Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"mrsko mi je" je razlog zas barem 80% mojih problema, stvari koje sam zeznula i tako to
borimo se mrskoMiJe i ja, u posljednje vrijeme poprilicno intenzivno
hanamontanaa wrote:Te sto su kao uspješne u svemu, a single su, sve su postigle pod pritiskom da moraju u svemu biti naj pa su im kriteriji previsoki i glumataju nedostižne.
Uglavnom u nedostatku seksa postaju frustrirane ili histericne.
S druge strane, one malo pametnije imaju prijatelje s povlasticama dok ne naiđe neko njih dostojan znam nekoliko primjeraka i jednih i drugih, uglavnom komplikuju sebi život bezze
A jse to malo glupo kod pojedinih žena, znam ih koje su ostale same, čekajući nekoga ko je postigao "bar kao ona". Sad mi veli, da mi je nekoga samo da radi, makar i za minimalac. ne znam da li da žali, ili ne. A to za nejebicu mi je postala uzrečica za svaku frustriranu single kolegicu.
Nekad davno, davno, imala ja 20 godina i upucavao mi se ciko od 40+... Toliko mi je to bilo nemoguce da to nisam ni kontala, dok ne predje covjek na stvar... Jadna majko, ja u shoku! Ni dan danas ne kontam ove curice sa nekim ko im babo moze biti, hiljadu mi upitnika, kako, zasto, o cemu?!
A isto vazi i za deckice koji se loze na starije dame.
Sunny-7 wrote:Nekad davno, davno, imala ja 20 godina i upucavao mi se ciko od 40+... Toliko mi je to bilo nemoguce da to nisam ni kontala, dok ne predje covjek na stvar... Jadna majko, ja u shoku! Ni dan danas ne kontam ove curice sa nekim ko im babo moze biti, hiljadu mi upitnika, kako, zasto, o cemu?!
Grozno ...
... i kako se sad osjećaš kad si shvatila šta si sve propustila u životu?
Sunny-7 wrote:Nekad davno, davno, imala ja 20 godina i upucavao mi se ciko od 40+... Toliko mi je to bilo nemoguce da to nisam ni kontala, dok ne predje covjek na stvar... Jadna majko, ja u shoku! Ni dan danas ne kontam ove curice sa nekim ko im babo moze biti, hiljadu mi upitnika, kako, zasto, o cemu?!
Ne bih sad znao reci ko je u to vrijeme bio popularan u svijetu muzike i filma a da je bio tako malko stariji ali da ti se nekim slucajem takav neko upucavao pishnula bi ti od srece i svrsila u gace tako da man' se te satro price "jadna majko, ja u soku...". Sve je to relativno i nepredvidljivo i cesto zavisi samo od datog momenta.
Isto kad bi se neki deckic u ranim dvadestim docepao jeniferke, poder'o bi je bijesan pit bul, i tebi je cudno sto se neki deckici lozie na starije dame.
Reprodukcija ti je odgovor na tvoja pitanja.
Ne bih sad znao reci ko je u to vrijeme bio popularan u svijetu muzike i filma a da je bio tako malko stariji ali da ti se nekim slucajem takav neko upucavao pishnula bi ti od srece i svrsila u gace tako da man' se te satro price "jadna majko, ja u soku...". Sve je to relativno i nepredvidljivo i cesto zavisi samo od datog momenta.
Isto kad bi se neki deckic u ranim dvadestim docepao jeniferke, poder'o bi je bijesan pit bul, i tebi je cudno sto se neki deckici lozie na starije dame.
Reprodukcija ti je odgovor na tvoja pitanja.
Eto, Bosna puna "zvijezda", i to filmskih i muzickih, sex, droga i r'n'r.
Kakva ba reprodukcija sa Dzenifer Lopez?! Sta je sa bioloskim satom?!
Nije reprodukcija nego materijalni interes.
Jesi li se to ti nasao uvrijedjen?! Ma pusti ti ove skrabotine, ako ti imas puter pored sebe, ostani u uvjerujenju da te voli zbog tvoje duse i kvalitetne chune.
Sunny-7 wrote:
Jesi li se to ti nasao uvrijedjen?! Ma pusti ti ove skrabotine, ako ti imas puter pored sebe, ostani u uvjerujenju da te voli zbog tvoje duse i kvalitetne chune.
Uvrijedjen? Zasto bih? Nisam ja konzervativnih (da ne kazem ogranicenih shvatanja) svijeta oko nas. Sta fali reprodukciji sa jeniferkom? Dobro mozda ne bi bas moglo od prve i mozda ne bi uspjelo nikako, ali vrijedi pokusati. Kako bi tek prihvatila ideju da deckic ozeni stariju curu koja jos usput ima i dijete iz prvog braka?! Vjerovatno nikako.
Imas tamo temu "milf" pa izmedju redova citaj i gledaj otkuda se deckici loze na starije dame. Sexualne potrebe i pozuda su nista drugo do nusprodakt naseg nagona za reprodukcijom. Druga stvar sto drustvo generalno ne gleda sa odobravanjem na ideju nastanka djeteta u jednom takvom spolnom opcenju.
A koliko je moguce da se kroz taj nagon provuce emotivna veza dvije osobe? Ili stvarno vjerujes da je svaka veza izmedju izrazito starijeg i mladjeg partnera zasnovana na materijalizmu? Na cemu su onda zasnovane veze izmedju partnera priblizno istih godina ili kako objasnjavas prevaru i izdaju u takvima ako vec sve savrseno funkcionise? Predivne duse, tvrda cuna i uska pica.
Na kojim vrijednostima zasnivas svoje veze? Na dobroj dusi i na tvrdoj cuni?
meni je sa 20 stvarno bilo nezamislivo biti s nekim toliko starijim. bez obzira kako izgleda
cesce su mi bili ti neki napadi ljigavi, cak su mi znali djelomicno skeljati noc.
razliciti smo, mozda su neke cure dovoljno zrele sa 20 godina da ... sta ja znam. postoje u takvim vezama.
licno mi je to nezamislivo. ljepse mi je kokuzariti i studentariti skupa, ispite polagati i pricati iste gluposti.
poslije je vec drugacije.
Sunny-7 wrote:
Uvrijedjen? Zasto bih? Nisam ja konzervativnih (da ne kazem ogranicenih shvatanja) svijeta oko nas. Sta fali reprodukciji sa jeniferkom? Dobro mozda ne bi bas moglo od prve i mozda ne bi uspjelo nikako, ali vrijedi pokusati. Kako bi tek prihvatila ideju da deckic ozeni stariju curu koja jos usput ima i dijete iz prvog braka?! Vjerovatno nikako.
Imas tamo temu "milf" pa izmedju redova citaj i gledaj otkuda se deckici loze na starije dame. Sexualne potrebe i pozuda su nista drugo do nusprodakt naseg nagona za reprodukcijom. Druga stvar sto drustvo generalno ne gleda sa odobravanjem na ideju nastanka djeteta u jednom takvom spolnom opcenju.
A koliko je moguce da se kroz taj nagon provuce emotivna veza dvije osobe? Ili stvarno vjerujes da je svaka veza izmedju izrazito starijeg i mladjeg partnera zasnovana na materijalizmu? Na cemu su onda zasnovane veze izmedju partnera priblizno istih godina ili kako objasnjavas prevaru i izdaju u takvima ako vec sve savrseno funkcionise? Predivne duse, tvrda cuna i uska pica.
Na kojim vrijednostima zasnivas svoje veze? Na dobroj dusi i na tvrdoj cuni?
Pa, svojE vezE ne zasnivam sigurno sa djecacima kojim bih mogla biti majka. Niti na strasti za mladim tijelom. Niti sam u svojim dvadesetim svrsavala na pomisao da mi se "zvijezda" upucava.
Dalje, slabi su ti argumenti kojima opravdavas takve veze. Nisam konzervativna. Imam pravo na svoje misljenje koje tebi haman ne pase. U principu, neka svako radi ono sto misli da je za njega najbolje, dok god mene ne dira. Ali i dalje mi je to cudno, njemu 40-50, njoj 20. I obratno!
Sunny-7 wrote:Pa, svojE vezE ne zasnivam sigurno sa djecacima kojim bih mogla biti majka. Niti na strasti za mladim tijelom. Niti sam u svojim dvadesetim svrsavala na pomisao da mi se "zvijezda" upucava.
Dalje, slabi su ti argumenti kojima opravdavas takve veze. Nisam konzervativna. Imam pravo na svoje misljenje koje tebi haman ne pase. U principu, neka svako radi ono sto misli da je za njega najbolje, dok god mene ne dira. Ali i dalje mi je to cudno, njemu 40-50, njoj 20. I obratno!
Slabi mi argumenti zato sto to ti tako kazes? Hajde de, eto neka su, ali ako mislis da se neka takva veza zasniva samo na pozudi za mladim tijelom i da je osim sexualne nemoguce imati i emotivnu vezu s bilo kim osim sa svojim vrsnjakom imas i te kako ogranicene horizonte i konzervativna shvatanja.