Zasto su zene nezahvalne? >(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
walter kurtz

#126 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by walter kurtz »

_BataZiv_0809 wrote:Po nacinu izrazavanju i slengu kojeg koristis-zivis u Americi. Pa je moje pitanje: Sta cekas??

Brate pravac Vegas, digni ustedjevinu s banke, potrosi na kurve i kokain, pa ce ti se percepcija nezahvalnosti promijeniti :izet:

Go get it tiger :thumbup:

P.S. Ako imas ekstreman visak para, zovi i mene, valtera kurca, karananu, radosnog i bucketheada :oops:
Reci mu bata da to nije nista sto dvije linije i barem jedna spolna bolest ne moze rijesiti :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#127 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by _BataZiv_0809 »

walter kurtz wrote: Reci mu bata da to nije nista sto dvije linije i barem jedna spolna bolest ne moze rijesiti :mrgreen:
Evo ti si vec rekao, a moje je da potvrdim.

P.S. Postavljac teme, paznja paznja: Ne narucuj vise od 3 u isto vrijeme, natrpat ce te koksom i maksimalno zabusavati :zzzz:
ultima_palabra

#128 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by ultima_palabra »

Kakav život u Americi... previše filmova, serija i društvenih mreža plus attention whoring.
insomnia78

#129 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by insomnia78 »

:lol: :lol: :lol:
I ti i dalje mislis sa su pare u pitanju
insomnia78

#130 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by insomnia78 »

Pilo nije ti dosta jedno ponizenje ti hoces jos i da te celo nalupa?
:lol:
dust in the wind

#131 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by dust in the wind »

ovu temu ukinuti po ktarkom postupku, a ovog banovati. nije ni plaho zanimljiv. :-)
Ramzess Veliki

#132 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Ramzess Veliki »

Lucky Strike wrote: Zasto su zene NEZAHVALNE?

Hvala na odgovoru.
Ne mogu sebi vjerovati ali sam sve pročitao. :shock:

Odgovor: Ja ne vidim zašto se srdiš, zašto kukaš, zašto si nešto očekivao? :shock:
Jesi li je oženio ... nisi.
Imate li djecu koja će imati traume od ovoga - nemate.

I šta je problem - našla drugog? Našla ...

Šta je tvoj problem - našla sebi boljeg? Našla ... pomiri se sa time. Život je pred tobom. To je samo jedna epizoda, bit će ih još ...

Čuj - kurva jer je otišla sa drugim. :roll: Ma daaaaj ... to je sasvim normalno. Nije zbog toga kurva, samo joj se drugi sviđa.
Stariji, proćelav - znači da je iskusniji i pun testosterona, to mami ženske. :thumbup:

Savjet - i ti ostari i oćelavi. :thumbup:
Ramzess Veliki

#133 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Ramzess Veliki »

Lucky Strike wrote: A mrsko je nama muškima ponovo jovo nanovo. Barem meni je mrsko. Ljudi se objese zbog ljubavi, ubijaju ljubavnice, ostavljaju porodicu, djecu...
Meni nije ... ja bih svaki dan po nekoliko puta nanovo, ali neće one ... :twisted:

A to ubijat' radi toga ... vješat' sebe, nju ... njega .... njih .... da je tako niko živ ne bi Zemljom hodao. :lol:
Dr Kova

#134 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Dr Kova »

_BataZiv_0809 wrote:
P.S. Ako imas ekstreman visak para, zovi i mene, valtera kurca, karananu, radosnog i bucketheada :oops:
Potpisujem.

Bata, živio!
vade_mecum

#135 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by vade_mecum »

Living well is the best revenge. :) majke mi ponasas se kao da ti je 16, a ne 26 godina.

Radi sta hoces ali fakat sta ocekujes od cure? Da ti ljubi stope? Shvati da ti ne duguje nista osim mozda izvinjenja za viber raskid. Ali kada covjek procita tvoj plan za osvetu i to ti je predobro za tebe.

Jesi siguran da nam nisi koju nebitnu cinjenicu presutio? :D
zippoo87

#136 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by zippoo87 »

Lucky Strike wrote:Pa dobro. Dok me prodje, drug. Polako. Nije baš ni lako zaboraviti. Sigurno ima forumasa koji su se osjećali iznevjereno i prevareno kao sto se osjećam ja.

Ali vjeruj, nije meni toliko do toga sto su žene prevrtljive i nestabilne, nego sto smo mi lakovjerni i povodljivi.

Mene danima izjeda činjenica da sam ispo levat, i to mi je deset puta gore nego izrada djevojke koja je značila.

Sve mi muškarci moramo pružiti njima.

Place to live, car to drive, money to spend, and so on. .

A one moraju biti samo lijepe.

Niko se nikad ne zapita zašto ne može biti obrnuto.

Nije meni toliko do toga sto sam ostavljen, već što sam ispao prvoklasna budala i sto sam vidio stvari na pogrešan način.

Bottom Line :

Od svih žena vjerujte samo svojoj majci.

The End
ovo boldirano i ja sada isto pitam
evo,na sve djevojke koje naletim,(doduse mladje ,do 25 godina),to su stvarno djeca u tijelu 25inje,znaci nisu sekunde realne,ne bave se nicim,ne razmisljaju gdje ce sutra,sta ce sutra...ne prate desavanja,nista...sve sto pitas odgovor je "Ne znam",necu,nisam...i onda takve glupace,koje imaju samo fizicki izgled,zele da se njima zvijezde sa neba spuste i da im se titra,da im se pravi rucak,da se svaki dan jede 2-3 puta u restoranu i tako to...auto neko od 100000 KM ...i to je to

znaci ona nudi dupe i cice a ti trebas za sve se brinuti,sve obezbijediti i opet ce te nogirati,kada dodje onaj sa 2 miliona a ti imao samo jedan milion :D

da li je televizija,one serije ili sta ja znam vec do te mjere ispralo djevojkama mozak ali ja ne vidim ovdje puno realne raje...raja je bukvalno izgubljena i nista ne konta
evo i na ovoj temi...80% postova je teska glupost,niko ne zna ni pokusati napisati iole normalan komentar...
desavalo se i meni ovako da cura jednostavno samo nestane...samo sto se ja nisam zaljubljivao ,pa mi svejedno bilo...jedna se tako kroz neko vrijeme javila,nesto objasnjavala...samo je lagano odjebaus
i mene evo zanimaju odgovori na pilina pitanja...
nadžak

#137 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by nadžak »

Vidiš da manje-više svi kontamo da nas pila loži i u tom smislu ljudi i odgovaraju.

Nakon ovog što je napisao da hoće neku osvetu i ja sam dobio više uvjerenja da nas loži jer kontam da neće niko NORMALAN ovako razmišljat kao što je on napisao u ovom zadnjem postu gdje konta kako da joj se osveti.

Čuj frajera on bi snimo odnos i javno to objavio! Znaš li frajeru šta bi ti ja uradio da meni tako ženskom članu porodice uradiš? Prvo bi te pravno ogulio, ponizio i odro a onda bi te snašlo nešto drugo....pazi frajeru, sa opasnim stvarima se igraš AKO ozbiljno misliš ovo što zadnje pišeš o nekom javnom poniženju.

Ja ti jaranski pisao, zajedno sa nekim ljudima ovdje a ti sad onako pišeš...
piupiu

#138 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by piupiu »

vjesticanametli wrote: ....ova tema ko djecija bolest.....sta ces ba kasnije u zivotu....
:lol: :thumbup:
nadžak

#139 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by nadžak »

Eto fino, vidiš da se razum probudi.

AkoBogda, malo vremena kad prođe sam sebi ćeš se smijat na šta si živce trošio. Nego, završi sa ovom temom ovdje i skontaj se hladne glave šta hoćeš sa sobom po pitanju te hanume. Ako skontaš da bi bio sa njom, onda se i potrudi. Ako nećeš, ne da ti ponos ili šta li već, onda put pod noge i živi život po pravilu nek nije do tebe i traži dalje...

U pamet.
Kona__

#140 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Kona__ »

sjoo komplekasaša
ma kurva je svakako, bolje ti je bez nje, sad si lafcina prava sa tim autom
annoy

#141 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by annoy »

Slomljena srca i nesretne ljubavi su sastavni dio zivota, svi smo to dozivjeli, odmah bih potpisala da je to najgore sta ce mi se u zivotu dogodit.

Sad bi zenu spalio na lomaci jer zamisli usudila se odljubit od njega.
Mozda je mogla prekinut obzirnije i dat objasnjenje, ali imam osjecaj da je on vec odlucio sto je razlog prekida, i sta god ona kaze ne bi imalo smisla.
A te gluposti s testiranjem partnera, pa nije ti 15 godina. Ne mozes nekom tako lagat i onda ocekivat iskrenost, ako je itko bio proracunat u toj vezi to si ti. Djevojka ti mozda duguje obzirniji prekid ali to je sve.

Sad ti je povrijeđen ego i srce slomljeno, ali oporavit ce se s vremenom, kreni dalje i prestani razmisljat o nekakvoj osveti i o toj djevojci opcenito. Bit ce bolje.

I to bljuvanje po citavom zenskom rodu, ne znam kakvo to zadovoljstvo donosi, vjerovao ili ne i muskarci ostavljaju zene na jako ruzne nacine i zbog svakalvih razloga, makar ja mislim da nemam pravo odlucivat o tome sta je za koga opravdan razlog. Zato smanji s tom gorcinom i pravednickim bijesom.
HAVANA

#142 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by HAVANA »

E jebi ga,7 strana iscitah, ne znam ni ja sto.Nisam pametan.Pocni se drogirat,nema ti druge.
Dr Kova

#143 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Dr Kova »

HAVANA wrote:E jebi ga,7 strana iscitah, ne znam ni ja sto.Nisam pametan.Pocni se drogirat,nema ti druge.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
shady

#144 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by shady »

annoy wrote:I to bljuvanje po citavom zenskom rodu, ne znam kakvo to zadovoljstvo donosi, vjerovao ili ne i muskarci ostavljaju zene na jako ruzne nacine i zbog svakalvih razloga, makar ja mislim da nemam pravo odlucivat o tome sta je za koga opravdan razlog. Zato smanji s tom gorcinom i pravednickim bijesom.
Poslusaj ovaj savjet, najbolji je u ovih 7 strana :-D

P.S. Osim droge :lol:
Ramzess Veliki

#145 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Ramzess Veliki »

Buckethead wrote:
sherbett wrote:A o cemu se radi?
Ipak je to pila...ubise me prve tri recenice uvodnog posta..nisa dalje citala

Ostavila ga cura koju je mnogo volio, ukratko, sad ima nekog novog frajera bogatuna...
Nije ba ... nisi čitao ... frajer ima auto isto kao i pila, ali je stariji i proćelav ... i izgleda dobro upire ... :oops:
Asta

#146 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Asta »

Ti nas malo zezas jelde. Kako ce te neka uzeti, kad zenu nazivas kurvom i droljom i jos svasta nesto, samo zato sto ti je rekla da joj treba malo vremena da razmisli a ti je 37 puta zvao. Sta mislis da si je pustio da malo razmisli.
walter kurtz

#147 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by walter kurtz »

Poslije sirije najjaci topic
Ramzess Veliki

#148 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Ramzess Veliki »

Lucky Strike wrote:
Vazno je samo slusati najtuznije pjesme, i cekati da rane zarastu.
Ma j... rane. Proći će kao i sve drugo. Ako hoćeš da se iz te situacije izvučeš a da to uradiš kao muškarac a ne neka baba - na kraju ne daj joj to zadovoljstvo da misli da je bila u pravu i da je on bolji od tebe - učini to bez ijedne riječi, sa osmijehom.
Generalna pouka - NIKADA ne trči za ženom, inače ne trči. Budi prije svega svoj, a žene više vole malo nedokučive muškarce, i one koje je teže zadržati.
Ženama treba uvijek razlog za borbu za svog muškarca. Kada toga nema, kad se previše daješ - neko će drugi postati interesantniji.
alibegoa

#149 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by alibegoa »

For OP
I humbly suggest:
Please contribute to human evolution by selecting yourself out of the gene pool via death or sterilization by your own action.

Thank you very much.
nightvision

#150 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by nightvision »

Eto ti sta bude kad se covjek otvori, ismijavaju te, ponizavaju, kritikuju... cccc.... Pa ti opet kukaj po forumu...
Post Reply