Najruzniji volani ikada

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Optimist

#126 Re: Najruzniji volani ikada

Post by Optimist »

Industrialyzer wrote:Nije ni ajkula ni zaba nego Livno!
Sumnjam da ovi ovdje prate temu Slicica dana. :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#127 Re: Najruzniji volani ikada

Post by konektovan »

direstraits0078 wrote:
citroen xm wrote:Ma on nam je najpametniji, gdje će priznati da je napravio grešku, kako njegov ego to da podnese!?

Jer velik sam i svi ste sića, u principu ste niža bića...

:mrgreen:
Donekle je cojek u pravu, nemojte tako. :mrgreen:
tempuser

#128 Re: Najruzniji volani ikada

Post by tempuser »

supercali wrote:Poenta je da u hr zovu zaba skoro sve ds-ove a kod nas prvu generaciju zaba drugu qjkula sto se vidljivo po farovima al ti to neces da priznas i to je problem
Nemam ja sta da priznam, ti si bolridanim sve rekao, podjela zaba/ajkula ne postoji svugdje u ex YU, sto znaci da ta podjela nije pravilo.
supercali

#129 Re: Najruzniji volani ikada

Post by supercali »

tempuser wrote:
supercali wrote:Poenta je da u hr zovu zaba skoro sve ds-ove a kod nas prvu generaciju zaba drugu qjkula sto se vidljivo po farovima al ti to neces da priznas i to je problem
Nemam ja sta da priznam, ti si bolridanim sve rekao, podjela zaba/ajkula ne postoji svugdje u ex YU, sto znaci da ta podjela nije pravilo.
Pa u japanu ga mogu zvati slonom
Jel to znaci da je on u prqvilu slon a ne ni zaba ni ajkula
U bih je pravilo a i u srbiji u hr tako tako
Znaci da je u vecini juge bilo pravilo a negdje iznimka
Ipak si ti iz sarajeva i trebao bi biti u ovoj grupi gdje je pravilo ili zelis na vrat na nos da postanes kao eto neki hrvat koji nikad nije cuo za ajkulu
Sta ima europejac
tempuser

#130 Re: Najruzniji volani ikada

Post by tempuser »

supercali wrote:
tempuser wrote:
Pa u japanu ga mogu zvati slonom
Jel to znaci da je on u prqvilu slon a ne ni zaba ni ajkula
U bih je pravilo a i u srbiji u hr tako tako
Znaci da je u vecini juge bilo pravilo a negdje iznimka
Ipak si ti iz sarajeva i trebao bi biti u ovoj grupi gdje je pravilo ili zelis na vrat na nos da postanes kao eto neki hrvat koji nikad nije cuo za ajkulu
Sta ima europejac
Filozofiras bezveze i zabadas nos tamo gdje mu nije mjesto...
supercali

#131 Re: Najruzniji volani ikada

Post by supercali »

Vidi vidi kad ti zabadas onda je to argument ili potrebno za argumente a obrnuto se osjecas uvrijedjen?
Pa ne mozemo tako u europu sve dok se ovdje prva generacija zove zaba a druga ajkula
junior3

#132 Re: Najruzniji volani ikada

Post by junior3 »

Dobar volan ba, nemaš pojma. :D
junior3

#133 Re: Najruzniji volani ikada

Post by junior3 »

Boga mi jest', valjalo bi 'vako nešto oko kuće. :D
junior3

#134 Re: Najruzniji volani ikada

Post by junior3 »

Nemoj spamat'. :D
tempuser

#135 Re: Najruzniji volani ikada

Post by tempuser »

supercali wrote:Vidi vidi kad ti zabadas onda je to argument ili potrebno za argumente a obrnuto se osjecas uvrijedjen?
Pa ne mozemo tako u europu sve dok se ovdje prva generacija zove zaba a druga ajkula
Nisam uvrijedjen samo ne dozvoljavam da mi kojekakvi forumski likovi broje krvna zrnca odredjuju sta bi trebao biti.
supercali

#136 Re: Najruzniji volani ikada

Post by supercali »

tempuser wrote:
supercali wrote:Vidi vidi kad ti zabadas onda je to argument ili potrebno za argumente a obrnuto se osjecas uvrijedjen?
Nisam uvrijedjen samo ne dozvoljavam da mi kojekakvi forumski likovi broje krvna zrnca odredjuju sta bi trebao biti.
Ti si kriv jer ti sam pisanjem postova sebi brojis krvna zrnca sad malo bosanac sad malo nisi itd al nebitno odosmo s teme pa cak i oko toga je li ajkula ili nije a jeste
Nothing

#137 Re: Najruzniji volani ikada

Post by Nothing »

zaba ili ajkula
livno ili duvno :D
tempuser

#138 Re: Najruzniji volani ikada

Post by tempuser »

supercali wrote:
tempuser wrote:
Ti si kriv jer ti sam pisanjem postova sebi brojis krvna zrnca sad malo bosanac sad malo nisi itd al nebitno odosmo s teme pa cak i oko toga je li ajkula ili nije a jeste
Apsolutno nisam i ne znam na osnovu cega si to mogao zakljuciti. a sve i da jesam to se tebe i likove poput tebe apsolutno ne tice jesam li Bosanac ili Eskim, a pogotovo ne sta bih eventualno treba biti i kakve nazive koristiti.
insomnia78

#139 Re: Najruzniji volani ikada

Post by insomnia78 »

Aman vise
Mladje generacije svakako nisu ni vidjele to auto
Image
tempuser

#140 Re: Najruzniji volani ikada

Post by tempuser »

Image
supercali

#141 Re: Najruzniji volani ikada

Post by supercali »

tempuser wrote: Apsolutno nisam i ne znam na osnovu cega si to mogao zakljuciti. a sve i da jesam to se tebe i likove poput tebe apsolutno ne tice jesam li Bosanac ili Eskim, a pogotovo ne sta bih eventualno treba biti i kakve nazive koristiti.
Onda nemoj ti ubjedjivati da je zaba ako je ajkula ovdje
Jbt kako si dvolican to je nevjerovatno
AdnanSA

#142 Re: Najruzniji volani ikada

Post by AdnanSA »

Koliko sam mogao primjetiti svi volani sa dvije prečke su ružni. Ima li i jedan sa dvije prečke da je lijep? Ako ima neka neko postavi sliku. Možda jedino onaj iz Fiće.
tempuser

#143 Re: Najruzniji volani ikada

Post by tempuser »

supercali wrote:
tempuser wrote: Apsolutno nisam i ne znam na osnovu cega si to mogao zakljuciti. a sve i da jesam to se tebe i likove poput tebe apsolutno ne tice jesam li Bosanac ili Eskim, a pogotovo ne sta bih eventualno treba biti i kakve nazive koristiti.
Mali test inteligencije, gdje sam napisao da je ovdje zaba ajkula?
Sve i da jesam, to ne da te se apsolutno ne tice, ne da te boli te qurac ko sam, sta sam, kako se osjecam i kako nazivam, nego nemas apsaolutno nikakvo pravo o tome raspravljati, a kamoli optuzivati da sam dvolican! Koji dio te recenice ti nije jasan i i da li tvoja inteligencija stvarno treba da ti to 3 x ponovim?????
Izlija

#144 Re: Najruzniji volani ikada

Post by Izlija »

vi ste samo jedni obični trolovi j**o va citroen, pa ste se barem oko kakvog dobrog auta ankerisali i da ovako serondate, ima li kakva nagrada za ovo vaše trolsko ponašanje
bude

#145 Re: Najruzniji volani ikada

Post by bude »

kad te jednom banuju onda postanes ovisnik o istom :izet:
triiksa

#146 Re: Najruzniji volani ikada

Post by triiksa »

supercali wrote:
Image
AdnanSA

#147 Re: Najruzniji volani ikada

Post by AdnanSA »

Izlija wrote:vi ste samo jedni obični trolovi j**o va citroen, pa ste se barem oko kakvog dobrog auta ankerisali i da ovako serondate, ima li kakva nagrada za ovo vaše trolsko ponašanje
U pravu si. Nedaj bože negdje u kafani u stvarnom životu biti prinuđen sjediti sa takvim tipovima. Pa normalan bi čovjek skrenuo s pameti za pola sata a ne ja.
citroen xm

#148 Re: Najruzniji volani ikada

Post by citroen xm »

Izlija wrote:vi ste samo jedni obični trolovi j**o va citroen, pa ste se barem oko kakvog dobrog auta ankerisali i da ovako serondate, ima li kakva nagrada za ovo vaše trolsko ponašanje
Ok, sad ćemo malo pričati o Golfu. :lol:
supercali

#149 Re: Najruzniji volani ikada

Post by supercali »

tempuser wrote:
supercali wrote:
Mali test inteligencije, gdje sam napisao da je ovdje zaba ajkula?
Sve i da jesam, to ne da te se apsolutno ne tice, ne da te boli te qurac ko sam, sta sam, kako se osjecam i kako nazivam, nego nemas apsaolutno nikakvo pravo o tome raspravljati, a kamoli optuzivati da sam dvolican! Koji dio te recenice ti nije jasan i i da li tvoja inteligencija stvarno treba da ti to 3 x ponovim?????
Dovoljno dokazao si koliki si kompleksas sayonara
trambusek88

#150 Re: Najruzniji volani ikada

Post by trambusek88 »

Karosa
Image
Image
Post Reply