U mene otac eno lezi boli ga glava 3 dana i iskrivio se........na poslu mu propuh.......zakon
Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
-
razonoda
#126 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Ali zato je propuh zakon

U mene otac eno lezi boli ga glava 3 dana i iskrivio se........na poslu mu propuh.......zakon
- ho oponopono
#127 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
...toshiba konza... 
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#128 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Ja nekontam ljude, pretezno omladinu, kojima "vrucina" od 35 smeta, pa sta bi tek rekli da ste na 50+ negdje u Kuvajtu?
- Vitezanin
#129 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Ne znam kako se borim, organizam mi teško podnosi ovo vrijeme. A moram ići vani i raditi sve stvari koje inače radim. Imamo nekakav ventilator, ali odmah me glava zaboli dok ga upalimo tako da nemam pojma šta da radim.

- Queen_of_hearts
#130 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Fuj fuj .......hiljadu puta fuj na ovo vrijeme.Ne znam kako podnose u Kuvajtu,Africi,gdje vec i ne interesuje me ,da budem iskrena.Da je ne znam ti kakva kisa i snijeg,covjek bar moze biti produktivan ,a ovo je doslovno biti zarobljenik vlastite kuce i to nepomicni zarobljenik ! Ne mogu da disem kako treba jel nos pomolim van ,sunce me doslovno boli na kozi ,gorim ko ceh na plazi, osjecam konstantnu malaksalost,glavobolju ,boli me zeludac od case vode ,ne mogu da jedem.....za par danas sam smrsala 3 kg ,bole me ledja od izlezavanja i usi od propuha koji pravim stalno. Sve je zamraceno,radi ventilator ,drugi,jedan vec pregorio,a i ovaj pocinje da smrducka . Jesam vec rekla FUJ .....zelim na sjever,bilo gdje.........da me stave u metereolosku stanicu u Sibiru ,sve je bolje od ovog !
- jao_situacije
#131 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
wowQueen_of_hearts wrote:Fuj fuj .......hiljadu puta fuj na ovo vrijeme.Ne znam kako podnose u Kuvajtu,Africi,gdje vec i ne interesuje me ,da budem iskrena.Da je ne znam ti kakva kisa i snijeg,covjek bar moze biti produktivan ,a ovo je doslovno biti zarobljenik vlastite kuce i to nepomicni zarobljenik ! Ne mogu da disem kako treba jel nos pomolim van ,sunce me doslovno boli na kozi ,gorim ko ceh na plazi, osjecam konstantnu malaksalost,glavobolju ,boli me zeludac od case vode ,ne mogu da jedem.....za par danas sam smrsala 3 kg ,bole me ledja od izlezavanja i usi od propuha koji pravim stalno. Sve je zamraceno,radi ventilator ,drugi,jedan vec pregorio,a i ovaj pocinje da smrducka . Jesam vec rekla FUJ .....zelim na sjever,bilo gdje.........da me stave u metereolosku stanicu u Sibiru ,sve je bolje od ovog !
- madner
#132 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Otvorim prozore od automobila i vozim preko 160.
Onda, kada se malo ohladim, sjetim se da imam klimu u autu pa smanjim brzinu, zatvorim prozore i upalim istu.

Onda, kada se malo ohladim, sjetim se da imam klimu u autu pa smanjim brzinu, zatvorim prozore i upalim istu.
- jao_situacije
#133 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
znači nisam jedinimadner wrote:Otvorim prozore od automobila i vozim preko 160.
- Ljakan
#134 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
hahahaQueen_of_hearts wrote:Fuj fuj .......hiljadu puta fuj na ovo vrijeme.Ne znam kako podnose u Kuvajtu,Africi,gdje vec i ne interesuje me ,da budem iskrena.Da je ne znam ti kakva kisa i snijeg,covjek bar moze biti produktivan ,a ovo je doslovno biti zarobljenik vlastite kuce i to nepomicni zarobljenik ! Ne mogu da disem kako treba jel nos pomolim van ,sunce me doslovno boli na kozi ,gorim ko ceh na plazi, osjecam konstantnu malaksalost,glavobolju ,boli me zeludac od case vode ,ne mogu da jedem.....za par danas sam smrsala 3 kg ,bole me ledja od izlezavanja i usi od propuha koji pravim stalno. Sve je zamraceno,radi ventilator ,drugi,jedan vec pregorio,a i ovaj pocinje da smrducka . Jesam vec rekla FUJ .....zelim na sjever,bilo gdje.........da me stave u metereolosku stanicu u Sibiru ,sve je bolje od ovog !
kakva ba zima i produktivnost a o kisi da ne pricam.neboj se sunca samo se ne trebas puno zadrzavat na jednom mjestu ,dok si u pokretu nista ti bit ne moze napolju.
-
razonoda
- annoy
#136 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Ovako se i ja osjećam više manjeQueen_of_hearts wrote:Fuj fuj .......hiljadu puta fuj na ovo vrijeme.Ne znam kako podnose u Kuvajtu,Africi,gdje vec i ne interesuje me ,da budem iskrena.Da je ne znam ti kakva kisa i snijeg,covjek bar moze biti produktivan ,a ovo je doslovno biti zarobljenik vlastite kuce i to nepomicni zarobljenik ! Ne mogu da disem kako treba jel nos pomolim van ,sunce me doslovno boli na kozi ,gorim ko ceh na plazi, osjecam konstantnu malaksalost,glavobolju ,boli me zeludac od case vode ,ne mogu da jedem.....za par danas sam smrsala 3 kg ,bole me ledja od izlezavanja i usi od propuha koji pravim stalno. Sve je zamraceno,radi ventilator ,drugi,jedan vec pregorio,a i ovaj pocinje da smrducka . Jesam vec rekla FUJ .....zelim na sjever,bilo gdje.........da me stave u metereolosku stanicu u Sibiru ,sve je bolje od ovog !
Još sam na antibiotiku od kojeg sam ekstra osjetljiva na sunce
-
boky327
- ho oponopono
#138 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
...prenemaganje dokolica...
...samo prziiii...ako pada joj sto pada, ako upekne, joj vrucine, ko vas jebe( da prostis) ne bi bila Bog nema te love...

...samo prziiii...ako pada joj sto pada, ako upekne, joj vrucine, ko vas jebe( da prostis) ne bi bila Bog nema te love...
- Russki
#139 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
nije se rodio ko bi narodu ugodioho oponopono wrote:...prenemaganje dokolica...![]()
samo bazen
postao sam imun na vručine, mada iskreno, dosadilo mi je ovo već
- ho oponopono
#140 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Russki wrote:nije se rodio ko bi narodu ugodioho oponopono wrote:...prenemaganje dokolica...![]()
samo bazen
postao sam imun na vručine, mada iskreno, dosadilo mi je ovo već
...ooo da, kiseliti se povazdan...ma srklete se persone bespotrebno, samo se tako jos vise preznojavaju...
- Snake Eyes
- Russki
#142 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
zamaranje nečim na šta ne možeš previše utjecati je teški umni rad...
- asurbanipal
#143 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Jedan od statusa:
Kažu ako se nastavi ovaj toplotni trend, svi Mosatrci će za par godina postati crnci. Ne znam za ženski pol da li primjete promjene, ali što se tiće MAN-ova ja sam primjetio neke pozitivne promjene sad pod tušem...
-
boky327
- JohnnyS
#145 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Meni je neki dan bio najjači neki manijak koji je rekao kako se za uzvrat Željo Ferencvaroš očekuje 33 stupnja i ko zna kako će to izdržati...
Samo koji stupanj manje od toga je bio jutros u 7 kad sam išao na posao, kad sam se vraćao bilo je 40, da nemam klime u stanu ne bih se ni borio, skočio bih s balkona. Doduše, koliko je vrelo u Mostaru ne bih ni poginuo u tom slučaju s obzirom da se asfalt topi.
Ljudi kupujte klimu. Da idem stan namještat od nule prije bih kupio klimu, nego veš mašinu. Jebat ga, ima lavor, renda i Opal pa mogu i na ruke prati, ali klimu ništa ne može zamijeniti. Treba rezervnu u špajzu držat ako se ne daj Bože pokvari...
Ljudi kupujte klimu. Da idem stan namještat od nule prije bih kupio klimu, nego veš mašinu. Jebat ga, ima lavor, renda i Opal pa mogu i na ruke prati, ali klimu ništa ne može zamijeniti. Treba rezervnu u špajzu držat ako se ne daj Bože pokvari...
-
saga
#146 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Klimu imam, ali je palim samo zimi za grijanje
Kostima mi pravo prija ova toplota, meni vala dobro
Kostima mi pravo prija ova toplota, meni vala dobro
- Logovan
#147 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Ono kada se sa vrućinom boriš odlaskom na terme.

- Queen_of_hearts
#148 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Ja sam zimi super ,volim hladnocu,nema mi nista draze nego hodati po onom ostrom vjetru ,bas osjecam kako sam u nekoj mentalnoj ravnotezi tada.Ljakan wrote:hahahaQueen_of_hearts wrote:Fuj fuj .......hiljadu puta fuj na ovo vrijeme.Ne znam kako podnose u Kuvajtu,Africi,gdje vec i ne interesuje me ,da budem iskrena.Da je ne znam ti kakva kisa i snijeg,covjek bar moze biti produktivan ,a ovo je doslovno biti zarobljenik vlastite kuce i to nepomicni zarobljenik ! Ne mogu da disem kako treba jel nos pomolim van ,sunce me doslovno boli na kozi ,gorim ko ceh na plazi, osjecam konstantnu malaksalost,glavobolju ,boli me zeludac od case vode ,ne mogu da jedem.....za par danas sam smrsala 3 kg ,bole me ledja od izlezavanja i usi od propuha koji pravim stalno. Sve je zamraceno,radi ventilator ,drugi,jedan vec pregorio,a i ovaj pocinje da smrducka . Jesam vec rekla FUJ .....zelim na sjever,bilo gdje.........da me stave u metereolosku stanicu u Sibiru ,sve je bolje od ovog !
kakva ba zima i produktivnost a o kisi da ne pricam.neboj se sunca samo se ne trebas puno zadrzavat na jednom mjestu ,dok si u pokretu nista ti bit ne moze napolju.
Juce sam izasla u 7 ujutro da doruckujem vani negdje i popijem caj ,u 10 me pocela glava boliti ,pobjegnem kuci i oostatak dana provedem u gotovo nesvjesnom stanju na podu dnevne sobe ,samarali me da provjere jesam ziva i tjerali da pijem vodu sa soli,da mi digne pritisak.
Nismo svi isti jbg
- Queen_of_hearts
#149 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
Dobro je,nisam jedinaannoy wrote:Ovako se i ja osjećam više manjeQueen_of_hearts wrote:Fuj fuj .......hiljadu puta fuj na ovo vrijeme.Ne znam kako podnose u Kuvajtu,Africi,gdje vec i ne interesuje me ,da budem iskrena.Da je ne znam ti kakva kisa i snijeg,covjek bar moze biti produktivan ,a ovo je doslovno biti zarobljenik vlastite kuce i to nepomicni zarobljenik ! Ne mogu da disem kako treba jel nos pomolim van ,sunce me doslovno boli na kozi ,gorim ko ceh na plazi, osjecam konstantnu malaksalost,glavobolju ,boli me zeludac od case vode ,ne mogu da jedem.....za par danas sam smrsala 3 kg ,bole me ledja od izlezavanja i usi od propuha koji pravim stalno. Sve je zamraceno,radi ventilator ,drugi,jedan vec pregorio,a i ovaj pocinje da smrducka . Jesam vec rekla FUJ .....zelim na sjever,bilo gdje.........da me stave u metereolosku stanicu u Sibiru ,sve je bolje od ovog !
Još sam na antibiotiku od kojeg sam ekstra osjetljiva na sunce
- Ljakan
#150 Re: Kako se borite sa vrucinom (bez klime)
to te glava bolila od 3 sata supljiranja nije od sunca
odma sunce krivo.
odma sunce krivo.