Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
- jao_situacije
#126 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
jebiga treba obnoviti onu kuću na pelješcu, oćađila mu se fasada
- Mali_Vuk
#127 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Mahir prekuc'o
-
Bodkin
#128 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Sta kaze, ne smeta mi zastava srbije u SRBIJI 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#129 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
jao_situacije wrote:jebiga treba obnoviti onu kuću na pelješcu, oćađila mu se fasada
KOliko zlih komentara, nevjerovatno. Pa, sve dok je nije ukrao od naših poreza kao većina vlasnika, neka je pozlati... šta imamo od puke zlobe, ljubomore itd? Razumijem donekle Srbe, punjena im je glava godinama ratnim da je zločinac, ali nikako ne razumijem Bošnje koji ga mrze samo zato što ima i samo zato što nije kao obožavani Halid Bešlić pobjegao još prije rata... Neka puni arene beogradske i ostele, neka plati porez ovoj zemlji, i neka sebi zaradi još više jahti, vila, kuća i vreća zlata. Od srca i iz srca to želim Dini Merlinu. Bolje da ga mrze nego sažaljevaju.
- klaki
#130 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Ne kontam poentu ove teme
Ne kontam kako neko moze vjerovati onoj slici u uvodnom postu.
Ne kontam kako neko moze guslati i pjevati ono
A Dino ko Dino, covjek regulara zaboli ga kurac za sve osim za pare. Svi znamo da je on poprilicno skrt i da voli pare te zasto ne bi svirao u Beogradu i zasto mu ljudi ne bi isli. Isto glupost da je ista govorio za zastavu lol. Kako ces ti nekom zabraniti da nosi svoju zastavu u svom glavnom gradu, a ionako ta zastava nista nije lose. Eh cetnicka obiljezja je drugi par cipela... Ugl. bespotrena tema i ne kontam ni osobe koje ovde vode bilo kakve diskusije.
Ne kontam kako neko moze vjerovati onoj slici u uvodnom postu.
Ne kontam kako neko moze guslati i pjevati ono
A Dino ko Dino, covjek regulara zaboli ga kurac za sve osim za pare. Svi znamo da je on poprilicno skrt i da voli pare te zasto ne bi svirao u Beogradu i zasto mu ljudi ne bi isli. Isto glupost da je ista govorio za zastavu lol. Kako ces ti nekom zabraniti da nosi svoju zastavu u svom glavnom gradu, a ionako ta zastava nista nije lose. Eh cetnicka obiljezja je drugi par cipela... Ugl. bespotrena tema i ne kontam ni osobe koje ovde vode bilo kakve diskusije.
- Mali_Vuk
#131 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Dobro im ovo đuskanje, neki robocop style dominira.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#132 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Naša posla.KatarinaKosaca wrote:jao_situacije wrote:jebiga treba obnoviti onu kuću na pelješcu, oćađila mu se fasada![]()
![]()
KOliko zlih komentara, nevjerovatno. Pa, sve dok je nije ukrao od naših poreza kao većina vlasnika, neka je pozlati... šta imamo od puke zlobe, ljubomore itd? Razumijem donekle Srbe, punjena im je glava godinama ratnim da je zločinac, ali nikako ne razumijem Bošnje koji ga mrze samo zato što ima i samo zato što nije kao obožavani Halid Bešlić pobjegao još prije rata... Neka puni arene beogradske i ostele, neka plati porez ovoj zemlji, i neka sebi zaradi još više jahti, vila, kuća i vreća zlata. Od srca i iz srca to želim Dini Merlinu. Bolje da ga mrze nego sažaljevaju.
- zateznistub
#133 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
I ovakvi opstaju na forumu...

- Mali_Vuk
#134 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
E, ovu su Beograđani fino otpjevali.
"Laku noć moja mala barbiko"
Nekako iz dubine duše..
"Laku noć moja mala barbiko"
Nekako iz dubine duše..
- Kikibombona
#135 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Cijela ova prica je sranje!KatarinaKosaca wrote:jao_situacije wrote:jebiga treba obnoviti onu kuću na pelješcu, oćađila mu se fasada![]()
![]()
Ne znam hocemo li za 100 godina polemisati o ovakvim temama!?
Mladi Beogradjani zele provod, zabavu... boli ih da li je i sta je pricao Dino Merlin...
Samo su budale glasne pa se covjeku cini da su vecina.
- Mali_Vuk
- dale cooper
#137 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Jel' pjevo "Cijela Juga jedna avlija"? 
-
Bodkin
#138 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
cinjenica da je sto hiljada ljudi doslo na koncert valjda govori o tome koliko srbe boli kurac za ovom pricom. ali da je dino jedno govno koji je presao put od nacionalste do vjernika, jesteKikibombona wrote:Cijela ova prica je sranje!KatarinaKosaca wrote:jao_situacije wrote:jebiga treba obnoviti onu kuću na pelješcu, oćađila mu se fasada![]()
![]()
Ne znam hocemo li za 100 godina polemisati o ovakvim temama!?
Mladi Beogradjani zele provod, zabavu... boli ih da li je i sta je pricao Dino Merlin...
Samo su budale glasne pa se covjeku cini da su vecina.
- Kikibombona
#139 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
BHCluster wrote:Danguba wrote:Imate li vi dusu? Pustite ljude neka se isplacu dok Dino pjeva.
Ne slusam Dinu, ne uklapa se u moj ukus za muziku... al sam ovo sa merakom pogledao...
Ovaj video mora malo uzdrmati temelje misljenju da su svi Srbi genetski zli i naopaki, od kolijevke odgajani da mrze sve sto ima veze sa Bosnom, Bosnjacima i islamom...
...te uzdrmati osjecaje srpskih sovinista koji zaista ne mogu svariti bilo sta sto ima veze sa Bosnom, Bosnjacima i islamom... kojima se utroba okrece kada vide male Srbe kako u transu pjevaju 'Bosnom behar probeharao'...
Ovakvi dogadjaji makar na trenutak ruse koncepcije... al bolestan mozak vec sekundu poslije nastavi gdje je stao... tu lijeka nema...
- Kikibombona
#140 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Ma boli me racku sta je prosao Dino. Ja ga ne slusam zato sto ne preferiram takvu muziku, a ne zato sto je nacionalista ili vjernik... prosto me ne zanima sta je on... sebi je, sta god bio...Bodkin wrote: cinjenica da je sto hiljada ljudi doslo na koncert valjda govori o tome koliko srbe boli kurac za ovom pricom. ali da je dino jedno govno koji je presao put od nacionalste do vjernika, jeste
To je nase zatucano mahalsko razmisljanje. Ovaj nacionalist, ova se guzila sa 10 momaka, onaj pio drogu, onaj jarana na derneku uhvatio za kitu...
Jebena mahala!
Nemamo pametnija posla pa tumacimo zivote drugih...
Last edited by Kikibombona on 25/10/2015 11:11, edited 1 time in total.
- Edin H.
#141 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Pa to i jesu te sto su dosle da pogledaju koncertXXS wrote:Ja iz pouzdanih izvora znam da su Dino, Hanka i Ismet celo pustali vojnika srece lavovima u pionirskoj dok su glodzali kosti srpske nejaci.
ps - kako su se beogradjanke nekad stemale po Zaostrogu sa Bosancima, za nepovjerovat![]()
- zateznistub
#142 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
ti djete stvarno imas problema sa psihičkim zdravljem...ozbiljnoInternet-dzedaj wrote:jebiga sve pišem argumentovano a što vama balijama to smeta meni se kakizateznistub wrote:I ovakvi opstaju na forumu...![]()
-
Bodkin
#143 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
netacno. nevezano je za muziku. javna licnost je podlozna kritici. ne samo dinoKikibombona wrote:Ma boli me racku sta je prosao Dino. Ja ga ne slusam zato sto ne preferiram takvu muziku, a ne zato sto je nacionalista ili vjernik... prosto me ne zanima sta je on... sebi je, sta god bio...Bodkin wrote: cinjenica da je sto hiljada ljudi doslo na koncert valjda govori o tome koliko srbe boli kurac za ovom pricom. ali da je dino jedno govno koji je presao put od nacionalste do vjernika, jeste
To je nase zatucano mahalsko razmisljanje. Ovaj nacionalist, ova se guzila sa 10 momaka, onaj pio drogu, onaj jarana na derneku uhvatio za kitu...
Jebena mahala!
Nemamo pametnija posla pa tumacimo zivote drugih...
- zateznistub
#144 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Odličan komentarKikibombona wrote:![]()
![]()
Ne slusam Dinu, ne uklapa se u moj ukus za muziku... al sam ovo sa merakom pogledao...
Ovaj video mora malo uzdrmati temelje misljenju da su svi Srbi genetski zli i naopaki, od kolijevke odgajani da mrze sve sto ima veze sa Bosnom, Bosnjacima i islamom...
...te uzdrmati osjecaje srpskih sovinista koji zaista ne mogu svariti bilo sta sto ima veze sa Bosnom, Bosnjacima i islamom... kojima se utroba okrece kada vide male Srbe kako u transu pjevaju 'Bosnom behar probeharao'...
Ovakvi dogadjaji makar na trenutak ruse koncepcije... al bolestan mozak vec sekundu poslije nastavi gdje je stao... tu lijeka nema...
-
dezurni_ucenik
#145 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
E jebo ti nas kad je koncert izvodjaca lakih nota postao dan nacionalne pobjede i predmet rasprave na forumu.
- zateznistub
#146 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Ono negatinvno na ovoj temi a vezano za Dinu kao javnu ličnost je sve samo ne kritika!Bodkin wrote: netacno. nevezano je za muziku. javna licnost je podlozna kritici. ne samo dino
- Kikibombona
#147 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Kritici nezaposlene mahale i ljudi koji zaradjuju od toga!Bodkin wrote: netacno. nevezano je za muziku. javna licnost je podlozna kritici. ne samo dino
Ljude kojima je zivot ispunjen boli kurac za Dininim zivotom... imaju pametnija posla... imaju mogucnost korisnije ispuniti vrijeme...
A vidis i ovih pacenika sto se nasladjuju jer su djeca pjevala sa Dinom o Bosni i Sarajevu... To im puni sitnu dusu. Zalosno i prezira vrijedno!
A mogu tek misliti srpske soviniste kojima se utroba prevrce... koji proklinju ovu djecu...
Ovi se nasladjuju i hrane podle emocije... a ovi jedu utrobu...
Ne zna se ko je jadniji i bolesniji!
Dino je odlaskom u Beograd pokazao velicinu. To sto je pricao, ako je pricao, je stvar proslosti. Zivot ide dalje. Jebo zivot u proslosti. Necemo zivjeti 1 000 godina pa da 50 nije steta provesti u proslosti. Uljepsao je ovoj djeci makar jedan dan. Svaka mu cast!
- zateznistub
#148 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Kazem ti ja....Internet-dzedaj wrote: ima posla za tebe u hercegovina da bereš smilje ili cjepaš drva za 5 maraka po metru, svaki dan 500-800 takvih gariba iz bosne dođe na tromeđu da robuje za 10-20 maraka ali pošteni tamo ljudi pa im daju goleme dnevnice da se ja pitam bosanski šugo bi meni radio za 3 marke dnevno
de, budi fin, pa napiši šifru bolesti?
To ti je ono na nalazu F, pa broj sa zarezom...
- Edin H.
#149 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
Ne vidim u cemu je problem, cijela Juga jedna avlija
Za ovu pjesmu svaka mu cast
Za ovu pjesmu svaka mu cast
- jao_situacije
#150 Re: Koncert Dine Merlina u Beogradu - mi Srbi smo ovce!
ja se zezam tako sam shvatio ovu temuKatarinaKosaca wrote:jao_situacije wrote:jebiga treba obnoviti onu kuću na pelješcu, oćađila mu se fasada![]()
![]()
isto kao i onu o emininom stanu
ne znam što se pališ kato kad znaš da nisam ozbiljan