Mi smo svjetski prvaci kakve nas seljacine motivisu.Ajnastajn i Ajnstajn 2.Najveci im uspjeh nabrojati tri igraca u Reprezentaciji Hadzic,Susic i Vrsajevic koji ovu dvojicu mogu kupiti za eksere.I onda nakon 20 godina dodje struja u selo normalno je da su ljudi promasili svjetsko.Vjerovatno ide prijava od picopjevaca moderaciji ali ova dvojica jednostavno nisu zasluzili da u usta uzmu Reprezentaciju BiH.Sto bi Safet(inace najuspjesniji BiH selktor)rekao ,,Momak(ili momci)ti si zalutao ovdje"I stoji na,,Malo nas je al smo govna"ili sto bi onaj jedan rekao,,raduj se izrael dolazi BiH"Fuj,Fuj,FujDonEmir wrote:Ne znam brate....grdne raneIt_is_a_Leclerc wrote:Ma ko više gura tog evidentnog propalog igrača, polutalenta iz "vrlo jake" austrijske lige ?! Pa sunce ti poljubim bogovo, ovo sam i ja primjetio. Čovjek još samo nije postao fizioterapeut, samo da dobije priliku da nosa guzičetinu po okupljanjima i daje debilne izjave ("Sve je otvoreno." i sl.)DonEmir wrote:iiiiiiiHAAAAAA laganice nas spremaju za pjevaca Hadzica![]()
eto svi na forumu coravi samo je Anel izgleda vrhunski univerzalac, nema Besica on upada, nema Pjanica moze Hadzic, nemamo lijevog beka moze Hadzic, nemamo desnog beka moze Hadzic, nema stopera moze Hadzic
![]()
Na kraju ce se naci izmedju stativa.era Muniba, Pusine., Musovica... ova rep. BIH polahko vodi da sada ne spominjem kretivnog Susic Svena Tina
do Svrsic Avdije.
Kad smo do pojasa u gownima snjima se i pocelo...pa da zaronim u gowna jos im fali Papkekoliko bonusa je ispuco...
![]()
Sta reci o Velsuna papiru stoji da im Belgija i Izrael nisu dali niti jednog gola.
Igraju def. tj. nazad su izuzetno stabilni, naprijed sta uradi Bale.
Celicna defanziva im je i kljuc cijelog uspjeha.
10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#126 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
- Point.
#127 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Konacno se rijesili jedne sramote Avdije a drugi sad ko krpelj se uvalio. Bas me zanima ko gura Anela preko medija. Pred svako okupljanje se citiraju njegove izjave, kao da je Dzeko a ne neki anonimus.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#128 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Pa je li to Mesa toliki duduk da se na njega izvrsi pritisak preko medija i da mora Hadzica drzati u postavi? Meni to zvuci nevjerovatno.Point. wrote:Konacno se rijesili jedne sramote Avdije a drugi sad ko krpelj se uvalio. Bas me zanima ko gura Anela preko medija. Pred svako okupljanje se citiraju njegove izjave, kao da je Dzeko a ne neki anonimus.
Isto ko i ono da neko gura Susica i Hadzica i moraju biti u reprezentaciji. Ko da su kakva rodbina cuvenoj talijanskoj mafiji
- Point.
#129 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ne znam, al kvalitetom je daleko od reprezentacije.
-
Timotije
#130 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Idemo ``naslijepo`` na Kipar. Let vec u petak. Ne kontam, vecina komercijalnih aviona im slijece u sred noci, 03 h, ali hajde... Imaju ljudi valjda neku racunicu. Da budem malo sujevjeran, kupovao sam letove i za Tallin/Vilnius, daleko ranije, pa se pokazalo kao pun pogodak. Nadam se da ni ovaj put necu promasiti i da cu svjedociti jos jednoj `povijesnoj`utakmici. Oni iz saveza su dobili 1000 ulaznica, ali naravno muk...Aplicirao uredno, ni habera jos od njih. Sad je doduse vise i kasno, ne mogu mi ni stici kuci, moracu ih loviti po hotelu.
Sto bi rekao pokojni Mladen: Nema vise vremena za bilo sto, nema vremena....45:38.....! Ima, hocu da vjerujem, dok je matematicki izvodivo, iako nikad nisam bio negativniji i nekako bez elana.
Sto bi rekao pokojni Mladen: Nema vise vremena za bilo sto, nema vremena....45:38.....! Ima, hocu da vjerujem, dok je matematicki izvodivo, iako nikad nisam bio negativniji i nekako bez elana.
- legionar2010
#131 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Dragan Perić: Prema našim saznanjima Džeko će biti na raspolaganju za Vels
Ismar Hadžibajrić: Senad Lulić će biti spreman za Vels

Znaci kako stvari stoje igramo sa dva napadaca... Znaci 4-4-2 odnosno 4-3-1-2 malo za taktiziranje...
Ismar Hadžibajrić: Senad Lulić će biti spreman za Vels

Znaci kako stvari stoje igramo sa dva napadaca... Znaci 4-4-2 odnosno 4-3-1-2 malo za taktiziranje...
- It_is_a_Leclerc
#132 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Mi smo svjetski prvaci kakve nas seljacine motivisu.Ajnastajn i Ajnstajn 2.Najveci im uspjeh nabrojati tri igraca u Reprezentaciji Hadzic,Susic i Vrsajevic koji ovu dvojicu mogu kupiti za eksere.I onda nakon 20 godina dodje struja u selo normalno je da su ljudi promasili svjetsko.Vjerovatno ide prijava od picopjevaca moderaciji ali ova dvojica jednostavno nisu zasluzili da u usta uzmu Reprezentaciju BiH.Sto bi Safet(inace najuspjesniji BiH selktor)rekao ,,Momak(ili momci)ti si zalutao ovdje"I stoji na,,Malo nas je al smo govna"ili sto bi onaj jedan rekao,,raduj se izrael dolazi BiH"Fuj,Fuj,Fuj[/quote]luckylaka wrote: Ne znam brate....grdne rane
Ma ne ide prijava, ništa se ne sekiraj. Meni je bitno i ko govori, a ne samo šta govori.
Uglavnom, pratim reprezentaciju, znam, gledam, volim, navijam... I legitimno postavljam pitanje - ko ovog velikokladuškog selfie majstora, samoproglašenog fudbalera iz praktično treće njemačke lige stalno vrti u reprezentaciji ? Koji je to menadžetski klan toliko sposoban da ovog 1/1 nesposobnog čovjeka nudi selektoru kao stopera, beka, zadnjeg veznog, centralnog veznog ?
Po meni je ljubav i navijanje i kad kažeš šta ti smeta i šta ti se ne sviđa, a tebe, Papeljubac (koji si podržavao Papeta dok nam nije do kraja uništio sve šanse da odemo na EP), eto tamo, pa od ovakvih igrača sa bajramskih turnira u Krupi, pravi svete krave.
Ionako ćeš ga za par dana i ti pljuvati.
- Tigar1
#133 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ako bude 4-4-2 vjerovatno će biti ovo :
Begović
Mujdža Šunjić Spahić Kolašinac
Višća Pjanić Hadžić Lulić
Džeko Ibišević
...Vels će ovo jako braniti i pitanje je koliko ćemo sa centiranjem ovdje uraditi jer su im svi igrači tempirani od samih početaka u klubovima da dobro skaču nazad.
Ako bude 4-2-3-1 možda će ići ovako :
Begović
Mujdža Šunjić Spahić Kolašinac (Zuka)
Pjanić Hadžić
Višća Medunjanin Lulić
Džeko (Ibišević)
...koliko god spočitavali Harisa on je već ''dugo'' tu i Meša mu vjeruje ma koliku minutažu imao odnosno nemao u klubu, zbog kombinatorike, pasova i kontrole lopte zajedno sa Pjanićem a mislim i da će Sead prije nego Zuka početi zato što je prvotimac Dorie neko vrijeme bio odsutan iz repke. Hadžić 'vaki-naki Meša ga je ubacivao par tekmi i pokazao da mu vjeruje.
Kako god momci moraju dati 120% posto sebe, idealno bi bilo da Vels povede, pa da mi okrenemo golovima u 77 te 90-oj minuti.
Kad je dernek da i hala gori.
Begović
Mujdža Šunjić Spahić Kolašinac
Višća Pjanić Hadžić Lulić
Džeko Ibišević
...Vels će ovo jako braniti i pitanje je koliko ćemo sa centiranjem ovdje uraditi jer su im svi igrači tempirani od samih početaka u klubovima da dobro skaču nazad.
Ako bude 4-2-3-1 možda će ići ovako :
Begović
Mujdža Šunjić Spahić Kolašinac (Zuka)
Pjanić Hadžić
Višća Medunjanin Lulić
Džeko (Ibišević)
...koliko god spočitavali Harisa on je već ''dugo'' tu i Meša mu vjeruje ma koliku minutažu imao odnosno nemao u klubu, zbog kombinatorike, pasova i kontrole lopte zajedno sa Pjanićem a mislim i da će Sead prije nego Zuka početi zato što je prvotimac Dorie neko vrijeme bio odsutan iz repke. Hadžić 'vaki-naki Meša ga je ubacivao par tekmi i pokazao da mu vjeruje.
Kako god momci moraju dati 120% posto sebe, idealno bi bilo da Vels povede, pa da mi okrenemo golovima u 77 te 90-oj minuti.
Kad je dernek da i hala gori.
-
sumirprimus
#134 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
zajebaniji je arsenalov ramiz kad je zdrav...cyprus wrote:Sastav Velsa iz prošle njihove utakmice:
Hennessey (Crystal Palace)
Gunter (Reading)
Williams (Swansea)
Davies (Tottenham)
Richards (Fulham)
Ramsey (Arsenal)
Edwards (Wolverhampton)
King (Leicester)
Taylor (Swansea)
Bale (Real Madrid)
Robson-Kanu (Reading)
Sedmorica iz PL, trojica iz Championshipa, te naravno Bale... Vjerovatno se još vraća Allen iz Liverpoola... Većina navedenih igra standardno (i prilično dobro) u svojim klubovima... Čak i golman, koji je počeo sezonu kao druga opcija u Crystal Palaceu, izgleda da se izborio za prvih 11 (sudeći prema zadnje dvije utakmice)... A ono što sam pisao prije godinu dana pri analizi Velšana - stoji i dalje... Puno su jači pozadi nego naprijed... U napadu im se praktično sve svodi na Baleovu individualnost, a mislim da se njega za ovu priliku ne trebamo bojat... Ako i bude igrao, premalo je ovo vremena da uđe u formu... A izuzev njega, napad im je goli krš (mada naravno ne treba nikog potcijeniti, svako kome se dopusti prilika može zabiti gol)...
Ipak, nama je bitnije pitanje kako probiti njihovu odbranu, jer nam neće puno značiti ako samo sačuvamo našu... A to je već poduhvat za koji nam treba dobro smišljena taktika (nadam se da Meša ima neku viziju) i malo sreće... Obzirom na ove izostanke, bojim se da nam je slabo krenulo sa srećom... Do sada su primili samo dva gola, zanimljivo od Kipra i Andore, što će reći da se znaju braniti protiv jačih protivnika... Laički gledano, nekako mi se čini da bi im bili dobro prepustiti malo da imaju više lopte u svojim nogama, jer njihovo bunkerisanje u ovim kvalifikacija nije probio niko... Al' šta ja znam
- luckylaka
#135 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ma ne ide prijava, ništa se ne sekiraj. Meni je bitno i ko govori, a ne samo šta govori.It_is_a_Leclerc wrote:Mi smo svjetski prvaci kakve nas seljacine motivisu.Ajnastajn i Ajnstajn 2.Najveci im uspjeh nabrojati tri igraca u Reprezentaciji Hadzic,Susic i Vrsajevic koji ovu dvojicu mogu kupiti za eksere.I onda nakon 20 godina dodje struja u selo normalno je da su ljudi promasili svjetsko.Vjerovatno ide prijava od picopjevaca moderaciji ali ova dvojica jednostavno nisu zasluzili da u usta uzmu Reprezentaciju BiH.Sto bi Safet(inace najuspjesniji BiH selktor)rekao ,,Momak(ili momci)ti si zalutao ovdje"I stoji na,,Malo nas je al smo govna"ili sto bi onaj jedan rekao,,raduj se izrael dolazi BiH"Fuj,Fuj,Fujluckylaka wrote: Ne znam brate....grdne rane
Uglavnom, pratim reprezentaciju, znam, gledam, volim, navijam... I legitimno postavljam pitanje - ko ovog velikokladuškog selfie majstora, samoproglašenog fudbalera iz praktično treće njemačke lige stalno vrti u reprezentaciji ? Koji je to menadžetski klan toliko sposoban da ovog 1/1 nesposobnog čovjeka nudi selektoru kao stopera, beka, zadnjeg veznog, centralnog veznog ?
Po meni je ljubav i navijanje i kad kažeš šta ti smeta i šta ti se ne sviđa, a tebe, Papeljubac (koji si podržavao Papeta dok nam nije do kraja uništio sve šanse da odemo na EP), eto tamo, pa od ovakvih igrača sa bajramskih turnira u Krupi, pravi svete krave.
Ionako ćeš ga za par dana i ti pljuvati.[/quote]
-
Mustang1
#136 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ako ne rijesimo utakmicu do poluvremena najebali smo.
- luckylaka
#137 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ako mi nju rijesimo i do kraja tek smo onda najebali.Valja zadnje kolo pratiti dvije odjednom.Ko prezivi pricat ceMustang1 wrote:Ako ne rijesimo utakmicu do poluvremena najebali smo.
-
Mustang1
#138 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Bilo je i gorih utakmica za pratiti. Ovo sam prezalio odavno. Ako se plasiramo bit ce dobro 
- luckylaka
#139 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Jeste ali te gore smo prezivjeli.Meni gore od ovoga ne moze biti nikako.Mustang1 wrote:Bilo je i gorih utakmica za pratiti. Ovo sam prezalio odavno. Ako se plasiramo bit ce dobro
- p206
#140 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Mi u veznom redu nemamo igrače koji daju golove i to je naš najveći problem...džaba ti i Shevchenko u špicu kad ovi iza ne daju golove,Pjanić ako ga da to je iz prekida...tanak nam je napadački potencijal.
- DaysleepeR
#141 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
mogao bi i Salihović da osvane na zadnjem veznom
-
solo2
#142 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Au gdje smo potonuli u pm..ako se kojim cudom desi da nesto napravimo ovo ce biti mnogo veci podvig od onih kvalifikacija na SPDaysleepeR wrote:mogao bi i Salihović da osvane na zadnjem veznom
- DonEmir
#143 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Dosadan si.luckylaka wrote:Mi smo svjetski prvaci kakve nas seljacine motivisu.Ajnastajn i Ajnstajn 2.Najveci im uspjeh nabrojati tri igraca u Reprezentaciji Hadzic,Susic i Vrsajevic koji ovu dvojicu mogu kupiti za eksere.I onda nakon 20 godina dodje struja u selo normalno je da su ljudi promasili svjetsko.Vjerovatno ide prijava od picopjevaca moderaciji ali ova dvojica jednostavno nisu zasluzili da u usta uzmu Reprezentaciju BiH.Sto bi Safet(inace najuspjesniji BiH selktor)rekao ,,Momak(ili momci)ti si zalutao ovdje"I stoji na,,Malo nas je al smo govna"ili sto bi onaj jedan rekao,,raduj se izrael dolazi BiH"Fuj,Fuj,FujDonEmir wrote:Ne znam brate....grdne raneIt_is_a_Leclerc wrote:Ma ko više gura tog evidentnog propalog igrača, polutalenta iz "vrlo jake" austrijske lige ?! Pa sunce ti poljubim bogovo, ovo sam i ja primjetio. Čovjek još samo nije postao fizioterapeut, samo da dobije priliku da nosa guzičetinu po okupljanjima i daje debilne izjave ("Sve je otvoreno." i sl.)
- DonEmir
#144 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Point. wrote:Konacno se rijesili jedne sramote Avdije a drugi sad ko krpelj se uvalio. Bas me zanima ko gura Anela preko medija. Pred svako okupljanje se citiraju njegove izjave, kao da je Dzeko a ne neki anonimus.
Anel Hadžić došao na pripreme sa tortom
Hadzic ZMBT

-
Crvena Tifoza
#145 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Jbg nije Hadžić ni prvi ni posljednji koji je tu da se ispuni broj igrača. Koliko se samo godina Ibričić vukao oko reprezentacije samo da priča viceve igračima i selektoru. Tako i ovaj. Nikad hajra ni od jednog ni od drugog.
- Grean
#146 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
-
Last edited by Grean on 06/10/2015 22:07, edited 1 time in total.
- Grean
#147 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Hajteri hajtuju i dalje. Bolesnici nasli novu zrtvu za lijecenje frustracija.
Nadam se da cete dobiti jos materijala da jedete muda, velika je vjerovatnoca da ce Hadzic igrati u prvih jedanest. Mozda i ne zasluzuje ali bih zbog vas volio.
Nadam se da cete dobiti jos materijala da jedete muda, velika je vjerovatnoca da ce Hadzic igrati u prvih jedanest. Mozda i ne zasluzuje ali bih zbog vas volio.
- DonEmir
#148 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Zasto prozivas sam sebeGrean wrote:Hajteri hajtuju i dalje. Bolesnici nasli novu zrtvu za lijecenje frustracija.
A zbog nas zelis da pocne tj. da se ispusimo igraca dva manje na terenu
Papke
Last edited by DonEmir on 06/10/2015 22:14, edited 1 time in total.
-
north
#149 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Hadžić je propalitet od igrača, ali dečko kad dobije šansu da sve od sebe, sad što to nije briljantno on nije kriv jer ne može više jebi ga, to mu je plafon zato i igra u ekipi iz sredine austrijske lige, a ne u Premierligi ili Bundesligi u prvih 11....Kuditi dečka, a hvaliti onoga ko ga poziva se kosi sa logikom, i ti koji tako pričaju i pišu se se ozbiljno posvađali sa zdravim razumom..Ako vam smeta Hadžić i ako ga ismijavate, onda to radite i onom koga zove, jer Hadžić ne poziva sam sebe, i nije kriv što je tu i dobija priliku...Kad se zvao Hadžić u doba Safeta, bili su krivi i Safet i Hadžić, sad kad ga se opet zove kriv je samo Hadžić
..Ista stvar je i za Tinu koji se isto poziva još uvijek na okupljanja.....principijelno, nema šta
Što se tiče tekme, nažalost nemam dobar osjećaj, njušim mrtvi X..... 0-0 ili 1-1
Što se tiče tekme, nažalost nemam dobar osjećaj, njušim mrtvi X..... 0-0 ili 1-1
-
solo2
#150 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Meni on uopste nije toliko los (nije Busquets) ni Tinki-vinki nije los fudbaler (nije ni neka klasa) - al' Avdija je u drugu ruku bio ocajan
Jedino je ispalo smijesno kako ih je Ami Johnny ugurao u reprezentaciju poslije kvalifikacija
Jedino je ispalo smijesno kako ih je Ami Johnny ugurao u reprezentaciju poslije kvalifikacija