Ma.... Ti si ipak kozmopolita i ne "nacionalist"... A "nacionalisti" su krivi za rat... Ko nas bre zavadiKUZNETSOV wrote:družiuci djecu da se zajebo ko nije uteko
Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
-
Walther
#126 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#127 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Kad se zakuha, ti bujrum dodji ratuj, a ja cu gore. Moze vako?Walther wrote:
A jel? Po cemu je to fasizam drugcije? Cetnik je vise ili manje cetnik zbog nas "sa vana"? Po onoliko bratstvu 90tih genocid, a sad ce se zavaditi zbog dijaspore. Valjda kvare inace idilicne odnose. I ne trebas mi objasnjavati nista... Sve je meni jasno vec dugo vremena.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#128 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Samo mi je vi nemojte objasnjavati, molim vas ko boga.TheMule wrote: Dokazuje da trebas prestati lupati o Svedskoj, i razaznati pravu situaciju u dvoristu ti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#129 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
A nisu ti dosadni ovi sto pricaju sta kako i treba, a ustvari ce biti navijaci, a ne akteri?insomnia78 wrote:Jesi vala i ti Bato vise naporan sa tom pricom do zla boga
Nema Jugoslavije vise, nema bratstva i jedinstva
To samo budali nije jasno
On topic
Ni on vise nije moga'o da cuti na ovu nepravdu i zulum
#doklen?
Lave ba o mojoj se kuci radi, o mom dvoristu, mojoj mahali. Ko god mi priziva sranje, da mi je brat rodjeni, za mene je smrad.
-
sweets02
#130 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
evo navlažilo opet ovih dana. ko zna, možda opet Bosna izlije k'o nedavno. A ti glupi Bošnjo opet vruć somun pod ruku pa ovim četaljima pomozi u nevolji.hAZNADAR wrote:Standard.
Generacija fasista je vec stvorena, a po svemu sudeci, postace i tradicija.
U Bosnjacko-srpskom razmimoilazenju, sukobu interesa,... se jasno vidi razlika izmedju starijih i mladjih.
Stariji u RS uglavnom Bosnjacima prebacuju krivicu za raspad YU, hegemonizam, Kravice, alijinu politiku, unitarizaciju,...
Mladji uglavnom mitove, srednji vijek, porijeklo, genetiku,..
Jedno je politika a drugo cist fasizam.
-
TheMule
#131 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Necemo, samo ne komentarisi o nekim bezveznim situacijama i ne skreci sa teme. Video je bio o cetnicima, ti skreces sa teme, isto ko da ih branis. Antifasita poput tebe bi trebo biti prvi da udari sa kritikama, a ne da to olako odbacis sa "roditelji kreteni", a tih roditelja na sve strane, a kosti mnogih Bosnjaka jos nisu identifikovane zbog te manjine i tih kretena roditelja._BataZiv_0809 wrote:Samo mi je vi nemojte objasnjavati, molim vas ko boga.TheMule wrote: Dokazuje da trebas prestati lupati o Svedskoj, i razaznati pravu situaciju u dvoristu ti.
- insomnia78
#132 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Pa dobro, ti suti, vici nece, da se komsije ne naljute_BataZiv_0809 wrote:A nisu ti dosadni ovi sto pricaju sta kako i treba, a ustvari ce biti navijaci, a ne akteri?insomnia78 wrote:Jesi vala i ti Bato vise naporan sa tom pricom do zla boga
Nema Jugoslavije vise, nema bratstva i jedinstva
To samo budali nije jasno
On topic
Ni on vise nije moga'o da cuti na ovu nepravdu i zulum
#doklen?
Lave ba o mojoj se kuci radi, o mom dvoristu, mojoj mahali. Ko god mi priziva sranje, da mi je brat rodjeni, za mene je smrad.
Tako smo i 90-tih sutili, okretali glavu pa vidi
-
Objektivni navijac
#133 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Sto su ovi dijasporci uvijek ovako nervozni i agresivni. Valjda stres od previse posla. Opustite se rat je prosao ima 20 godina
Srbija vam je sada nezavisna drzava i tamo su cetnici legalizovani,ha ja,k'o trava u Holandiji.
B+.
Samo djeca mnogo lijepo pjevaju a i stari im zadaje ritam,ono svaka cast. Ali pjesma mi je nepoznata. Prosao sam sve svoje foldere sa cetnickim pjesmama i nema je,nema cak ni partizanske verzije a nema je ni na netu
Volio bih cuti ovo sa zenskim glasovima. Mnogo dobra pjesma.
Biolosko svojstvo je da roditelji uvijek potomstvo odgajaju da budu na njih nalik. Vukovi,medvjedi,ptice,itd. Kod ljudi roditelji uvijek nastoje da na djecu prenesu svoja vjerska,politicka i drustvena stajalista. Ovi roditelji odgajaju djecu u skladu sa traducionalnim vrijednostima,kojima su i sami skloni. To je normalno. No,uglavnom i uzaludno. Jer sto bi braca Srbi rekli : Sto te vlastito dete moze razocarati,to niko ne moze
Srbija vam je sada nezavisna drzava i tamo su cetnici legalizovani,ha ja,k'o trava u Holandiji.
B+.
Samo djeca mnogo lijepo pjevaju a i stari im zadaje ritam,ono svaka cast. Ali pjesma mi je nepoznata. Prosao sam sve svoje foldere sa cetnickim pjesmama i nema je,nema cak ni partizanske verzije a nema je ni na netu
Volio bih cuti ovo sa zenskim glasovima. Mnogo dobra pjesma.
Biolosko svojstvo je da roditelji uvijek potomstvo odgajaju da budu na njih nalik. Vukovi,medvjedi,ptice,itd. Kod ljudi roditelji uvijek nastoje da na djecu prenesu svoja vjerska,politicka i drustvena stajalista. Ovi roditelji odgajaju djecu u skladu sa traducionalnim vrijednostima,kojima su i sami skloni. To je normalno. No,uglavnom i uzaludno. Jer sto bi braca Srbi rekli : Sto te vlastito dete moze razocarati,to niko ne moze
-
Walther
#134 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
A kakve to veze ima? Kad se prosle put islo "gore" nije uopste bilo "dijaspore". I? Genocid. A sad remetimo rahatluk. Osim kad donesemo par miljardi €. Tad smo ok. Ne boj se ti, ove nove i shebane generacije vise ne hebu BIH 2%. Ostavice oni vas i komsije da se dogovorite tj. sirite brastvo i jedinstvo do iduceg klanja Bosnjaka._BataZiv_0809 wrote:Kad se zakuha, ti bujrum dodji ratuj, a ja cu gore. Moze vako?Walther wrote:
A jel? Po cemu je to fasizam drugcije? Cetnik je vise ili manje cetnik zbog nas "sa vana"? Po onoliko bratstvu 90tih genocid, a sad ce se zavaditi zbog dijaspore. Valjda kvare inace idilicne odnose. I ne trebas mi objasnjavati nista... Sve je meni jasno vec dugo vremena.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#135 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Kada su u pitanju cetnici, ja nemam puno dilema. Znam sta mi je sa takvim raditi. Imao sam od koga nauciti.TheMule wrote:
Necemo, samo ne komentarisi o nekim bezveznim situacijama i ne skreci sa teme. Video je bio o cetnicima, ti skreces sa teme, isto ko da ih branis. Antifasita poput tebe bi trebo biti prvi da udari sa kritikama, a ne da to olako odbacis sa "roditelji kreteni", a tih roditelja na sve strane, a kosti mnogih Bosnjaka jos nisu identifikovane zbog te manjine i tih kretena roditelja.
Ali motivi za otvaranje ove teme i prica mi smrde, i zato sam na njih reagovao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#136 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Trositi pare na u se, na se i poda se, kad se dodje na godisnji i to prikazivati kao neku zaslugu, ajmeWalther wrote:
A kakve to veze ima? Kad se prosle put islo "gore" nije uopste bilo "dijaspore". I? Genocid. A sad remetimo rahatluk. Osim kad donesemo par miljardi €. Tad smo ok. Ne boj se ti, ove nove i shebane generacije vise ne hebu BIH 2%. Ostavice oni vas i komsije da se dogovorite tj. sirite brastvo i jedinstvo do iduceg klanja Bosnjaka.
Samo vi nas ostavite, lako cemo mi opstati. Nije nam prvi put da ratujemo bez onih koji su utekli
-
Walther
#137 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
_BataZiv_0809 wrote:Kada su u pitanju cetnici, ja nemam puno dilema. Znam sta mi je sa takvim raditi. Imao sam od koga nauciti.TheMule wrote:
Necemo, samo ne komentarisi o nekim bezveznim situacijama i ne skreci sa teme. Video je bio o cetnicima, ti skreces sa teme, isto ko da ih branis. Antifasita poput tebe bi trebo biti prvi da udari sa kritikama, a ne da to olako odbacis sa "roditelji kreteni", a tih roditelja na sve strane, a kosti mnogih Bosnjaka jos nisu identifikovane zbog te manjine i tih kretena roditelja.![]()
Ali motivi za otvaranje ove teme i prica mi smrde, i zato sam na njih reagovao.
ovako se prave Lukovici...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#138 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Ne radi se o tome lafe. Nego ako se vec bojis za svoj narod, bujrum, dodji vamo i budi brana "bioloskom nestanku". Od laprdanja nema nista.insomnia78 wrote: Pa dobro, ti suti, vici nece, da se komsije ne naljute
Ja svoju kucu i svoju mahalu najvise volim. I branit cu je ako bude trebalo.
- insomnia78
-
Walther
#140 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Jok... Bosna trenutno zivi od hebene proizvodnje i Silikonske doline... Boj se danas kad prestane dolaziti dijaspora. U biti to se vec desava, pa se neki BH gradovi polako gase._BataZiv_0809 wrote:Trositi pare na u se, na se i poda se, kad se dodje na godisnji i to prikazivati kao neku zaslugu, ajmeWalther wrote:
A kakve to veze ima? Kad se prosle put islo "gore" nije uopste bilo "dijaspore". I? Genocid. A sad remetimo rahatluk. Osim kad donesemo par miljardi €. Tad smo ok. Ne boj se ti, ove nove i shebane generacije vise ne hebu BIH 2%. Ostavice oni vas i komsije da se dogovorite tj. sirite brastvo i jedinstvo do iduceg klanja Bosnjaka.![]()
Samo vi nas ostavite, lako cemo mi opstati. Nije nam prvi put da ratujemo bez onih koji su utekli
-
Walther
#141 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
ne brani se drzava, narod ili kuca u mahali..._BataZiv_0809 wrote:Ne radi se o tome lafe. Nego ako se vec bojis za svoj narod, bujrum, dodji vamo i budi brana "bioloskom nestanku". Od laprdanja nema nista.insomnia78 wrote: Pa dobro, ti suti, vici nece, da se komsije ne naljute
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#142 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Jok nego u Malmeu.Walther wrote:
ne brani se drzava, narod ili kuca u mahali...
-
Walther
#143 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
sigurno ce biti vise koristi od tvoje borbe za kvadrata u tvojoj mahali_BataZiv_0809 wrote:Jok nego u Malmeu.Walther wrote:
ne brani se drzava, narod ili kuca u mahali...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#144 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Zasto?insomnia78 wrote:Nerviras me
- insomnia78
#145 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Nejse, veca sam ja budala_BataZiv_0809 wrote:Zasto?insomnia78 wrote:Nerviras me
- BHCluster
#146 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Ma BRE sve balijska posla i propaganda._BataZiv_0809 wrote:MelisaMelly wrote:Jasno je da svi Srbi nisu ovakvi, ja nisam ni rekla nesto slicno.
Ali ovakvi su izuzetno glasni, ovakvi su 90tih odlucivali a onaj dio koji nije ovakav se nije usprotivio.
Bosnjaci su zaneseni, poneseni pricama o laznom suzivotu i toleranciji. Cak sta vise ja tvrdim da dijaspora najbolje zna situaciju, jer upravo zato sto su van srpskog medijsko-propagandnog uticaja mogu dobro da procjene trenutna desavanja i komentari dijaspore se moraju postovati, cijeniti i o tim komentarima treba dobro razmisliti.
Jedan narod je vrsio genocid, drugi narod je trpio genocid.
Jedan narod je vrsio teror, drugi narod je trpio teror.
Jedan narod je organizovao agresiju, drugi narod je trpio agresiju.
Jedan narod opet pruza ruku pomirenja, a drugi narod potajno smislja planove kako pobiti ostatak Bosnjaka.
Jedan narod je izvrsio genocid i nagradjen je najvecim stepenom drzavnosti koji su ikada u proslosti imali bosanski Srbi na teritoriji na kojoj su danas, to je vrlo bitno.
Vama se razum pomutio, mislite kako je sve idila, kako vlada suzivot i tolerancija....dodajte jos malo izjednacavanja... Kad god pomislite sve je ovo dobro, sve ovo ide na bolje, postujemo se i sve je super.. onda obavezno pogledajte ovaj film:
Pa kad prodje par mjeseci, kad ove scene izblijede, na televiziji vidis nekog relativizatora po profesiji i pomislis kako ima mnogo dobrih Srba, onda sebi upalis ovaj film...
A kad prodje jos par mjeseci, kad upoznas u svom zivotu jos par "tolerantnih Srba sirokih pogleda" onda dodjes kuci i upalis ovaj video...
Da se mene pita ja bi na kraju srednje skole svakom mladom Bosnjaku i Bosnjakinji pustala Avdine filmove i to vise puta svaki film... cetnici su pocinli genocid i sad bi krvavi do lakata da se mire - nece moci.
Vi kazete Srbi su dobri, zlocine nad Bosnjacima je cinilo njih 5%? Pa time jos gore... zamislite sta bi bilo da se diglo jedno 15% Srba... biloski nestanak jednog naroda!!! Ali ja sam uvjerena da su procenti veci.
Iako u mojoj okolini nema Srba, iako sam udaljena od Bosne ja se za Bosnjake bojim, jer proslost nazalost kaze da ce Srbi svoj krvavi pir ponoviti.. u kakvom obliku, kada, gdje.. to se ne zna, ali to ce ponoviti, nazalost to su radili kad god su dobili priliku.
Dakle rata ce NAZALOST 100% opet biti, Srbi ce opet htijeti ubijati jer su odradili samo pola posla, to nije upitno a na Bosnjacima je da adekvatno zastitite svoje nacionalne interese, da pogledaju istinu, da prestanu da se mire sa cetnicima, da im se prestane udovoljavati i da se radi na rusenju tzv RS, koji je klica kompletnog zla.
To treba biti osnovni zadatak svakog bosnjackog politicara. Samo nestankom tzv RS Bosnjaci ce moci obezbjediti ono osnovno - SVOJ BIOLOSKI OPSTANAK.
A kad uspijemo obezbjediti opstanak u svojoj zemlji, da nas ne kolju, protjeruju, siluju svakih 40 godina, e onda ce se moci posvetiti ostalim bitnim pitanjima kao sto su ekonomija ili standard zivota. To jeste bitno, ali je rusenje RS bitnije i sto prije se odradi, bosnjacki narod ce prije dozivjeti svoj preporod u svakom smislu te rijeci.
Odakle nam pises?
- mO k3
#147 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Walther wrote:ne brani se drzava, narod ili kuca u mahali..._BataZiv_0809 wrote:Ne radi se o tome lafe. Nego ako se vec bojis za svoj narod, bujrum, dodji vamo i budi brana "bioloskom nestanku". Od laprdanja nema nista.insomnia78 wrote: Pa dobro, ti suti, vici nece, da se komsije ne naljute
@insomia sa kim si ti nasao da diskutiras ....
- BHCluster
#148 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Srati po diJaspori oni su nam krivi sto mi zivimo u najsiromasnijoj drzavi u Europi, itd..._BataZiv_0809 wrote:Pjesma dokazuje sta? Da ova djeca imaju kretene od roditelja. I sta cemo sad?TheMule wrote: Jarane ovdje je pjesma cetnicka postavljena, ne Bosnjacka iz Svedske, vec cetnika iz susjedne ti zemlje. Meni Svedjani nisu problem, a i donacije od koncerta mogu kupiti dosta metaka.
- BHCluster
#149 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
A zamisli ovako ti pjevaju na svadbi.
- animals
#150 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?
Cekajte jos malo, dok pocne treci svjetski..
pa onda ko prezivi..
malo strpljenja..
pa onda ko prezivi..
malo strpljenja..