SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
O'zone
Globalni moderator

#126 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by O'zone »

Bahine iscjeliteljske moći....

Čovjek zvani " ja pa ja"
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#127 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by JoseMujica »

Magićni Baho

ćera ljude na ulice, budi iz kome, pušta suze, skida sihre
don vito

#128 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by don vito »

Samo se vi sprdajte, ali nema sumnje da ce u narednom Bahinom pateticnom obracanju pisati

"Pero Gudelj se probudio... hm.... mozda zato sto ga je dan ranije prozvao Baho. Mozda."
L u c i f e r

#129 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by L u c i f e r »

JoseMujica wrote:Magićni Baho

ćera ljude na ulice, budi iz kome, pušta suze, skida sihre
jebo torabija... :D
L u c i f e r

#130 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by L u c i f e r »

-II-
jasko_ba

#131 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by jasko_ba »

Sve kontam ovo zajebancija, kad vidi baho fakat ozbiljan
:roll:
soccerfan88

#132 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by soccerfan88 »

don vito wrote:Sabahudin Baho Topalbećirević
Biseri iz riznice
Nisam se nikada volio hvaliti, stavljati u prvi plan,
:lol:
to je nekako samo po sebi dolazilo radi ljudi,
:lol: :lol:
Smetalo im je što sam iz Sarajeva
:place1:
JA SAM 1997. GODINE NA ULICE SARAJEVA „ISTJERAO“ 100 000 LJUDI NAKON KOŠARKAŠKE POBJEDE NAD HRVATSKOM...
:pisnuo:
Mnogi se od njih još nisu ni doselili u ovaj grad.
:nasolji1:
Sinoć je bilo više ljudi nego na dočeku fudbalske reprezentacije, hm... možda zato što je Baho pozvao raju. Možda.
:pisnuo:
Kunem se zivotom da vise nebuloza na jednom mjestu neprocitah otkad me majka rodila!!! Oooo zivoteeee!!! :run: :skoljka: :mrgreen:
FrozenCastle

#133 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by FrozenCastle »

Ovo trpanje Bahe gdje stigne s ovom ekipom, pa stvarno više. Šta je to on uradio za njih pa postao glavna maskota?
Image
strong69

#134 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by strong69 »

Jebo ga onaj ko mu dade da on vodi program doceka. Bruka i sramota. Nikakve emocije nije mi prenio niti je ucinio da se osjecam posebnim sto sam Bosanac i Hercegovac. Ucinio je suprotno. Dere se sa balkona "Ko ne skace mrzi Bosnu"?! Sta to treba da predstavlja? Forsira one mlade momke koji su Srbi. Lazica, Aljosa... Taman da im se Srbi najebu majke kad se vrate tamo odakle su. Forsira neku pricu o jedinstvu a ne zna sta lupeta. Pusti djecu, mozes ti od njih uciti moj Baho. A ti im nasao pametovati. Momci kao jedan. I sad ce im opomenuti roditelje i sredinu gdje zive da ipak znaju ko su, odakle su i sta su.
L u c i f e r

#135 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by L u c i f e r »

FrozenCastle wrote:Ovo trpanje Bahe gdje stigne s ovom ekipom, pa stvarno više. Šta je to on uradio za njih pa postao glavna maskota?
Image

:lol:
julisiz es grant

#136 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by julisiz es grant »

Bahina glava ko smokvin list za Konakovićevu ćunu.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#137 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by hrasno38 »

FrozenCastle wrote:Ovo trpanje Bahe gdje stigne s ovom ekipom, pa stvarno više. Šta je to on uradio za njih pa postao glavna maskota?
Image
Slika za izvaditi cunu i popisat...u prvom planu totalno izgubljen slucaj baho pa onda Residat, Konakovic i Bukva a onda negdje iza njih igraci a Pandzu nigdje ne vidim. Mene bi bilo sramota objaviti ovakvu sliku ili selfi...sta li je vec??
ganjeta

#138 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by ganjeta »

Cambio je debil...

p.s hrasno ne kontas da je fotoshop sa vuglom ? :lol:
hrasno38

#139 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by hrasno38 »

ganjeta wrote:Cambio je debil...

a stari moj nemam vise pojma ali pocet ce Baho da iskace i kad konzerve otvorimo a nisam sliku uvecavao na Photosopu ko neki da bi dokazivali da je Ljupko sa Arkanom zajebancija:)
Ned071

#140 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Ned071 »

Na sokocu nije bilo fotosopa..
hrasno38

#141 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by hrasno38 »

Ned071 wrote:Na sokocu nije bilo fotosopa..
mozda je bio Corel Paint:)
nikad_vise

#142 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by nikad_vise »

[/b]moram reći, a nikada to ne bih rekao, ove utakmice i ovo slavlje ste vidjeli najviše zahvajući mojoj srčanosti i FACE TV
Ja sam pratio mladiće, predložio Senadu Hadžifejzoviću
Rekao sam mu da osjećam medalju pa možda i zlatnu
1000 puta nazvao FIBU, poslao na stotine mailova
Ne znam šta nisam uradio da bismo svi ovo gledali, doživjeli
Popio sam na desetine tableta, spuštao se na najniži nivo, moljakao i dobio. Pobjedili smo...
95 posto vas me je podržalo da me je nekad stid kakve sam poruke dobijao.
Na aerodromu su me zamolili da da ja to radim, momci su bili oduševljeni, grlili me, zahvaljivali se
Smetalo im je što sam iz Sarajeva a meni ne smeta što su oni, odakle već jesu

JA SAM 1997. GODINE NA ULICE SARAJEVA „ISTJERAO“ 100 000 LJUDI NAKON KOŠARKAŠKE POBJEDE NAD HRVATSKOM.
hm... možda zato što je Baho pozvao raju.
Majko draga.Mislio sam da je ono sinoc bilo samo dno,ali i poslije dna ima jos vece dno.
Ne mogu da vjerujem da sam do skoro imao pozitivno misljenje o jednom ovakvom smradu. :cry:
Cuj jos izjavi 95 posto ljudi ni manje ni vise ga podrzaju :shock:
FrozenCastle

#143 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by FrozenCastle »

Daje ministar sporta, do zla je šta nabroja da je uradio. Zar nije FIS Vitez platio prijenos i šta sad on je onda moljakao da fejs prenosi? Usput, da nije Marjan na bolovanju, ne bi on ni komentarisao prijenos pa ne kontam mu logiku.
hrasno38 wrote:
ganjeta wrote:Cambio je debil...

a stari moj nemam vise pojma ali pocet ce Baho da iskace i kad konzerve otvorimo a nisam sliku uvecavao na Photosopu ko neki da bi dokazivali da je Ljupko sa Arkanom zajebancija:)
Meni je izgledalo na prvu kao neuspjeli stick selfie ili je upao u kadar. :D Ali opet nije daleko od istine. Mene ne bi iznenadilo.
iz zadnje klupe

#144 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by iz zadnje klupe »

Ja se nadam da je ovo jedan od posljednjih trzaja te "debilne" Bosne, one iz viceva o glupim, ograničenim Bosancima.

Dobrodošlica, novoj, ako bogda, "progresivnoj" Bosni, čiji bi prethodnici trebali biti ovi momci.
mousstapha

#145 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by mousstapha »

Moj Baho, nemoj se vise braniti!

Ovo je bilo ukopavanje iz udzbenika. :D
Thorgerson

#146 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Thorgerson »

"Aaajmo sad...koo, ne skace, mrzi bosnu, hej hej hej...kooo, ne skace, mrzi bosnu hej hej hej"

"Peeeero Gudelj, Peeeeero Gudelj, Peeeero Gudelj..."

- Baha 2015
Thorgerson

#147 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Thorgerson »

zrakomlat wrote:
Thorgerson wrote:Svaka cast Kristicu za onaj šuk.
O čemu se radi?
Kristic je bio gore na balkonu, intervjuisao Basovica, a u tom periodu Baho je blebetao na aerodromu citavih jebenih 15 minuta od 20 minuta presice koliko je trajala.

I ocito je i Kristicu i Basovicu prekipilo bilo, pa je Kristic rekao nesto kao da mu nije jasno zasto su tu neki ljudi na presici koji uospte nisu iz saveza, da je savez trebao nekoga svog naci da to vodi. :D
Thorgerson

#148 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Thorgerson »

luckylaka wrote:I poruka onom Majeru,Avdicu,Kristicu (ili kako se vec zovu)i ostalim komentatorima.Ne sekirajte se docicete i vi na red ovdje.Od istih ovi koji vas hvale bicete prozvani gore od Bahe.Samo se ceka prva greska.Marjani i Baho ce biti male mace za ostale.
Nece sigurno.

Majer mi izgleda kao bas normala lik, totalno nenametljiv, da sam siguran da 80% ljudi uopste ni ne zna kako izgleda.
Avdic? Nigdje veze, nema sanse da ce taj lik ikad biti popljuvan, jednostavno covjek se rodio za ovaj posao.
Kristic? Isto kao i Majer, po mom misljenju normala, nista spektakularno, ali nije ni odron. Ono, sta ja znam, malo mi je bolji od Spahe npr.

I ovdje ne govorimo o Bahi kao komentatoru. Mada je i to upitno za kosarku, jer lik jednostavno ne moze da razlikuje Camparu od Muse?! Ono jbt, ni nalik.

Ovdje se govori o Bahi kao jednom nametljivom i dosadnom djubretu. Dakle evo i dan poslije, on i dalje sebe trpa u centar paznje. Odbij marvo. Nisi zanimljiv. Odbij. Pogledaj sta si izjavio nedavno za iste takve komentatore i onda ti to radis. Pa to je vrhunac licemjerja.

I pojma ti nisi imao, nit si pratio momke. Ne lazi.

I kaze borili se on i Senad...ooooj majko moja, za sta se borili...prenos je mogao uzeti ko je htio...ccc kakav bolid.
O'zone
Globalni moderator

#149 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by O'zone »

Ova slika koja je napravljena ispred zgrade KS poslije "prijema" na kome su širokogrudno podjeljeni po kolač i Cappy odnosno Pepsi igračima uz stiskanje ruke i tapšanje po ramenu je sramota.

U prvi plan se guraju oni koji su zaslužni da nam je sport u K...cu, obećavaju kule i gradove i OPET će ko i savki put pred SP biti JAO NEMA LOVE!
dulekrele

#150 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by dulekrele »

irac300 wrote:
Ja sam pratio mladiće, predložio Senadu Hadžifejzoviću...
Nakon ovog prestao sam čitati ovu verbalnu, patetičnu diareju, jednog slinca od osobe. Niti si pratio ove momke, niti si svom šefu bilo šta predlagao, nego ste vidjeli da narod prati ove momke i da postoji besplatan stream na youtube, pa ste se uključili od polufinala. A glavonja ako je znao do polufinala nabrojati dva igrača iz ove reprezentacije, ja se samospaljujem. Da je bar ušutio nakon onog krkanluka sinoć, ili se bar izvinio, al' jok, ja pa ja. Tačno ko god počne raditi sa onim narcisoidom Senadom, počne se ponašati kao on. Treba se samo sjetiti Marijana sa Sport Kluba, i ovog Marijana sa Facea.
sto te cudi pa osnovni postulat senadovog nacina vodenja emisija i novinarstva je euforija, papanluk i seljakluk. sta ocekivati od ove međedine sto je baho. kopiju svog sefa.
Post Reply