Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
- vjesticanametli
#126 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Salik79 ako misliis na onog iz sirije...nije taj....on je u njemackoj
- salik79
#127 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Jok, iz JARvjesticanametli wrote:Salik79 ako misliis na onog iz sirije...nije taj....on je u njemackoj
-
mali_balon
#128 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Treba je kamenovat pred sccom
-
palestinka
#129 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
I dovest' tamburaše i Halku da se svi vesele:-)vjesticanametli wrote:ma i ne mora.....mi cemo sami baHnutpalestinka wrote:Hoće li zvati raju s foruma na svadbu:-D
- tututuuuu
#130 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Kako ti znas da je plavusa, vidis da je cura pokrivena.salik79 wrote:
Eh, onda si ti plavka - a on je crnJesam l' utrefio?!
- insomnia78
#131 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Ili Dritonmuha_sa wrote:što Hrvojetututuuuu wrote:Halo, rijec je o osobi od nekih 27, 28 godina.zeina wrote:Ovdje su roditelji podbacili samo tako, sada im se vraca kao bumerang...ako vec imaju takva shvatanja trebali su kcerku usmjeravati i odgajati tako da ne dodje u situaciju u kojoj se nasla...a roditelji ocito ni sada ne znaju razgovarati na racionalan nacin sa kcerkom, zabrana je najgora stvar jer to neminovno vodi ka prici o Romeu i Juliji kako njih dvoje sada sebe dozivljavaju, a to samo pogorsava stvari, ne daj Boze tragedije kakveKo sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K.
--nek se mali Mustafa zove
Da ne kazem Prekazi
- salik79
#132 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
My badzeina wrote:Ma kakvi, bice da sam ja ipak neka trecasalik79 wrote: Eh, onda si ti plavka - a on je crnJesam l' utrefio?!
- muha_sa
#133 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
mladoženji poklonim ganjc nove cipele--jednom ih pronoHovjesticanametli wrote:ma i ne mora.....mi cemo sami baHnutpalestinka wrote:Hoće li zvati raju s foruma na svadbu:-D

- salik79
#134 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Eh, znam i jednu takvu, dobro si.tututuuuu wrote:Kako ti znas da je plavusa, vidis da je cura pokrivena.salik79 wrote:
Eh, onda si ti plavka - a on je crnJesam l' utrefio?!
- vjesticanametli
#135 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
moze..... spremicemo im peglu i mixer nek imajupalestinka wrote:I dovest' tamburaše i Halku da se svi vesele:-)vjesticanametli wrote:ma i ne mora.....mi cemo sami baHnutpalestinka wrote:Hoće li zvati raju s foruma na svadbu:-D
- vjesticanametli
#136 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Muha drago m8 je da ides s nama u svaTbu...podaju mu te cipele svakako.....divne su 
-
julisiz es grant
-
Bodkin
#138 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
zeina wrote:Takvih roditelja ima koliko hoces i nisu uopste rijetkost, najcesce im je najmanje bitni je li kcerka sretna nego sta ce komsiluk i rodbina reciBodkin wrote: Il su roditelji nenormalne konzerve ili ta osoba nije dobra u glavu pa da joj/mu sa 28 stave takav ultimatum.
Inace, jel ko skontao poentu teme?
Skontala sam ja temu, prijateljica od pokretacice teme, samo deklarativno muslimanka, hoce da se uda za katolika a roditelji ne daju, ona dosla kod prijateljice da se zali, a prijateljica pita sta da joj savjetuje....eto jednostavno je
Nisam rekao da nema neko kazem kakvi su to ljudi. Svako kome rositelj moze sa 28 godina tako bitne zivotne odluke donositi nije dobro odgojen
A problem je
- muha_sa
#139 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
vazda sam za svadbuvjesticanametli wrote:Muha drago m8 je da ides s nama u svaTbu...podaju mu te cipele svakako.....divne su
sad u subotu mi se haver ženio--on bosanac ona muslimanka--ja kum bio

- radiša
#140 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
pređite na pravoslavlje obadvoje i rijesite se muka.MJAU - da wrote:eh... nekad tako dođu dani šok za škom. Cura, akademnski obrazovana, zaposlena 28, muslimanka ono po nazivu. Lik akademski obrazovan, zaposlen, katolik, zapalo ga po rođenju. Sarajevska raja, konzerve im strane (osim roditelja njenih). Šta savjetovati? Molim vas, ovo je baš problem odvratni, kad ni sama (a vakona pamenta) ne merem pomoći.
- int21
#141 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Obavezno pravoslavni pop inace nema napretka.
A djetetu neko neutralno jevrejsko, recimo Avram......
Pa ima da im se predaci 7 pokoljenja u rikverc okrecu u grobu...
A djetetu neko neutralno jevrejsko, recimo Avram......
Pa ima da im se predaci 7 pokoljenja u rikverc okrecu u grobu...
- Matzan
#142 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Ni trolovi nisu što su nekad bili.... a evo i ušutila se sad.
Ko je kad kome mogao zabraniti da se oženi ili uda za bilo koga ko njenim/njegovim roditeljima nije po mjeri?
Ko je kad kome mogao zabraniti da se oženi ili uda za bilo koga ko njenim/njegovim roditeljima nije po mjeri?
- radiša
#143 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
ona bosanka on katolik a djete nigga
-
palestinka
#144 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Hahaaahaaha:-Dmuha_sa wrote:mladoženji poklonim ganjc nove cipele--jednom ih pronoHovjesticanametli wrote:ma i ne mora.....mi cemo sami baHnutpalestinka wrote:Hoće li zvati raju s foruma na svadbu:-D
-
palestinka
#145 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
E sad ako navija za Želju, a on za Sarajevo, to je već problem:-D
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#146 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Ajde se ti dogovori sta je ona Bosanka ili Muslimanka, ili oboje i ako je on katolik je li i on Bosanac. Amerikanac, Svabo....??? I to su generalno uvijek bili problemi zaostalih a nikako normalnih ljudi.....kao sto bi rekao Balasevic....to ne bira pamet nego srce!!!!!
- cyprus
#147 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Ova tema ko stvorena za mene
Samo je kod mene najgore prošlo - sa hepi endom 
-
LARVA
#148 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Ne treba ti to. To je savjet.MJAU - da wrote:eh... nekad tako dođu dani šok za škom. Cura, akademnski obrazovana, zaposlena 28, muslimanka ono po nazivu. Lik akademski obrazovan, zaposlen, katolik, zapalo ga po rođenju. Sarajevska raja, konzerve im strane (osim roditelja njenih). Šta savjetovati? Molim vas, ovo je baš problem odvratni, kad ni sama (a vakona pamenta) ne merem pomoći.
Ne govorim ti ovo napamet. Poznajem osobe koje su bile u sličnim situacijama.
Jedan od primjera.Isto u Sarajevu. Ona Bošnjakinja, on Hrvat.
Akademski obrazovani. U ovom slučaju je njena strana bila konzerva.
Vjerovatno je bilo nekih specijalaca i sa njegove strane. Njegovim oditeljima nije smetalo.
Djevojkin otac, bukvalno rekao da će je se odreći ako ikada dovede nekoga ko nije sa njihove strane. Momak htio da idu zajedno vani. Ona hoće, neće.
Na kraju ona će da ostane ovdje. Dodaj još da je njena strana kadar SDA stranke. Momak se riješio belaja. Otišao je vani.
Želiš li da ti djeca odrastaju getoizirana od strane najbliže rodbine, a zatim okoline? Jer hoće. I ti ćeš biti odbačena. I on. Želiš li to? To ti je današnja slika multikulti Bosne. Sva tri plemena u ovoj državi se ponašaju slično po tome pitanju. Normalno, ko nije bio u sličnoj situaciji, ili u dodiru sa istom prosipat će ti ovdje šuplju. Prvi će reći, me nema toga kod nas.
- trcicu trceci
#149 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Je li mene neko trazio?
- Towelie
#150 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati
Nije mi jasno samo kako konzerve imaju veze s temom. Ko da je bitno dal jedu brzu hranu il konzerviranu.