Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Miss_E25

#126 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

Capajebo wrote: Vjerovatno ih ima i u tvojoj neposrednoj blizini, ali ih ne primjecujes jer ne mogu doci do izrazaja od mnogobrojnih galamdzija :mrgreen:
A i posljednja istrazivanja su pokazala da se pretezno ne krecu u krdima, nego u omanjim grupama :mrgreen:
Sta je to normalno?
Pa gore sam navela sta se danas smatra normalnim. Stil zivota i karakteri takvih individua mi izazivaju averziju. Pretenciozni, razmazeni muskarci koji izgledaju kao latentni homoseksualci i pokusavaju da kupe djevojke mi se gade. A moje shvatanje normalne osobe je neko ko zna da zivi i uziva u zivotu radi sebe, a ne radi drugih. Neko ko nece otici na odmor da bi se fotografisao i postavljati 328937498 slika na fb i instagram, neko ko nece izlaziti svaku noc da se promovise narucujuci po 5 flasa najskupljih pica i paradira po gradu, kao ovi sad u Heineken VIP-ovima :D, neko ko ima ambicije da ostvari nesto sam u zivotu, i da to stekne na posten nacin, neko ko je kulturan, obrazovan, nacitan, ko se ne nabacuje svakoj zeni itd itd. :D :D :D
Miss_E25

#127 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

Velkoski wrote:i imam osjećaj da nisi ni lijepa

a mene osjećaj ne vara
Itekako vara, ali sam ubijedjena da si ti grob, cim nemas pravi zivot, nego 50.000 postova na forumu :D
supercali

#128 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

Miss_E25 wrote:Problem je sto danasnji muskarci manje-vise nemaju ponuditi nista drugo osim materijalnog, pocupanih obrva, pederuse i hvaljenja o broju zena koje su imali, koje su jos gore od njih. Muskarci u pravom smislu te rijeci, u Bosni izgleda da vise ne postoje. Da je vratiti one vitezove, sve je bolje od ovih danasnjih stvorenja :D
Hoces ti na kafu? Pa da vidis jel ima muskaraca
teta marica druga

#129 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by teta marica druga »

supercali wrote:
Miss_E25 wrote:Problem je sto danasnji muskarci manje-vise nemaju ponuditi nista drugo osim materijalnog, pocupanih obrva, pederuse i hvaljenja o broju zena koje su imali, koje su jos gore od njih. Muskarci u pravom smislu te rijeci, u Bosni izgleda da vise ne postoje. Da je vratiti one vitezove, sve je bolje od ovih danasnjih stvorenja :D

Oho ho, u sridu, ovdje bi moglo biti nešto. :)
supercali

#130 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

teta marica druga wrote:
supercali wrote:

Oho ho, u sridu, ovdje bi moglo biti nešto. :)
Ako si zensko u red
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#131 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Velkoski »

Miss_E25 wrote:
Velkoski wrote:i imam osjećaj da nisi ni lijepa

a mene osjećaj ne vara
Itekako vara, ali sam ubijedjena da si ti grob, cim nemas pravi zivot, nego 50.000 postova na forumu :D
eh eto, sada su nam i jasni tvoji postovi u kojima se žališ na ovom forumu.

:lol:
edo_79

#132 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

Miss_E25 wrote:
Capajebo wrote: Vjerovatno ih ima i u tvojoj neposrednoj blizini, ali ih ne primjecujes jer ne mogu doci do izrazaja od mnogobrojnih galamdzija :mrgreen:
A i posljednja istrazivanja su pokazala da se pretezno ne krecu u krdima, nego u omanjim grupama :mrgreen:
Sta je to normalno?
Pa gore sam navela sta se danas smatra normalnim. Stil zivota i karakteri takvih individua mi izazivaju averziju. Pretenciozni, razmazeni muskarci koji izgledaju kao latentni homoseksualci i pokusavaju da kupe djevojke mi se gade. A moje shvatanje normalne osobe je neko ko zna da zivi i uziva u zivotu radi sebe, a ne radi drugih. Neko ko nece otici na odmor da bi se fotografisao i postavljati 328937498 slika na fb i instagram, neko ko nece izlaziti svaku noc da se promovise narucujuci po 5 flasa najskupljih pica i paradira po gradu, kao ovi sad u Heineken VIP-ovima :D, neko ko ima ambicije da ostvari nesto sam u zivotu, i da to stekne na posten nacin, neko ko je kulturan, obrazovan, nacitan, ko se ne nabacuje svakoj zeni itd itd. :D :D :D
Iz koje bajke ova izleti .... pa đes ti sve ove godine života mog :lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#133 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

što bi rekla hopka :pisnuo: i :pisnula: ..... šćeri moja te galamdžije što se hvale o broju žena koje su imali, morebit da su ih imali, al na fb ili Twitteru ..... zapamti ... pravi muškarac se nikad ne hvali ;-)
HAVANA

#134 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by HAVANA »

Muha ti je vaKi.
ultima_palabra

#135 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by ultima_palabra »

Ovo je ekvivalent onoga kad muškarci kukaju da su sve žene sponzoruše :D A sve se svodi na ponudu i potražnju...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#136 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Velkoski »

sha ti znaš, imaš 35 milja postEva.

vi'š da je inteligentna i načitana :D
ultima_palabra

#137 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by ultima_palabra »

Velkoski wrote:sha ti znaš, imaš 35 milja postEva.

vi'š da je inteligentna i načitana :D
Šuplja mi je to da je ona neka intelektualka, al eto samo joj klošari prilaze... to niđe na svijetu nema, pa čak ni u Bosni :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#138 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Velkoski »

a ne zna se ni zajebavat', tako da me ne čudi što je sama, depresivna, a na kraju i toliko očajna da se javi na forum gdje pišu ovi sa 50 hiljada posteva :oops:

:mrgreen:
HAVANA

#139 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by HAVANA »

Jebo mater dje meni nesta,imo sam i ja brat bratu 30 milja. :twisted:
ho oponopono

#140 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by ho oponopono »

...i ova bi sto kuka da se uda haman... tik tak tik tak e pa ne mere... nece da moze... :pisnula: i :pisnuo:
madner

#141 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by madner »

Nikad trolova od vas, to se malo navuce prvo a onda mezi.

Umjesto da fino ko ljudi kazete da klosari prilaze samo osrednjoj do losoj robi :D
edo_79

#142 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

ho oponopono wrote:...i ova bi sto kuka da se uda haman... tik tak tik tak e pa ne mere... nece da moze... :pisnula: i :pisnuo:
Netje da može :pisnula: i :pisnuo:
SaraFina

#143 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

Ja sam inace cula (ne znam je li tocno) da su se elokventni forumasi iz samog vrha ovog uvazenog opcilista, upravo ovdje spojili sa svojim boljim polovinama.
Mislim nista cudno, lokal ili forum.
Medjutim zalosna je opcija da upravo oni zaboravljaju zasto im je posluzio njihov forumski opus, pa sad glumataju face i omalovazavaju zenski rod ili veliku vecinu svojim upisima. Citaju li im ovaj nastavak parade lijanstva i kica bolje polovice a nekadasnje forumasice?
Kakve su reakcije doticnih?
Ili im je pristup Internetu pod strogom kontrolom? :D
edo_79

#144 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

SaraFina wrote:Ja sam inace cula (ne znam je li tocno) da su se elokventni forumasi iz samog vrha ovog uvazenog opcilista, upravo ovdje spojili sa svojim boljim polovinama.
Medjutim zalosna je opcija da upravo oni zaboravljaju zasto im je posluzio njihov forumski opus, pa sad glumataju face i omalovazavaju zenski rod ili veliku vecinu svojim upisima. Citaju li im ovaj nastavak parade lijanstva i kica bolje polovice a nekadasnje forumasice?
Ko će sad hitit virtualni bidermajer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
supercali

#145 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

SaraFina wrote:Ja sam inace cula (ne znam je li tocno) da su se elokventni forumasi iz samog vrha ovog uvazenog opcilista, upravo ovdje spojili sa svojim boljim polovinama.
Suti i ajmo pred maticara :)
SaraFina

#146 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

Respo i edo, ako privedete kakve forumasice pa pocnete izigravati i zabranjivati im forum izdacete me ko drugovi i ko komunisti :D
supercali

#147 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

SaraFina wrote:Respo i edo, ako privedete kakve forumasice pa pocnete izigravati i zabranjivati im forum izdacete me ko drugovi i ko komunisti :D
Sarafina ja cu tebe privesti
Jesmo li elokventni? Jesmo (dobro ti malo vise pa me nadopunjujes
Jesmo iz samog vrha? Nego sta
A ko ce tebi forumati zabraniti? Pisat ces ti i za mene i za sebe :)

Eto zivio komunizam ja i ti
dječak sa šibicama

#148 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by dječak sa šibicama »

Najbolji medju nama nisu, odoljevamo 8-) :D
edo_79

#149 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

SaraFina wrote:Respo i edo, ako privedete kakve forumasice pa pocnete izigravati i zabranjivati im forum izdacete me ko drugovi i ko komunisti :D
Baška će edo privest kakvu forumašicu .....
pakica_

#150 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by pakica_ »

Neeeecu da se udam!! Neecu!! I samoj sebi sam previse, samo mi jos neko fali nad glavom da mi ronda :run:
Post Reply