"Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
KIseljak12

#126 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by KIseljak12 »

tututuuuu wrote:
Matzan wrote:Opet isti paćenici & paćenice!

Ko god da se uzme kao predmet diskusije za njih je papak, seljačina, ne sviđa im se, ne bi s njim ni pod razno (ne bih ni ja sa Aidom Mujan (Delić), Aidom Đapo, Sonjm Zekić .... nekako su izvještačene.. 'vake su, 'nake su... :-) ).
Pogotovo je pljuvačina ako je osoba - tema diskusije uspješna po nekom ili nekim pitanjima, kao po pravilo nekako je to nelegalno i nekorektno stekao.

Dino Konaković je prilično uspješan, sportisa, korpulentan, muškarac zakojeg bi se moglo reći da je alfa.

Sljedeći put, prije nego počnete uobičajno pljuvanje po nekome, stavite na papir šta ste vi postigli u životu a šta taj neko drugi,
a bilo bi poželjno i da se malo pogledate u ogledalo.
Kompleksi su čudo.
Cuj korpulentan. :D Pa nije teme ovdje je li on ili nije korpulentan, vec sto je momka na faxu nalijepio bahato i bezobrazno, u smislu "ko si ti da se meni obracas". Procitaj uvod u temu. Tako da ja mislim da jesu kompleksi u pitanju, al Dine, ako je tocno sve ovo, a ja nesto ne sumnjam u to.
Naspram Amela Mekica, Kifla je slina obicna, ako cemo o ALFAMA.
dezurni_ucenik

#127 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by dezurni_ucenik »

Ko god da se uzme kao predmet diskusije za njih je papak, seljačina, ne sviđa im se, ne bi s njim ni pod razno (ne bih ni ja sa Aidom Mujan (Delić), Aidom Đapo, Sonjm Zekić .... nekako su izvještačene.. 'vake su, 'nake su... :-) ).
Pogotovo je pljuvačina ako je osoba - tema diskusije uspješna po nekom ili nekim pitanjima, kao po pravilo nekako je to nelegalno i nekorektno stekao.

Dino Konaković je prilično uspješan, sportisa, korpulentan, muškarac zakojeg bi se moglo reći da je alfa.

Sljedeći put, prije nego počnete uobičajno pljuvanje po nekome, stavite na papir šta ste vi postigli u životu a šta taj neko drugi,
Kompleksi su čudo.

Ti si jedan od onih jadnika koji bi sigurno sutra i guzice dao samo da im Dino kafu plati.
Matzan

#128 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Matzan »

tututuuuu wrote:

Kompleksi su čudo.
Cuj korpulentan. :D Pa nije teme ovdje je li on ili nije korpulentan, vec sto je momka na faxu nalijepio bahato i bezobrazno, u smislu "ko si ti da se meni obracas". Procitaj uvod u temu. Tako da ja mislim da jesu kompleksi u pitanju, al Dine, ako je tocno sve ovo, a ja nesto ne sumnjam u to.

Pročitaj ti. Cijelo vrijeme se pljuje po čovjeku, a vrlo malo se piše o samom događaju.
A ovi što ga pljuju, valjda to jedino i mogu duboko skriveni iza tastature.
Da imaju svoj život, studije, posao, prioritete, da imaju čim osvajati ili da imaju djevojku/momka ne bi imali/e vremena
drugog ogovarati po principu: "Vid' mu glOve!"

P.S. Nekom srećom čovjek rođen u Sarajevu, pa im je taj argument "došljo", Istočna Bosna, Foča, Rogatica, "papak iz provincije" isl. izbijen iz ruku. Šteta. :mrgreen: :skoljka:
Last edited by Matzan on 08/10/2015 12:20, edited 1 time in total.
zeina

#129 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by zeina »

Dovoljno je reci da su to djevojke sa pravnog fakulteta i poslije toga nista ne treba da cudi, za njih se uvijek vezivao epitet sponzorusa i neki drugi ni malo lijepi epiteti o kojima ja sada ne bih.

A sto se tice Dine Konakovica to je davno potrosena roba, nekad je mozda i bio laf a sad je obicni propali sportista i propali politicar, ali nek se ne sekiraju djevojcice sa pravnog fakulteta, velika je sansa da dodju na red kod Dine Konakovica s obzirom da se covjek zeni svake godine i svake godine na crvenom tepihu SFF-a predstavlja novu pratilju, pa mozda i one jednog dana zasijaju :lol:
JThomas

#130 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by JThomas »

i šta dobije društvo kojem su takvi vlast i model ponašanja? dobije redukcije vode u 21. vijeku u glavnom gradu za koje niko iz vodovodnog preduzeća niti iz vlasti koja ga kontroliše nije kriv. baš alfastično.
Matzan

#131 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Matzan »

dezurni_ucenik wrote:

Kompleksi su čudo.

Ti si jedan od onih jadnika koji bi sigurno sutra i guzice dao samo da im Dino kafu plati.
Pronašao si se?

Sebi kafu plaćam sam još od 18-e godine.
Postigao sam sasvim dovoljno na poslovnom i privatnom planu da mi tipovi poput Dine Konakovića niti smetaju,
a nisu mi ni konkurencija.

A da se malo pročešlja po forumu vidjeli ba da jedni te isti uvijek nalaze mane ljudima iz javnog života i drugim uspješnim ljudima. Paćenici/e, nego šta drugo. :lol:
Dr Kova

#132 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Dr Kova »

JThomas wrote:i šta dobije društvo kojem su takvi vlast i model ponašanja? dobije redukcije vode u 21. vijeku u glavnom gradu za koje niko iz vodovodnog preduzeća niti iz vlasti koja ga kontroliše nije kriv. baš alfastično.
objasnio :thumbup:
dust in the wind

#133 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by dust in the wind »

Kompleksi su čudo.
često me nerviras. ali sa ovim postom si izdomonirao. potpisujem. generalno balkancima je svako bezveznjak, papak, nikakav, a nikako da sebe pogledamo i damo iole objektivnu ocjenu.
zeina

#134 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by zeina »

Kompleksi su čudo.
Dino ti li si? :lol:
Drinski

#135 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Drinski »

ma vala, između Dine i ovih mahalskih likova sa foruma, nikakve razlike nema.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#136 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by _BataZiv_0809 »

Alfa je Dzejson Statam a ne Dino Kifla.

Naime pravom Alfi nikad drugi ne prče ženu :lol:
Janjicar

#137 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Janjicar »

Stroj-2 wrote:Od tih generacija neće biti ništa ako su im kriminalci i kurve uzori, znači da nešto nije uredu s njihovim roditeljima, koji ih odgajaju, onda dođeš do zaključka da je to šira masa, onda narod nije uredu u suštini, i nije neko čudo gdje živimo i šta se sve dešava oko nas...
Pa ovaj narod je davno propao to je vec znatno. Kao sto Emir rece sve dok bude 100 000 na koridi a 50 000 u Srebrenici 11.jula znas da nismo normalni. Fakat tako i jest. Ovdje ti je najbitnije nek ne puca i idem linijom manjeg otpora.
Ovdje treba jedno 50g temeljitih promjena, iz Osnovnih skola izbaciti matematiku fiziki i uvesti Osnove Kulture, i Kultura ponasanja i tako jedno 50g i onda se nadat necem boljem.
Pismonosa

#138 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 01/02/2021 12:38, edited 1 time in total.
Drinski

#139 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Drinski »

treba ili uvesti raniji sistem odgovornosti (kada bi se kazalo sto da imamo privatne zastitare, bolnice, skole itd. kada plaćamo drzavne organe za taj posao)ili uvesti privatne skole, bolnice, naselja. Mi jako malo znamo da napr. postoje privatna naselja na zapadu sa strogim nacinom ponasanja, i izbacivanjem svakoga ko to krsi. Zasto? pa zato sto u tom naselju svi imaju love, nisu svi boranija, svi traze mir i red a to gazdi nije svejedno. znaci, ili idemo kraja ili ne. ili jesmo ili nismo.
Drinski

#140 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Drinski »

Webamaster Dub wrote:evo jedne poznate studentice

Image
A ko je ova? :D
ferratilis

#141 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by ferratilis »

Ova tema je dobra motivacija za učenje njemačkog i bježanje odavdje, zamisli odeš sutra doktoru i treba da te liječi jedna od tih "studentica" ili odeš advokatu kad ono advokat nosi pola kile srebra oko vrata i u slobodno vrijeme utjeruje dugove, pa to su monstrumi jbt, naježim se od same pomisli
Sarajbeg

#142 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Sarajbeg »

Kompleksi su čudo.

Onako iskreno uz postovanje ,jel se ti zajebavas s ovim sto si napisao ili fakt tako mislis i shvatas da je tako sto si napisao. :sad: Ti ili si djete koje pripada generacijama ovih djevojaka koje se pale na konjakovica ,ili si pripadnik iste pol.kriminalne organizacije kojoj pripada ovaj mafijas.

Dino Konakovic je jedno VELIKO NISTA ,JEDNA VELIKA NULA,koji bi svoju mater prodao da ostvari ono sto zeli,ne birajuci ni cilj ni sredstvo,kao i svi pripadnici mafijaskog klana zvanog SDA.

Ove djevojcice su jadne da jadnije ne mogu biti ,ako im je takvo razmisljanje kroz zivot i ako se vide da idu tim pravcima kroz zivot .One su vec u strartu propale tesko da ima nade da se desi neka katarza od takvih stavova razmisljanja za dalji zivot.Ja sam davno rekao do 90 godista raja je i nekako normalana ovo ostalo to su neki drugi svjetovi,ludi svjetovi bez ikakvog cjenja pravih vrijednosti ,stvari.
republikauzicka

#143 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by republikauzicka »

majko mila....
:-)
ferratilis

#144 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by ferratilis »

Sarajbeg wrote:Ja sam davno rekao do 90 godista raja je i nekako normalana ovo ostalo to su neki drugi svjetovi,ludi svjetovi bez ikakvog cjenja pravih vrijednosti ,stvari.
Povuci ovo, ima izuzetaka :D
Drinski

#145 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Drinski »

ferratilis wrote:
Sarajbeg wrote:Ja sam davno rekao do 90 godista raja je i nekako normalana ovo ostalo to su neki drugi svjetovi,ludi svjetovi bez ikakvog cjenja pravih vrijednosti ,stvari.
Povuci ovo, ima izuzetaka :D
pa jest, ima ludaka rođenih i prije pada berlinskog zida. :D
Latte

#146 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Latte »

Svi bi vi bulje dali da budete neki Dino Konakovic
gurabija78

#147 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by gurabija78 »

Webamaster Dub wrote:
ferratilis wrote:Ova tema je dobra motivacija za učenje njemačkog i bježanje odavdje, zamisli odeš sutra doktoru i treba da te liječi jedna od tih "studentica" ili odeš advokatu kad ono advokat nosi pola kile srebra oko vrata i u slobodno vrijeme utjeruje dugove, pa to su monstrumi jbt, naježim se od same pomisli
već ih ima takvih, umiru ljudi zdravi po bolnicama nakon doktorskih dijagnoza i slanja na operacije
ili neslanja na operacije...
Drinski

#148 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Drinski »

---
Dr Kova

#149 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Dr Kova »

Latte wrote:Svi bi vi bulje dali da budete neki Dino Konakovic
Griješiš
ultima_palabra

#150 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by ultima_palabra »

I onda kaže daj mladima priliku da mijenjaju stvari... daj im kurac da oči izbiju :zoka: Mogu samo na gore izmijeniti.

A pomama za političarima nije ništa novo... pa pola miliona žena je glasalo za Silajdžića jer je "naš i dobro izgleda", a crvene delegatkinje pičkom od pod udarale kad vide Lagumdžiju. Doduše, to je ipak viši nivo od ovog Nedžada Brankovića v2.0, koji je upropastio sve što je dotakao...
Locked