...doticna zasluzuje da ju ovaj jado prevari jos tisucu puta...niti ce ju zavoljeti vise, niti cijeniti sto sebi to dopustaju... njemu dobro a tebe ko jebe...eh, da onda ma ko ih jebe...kineski macak...
Prag "bola" ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#126 Re: Prag "bola" ?
...ne povecavam i ne razvijam toleranciju na bol zbog slinavih kurvara nikad...eto mu 500 picki ( da prostis) moje zbogom njemu je zauvijek...niti prastam, Gospod mu je za oproste i neka ocajnica koja ce trpjeti njegovo takvo ponasanje...
...doticna zasluzuje da ju ovaj jado prevari jos tisucu puta...niti ce ju zavoljeti vise, niti cijeniti sto sebi to dopustaju... njemu dobro a tebe ko jebe...eh, da onda ma ko ih jebe...kineski macak...
- Belay Queen
#127 Re: Prag "bola" ?
ho oponopono wrote:...ne povecavam i ne razvijam toleranciju na bol zbog slinavih kurvara nikad...eto mu 500 picki ( da prostis) moje zbogom njemu je zauvijek...niti prastam, Gospod mu je za oproste i neka ocajnica koja ce trpjeti njegovo takvo ponasanje...
-
uvijekIInikadI
#128 Re: Prag "bola" ?
Pa jbga vise macak, imal ikad te mackeee, makar i juzno korejske???ho oponopono wrote:...ne povecavam i ne razvijam toleranciju na bol zbog slinavih kurvara nikad...eto mu 500 picki ( da prostis) moje zbogom njemu je zauvijek...niti prastam, Gospod mu je za oproste i neka ocajnica koja ce trpjeti njegovo takvo ponasanje...
- ho oponopono
#129 Re: Prag "bola" ?
...e jebiga, samo velis dodji kiti kiti kiti... 
-
vade_mecum
#130 Re: Prag "bola" ?
Ma mani se corava posla da nebi kasnije otvarala temu kako su muskarci nezahvalni (kao onaj jadnik lucky strike samo u obratnom primjeru).HadiRa wrote:haha, dobra idejavade_mecum wrote:Uleti mu klizeci kramponima. Polomices ga, to je sigurnoHadiRa wrote:
ma jedan ovamo.. pokusava zapravo da me prevari.. pa ja ovo sakupljam infos preventivno, da znam kako da mu koljena polomim
ali ja cu njega ubiti ljubavlju .. to je teza kazna
Bjezi glavom bez obzira.
- walter kurtz
#131 Re: Prag "bola" ?
Hadira imam neki osjecaj da bi te ja dobro utjesio 
- dječak sa šibicama
#132 Re: Prag "bola" ?
Inace, ja se ponadao da je ovo neka sado mazo tema, kad ono...

- Sarajbeg
#133 Re: Prag "bola" ?
Lucky Strike wrote:Ja ne komtam zasto ljudi generalno lazu kad kazu da treba varati. Zasto, koji je razlog?
Jarane, rupa je rupa, zar ne treba cijeniti ono sto imas, da bi izgubio ono sto imas, radi cega?
Radi dlakave rupe.. Nema smisla.. Jarane, prije sexa, braka, treba prvo dobro rascistiti sam sa sobom sta zelis od zivota i onda se posvetiti nekome.
-
pop_corn
#134 Re: Prag "bola" ?
Prevarena..... malo jače od mjesec, ne mogu da se saberem
Boli grozno, najžešći bol do sada....
- Sarajbeg
#135 Re: Prag "bola" ?
kak si saznalapop_corn wrote:Prevarena..... malo jače od mjesec, ne mogu da se saberem![]()
- Sarajbeg
#136 Re: Prag "bola" ?
Lucky Strike wrote:WELCOME TO THE CLUB.pop_corn wrote:Prevarena..... malo jače od mjesec, ne mogu da se saberem![]()
Boli grozno, najžešći bol do sada....![]()
haj bone loma opletite kako sta dajte malo dignite temeu ,citanost
-
pop_corn
#137 Re: Prag "bola" ?
Ja trenutno nemam snage ni pričati ni pisati o tome, samo onaj beskrajni osjećaj tuge....
Dugogodišnji brak, dvoje djece, ljubav iz djetinjstva :'(
- berenice
#138 Re: Prag "bola" ?
A inace, kako ste se slagali? Je li bilo naznaka da nesto nije udure? Ili je bilo kao grom iz vedra neba?pop_corn wrote:Ja trenutno nemam snage ni pričati ni pisati o tome, samo onaj beskrajni osjećaj tuge....
-
pop_corn
#139 Re: Prag "bola" ?
E pa vidiš, ja sam mislila da imam savršen brak.... nikakvih naznaka, baš k'o grom iz vedra neba.
- HadiRa
#140 Re: Prag "bola" ?
kakvu ?Velkoski wrote:Traži sigurnost u većini slučajeva.![]()
- HadiRa
#141 Re: Prag "bola" ?
The One and Only wrote:Bio sam u iskušenju da to uradim, ali nisam na kraju. Iako se veza raspala, drago mi je da nisam šverao.HadiRa wrote:odlicno ! lici mi na pravi primjerak, muskarca vrijednog interesovanja, na danasnjiciThe One and Only wrote:Sex bez emocija je ništa, samo se osjećaš prljavo poslije toga. Ja prevaru nikada ne bih mogao oprostiti.![]()
jesi li ti prevario ?
respekt !
dakle, moze se odoljeti iskusenju, kao muskarac ?
- HadiRa
#142 Re: Prag "bola" ?
Belay Queen wrote:HadiRa wrote:velkoski, ja shvatam sta ti zelis reci, ali ja nisam srela insane koji Ljubav na tako niske grane spustaju ili nedajBoze u blato bacaju.Velkoski wrote:Ljubav je mnogima opravdanje za sranja koja konstantno prave i to je jedina istina, a ne nekakvi 'čudni putevi'.
tako da, ti i ja pricamo jedno drugom pored uha, nazalost.
to o cemu ti pricas nije Ljubav.
blago tebi kad nisi srela
pa da ti kazem, sigurno je da sam mogla pustiti nefsu na volju, koliko hoces puta, i baciti se u blato, iz kojeg se zensko vrlo tesko vadi.
sto ce reci, da sam srela insane koji to rade, ali je fazon u tome, ne raditi isto sto i oni rade.. lahko je to skontati, zar ne
- HadiRa
#143 Re: Prag "bola" ?
da, kao sto je jedna forumasica negdje navela - skupljanje trofeja.dječak sa šibicama wrote:Kako god okrenes, sujeta je u pitanju.HadiRa wrote: no, mene zanima, zasto pokusava covjek toliko puta ? i sta zapravo trazi, pa da bude suocen i sa prevarom, na koncu konca ?
Kad covjek savlada svoju sujetu, onda mnoge stvari vidi jasnije i razboritije.
ali je inetersantno da to muske ne svrstava u ligu sretnih, zar ne ? oni i dalje traze, cak intenzivnije nego na samom pocetku, ili se varam
- HadiRa
#144 Re: Prag "bola" ?
Ramzess Veliki wrote:Ja mislim da se traži što više komplikacije u životu i da je bit postojanja sve zakomplikovati toliko da ti ni samom nije više jasno šta si tražio ili šta si našao, uz obavezno komplikovano pojašnjavanje sebe samog i svojih komplikovanih pogleda na svijet, odnose i postojanje.HadiRa wrote:
da. u pravu si.. vrijeme nam prostre pred oci najrazlicitije cilime.. i naucimo svasta i gledati i slusati
no, mene zanima, zasto pokusava covjek toliko puta ? i sta zapravo trazi, pa da bude suocen i sa prevarom, na koncu konca ?
Ja to vazda tako ...
da, interesantan rezon.
ima li to mozda veze sa vlastitim ispipavanje granica, kod muskarca..u smislu, koliko bola i padova moze podnijeti ?
- HadiRa
#145 Re: Prag "bola" ?
hmm, nekako se nemogu sloziti da je prevara savrseno plansko djelo..Walther wrote:Moze slobodno sam sebi na celo napisati BUDALAHadiRa wrote:hmm, mislim da to nije fer od njega.. ako ju voli mora joj moci oprostitiOprasta se "slucajne" greske. Prevara nikad nije slucajna.
ipak se covjek moze poskliznuti i u najvecoj opreznosti.. osobito ako ga zena mami i stavi sve svoje atribute u prvi plan
- HadiRa
#146 Re: Prag "bola" ?
hmm kineski macak.. reci mi, jesi li ti musko ili zensko.. pa da znam na koga da svalim drvlje i kamenje, iz tvog postaho oponopono wrote:...ne povecavam i ne razvijam toleranciju na bol zbog slinavih kurvara nikad...eto mu 500 picki ( da prostis) moje zbogom njemu je zauvijek...niti prastam, Gospod mu je za oproste i neka ocajnica koja ce trpjeti njegovo takvo ponasanje...
- HadiRa
#147 Re: Prag "bola" ?
ahahah, ma jok bjezativade_mecum wrote:
Ma mani se corava posla da nebi kasnije otvarala temu kako su muskarci nezahvalni (kao onaj jadnik lucky strike samo u obratnom primjeru).
Bjezi glavom bez obzira.
ko od belaja bjezi, belaj jos vise trci za njim
- Ramzess Veliki
#148 Re: Prag "bola" ?
HadiRa wrote:da, kao sto je jedna forumasica negdje navela - skupljanje trofeja.dječak sa šibicama wrote:Kako god okrenes, sujeta je u pitanju.HadiRa wrote: no, mene zanima, zasto pokusava covjek toliko puta ? i sta zapravo trazi, pa da bude suocen i sa prevarom, na koncu konca ?
Kad covjek savlada svoju sujetu, onda mnoge stvari vidi jasnije i razboritije.
ali je inetersantno da to muske ne svrstava u ligu sretnih, zar ne ? oni i dalje traze, cak intenzivnije nego na samom pocetku, ili se varam
- HadiRa
#149 Re: Prag "bola" ?
fino Otto.Otto_13 wrote:Svi imamo svoje granice i covjek se nekad slomi i pukne i uradi neku glupost . Neke od tih gluposti tesko je opravdati . Ali svi imamo svoje granice nakon kojih slijedi ona siva zona kada se tesko moze ispravno misliti i racionalno vuci poteze .
dakle ipak zigne bol i muskarca u plucima, pa kad tad
- HadiRa
#150 Re: Prag "bola" ?
hmm, interesantan osjecaj walter.walter kurtz wrote:Hadira imam neki osjecaj da bi te ja dobro utjesio
cime ?