Sumnjam da ovi ovdje prate temu Slicica dana.Industrialyzer wrote:Nije ni ajkula ni zaba nego Livno!
Najruzniji volani ikada
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Optimist
#126 Re: Najruzniji volani ikada
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#127 Re: Najruzniji volani ikada
Donekle je cojek u pravu, nemojte tako.direstraits0078 wrote:citroen xm wrote:Ma on nam je najpametniji, gdje će priznati da je napravio grešku, kako njegov ego to da podnese!?
Jer velik sam i svi ste sića, u principu ste niža bića...
-
tempuser
#128 Re: Najruzniji volani ikada
Nemam ja sta da priznam, ti si bolridanim sve rekao, podjela zaba/ajkula ne postoji svugdje u ex YU, sto znaci da ta podjela nije pravilo.supercali wrote:Poenta je da u hr zovu zaba skoro sve ds-ove a kod nas prvu generaciju zaba drugu qjkula sto se vidljivo po farovima al ti to neces da priznas i to je problem
- supercali
#129 Re: Najruzniji volani ikada
Pa u japanu ga mogu zvati slonomtempuser wrote:Nemam ja sta da priznam, ti si bolridanim sve rekao, podjela zaba/ajkula ne postoji svugdje u ex YU, sto znaci da ta podjela nije pravilo.supercali wrote:Poenta je da u hr zovu zaba skoro sve ds-ove a kod nas prvu generaciju zaba drugu qjkula sto se vidljivo po farovima al ti to neces da priznas i to je problem
Jel to znaci da je on u prqvilu slon a ne ni zaba ni ajkula
U bih je pravilo a i u srbiji u hr tako tako
Znaci da je u vecini juge bilo pravilo a negdje iznimka
Ipak si ti iz sarajeva i trebao bi biti u ovoj grupi gdje je pravilo ili zelis na vrat na nos da postanes kao eto neki hrvat koji nikad nije cuo za ajkulu
Sta ima europejac
-
tempuser
#130 Re: Najruzniji volani ikada
Filozofiras bezveze i zabadas nos tamo gdje mu nije mjesto...supercali wrote:Pa u japanu ga mogu zvati slonomtempuser wrote:Nemam ja sta da priznam, ti si bolridanim sve rekao, podjela zaba/ajkula ne postoji svugdje u ex YU, sto znaci da ta podjela nije pravilo.supercali wrote:Poenta je da u hr zovu zaba skoro sve ds-ove a kod nas prvu generaciju zaba drugu qjkula sto se vidljivo po farovima al ti to neces da priznas i to je problem
Jel to znaci da je on u prqvilu slon a ne ni zaba ni ajkula
U bih je pravilo a i u srbiji u hr tako tako
Znaci da je u vecini juge bilo pravilo a negdje iznimka
Ipak si ti iz sarajeva i trebao bi biti u ovoj grupi gdje je pravilo ili zelis na vrat na nos da postanes kao eto neki hrvat koji nikad nije cuo za ajkulu
Sta ima europejac
- supercali
#131 Re: Najruzniji volani ikada
Vidi vidi kad ti zabadas onda je to argument ili potrebno za argumente a obrnuto se osjecas uvrijedjen?
Pa ne mozemo tako u europu sve dok se ovdje prva generacija zove zaba a druga ajkula
Pa ne mozemo tako u europu sve dok se ovdje prva generacija zove zaba a druga ajkula
-
junior3
#132 Re: Najruzniji volani ikada
Dobar volan ba, nemaš pojma. 
-
junior3
#133 Re: Najruzniji volani ikada
Boga mi jest', valjalo bi 'vako nešto oko kuće. 
-
tempuser
#135 Re: Najruzniji volani ikada
Nisam uvrijedjen samo ne dozvoljavam da mi kojekakvi forumski likovi broje krvna zrnca odredjuju sta bi trebao biti.supercali wrote:Vidi vidi kad ti zabadas onda je to argument ili potrebno za argumente a obrnuto se osjecas uvrijedjen?
- supercali
#136 Re: Najruzniji volani ikada
Ti si kriv jer ti sam pisanjem postova sebi brojis krvna zrnca sad malo bosanac sad malo nisi itd al nebitno odosmo s teme pa cak i oko toga je li ajkula ili nije a jestetempuser wrote:Nisam uvrijedjen samo ne dozvoljavam da mi kojekakvi forumski likovi broje krvna zrnca odredjuju sta bi trebao biti.supercali wrote:Vidi vidi kad ti zabadas onda je to argument ili potrebno za argumente a obrnuto se osjecas uvrijedjen?
- Nothing
#137 Re: Najruzniji volani ikada
zaba ili ajkula
livno ili duvno
livno ili duvno
-
tempuser
#138 Re: Najruzniji volani ikada
Apsolutno nisam i ne znam na osnovu cega si to mogao zakljuciti. a sve i da jesam to se tebe i likove poput tebe apsolutno ne tice jesam li Bosanac ili Eskim, a pogotovo ne sta bih eventualno treba biti i kakve nazive koristiti.supercali wrote:Ti si kriv jer ti sam pisanjem postova sebi brojis krvna zrnca sad malo bosanac sad malo nisi itd al nebitno odosmo s teme pa cak i oko toga je li ajkula ili nije a jestetempuser wrote:Nisam uvrijedjen samo ne dozvoljavam da mi kojekakvi forumski likovi broje krvna zrnca odredjuju sta bi trebao biti.supercali wrote:Vidi vidi kad ti zabadas onda je to argument ili potrebno za argumente a obrnuto se osjecas uvrijedjen?
- insomnia78
#139 Re: Najruzniji volani ikada
Aman vise
Mladje generacije svakako nisu ni vidjele to auto

Mladje generacije svakako nisu ni vidjele to auto

- supercali
#141 Re: Najruzniji volani ikada
Onda nemoj ti ubjedjivati da je zaba ako je ajkula ovdjetempuser wrote: Apsolutno nisam i ne znam na osnovu cega si to mogao zakljuciti. a sve i da jesam to se tebe i likove poput tebe apsolutno ne tice jesam li Bosanac ili Eskim, a pogotovo ne sta bih eventualno treba biti i kakve nazive koristiti.
Jbt kako si dvolican to je nevjerovatno
-
AdnanSA
#142 Re: Najruzniji volani ikada
Koliko sam mogao primjetiti svi volani sa dvije prečke su ružni. Ima li i jedan sa dvije prečke da je lijep? Ako ima neka neko postavi sliku. Možda jedino onaj iz Fiće.
-
tempuser
#143 Re: Najruzniji volani ikada
Mali test inteligencije, gdje sam napisao da je ovdje zaba ajkula?supercali wrote:Onda nemoj ti ubjedjivati da je zaba ako je ajkula ovdjetempuser wrote: Apsolutno nisam i ne znam na osnovu cega si to mogao zakljuciti. a sve i da jesam to se tebe i likove poput tebe apsolutno ne tice jesam li Bosanac ili Eskim, a pogotovo ne sta bih eventualno treba biti i kakve nazive koristiti.
Sve i da jesam, to ne da te se apsolutno ne tice, ne da te boli te qurac ko sam, sta sam, kako se osjecam i kako nazivam, nego nemas apsaolutno nikakvo pravo o tome raspravljati, a kamoli optuzivati da sam dvolican! Koji dio te recenice ti nije jasan i i da li tvoja inteligencija stvarno treba da ti to 3 x ponovim?????
- Izlija
#144 Re: Najruzniji volani ikada
vi ste samo jedni obični trolovi j**o va citroen, pa ste se barem oko kakvog dobrog auta ankerisali i da ovako serondate, ima li kakva nagrada za ovo vaše trolsko ponašanje
- bude
#145 Re: Najruzniji volani ikada
kad te jednom banuju onda postanes ovisnik o istom 
-
triiksa
#146 Re: Najruzniji volani ikada
supercali wrote:Onda nemoj ti ubjedjivati da je zaba ako je ajkula ovdjetempuser wrote: Apsolutno nisam i ne znam na osnovu cega si to mogao zakljuciti. a sve i da jesam to se tebe i likove poput tebe apsolutno ne tice jesam li Bosanac ili Eskim, a pogotovo ne sta bih eventualno treba biti i kakve nazive koristiti.

-
AdnanSA
#147 Re: Najruzniji volani ikada
U pravu si. Nedaj bože negdje u kafani u stvarnom životu biti prinuđen sjediti sa takvim tipovima. Pa normalan bi čovjek skrenuo s pameti za pola sata a ne ja.Izlija wrote:vi ste samo jedni obični trolovi j**o va citroen, pa ste se barem oko kakvog dobrog auta ankerisali i da ovako serondate, ima li kakva nagrada za ovo vaše trolsko ponašanje
-
citroen xm
#148 Re: Najruzniji volani ikada
Ok, sad ćemo malo pričati o Golfu.Izlija wrote:vi ste samo jedni obični trolovi j**o va citroen, pa ste se barem oko kakvog dobrog auta ankerisali i da ovako serondate, ima li kakva nagrada za ovo vaše trolsko ponašanje
- supercali
#149 Re: Najruzniji volani ikada
Dovoljno dokazao si koliki si kompleksas sayonaratempuser wrote:Mali test inteligencije, gdje sam napisao da je ovdje zaba ajkula?supercali wrote:Onda nemoj ti ubjedjivati da je zaba ako je ajkula ovdjetempuser wrote: Apsolutno nisam i ne znam na osnovu cega si to mogao zakljuciti. a sve i da jesam to se tebe i likove poput tebe apsolutno ne tice jesam li Bosanac ili Eskim, a pogotovo ne sta bih eventualno treba biti i kakve nazive koristiti.
Sve i da jesam, to ne da te se apsolutno ne tice, ne da te boli te qurac ko sam, sta sam, kako se osjecam i kako nazivam, nego nemas apsaolutno nikakvo pravo o tome raspravljati, a kamoli optuzivati da sam dvolican! Koji dio te recenice ti nije jasan i i da li tvoja inteligencija stvarno treba da ti to 3 x ponovim?????