Zašto su dijasporke umišljene?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Haj_Halve

#126 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Haj_Halve »

nKrkan wrote:Ja znam neke iz Lux i CH koje misle da su za klasu iznad ovih dijasporki iz Italije i Slovenije :-)
Pohasile se. Nem'res ih privuci ni pasosom, ni aVtom, ni fakultetom. Haman pa feministkinje.
sheilak

#127 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by sheilak »

Haj_Halve wrote:
nKrkan wrote:Ja znam neke iz Lux i CH koje misle da su za klasu iznad ovih dijasporki iz Italije i Slovenije :-)
Pohasile se. Nem'res ih privuci ni pasosom, ni aVtom, ni fakultetom. Haman pa feministkinje.
gluho ne bilo.

pa sta je s tim djevojkama, kako tome stati u kraj?
ultima_palabra

#128 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by ultima_palabra »

U Fahdovu, da im džina istjeramo :D
sheilak

#129 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by sheilak »

joj, sad ce doc onaj komentar sto sadrzi u sebi antonim "istjeravanju" :D
sha_ba

#130 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by sha_ba »

sheilak wrote:joj, sad ce doc onaj komentar sto sadrzi u sebi antonim "istjeravanju" :D
zar nije bilo "ucherivanje" (dobra) :mrgreen:

dje si sheki :kiss:
mO k3

#131 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by mO k3 »

ultima_palabra wrote:U Fahdovu, da im džina istjeramo :D
e ova ti je dobra :thumbup:
sheilak

#132 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by sheilak »

sha_ba wrote:
sheilak wrote:joj, sad ce doc onaj komentar sto sadrzi u sebi antonim "istjeravanju" :D
zar nije bilo "ucherivanje" (dobra) :mrgreen:

dje si sheki :kiss:
ja, pa to i mislim. :D

evo me, sheki :D :kiss:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#133 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by _BataZiv_0809 »

Decko, bez uvrede, ali po postovima se vidi da imas smaracku pricu s primjesama socijale. A to znaci da NEŠ JEBAT :oops:

Imas opciju da se opredijelis za domace pichiche iz domovine(dobrovoljno se javljam za mentora-da ti objasnim zakon o drzavljanstvu BiH :lol: i Zviza da ti objasni kako se kupe trebe na skandinavski pasoš) ili da poradis na sebi, a u tom slucaju ukljucit cu i Ramzesa Velikog (prilazak i prica trebama), karananu i valtera kurca (instrukcije kako da ga zalilaš).
Haj_Halve

#134 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Haj_Halve »

_BataZiv_0809 wrote:Decko, bez uvrede, ali po postovima se vidi da imas smaracku pricu s primjesama socijale. A to znaci da NEŠ JEBAT :oops:

Imas opciju da se opredijelis za domace pichiche iz domovine(dobrovoljno se javljam za mentora-da ti objasnim zakon o drzavljanstvu BiH :lol: i Zviza da ti objasni kako se kupe trebe na skandinavski pasoš) ili da poradis na sebi, a u tom slucaju ukljucit cu i Ramzesa Velikog (prilazak i prica trebama), karananu i valtera kurca (instrukcije kako da ga zalilaš).
Jbt, pravo ste velikodusni. Mozda zemo ubode nesto na kraju price...
jao_situacije

#135 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by jao_situacije »

nisu za klasu, nego za dvije
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#136 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by _BataZiv_0809 »

Haj_Halve wrote:
Posto se ne poznajemo, ne znam da li si musko ili zensko.

Ako si zensko-bi li ikad rasirila noge na ovu pricu-kme kme sve imam, sve sam postigao, ali eto nece me.

Ako si musko-je li ti ijedna ikad legla a da si joj prosipao ovu pricu (ne brojim prostituke :oops: )

Znaci decko je poprilicno dosadan i smara, a to znaci samo i uvijek samo jedno:

Image
insomnia78

#137 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by insomnia78 »

Moram se sloziti
Jedna od glavnih stvari koje prouzrokuje nejebicu je kuknjava
Kme, kme, nece me ni jedna a vidi me
Kme, kme imam sve a niko me nece
Kme, kme nemam nista pa me nece
Kme, kme sve drolje
...
Cak ne moras ni kmecati glasno, to trebe "namirisu"
Haj_Halve

#138 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Haj_Halve »

_BataZiv_0809 wrote:
Haj_Halve wrote:
Posto se ne poznajemo, ne znam da li si musko ili zensko.

Ako si zensko-bi li ikad rasirila noge na ovu pricu-kme kme sve imam, sve sam postigao, ali eto nece me.

Ako si musko-je li ti ijedna ikad legla a da si joj prosipao ovu pricu (ne brojim prostituke :oops: )

Znaci decko je poprilicno dosadan i smara, a to znaci samo i uvijek samo jedno:

Image

Musko sam i ne, nije ni jedna legla ovu pricu, a vjerovatno zbog toga sto se krecem u drustvu gdje su mnoge prijateljice/poznanice/potencijalne partnerice (dok sam bio neozenjen) imale impozantnije karijere od moje a hvala Bogu kad se izlazilo,, izlazilo de sa se dobro provede i napije a ne da se tusi pricom o poslu. Krecem se u istim poslovnim krugovima kao i ovaj momak (vjerovatno drugi vid finansijskog sektora ali nema veze), znam dosta Bosanaca koji su jebeno uspjesni ali nikad se ni jedan nije qrchio karijerom.Momku je bitno da je cura nasa ali prosla su vremena kad su diploma, karijera, itd palili kod nasih cura. Mozda kod njihovih mama pali ali mame danas rijetko biraju za svoje ''sceri''(nismo Indijci, jbg). OK ako si multi-milioner, to jos prolazi kod treba ali pogledas oko sebe pa vidis da moras da nadjes neki drugi nacin da se razlikujes od ostalih. Znaci, mjenjaj pristup, pricu.

Hebes posao i faks, neces ubadati diplomom...kad moram biti vulgaran.
jao_situacije

#139 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by jao_situacije »

insomnia78 wrote:Moram se sloziti
Jedna od glavnih stvari koje prouzrokuje nejebicu je kuknjava
Kme, kme, nece me ni jedna a vidi me
Kme, kme imam sve a niko me nece
Kme, kme nemam nista pa me nece
Kme, kme sve drolje
...
Cak ne moras ni kmecati glasno, to trebe "namirisu"
pa normalno, to im je urođeno
nesposobni kukaju i sjede
madner

#140 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by madner »

To je do evolucije, normalno bi bilo da uspjesni skupe vise zenki a da ovi sto placu ne nastave niz plakanja.

No religija je sprijecila evolucijiske nagone i sada imamo zenke koje znaju sto nece no nemaju potencijal da dobiju sto hoce. I ovaj skart sto place. :D
Haj_Halve

#141 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Haj_Halve »

madner wrote:To je do evolucije, normalno bi bilo da uspjesni skupe vise zenki a da ovi sto placu ne nastave niz plakanja.

No religija je sprijecila evolucijiske nagone i sada imamo zenke koje znaju sto nece no nemaju potencijal da dobiju sto hoce. I ovaj skart sto place. :D
Nemam ja nista protiv momka. Zelim mu sve najbolje jer mi se ne doima kao neki kreten. Ali da mu treba koji savjet i realan dodir sa svijetom, to je cisto k'o suza.
jao_situacije

#142 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by jao_situacije »

madner wrote:To je do evolucije, normalno bi bilo da uspjesni skupe vise zenki a da ovi sto placu ne nastave niz plakanja.

ali ti zaboravljaš jednu bitnu stvar, da nije takvih ko bi bio kmet i jeftina radna snaga
sve to ima svoje mjesto u ekosistemu
Haj_Halve

#143 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Haj_Halve »

jao_situacije wrote:

ali ti zaboravljaš jednu bitnu stvar, da nije takvih ko bi bio kmet i jeftina radna snaga
Ni Darwin vam nije ravan.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#144 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by _BataZiv_0809 »

Budimo realni, Darvinu je malo ko ravan :)
madner

#145 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by madner »

jao_situacije wrote:

Kmetovi su relativno nova pojava za evoluciju, pogotovo ovi sto imaju pravo na djecu. :D
MJAU - da

#146 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by MJAU - da »

Cartmane wrote:Da, ima li neko odgovor na pitanje u naslovu? Zašto su toliko umišljene djevojke iz dijaspore? Iz razgovora s istim, kako u stvarnom zivotu, pa tako i po virtualnim bespucima, stekao sam takav dojam. Uvijek je bilo prisutno gledanje s visoka, arogancija, bahatost i opcenito zgrazavanje s svime sto ima veze s Bošnjacima i Bosnom i Hercegovinom. Cesta je mantra o superiornosti zemalja u kojima trenutno borave, tipa "U Austriji je Ovako", "U Njemackoj nije tako i "Nema toga kod nas u SveCkoj".

Vrijedi li uopce s takvim pokusati voditi dijalog, ili je bolje svoje vrijeme potrositi u fizicko, duhovno i poslovno usavrsavanje? Treba li se mozda cak preusmjeriti na djevojke drugih nacionalnosti? Mozda, komunicirajuci s djevojkama drugih nacionalnosti stekao sam dojam da su opustenije, otvorenije i da cijene svoje porijeklo. Potpuna suprotnost od nasih "gospodica". Izgubio sam svaku nadu sto se tice pronalaska normalne "nase" djevojke u dijaspori.
bolan, ošlo u trenerci i sa pola zuba, vratilo se sa zubima i šljokastim haljinama. Te o kojima ti pričaš. Ako fataš vani da letiš, moraćeš izdurati i take, ako ne, zaobiđi seljančure.
Kinesko prkno

#147 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Kinesko prkno »

A sta ce ti nasa iz dijaspore,nadji neku iz Bosne sto nema ni za kifle ,pukni je stojom po celu i reci ovo ti je do prvog,tek tad ima da se usrecis
Asta

#148 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Asta »

Trebe, ZeMske, cure, dijasporke, domace, pi.ke, 'vake 'nakve....... I cudite se sto vas nece ZENE/DJEVOJKE :D
velikibrnjo

#149 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by velikibrnjo »

Ko ba umisljen
dijasporke?

pa one i na konobare iz bosne padaju :skoljka:
The One and Only

#150 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by The One and Only »

Ako djeluješ skroz ispolirano i savršeno, to ih odbije jer misle da ti neće biti dostojne i da ćeš pred njih postaviti više zahtjeva. Bankar i tako ti poslovi sa finansijama i inače izgledaju uštogljeno, pa im je prva pomisao da si dosadan skroz. Dosta tih djevojaka su se u Bosni raspustile pa otišle tamo, sada žive liberalno i hedonistički. Tvoja karijera ih asocira na pravila i regule, čovjeka koji je isplaniran detaljno, od toga bježe. :)
Post Reply