zasto joj nebi neko smio prici? Je li nedodirljiva ili glumi nedodirljivu?MOSALJOZE wrote:Nista negativno nisam mislioNe smiju ti momci prici to ti je sigurno.
@sherbet sta je od tog dvoje?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zasto joj nebi neko smio prici? Je li nedodirljiva ili glumi nedodirljivu?MOSALJOZE wrote:Nista negativno nisam mislioNe smiju ti momci prici to ti je sigurno.
E tu te potpuno razumijem. Ja isto uvijek bježala od onih koji mi se sviđaju ali davala do znanja da oni mogu prići.sherbett wrote:Domacica u kuhinji, dama na ulici, kurva u krevetu...sam apsolvirala. To me baka ucilapukepuke wrote:Hahahahaha... Još se nisam u potpunosti pomirila s tim ali stvarno je istina ono da su muškarci, kad su u pitanju žene i seks, amebe.
Dakle, tko ti se sviđa, priđi mu bez straha i zavedi ga, dopustit će ti. Ako te i odbije (a to bi se moglo dogoditi u možda 5% slučajeva), damski se povučeš, tako da mu sljedećeg trena bude žao što te odbio![]()
Crna čipka pali kod svakog. Kod svakog.
Vjerujem da sve ove i druge fazone već znaš i sama. Možda da otvorimo temu "Zavođenje", da razmijenimo iskustva i ideje
![]()
I ne zaboravi, dama u društvu, kurva u krevetu. Kojem se to ne sviđa, ima neki problem u glavi.
![]()
Cipka, svila, saten, izazovni pogled, pokreti, uvijanja iz kuka, kein problem! Ugl...sve fein, aber...! Ja mogu da pridjem i zapocnem razgovor sa kime god, ali onome koji mi se svidja jok! Jednostavno se skamenim ko ona jadna Lotova zena...i valjam gluposti..
Ne prilazim tipovima koji mi se svidjaju...doduse, potrudim se da im dam do znanja da mogu oni
Ja mislim da pametne žene imaju muda.Matzan wrote:Treba imati muda pa prići.
ne znam ko je macan ko hbč i ko koga sta al za ovo dijelim misljenjeMatzan wrote: Svi ti "znakovi", "uleti", mudroserske knjige tipa "kako osvojiti djevojku", "kako prići djevojci u 16 lekcija" i sl. su čista glupost.
Ako ima neke šanse da se nešto desi desit će se.
Samo naprijed, navijam za tebesherbett wrote:Kako to mislis?sha_ba wrote:puke i sherbo, trebalo bi stvari uzeti u svoje ruke![]()
![]()
@puke...krecem u akcijubudala koji kaze ne
pukepuke wrote:[
Da ne govorim da samouvjerena žena (naravno, sve u damskim granicama) zrači privlačnošću, provjereno
sherbett wrote:Kako to mislis?sha_ba wrote:puke i sherbo, trebalo bi stvari uzeti u svoje ruke![]()
![]()
@puke...krecem u akcijubudala koji kaze ne
Matzan wrote:sherbett wrote:![]()
Hodi macane, da mi uletis
To što bez bespotrebnog stida i komplikovanja priđem djevojci koja mi se sviđa, ne znači da baš svakom prilazim.
O da, okupirana poslom ili tako nečim, kao ne tangira je ništa ali ljubazna, osmijeh, definitivno mamacsherbett wrote:To je tocno! Doduse, i okupirana, naizgled nezainteresirana takodjer. Ne ono nafurana, vec u svom filmu...npr. u poslu..ja uvijek sluzbena..ako i imam posla s nekim atraktivnim, nedam se ja smesti..a muski samo vrebaju koja god prilika...a u tima pogotovo.
Doduse, hajd nekad zloupotrijebim gumbe na kosulji
ako ti tako kazes. Samo ne treba zasutiti previse rano.sherbett wrote: Ja zudim za takvim, a ne da bih ga otjerala...nek mi sveze jezik, noge klecaju, zasutim i budem glupa...samo nek je jaci od mene!!!
sherbett wrote:Ja zudim za takvim, a ne da bih ga otjerala...nek mi sveze jezik, noge klecaju, zasutim i budem glupa...samo nek je jaci od mene!!!perfekcionista1 wrote:za relativno "dobru" curu je uvijek bila prpa ako joj pridje previse dobar momak na kakvog nije navikla, odmah joj pada samopouzdanje jer je navikla da igra po svome dok muskarac gleda u nju kao u bozanstvo. Ali ako interesovanje pokaze neko slican ili bolji od nje onda se zauzima odbrambeni mehanizam jer zna da vise ne moze biti dominantna u toj situaciji i igrati se sa doticnim
Qler wrote:
Šerba i akcija ... ma niđe veze.pukepuke wrote:O da, okupirana poslom ili tako nečim, kao ne tangira je ništa ali ljubazna, osmijeh, definitivno mamacsherbett wrote:To je tocno! Doduse, i okupirana, naizgled nezainteresirana takodjer. Ne ono nafurana, vec u svom filmu...npr. u poslu..ja uvijek sluzbena..ako i imam posla s nekim atraktivnim, nedam se ja smesti..a muski samo vrebaju koja god prilika...a u tima pogotovo.
Doduse, hajd nekad zloupotrijebim gumbe na kosulji![]()
Hahaha, misliš onaj jedan ključni, na granici![]()
![]()
![]()
Sve znaš, samo u akciju
Ispravka, samo nek' misli da je jači od tebesherbett wrote:Ja zudim za takvim, a ne da bih ga otjerala...nek mi sveze jezik, noge klecaju, zasutim i budem glupa...samo nek je jaci od mene!!!perfekcionista1 wrote:za relativno "dobru" curu je uvijek bila prpa ako joj pridje previse dobar momak na kakvog nije navikla, odmah joj pada samopouzdanje jer je navikla da igra po svome dok muskarac gleda u nju kao u bozanstvo. Ali ako interesovanje pokaze neko slican ili bolji od nje onda se zauzima odbrambeni mehanizam jer zna da vise ne moze biti dominantna u toj situaciji i igrati se sa doticnim
hajd nadam se da ces pravilno odigrati ako nekad upoznas takvogsherbett wrote: Ne zelim da je poslysni cuko. Bas zelim da je razuman, pravedan i lupi sakom o stol.
Neki drugi su postavili ljestvicu. Nisam ja.
Mozda zvuci pretenciozno, ali nisam takav dojam htjela ostaviti
MOSALJOZE wrote:Pa kad bi te vidio u gradu,2 puta bi razmislio bil prisao.sherbett wrote:O dusha slatkaMOSALJOZE wrote:Brze bolje edituj taj post,jer serbicki ne bi imao petlju prici ni u snu.![]()
![]()
Ja sam skroz pristupacna
Smanji ribu opasna, bit' će pokolj.pukepuke wrote:Ispravka, samo nek' misli da je jači od tebesherbett wrote:Ja zudim za takvim, a ne da bih ga otjerala...nek mi sveze jezik, noge klecaju, zasutim i budem glupa...samo nek je jaci od mene!!!perfekcionista1 wrote:za relativno "dobru" curu je uvijek bila prpa ako joj pridje previse dobar momak na kakvog nije navikla, odmah joj pada samopouzdanje jer je navikla da igra po svome dok muskarac gleda u nju kao u bozanstvo. Ali ako interesovanje pokaze neko slican ili bolji od nje onda se zauzima odbrambeni mehanizam jer zna da vise ne moze biti dominantna u toj situaciji i igrati se sa doticnimPusti ga jedno vrijeme
Bezzze ulet, ali nije loše ... garant je početnica u toj sferi.MOSALJOZE wrote:Veceras mi jedna plavka prišla,morao sam je odbiti![]()
Ulet je bio:"Jesu to lece ili imas prirodno lijepe oci"
Ja ne znam kako izgledaš ... samo meni nisi poslala slikicu ...sherbett wrote:boze Ramo, pa ti ko da si s Marsa paoRamzess Veliki wrote:![]()
Šerba stvarno neka strašno zgodna ženska ???![]()
![]()
Šerbo đe se krećeš da se provrtim .. slobodno mi se nabacuj.