Kataklinger wrote:Filmove sam dugo gledao na online.filmovisaprevodom.org, u vrijeme dok je stranica bila još u normalnom stanju. A poslije ju je Hotterman usrao da valja. Nakačio sve moguće i nemoguće oglase, na sve moguće i nemoguće elemente stranice. Kad mu je raja počela "srat" za reklame (što je očekivano a on "nije" imao osjećaja da je priĆero) ukinuo komentare, što je dodatno downgrade-ovalo stranicu. Evo prvi ja sam pogledao bar 20 filmova na osnovu komentara, i svi su bili vrhunski (s tim da su svi komentari bili najpozitivniji što su mogli bit). A trenutno mu je stranica pala, i ne digla se više nikad!
A sad malo o tvojoj stranici. Sviđa mi se jer si se držao KIS (Keep it simple) koncepta, bijela podloga, nekako je oku najugodnija...bar meni. Nema preseravanja sa CSS-om, sve je onako potaman, uredno. I kao i većina do sad, nemoj samo usrat stranicu reklamama. Znam da su svakome finansije na prvom mjestu, ali vidim da si ovo radio i s velikom dozom entuzijazma, pa pokušaj naći neki kompromis. Možda da staviš samo Adsense oglase (npr. udesi nekoliko ad unita kao što si fino smjestio ovu reklamu za instant gaming). Jer ljude najviše *ebe u mozak popup. U svakom slučaju, sretno s projektom!
I ako nije tajna, da napišeš koje si sve tehnologije koristio pri izradi stranice?
Zdravo kolega, hvala ti na divnim komentarima ^^.
Smisao ove stranice i jeste da bude sto jednostavnija i preglednija. Problem je sto su stranice za filmove zagranjene na adsensu.
Jedini pravi doprinos koji mogu dobiti od ove web stranice je kao sto su mnogi na drugim stranicama primjetili, popup.
No planiram uraditi jednu stvar. Da li mislite da je u redu jedan popup po videu? Dakle da se otvara samo kad se klikne na player?
Velik pozdrav ^^.