. Sta ako moj prijatelj, povratnik u rodnu Banja Luku se ne slaze sa tim mahanjem i opet ima probleme - ko je odgovoran?
Da li Alija Izetbegovic potpisujuci Daytonski sporazum i njegovo priznavanje Republike Srpske kao sastavnog dijela drzave Bosne i Hercegovine zahtijevao slobodno mahanje zastavama? Koliko mi je poznato, nije!

I mogu se sloziti sa Ali Kemalom (cija nacionalnost ocito nekima smeta pa je povlace vise puta, a ovamo pricaju o multi-kulti toleranciji) da dok ovakvi kvazi-likovi masu zastavama i zatezu jos vise ionako zategnute tenzije medju narodom raznih nacija i religija u Bosni i Hercegovini, ta ista Bosna i Hercegovina je iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu sve siromasnija, gladnija i nazadnija.

A sad ako vam je do mahanja zastavama, izvolite fino u Focu pa masite. Ili u Gacko. Ili u Siroki Brijeg.
To je to :thumbup:
General War

#145 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:

..Pa nije bas to to.
Zastava HRBH je jedna te ista kao i dan danas u vecinskim hrvatskim sredinama sto se vijore i nikom ne smeta tj ne obraca paznju barem u sredini gdje ja zivim ..mada niti ona nije uredjena niti wasiingtonskim niti dejtonskim sporazumom, isto tako vazi i za PC zastave, iste kao i u ratu tako i sada...to nema veze sa Alijinim potpisivanjem vec za ljudskim pravom izrazavanja slobode, posebno kada se vijore na svadbama i utakmicama a ne politickim skupovima.
Multi kulti tolerancija se mjesa sa cesto sa preseravanjem i presucivanjem cinjenica tj relativizaciom kod nekih forumasa...
Svi mi znamo da zastava i ovaj debil Sejfo ne unistavaju BiH jer je to davno pocet konstantan proces prije svega veliko hrvatskih, veliko sprpskih i malo bosnjackih politika.
Uostalom vidili smo svi da za genocid i etniska ciscenja nije bilo niti Tokica niti se mahalo RBiH zastavom pa rezultat svi znamo.
Ommadawn

#146 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Pa zastava sa ljiljanima se također vijori u nekim mjestima u Federaciji i šta sad?
Ali recimo da u jedno takvo mjesto se vrate (ili čak i nasele a nisu živjeli prije) Srbi ili Hrvati. Žive kao i svi ostali ali uvijek po nekoj marginali. I dođe jedna moralna karikatura i politički gubitnik i zamahne zastavom RS ili H-B?

Ali eto jebo zastave na kraju krajeva - Sejfu privedu u policiju, odmah vijest i tema! Pred njegov odlazak na promociju knjige u Dansku? Marketinški poduhvat u kojem on od sebe pravi žrtvu i time da pospješi prodaju knjige koja sumnjam da će biti neki bestseler. Prošla je ta priča i u dijaspori.
Ommadawn

#147 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

_BataZiv_0809 wrote:

:pijani: :cuga:
dustaban

#148 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by dustaban »

:mrgreen:
Image
Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#149 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by _BataZiv_0809 »

Ommadawn wrote: :pijani: :cuga:
Mnogi forumasi nisu u stanju da razdvoje legalnost/legitimnost zastave sa ljiljanima i rekacije koju ista izaziva na različitim mjestima u BiH.

O prvoj stavci nema diskusije-to je bila nekad zvanična zastava ove države, pod istom je primljena u UN i bila je simbol oružanog otpora.

Ali u diskusiji kada jedan propali politicar, kockarska ispicutura zloupotrijebi istu da bi na sebe skrenuo pažnju, prve stavke uopće nisu bitne. Jednostavno znas da ces napraviti provokaciju i belaj, ali u maniru moralnih spodoba, posljedice trebaju da snose drugi.

E onda se mnogi forumasi uhvate tu u svrzino kolo, pravdajuci to ponasanje cinjenicom iz prve teze. "Ima on pravo da mase tom zastavom jer ona je legalna"- Ma cekaj bolan stani malo, niko ne kaze da nije legalna, ako ustvrdi da ce mahanje njome u centru Banjaluke izazvati provokaciju i problem. I onda ostaviti povratnicima da strepe, a on guzicu u Sarajevo.

E to je ono sto Sejfudin radi. To je ono zbog cega su i oni nasi Svicarci ljetos napadnuti itd.. itd... Ljudi moji, valja se konacno pomiriti sa cinjenicom da je rat zavrsen remijem i da se potpisom u Dejtonu, koliko god se nama to licno gadilo, ideja odbrane i ideja agresije, de fakto i de jure izjednacile.
Patriotska_Liga

#150 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Patriotska_Liga »

Ti si se zabio u neki sarajevski kvart i šatro strepiš za povratnicima. Ti znaš šta je dobro za njih, a šta loše.

Joj što ne mogu ovih krokodilskih suza na baterije.
Post Reply