Pa gore sam navela sta se danas smatra normalnim. Stil zivota i karakteri takvih individua mi izazivaju averziju. Pretenciozni, razmazeni muskarci koji izgledaju kao latentni homoseksualci i pokusavaju da kupe djevojke mi se gade. A moje shvatanje normalne osobe je neko ko zna da zivi i uziva u zivotu radi sebe, a ne radi drugih. Neko ko nece otici na odmor da bi se fotografisao i postavljati 328937498 slika na fb i instagram, neko ko nece izlaziti svaku noc da se promovise narucujuci po 5 flasa najskupljih pica i paradira po gradu, kao ovi sad u Heineken VIP-ovimaCapajebo wrote: Vjerovatno ih ima i u tvojoj neposrednoj blizini, ali ih ne primjecujes jer ne mogu doci do izrazaja od mnogobrojnih galamdzija![]()
A i posljednja istrazivanja su pokazala da se pretezno ne krecu u krdima, nego u omanjim grupama![]()
Sta je to normalno?
Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Miss_E25
#126 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
- Miss_E25
#127 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Itekako vara, ali sam ubijedjena da si ti grob, cim nemas pravi zivot, nego 50.000 postova na forumuVelkoski wrote:i imam osjećaj da nisi ni lijepa
a mene osjećaj ne vara
- supercali
#128 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Hoces ti na kafu? Pa da vidis jel ima muskaracaMiss_E25 wrote:Problem je sto danasnji muskarci manje-vise nemaju ponuditi nista drugo osim materijalnog, pocupanih obrva, pederuse i hvaljenja o broju zena koje su imali, koje su jos gore od njih. Muskarci u pravom smislu te rijeci, u Bosni izgleda da vise ne postoje. Da je vratiti one vitezove, sve je bolje od ovih danasnjih stvorenja
-
teta marica druga
#129 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
supercali wrote:Hoces ti na kafu? Pa da vidis jel ima muskaracaMiss_E25 wrote:Problem je sto danasnji muskarci manje-vise nemaju ponuditi nista drugo osim materijalnog, pocupanih obrva, pederuse i hvaljenja o broju zena koje su imali, koje su jos gore od njih. Muskarci u pravom smislu te rijeci, u Bosni izgleda da vise ne postoje. Da je vratiti one vitezove, sve je bolje od ovih danasnjih stvorenja
Oho ho, u sridu, ovdje bi moglo biti nešto.
- supercali
#130 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Ako si zensko u redteta marica druga wrote:supercali wrote:Hoces ti na kafu? Pa da vidis jel ima muskaracaMiss_E25 wrote:Problem je sto danasnji muskarci manje-vise nemaju ponuditi nista drugo osim materijalnog, pocupanih obrva, pederuse i hvaljenja o broju zena koje su imali, koje su jos gore od njih. Muskarci u pravom smislu te rijeci, u Bosni izgleda da vise ne postoje. Da je vratiti one vitezove, sve je bolje od ovih danasnjih stvorenja
Oho ho, u sridu, ovdje bi moglo biti nešto.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#131 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
eh eto, sada su nam i jasni tvoji postovi u kojima se žališ na ovom forumu.Miss_E25 wrote:Itekako vara, ali sam ubijedjena da si ti grob, cim nemas pravi zivot, nego 50.000 postova na forumuVelkoski wrote:i imam osjećaj da nisi ni lijepa
a mene osjećaj ne vara
- edo_79
#132 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Iz koje bajke ova izleti .... pa đes ti sve ove godine života mogMiss_E25 wrote:Pa gore sam navela sta se danas smatra normalnim. Stil zivota i karakteri takvih individua mi izazivaju averziju. Pretenciozni, razmazeni muskarci koji izgledaju kao latentni homoseksualci i pokusavaju da kupe djevojke mi se gade. A moje shvatanje normalne osobe je neko ko zna da zivi i uziva u zivotu radi sebe, a ne radi drugih. Neko ko nece otici na odmor da bi se fotografisao i postavljati 328937498 slika na fb i instagram, neko ko nece izlaziti svaku noc da se promovise narucujuci po 5 flasa najskupljih pica i paradira po gradu, kao ovi sad u Heineken VIP-ovimaCapajebo wrote: Vjerovatno ih ima i u tvojoj neposrednoj blizini, ali ih ne primjecujes jer ne mogu doci do izrazaja od mnogobrojnih galamdzija![]()
A i posljednja istrazivanja su pokazala da se pretezno ne krecu u krdima, nego u omanjim grupama![]()
Sta je to normalno?, neko ko ima ambicije da ostvari nesto sam u zivotu, i da to stekne na posten nacin, neko ko je kulturan, obrazovan, nacitan, ko se ne nabacuje svakoj zeni itd itd.
![]()
![]()
- edo_79
#133 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
što bi rekla hopkaMiss_E25 wrote:Problem je sto danasnji muskarci manje-vise nemaju ponuditi nista drugo osim materijalnog, pocupanih obrva, pederuse i hvaljenja o broju zena koje su imali, koje su jos gore od njih. Muskarci u pravom smislu te rijeci, u Bosni izgleda da vise ne postoje. Da je vratiti one vitezove, sve je bolje od ovih danasnjih stvorenja
- HAVANA
#134 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Muha ti je vaKi.
- ultima_palabra
#135 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Ovo je ekvivalent onoga kad muškarci kukaju da su sve žene sponzoruše
A sve se svodi na ponudu i potražnju...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#136 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
sha ti znaš, imaš 35 milja postEva.
vi'š da je inteligentna i načitana
- ultima_palabra
#137 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Šuplja mi je to da je ona neka intelektualka, al eto samo joj klošari prilaze... to niđe na svijetu nema, pa čak ni u BosniVelkoski wrote:sha ti znaš, imaš 35 milja postEva.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#138 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
a ne zna se ni zajebavat', tako da me ne čudi što je sama, depresivna, a na kraju i toliko očajna da se javi na forum gdje pišu ovi sa 50 hiljada posteva

- HAVANA
#139 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Jebo mater dje meni nesta,imo sam i ja brat bratu 30 milja. 
- ho oponopono
#140 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
...i ova bi sto kuka da se uda haman... tik tak tik tak e pa ne mere... nece da moze...
i 
- madner
#141 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Nikad trolova od vas, to se malo navuce prvo a onda mezi.
Umjesto da fino ko ljudi kazete da klosari prilaze samo osrednjoj do losoj robi
Umjesto da fino ko ljudi kazete da klosari prilaze samo osrednjoj do losoj robi
- edo_79
#142 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Netje da možeho oponopono wrote:...i ova bi sto kuka da se uda haman... tik tak tik tak e pa ne mere... nece da moze...i
- SaraFina
#143 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Ja sam inace cula (ne znam je li tocno) da su se elokventni forumasi iz samog vrha ovog uvazenog opcilista, upravo ovdje spojili sa svojim boljim polovinama.
Mislim nista cudno, lokal ili forum.
Medjutim zalosna je opcija da upravo oni zaboravljaju zasto im je posluzio njihov forumski opus, pa sad glumataju face i omalovazavaju zenski rod ili veliku vecinu svojim upisima. Citaju li im ovaj nastavak parade lijanstva i kica bolje polovice a nekadasnje forumasice?
Kakve su reakcije doticnih?
Ili im je pristup Internetu pod strogom kontrolom?
Medjutim zalosna je opcija da upravo oni zaboravljaju zasto im je posluzio njihov forumski opus, pa sad glumataju face i omalovazavaju zenski rod ili veliku vecinu svojim upisima. Citaju li im ovaj nastavak parade lijanstva i kica bolje polovice a nekadasnje forumasice?
- edo_79
#144 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Ko će sad hitit virtualni bidermajerSaraFina wrote:Ja sam inace cula (ne znam je li tocno) da su se elokventni forumasi iz samog vrha ovog uvazenog opcilista, upravo ovdje spojili sa svojim boljim polovinama.
- supercali
#145 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Suti i ajmo pred maticaraSaraFina wrote:Ja sam inace cula (ne znam je li tocno) da su se elokventni forumasi iz samog vrha ovog uvazenog opcilista, upravo ovdje spojili sa svojim boljim polovinama.
- SaraFina
#146 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Respo i edo, ako privedete kakve forumasice pa pocnete izigravati i zabranjivati im forum izdacete me ko drugovi i ko komunisti 
- supercali
#147 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Sarafina ja cu tebe privestiSaraFina wrote:Respo i edo, ako privedete kakve forumasice pa pocnete izigravati i zabranjivati im forum izdacete me ko drugovi i ko komunisti
Jesmo li elokventni? Jesmo (dobro ti malo vise pa me nadopunjujes
Jesmo iz samog vrha? Nego sta
A ko ce tebi forumati zabraniti? Pisat ces ti i za mene i za sebe
Eto zivio komunizam ja i ti
- dječak sa šibicama
#148 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Najbolji medju nama nisu, odoljevamoSaraFina wrote:Ja sam inace cula (ne znam je li tocno) da su se elokventni forumasi iz samog vrha ovog uvazenog opcilista, upravo ovdje spojili sa svojim boljim polovinama.
- edo_79
#149 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Baška će edo privest kakvu forumašicu .....SaraFina wrote:Respo i edo, ako privedete kakve forumasice pa pocnete izigravati i zabranjivati im forum izdacete me ko drugovi i ko komunisti
-
pakica_
#150 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta
Neeeecu da se udam!! Neecu!! I samoj sebi sam previse, samo mi jos neko fali nad glavom da mi ronda