Haris Berković | Pobjednik | Zvezde Granda
Moderator: _BataZiv_0809
- zateznistub
#126 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Ovo je genije rumenige
- rumenige_brajtner
#127 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
jok ba, haris berković je genije 
- zateznistub
#128 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Necu vise, ima ih pa se ljute...
pa ih moram na foe...
pa ih moram na foe...
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#129 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
zateznistub wrote:Da malo edukujem i jedne i druge ...trece...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AwmKihv0 ... UupkoC851W[/youtube]
Kradonje ko Merlin
- zateznistub
#130 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
al valja...Slo Burner wrote: Kradonje ko Merlin
- duminjo
#131 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
svi pametni, obrazli i fini a ne mogu zaobici ni jebenu temu na jebenom forumu o tamo nekom Harisu. Nego, daj da prvi popljujemo. Ne treba nama grand da se gledamo kakvi smo. Dovoljno je malo prelistati "misljenja" u svojoj avliji, da se covjeku smuci.

- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#132 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Mozda nije u MIlanskoj Skali ali orkestar Simfonijski orkestar San franciska zna zasvirati sa metalikama. Pa i za pas zaditIt_is_a_Leclerc wrote:Nije problem što ne čuješ. Ionako ti ne pričam, već pišem, a za to ti, po novijim udžbenicima, ne trebaju uši, već oči.
Kažem, Metalica i Slayer su vam baš furka kulturni bendovi. Baš jučer na koncertu milanske Scale je izvedeno par njihovih numera.
Allahu dragi, šta dočekasmo...Da nas protivnici folka uvjeravaju da je heavy metal neka über kultura...
O tempora, o mores.
- zateznistub
#133 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Malo na tu temu!Slo Burner wrote:
Mozda nije u MIlanskoj Skali ali orkestar Simfonijski orkestar San franciska zna zasvirati sa metalikama. Pa i za pas zadit
-
dezurni_ucenik
#134 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
It_is_a_Leclerc wrote:Upravo.Hajde da se svađaju pobornici folka i ljubitelji Erica Claptona, Janis Joplin, Cesarie Evore, Beatlesa, ili ovih "naših" - Olivera, Montena, Indeksa. Pa da se može govoriti o raspravi - kultura ili šunda.. Nego, pobornici folka i nekih američkih baljezgatora koje u Americi uglavnom spomenu kad neko nekog masakrira, pa kao - "slušao je ...".zateznistub wrote:E jbg sad...ode u drugu krajnost!
Nista jace nego kad krene sacica balkanaca da brani svoje.
Elem, mrzio ti metal muziku ili ne, Slayer je jedna od najpoznatijih, najlegendardnijih bandova svih vremena. Slayer slusaju milioni i milioni ljudi sirom svijeta. Ja zbog Slayera cu pronaci zajednicki jezik sa Amerikancima, Englezima, Japancima, Brazilcima, Japancima, Rusima ... Sa zvezdama granda, zajednicki jezik -
- Henry Chinaski
#135 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Čudi me da niko ne vidi vezu između zatupljenosti zvezdama granda i bacanju smeća iz auta u vožnji ili drugim životinjskim ispoljavanjima primitivluka po gradu?
Takođe me čudi da ovi koji bi pustili na volju da u svojoj kući i sa svojim parama rade šta hoće ne znaju da se taj karakter ponese i kad izlaziš iz kuće? Onda se zgražavaju nad vijestima kojih su puni portali.
Ovo nije nikakvo mahalanje nego suočavanje sa stravičnom, direktnom vezom između broja i ostrašćenosti sms glasača i činjenice da smo najnazadniji u regionu. U svemu.
Takođe me čudi da ovi koji bi pustili na volju da u svojoj kući i sa svojim parama rade šta hoće ne znaju da se taj karakter ponese i kad izlaziš iz kuće? Onda se zgražavaju nad vijestima kojih su puni portali.
Ovo nije nikakvo mahalanje nego suočavanje sa stravičnom, direktnom vezom između broja i ostrašćenosti sms glasača i činjenice da smo najnazadniji u regionu. U svemu.
-
dezurni_ucenik
#136 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
duminjo wrote:svi pametni, obrazli i fini a ne mogu zaobici ni jebenu temu na jebenom forumu o tamo nekom Harisu. Nego, daj da prvi popljujemo. Ne treba nama grand da se gledamo kakvi smo. Dovoljno je malo prelistati "misljenja" u svojoj avliji, da se covjeku smuci.
Ovo je tuga kad vidimo da je nama mjerilo drzavnog uspjeha - pobjeda na Grandu. Novaku - Wimbledon, bosnji Grand.
- zateznistub
#137 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Ko kaže da ne vidi? slusa i gledam svaku veče sa prozora jer i je semafor pod nosom.Henry Chinaski wrote:Čudi me da niko ne vidi vezu između zatupljenosti zvezdama granda i bacanju smeća iz auta u vožnji ili drugim životinjskim ispoljavanjima primitivluka po gradu?
Nećeš čuti da neko sluša Tigers of pan tang i baca pepeljaru kroz prozor, ali glavoi zivotom garantujem da hoces uz Cecu
- zateznistub
#138 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
dezurni_ucenik wrote:duminjo wrote:svi pametni, obrazli i fini a ne mogu zaobici ni jebenu temu na jebenom forumu o tamo nekom Harisu. Nego, daj da prvi popljujemo. Ne treba nama grand da se gledamo kakvi smo. Dovoljno je malo prelistati "misljenja" u svojoj avliji, da se covjeku smuci.
Ovo je tuga kad vidimo da je nama mjerilo drzavnog uspjeha - pobjeda na Grandu. Novaku - Wimbledon, bosnji Grand.
- zateznistub
#139 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Od malih nogu se uči!
-
Patriotska_Liga
#140 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Mi ovdje samo želimo objasniti kako nije neki svjetski uspjeh postati šampion grand parade u Beogradu. Smatramo da to nije nešto što bi se slavilo, a što se mene tiče niti što bi se uopšte pratilo. Naravno, niko nikome ne može zabraniti da to prati, da glasa ili da slavi, ali niko ni nama ostalima ne može zabraniti da iznesemo argumentovano mišljenje upereno protiv takvih aktivnosti.
Što se mene tiče rađe slavim neke naše sportske uspjehe kojih ionako nema puno. Mislim da je to nešto što vrijedi proslaviti. A slaviti što je neko iz BiH postao šampion grand parade za mene je neobjašnjivo jednako kako je neobjašnjivo slaviti šampiona nekakve farme ili velike kuće. Ljudi po čitav dan dangube, galame i svađaju se i ti sad valjda treba da odlučiš ko je najbolje dangubio i url'o i taj je post'o neki šampion. I eto, nakon što izađe iz te kuće i pogleda u tu diplomu što je dobio šta on sad treba da predstavlja u široj društvenoj zajednici? Najboljeg dangubatora? Čemu sve to?
Mislim da je puno vrijednije postati šampion u nauci ili sportu, ali...
Što se mene tiče rađe slavim neke naše sportske uspjehe kojih ionako nema puno. Mislim da je to nešto što vrijedi proslaviti. A slaviti što je neko iz BiH postao šampion grand parade za mene je neobjašnjivo jednako kako je neobjašnjivo slaviti šampiona nekakve farme ili velike kuće. Ljudi po čitav dan dangube, galame i svađaju se i ti sad valjda treba da odlučiš ko je najbolje dangubio i url'o i taj je post'o neki šampion. I eto, nakon što izađe iz te kuće i pogleda u tu diplomu što je dobio šta on sad treba da predstavlja u široj društvenoj zajednici? Najboljeg dangubatora? Čemu sve to?
Mislim da je puno vrijednije postati šampion u nauci ili sportu, ali...
- zateznistub
-
dezurni_ucenik
#142 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/519600/ ... za-estradu
Pa ovo ko Nadrealisti
-Estrada je vrsta nauke i da se ne bih se libio da pokrenem Fakultet za estradu! Tada početnici ne bi pravili greške, kakve sad prave - rekao je Saša u emisiji kod Jelene Bačić Alimpić na TV Hepi.

Pa ovo ko Nadrealisti
-Estrada je vrsta nauke i da se ne bih se libio da pokrenem Fakultet za estradu! Tada početnici ne bi pravili greške, kakve sad prave - rekao je Saša u emisiji kod Jelene Bačić Alimpić na TV Hepi.
-
Patriotska_Liga
#143 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Imat će kod nas pogodno tlo za izučavanje te plemenite nauke.
Predlažem uvođenje Nobelove nagrade za estradu.
Predlažem uvođenje Nobelove nagrade za estradu.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#144 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Ali, nemaju svi ljudi iste predispozicije. Netko ima talenat za nogomet, netko za muziku. Nije bio vatromet, niti slavlje, ali ne vidim razloga ni pljuvačini. sinoć je, valjda, nekolik,o miliona ljudi vidjelo zastavu sa ljiljanima i BIH zastavu. Ova djeca nisu od naših poreza tamo pobjedili nego ih je netko glasao. Ko to radi, zašto, zaista je, čak i neukusno kopati... ili kako netko napisa.. mahalanje. NIkakav argument. Jer nije arguement "Meni se to ne sviđa, to je šund", ili postavljati klipove onoga što slušaš, dokazujući tako, tobože tvoju nadmoć i intelektualnu snagu premoći... Ovaj je momak pobjedio u konkurenciji, ponavljam bez štele, amidžića, lažnog konkursa i koverte, dobio je sta koji bar vrijedi 100.000 KM, i svaka čast... ko ga sluša neka, ko ga ne sluša isto neka, ali ne vidim razlog da ga se demonizira, jer razloga nema.Patriotska_Liga wrote:Mislim da je puno vrijednije postati šampion u nauci ili sportu, ali...
-
dezurni_ucenik
#145 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Kakva drzava takva i muzika - Platon
-
dezurni_ucenik
#146 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
http://www.klix.ba/vijesti/bih/prijedor ... /150416125
Prijedorčanin proglašen inžinjerom godine u kompaniji Boeing
Ovo je primjer uspjeha.
Prijedorčanin proglašen inžinjerom godine u kompaniji Boeing
Ovo je primjer uspjeha.
- Henry Chinaski
#147 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Još jednom ponavljam da momka ne smatram ni glupim ni primitivnim ni seljakom niti ti se smatram iznad njega u bilo kojem pogledu.KatarinaKosaca wrote:Ali, nemaju svi ljudi iste predispozicije. Netko ima talenat za nogomet, netko za muziku. Nije bio vatromet, niti slavlje, ali ne vidim razloga ni pljuvačini. sinoć je, valjda, nekolik,o miliona ljudi vidjelo zastavu sa ljiljanima i BIH zastavu. Ova djeca nisu od naših poreza tamo pobjedili nego ih je netko glasao. Ko to radi, zašto, zaista je, čak i neukusno kopati... ili kako netko napisa.. mahalanje. NIkakav argument. Jer nije arguement "Meni se to ne sviđa, to je šund", ili postavljati klipove onoga što slušaš, dokazujući tako, tobože tvoju nadmoć i intelektualnu snagu premoći... Ovaj je momak pobjedio u konkurenciji, ponavljam bez štele, amidžića, lažnog konkursa i koverte, dobio je sta koji bar vrijedi 100.000 KM, i svaka čast... ko ga sluša neka, ko ga ne sluša isto neka, ali ne vidim razlog da ga se demonizira, jer razloga nema.Patriotska_Liga wrote:Mislim da je puno vrijednije postati šampion u nauci ili sportu, ali...
Cijelo vrijeme pokušavam da pokažem zgražavanje nad ogromnim brojem zaluđenih glasača kojima je to postao smisao života iz sezone u sezonu, a time se odgajaju sve novije generacije umno osakaćene omladine kojima se podmeće ideja da svako može biti zvijezda bez muke. Obrazovanje svakako nema smisla jer ga niko ne cijeni. Kao što rekoh gore, očigledna je veza između toga da šaljemo najviše sms-ova i toga da nemamo napretka ni u čemu. Zar to nije razlog da pustimo glas protiv ovog zla?
-
zlata
#148 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Nisi mi uopce racionalan. U krizi koju prezivljava BiH, jer nije bolje da se narod zabavlja pjesmom i veseljem, nego drogom i pucanjem?Henry Chinaski wrote:Još jednom ponavljam da momka ne smatram ni glupim ni primitivnim ni seljakom niti ti se smatram iznad njega u bilo kojem pogledu.KatarinaKosaca wrote:Ali, nemaju svi ljudi iste predispozicije. Netko ima talenat za nogomet, netko za muziku. Nije bio vatromet, niti slavlje, ali ne vidim razloga ni pljuvačini. sinoć je, valjda, nekolik,o miliona ljudi vidjelo zastavu sa ljiljanima i BIH zastavu. Ova djeca nisu od naših poreza tamo pobjedili nego ih je netko glasao. Ko to radi, zašto, zaista je, čak i neukusno kopati... ili kako netko napisa.. mahalanje. NIkakav argument. Jer nije arguement "Meni se to ne sviđa, to je šund", ili postavljati klipove onoga što slušaš, dokazujući tako, tobože tvoju nadmoć i intelektualnu snagu premoći... Ovaj je momak pobjedio u konkurenciji, ponavljam bez štele, amidžića, lažnog konkursa i koverte, dobio je sta koji bar vrijedi 100.000 KM, i svaka čast... ko ga sluša neka, ko ga ne sluša isto neka, ali ne vidim razlog da ga se demonizira, jer razloga nema.Patriotska_Liga wrote:Mislim da je puno vrijednije postati šampion u nauci ili sportu, ali...
Cijelo vrijeme pokušavam da pokažem zgražavanje nad ogromnim brojem zaluđenih glasača kojima je to postao smisao života iz sezone u sezonu, a time se odgajaju sve novije generacije umno osakaćene omladine kojima se podmeće ideja da svako može biti zvijezda bez muke. Obrazovanje svakako nema smisla jer ga niko ne cijeni. Kao što rekoh gore, očigledna je veza između toga da šaljemo najviše sms-ova i toga da nemamo napretka ni u čemu. Zar to nije razlog da pustimo glas protiv ovog zla?
Sta ocekujes, da ce se Travnici Fax pretvorit u novi Harvard?
Uostalom, Brena je svojim Grandom ucinila vise za zblizivanje BiH i Srbije, nego kilavi Bakir i trolicni Vucic.
Da pojasnim, NIKAD nisam bila njezin fan, do ove godine nikad nisam gledala ZG, ali sam na YouTube-u preslusala nekoliko pjevaca, i zbilja je nevjerojatno koliko nadarene omladine propada u anonimnosti..dok se ne pojave na tom programu.
https://www.youtube.com/watch?v=Kc7pn_uD4-c
-
zlata
#149 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Nisi mi uopce racionalan. U krizi koju prezivljava BiH, jer nije bolje da se narod zabavlja pjesmom i veseljem, nego drogom i pucanjem?Henry Chinaski wrote:Još jednom ponavljam da momka ne smatram ni glupim ni primitivnim ni seljakom niti ti se smatram iznad njega u bilo kojem pogledu.KatarinaKosaca wrote:Ali, nemaju svi ljudi iste predispozicije. Netko ima talenat za nogomet, netko za muziku. Nije bio vatromet, niti slavlje, ali ne vidim razloga ni pljuvačini. sinoć je, valjda, nekolik,o miliona ljudi vidjelo zastavu sa ljiljanima i BIH zastavu. Ova djeca nisu od naših poreza tamo pobjedili nego ih je netko glasao. Ko to radi, zašto, zaista je, čak i neukusno kopati... ili kako netko napisa.. mahalanje. NIkakav argument. Jer nije arguement "Meni se to ne sviđa, to je šund", ili postavljati klipove onoga što slušaš, dokazujući tako, tobože tvoju nadmoć i intelektualnu snagu premoći... Ovaj je momak pobjedio u konkurenciji, ponavljam bez štele, amidžića, lažnog konkursa i koverte, dobio je sta koji bar vrijedi 100.000 KM, i svaka čast... ko ga sluša neka, ko ga ne sluša isto neka, ali ne vidim razlog da ga se demonizira, jer razloga nema.Patriotska_Liga wrote:Mislim da je puno vrijednije postati šampion u nauci ili sportu, ali...
Sta ocekujes, da ce se Travnici Fax pretvorit u novi Harvard?
Uostalom, Brena je svojim Grandom ucinila vise za zblizivanje BiH i Srbije, nego kilavi Bakir i trolicni Vucic.
Da pojasnim, NIKAD nisam bila njezin fan, do ove godine nikad nisam gledala ZG, ali sam na YouTube-u preslusala nekoliko pjevaca, i zbilja je nevjerojatno koliko nadarene omladine propada u anonimnosti..dok se ne pojave na tom programu.
https://www.youtube.com/watch?v=Kc7pn_uD4-c
https://www.youtube.com/watch?v=Wugp28TYEQI
- Cherry-Cherry
#150 Re: HARIS BERKOVIĆ POBJEDNIK/zvezde granda/
Henry Chinaski wrote:Čudi me da niko ne vidi vezu između zatupljenosti zvezdama granda i bacanju smeća iz auta u vožnji ili drugim životinjskim ispoljavanjima primitivluka po gradu?