dogovoreno.Dobrinja80 wrote:
Dogovoreno u 7
a vidite sta se desi kad zensko samo pustite i do foruma samo.
edit: ne edituj stalno postove, onda moram i ja.
dogovoreno.Dobrinja80 wrote:
Dogovoreno u 7
+1zrakomlat wrote:Ali Fahdovi svjedoci
senad118 wrote:KRETENI MRTVI RUGATE SE COVJEKU A O ISLAMU VEZE NEMATE SRAM DA VAS BUDE
prog321 wrote:senad118 wrote:KRETENI MRTVI RUGATE SE COVJEKU A O ISLAMU VEZE NEMATE SRAM DA VAS BUDE
Ako taj bradati idiot prestavlja Islam onda me slobodno iskljuci iz njega.
jel one imaju austrijsko samo ili i bh drzavljanstvo?SaraFina wrote:Totalno. Nazalost. A imale su sjajnu perspektivu. Jedna je isla u gimnaziju a druga na poslovnu akademiju. Gdje bila tu mama i skolski psiholozi i ja se sama pitam kad su poceli ti nemili dogadjaji. Jer su javno mjesec dva prije prooagirale te gluposti pokupljene sa interneta i sastanaka s tim radikalima.Kikibombona wrote:
Ma jasno...
Zao mi djece. Upropasteni zivoti.
A posebno sam slab na djevojcice...
Na osnovu čega zaključuješ da sam neznalica, zato što mi likovi poput pr Kuduzovića ne mogu puniti glavu svojom davom?aldinjo wrote:Za tebe i slične neznalice koji uzimaju sebi sve i svašta za pravo. Safet Kuduzović je doktor hadisa i jedan je od najpriznatijih daija (ako znaš šta je daija) u BiH i među ulemom unutar IZBiH.Fudo Bosna wrote:Meni je ovaj "preozbiljan", puno su mi "jači" Ljaka/Ljakić i Gološ. U njih su ono sve pravo bitne i "ozbiljne" temesunceKOtepsija wrote:![]()
I nije ovo meni njihova krivica, nego je žalosno da naša IZ BiH, dopušta da svake sedmice organizuju, ovakvi "stručnjaci" tribine, a ni da se očeše daodgovori omladinu da ih sluša, i da ovakvim parira IZ svojim tribinama, sajtovima, druženjima, sa svojim , školovanim IZ profesorskim kadrom, to je najveća tuga !
Inače glede cvika, ima razlika, jesu li rejbanke ili nake druge, rejbanke pašu , a druge jok, ne mere
pazi eto ih da ti kazu da su vecina koje si naveo sijeKikibombona wrote:Nije tako...kritichar wrote:bradofobija
jedini dobar musliman je pijan musliman
Vecina Bosanaca ima pozitivno misljenje o reisu Kavazovicu, o Bugariju, Hafizovicu, Kukavici..... Evo, ja kao totalni ateista, jedva da znam nabrojati 5-6 islamskih autoriteta u BiH, ali sam imena ovih ljudi zapamtio po lijepom govoru...
Jedne prilike sam sa tri drugara, svi ateisti, gledao intervju sa Residom Hafizovicem... Na sve nas je ostavio izuzetno pozitivan utisak, iako se cesto znamo saliti na racun religijskih autoriteta i vjere... Al jednostavno, takvi ljudi ostave snazan utisak, zrace dobrotom, pa bi ti bilo neprijatno da se podrugljivo salis sa njima.
Kamo srece da je vise vjernika poput Hafizovica, sve bi bolje bilo...
Austrijsko. Obje su i rodjene u Austriji.sunceKOtepsija wrote:jel one imaju austrijsko samo ili i bh drzavljanstvo?SaraFina wrote:Totalno. Nazalost. A imale su sjajnu perspektivu. Jedna je isla u gimnaziju a druga na poslovnu akademiju. Gdje bila tu mama i skolski psiholozi i ja se sama pitam kad su poceli ti nemili dogadjaji. Jer su javno mjesec dva prije prooagirale te gluposti pokupljene sa interneta i sastanaka s timKikibombona wrote:
Ma jasno...
Zao mi djece. Upropasteni zivoti.
A posebno sam slab na djevojcice...
radikalima.
evo HHIiiHHH inkognito sija je izraz, bjezite zakljucajte vratakritichar wrote:izabrao si ekipu koja se ne bavi propisima, nego pričom o međuljudskim odnosimaKikibombona wrote:Nije tako...kritichar wrote:bradofobija
jedini dobar musliman je pijan musliman
Vecina Bosanaca ima pozitivno misljenje o reisu Kavazovicu, o Bugariju, Hafizovicu, Kukavici..... Evo, ja kao totalni ateista, jedva da znam nabrojati 5-6 islamskih autoriteta u BiH, ali sam imena ovih ljudi zapamtio po lijepom govoru...
Jedne prilike sam sa tri drugara, svi ateisti, gledao intervju sa Residom Hafizovicem... Na sve nas je ostavio izuzetno pozitivan utisak, iako se cesto znamo saliti na racun religijskih autoriteta i vjere... Al jednostavno, takvi ljudi ostave snazan utisak, zrace dobrotom, pa bi ti bilo neprijatno da se podrugljivo salis sa njima.
Kamo srece da je vise vjernika poput Hafizovica, sve bi bolje bilo...
Odbojnost prema 'vjernicima sa bradom' nije stvorena tek tako... i nije radi brade... ima i njh normalnih, ali ima i ovih koji navlace bijes i odvratnost, u velikom broju...
a pored toga odabrao si dvojicu inkognito šija, jednog koji šuruje sa šiizmom, i trećeg čija pozicija zahtjeva da bude malo i političar pored toga što je sam od sebe mehak i ide niz dlaku
Odakle znamo da su svi iz Jablanice ??? Možda su u publici uvijek jedni te isti ....SSP wrote:Mali gradic Jablanica.
Predavanje dr. Kuduzovica
azurna_obala wrote:Ja jutros trebala do Zenice...i ne pusti me onaj moj![]()
![]()
saff ga je nazvao "malim homeinijem", onda je neka pravovjerna trazila da ga se smakne sabljomKikibombona wrote:Saliksalik79 wrote:
Zasto si samo sejha Kukavicu izdvojio?! Vase misljenje je identicno za sve nabrojane.
Kakva je vjerska orjentacija Hafizovica?
Pretlostavljam da je sunit kao i vecina bosanskih muslimana!?
Ne znam kako bi neko mogao imati ista protiv takvog covjeka...? Mene je odusevio svaki put kada je govorio. A nisam ga gledao i slusao ima ihi hi, ne pojavljuje se vise. A opet sam mu ime zapamtio.
Ja ga pamtim po rijecima da svi ljudi trebaju biti braca bez obzira na religijska i druga opredjeljena. Rekao je da su njegova braca sve islamske frakcije, sve krscanske frakcije, svi ljudi.... Covjek pitom da pitomiji ne moze biti. Kome to moze smetati?
Jedino sam za Bugarija procitao da je sufija, za ostale koje sam naveo fakat ne znam.... Al nije ni bitno, vazno je kakav si covjek...
probaću opet sutramO k3 wrote:azurna_obala wrote:Ja jutros trebala do Zenice...i ne pusti me onaj moj![]()
![]()
jaran te ima
znaci zna kako sa ženskom treba postupiti
mO k3 wrote:Odakle znamo da su svi iz Jablanice ??? Možda su u publici uvijek jedni te isti ....SSP wrote:Mali gradic Jablanica.
Predavanje dr. Kuduzovica
salik79 wrote:Zasto si samo sejha Kukavicu izdvojio?! Vase misljenje je identicno za sve nabrojane.
Evo, jel sad bolje? Znam ja na sta ti ciljas, pa citam te ko bukvar. Eto sad sam oznacio i reisa Kavazovica i to me, jelde, odmah etiketira kao nekoga ko ne priznaje IZBIH, kao otpadnika od "tradicionalnog" Islama i kao clana vehabijske zajedniceKikibombona wrote:Vecina Bosanaca ima pozitivno misljenje o reisu Kavazovicu, o Bugariju, Hafizovicu, Kukavici.....
Za zabranu jedenja zečijeg mesa u šiizmu, a što je nasljeđe iz zoroastrizma, je svakako u pravu, kakvu je bajku čuo ili izmislio ne znam, ali ima i jedna gdje vjeruju da je zec bio žena...zrakomlat wrote:A drame i klipova po YT, nisam znao za ovog lika prije.
Izmišlja frajer pitanja. Od 2:08, je najbolji dio, kaže, slušao šiitskog šejha, koji je rekao da je zabranjeno jesti zečje meso, jer je zec iz porodice insekata
sheilak wrote:dogovoreno.Dobrinja80 wrote:
Dogovoreno u 7![]()
a vidite sta se desi kad zensko samo pustite i do foruma samo.
edit: ne edituj stalno postove, onda moram i ja.