Prenosi BHT. Ne kontam tu logiku, more remi ne mre pobjeda. Sve je to u pet deka i zavisi i od sreće.Šveđanin wrote:Uzimamo bod, eventualno neki sugavi poraz.
Mnogo manje euforije nego inace, primjeti se..
BHT prenosi obradujte me? Ne mogu vise Face tv, ubise...
BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paul F.
#126 Re: BiH - Belgija 03Sep15
- nKrkan
#127 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Još 12 bodova je u igri

- DonEmir
#128 Re: BiH - Belgija 03Sep15
nKrkan wrote:Još 12 bodova je u igri![]()
-
Paul F.
#129 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Taj fol s bodovima je ponovljen jedno 150 puta. Al ako vam je još uvijek interesantno, nastavite ponavljati.
- DonEmir
#130 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Paul F. wrote:Prenosi BHT. Ne kontam tu logiku, more remi ne mre pobjeda. Sve je to u pet deka i zavisi i od sreće.Šveđanin wrote:Uzimamo bod, eventualno neki sugavi poraz.
Mnogo manje euforije nego inace, primjeti se..
BHT prenosi obradujte me? Ne mogu vise Face tv, ubise...
Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.
-
Paul F.
#131 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Može l prevod na bosanski ili engleski ?DonEmir wrote: Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.
-
BornInHell
#132 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Nediraj mi učiteljicu..eto promijenio samo za tebeMOSALJOZE wrote:Ko napisa ovakav naslovli mu uciteljicu
Objektivno pobjeda Belgije sa 1 ili 2 gola razlike
Subjektivno 2:2
- DonEmir
#133 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Ne pravi se francuzPaul F. wrote:Može l prevod na bosanski ili engleski ?DonEmir wrote: Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.
-
Paul F.
#134 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Ja fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš. Ja nikad ne trolam niti jednu temu a ti itekako trolaš onu o Papetu.DonEmir wrote:Ne pravi se francuzPaul F. wrote:Može l prevod na bosanski ili engleski ?DonEmir wrote: Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.opet trolas temu i meni ces reci da sam trol.
- DonEmir
#135 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Rekao si da je to u par deka... remi tj. pobjeda. Treba li crtati..Paul F. wrote:Ja fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš. Ja nikad ne trolam niti jednu temu a ti itekako trolaš onu o Papetu.
Ma kakvi..
-
Paul F.
#136 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Po meni remi i pobjeda jesu u pet deka. Na temi o Papetu ne trolaju svi nego samo nekoliko idiota. Što sad ništa ne pišete na temi o Papetu ? Naravno da ne pišete jer mi normalni nismo sada tamo. Kada normalni ljudi počnu tamo pisati, odmah ćete doći da trolate.DonEmir wrote:Rekao si da je to u par deka... remi tj. pobjeda. Treba li crtati..Paul F. wrote:Ja fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš. Ja nikad ne trolam niti jednu temu a ti itekako trolaš onu o Papetu.
Ma kakvi..Tebi onda svi trolaju o Papetu ako se pise onako kako stvari stoje tj. onako kako jeste.
- DonEmir
#137 Re: BiH - Belgija 03Sep15
To je isto ono lahko je pitanje ali tezak je odgovor.Paul F. wrote:Po meni remi i pobjeda jesu u pet deka. Na temi o Papetu ne trolaju svi nego samo par paćenika.DonEmir wrote:Rekao si da je to u par deka... remi tj. pobjeda. Treba li crtati..Paul F. wrote:Ja fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš. Ja nikad ne trolam niti jednu temu a ti itekako trolaš onu o Papetu.
Ma kakvi..Tebi onda svi trolaju o Papetu ako se pise onako kako stvari stoje tj. onako kako jeste.
Jeste upravu remi i pobjeda su u par deka... papemanija iks, to je to u par deka iks i pobjeda u par deka... po tebi Pape i ima oko 12 bobi
Edit:
Samo ti trolaj..i prozivaj druge, nazivima.. itd.
Last edited by DonEmir on 02/09/2015 00:37, edited 2 times in total.
- Idemedosumom
#138 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Naši ofanzivni igrači su u dobroj formi. Ovakvoj Belgiji možemo i hoćemo sigurno 2 komada uvaliti, aBd. Jedino je upitno da li će naša odbrana + Bega moći odoliti njihovim napadima?
Bod ne bi bio razočarenje, ali ne bih ni pretjerano zadovoljan bio. Ako smo s Papetom mogli "zamalo" dobit strašnu Belgiju...
Bod ne bi bio razočarenje, ali ne bih ni pretjerano zadovoljan bio. Ako smo s Papetom mogli "zamalo" dobit strašnu Belgiju...
- legionar2010
#139 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Ovo je jako blizu 10/11mega_mashcine wrote:Ja nesto imam osjecaj da ce Mesa poceti sa Hadzicem. Medo ne igra mjesecima nikako, Vrancic je tek stigao, sumnjam da ce ga Mesa u vatru baciti u ovakvoj utakmici, Susic u losoj formi, a Hadzic je standardan i zabio je gol neki dan, a i prvu utakmicu protiv belgije je odigrao cijelu, bez nekih vecih gresaka koliko se sjecam. Tako da bi vrlo lako on mogao poceti, ili on ili Medo.. Bice bas zanimljivo vidjeti kakvu ekipu ce izvesti, mozda ivako nesto:
--.-------------Begovic------------------
Mujdza---Spahic---Vranjes(Sunjic)---Seo
-----------Hadzic--Besic-----------------
Visca--------Pjanic----------------Lulic
-------------Dzeko----------------
-
mfeed
#140 Re: BiH - Belgija 03Sep15
za engleski je dobar google translatePaul F. wrote:Može l prevod na bosanski ili engleski ?DonEmir wrote: Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.
ma ja...if we receive one, we must provide two and when we play against stronger teams know in advance that we have to give xy goals if we want to win because we attack and strong defense zero. On the other hand do not have to be flexible, we play is always the same, regardless of whether we play against Belgium or Liechtenstein, we always attack .. it's a couple of dekagrams.
-
Paul F.
-
Mustang1
#142 Re: BiH - Belgija 03Sep15
mfeed wrote:za engleski je dobar google translatePaul F. wrote:Može l prevod na bosanski ili engleski ?DonEmir wrote: Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.
ma ja...if we receive one, we must provide two and when we play against stronger teams know in advance that we have to give xy goals if we want to win because we attack and strong defense zero. On the other hand do not have to be flexible, we play is always the same, regardless of whether we play against Belgium or Liechtenstein, we always attack .. it's a couple of dekagrams.

-
celava_dlaka
#143 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Mozda je cak i dobro sto nema euforije
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#144 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ako budu igrali kao protiv Velsa, onda itekako imamo sanse. Na onoj utakmici su izgledali ko rastimani orkestar.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#145 Re: Belgija - BiH 03-09-15
KvaziExpert wrote:A sto se tema ne zove Belgija - BiH?
Zadeverala se raja, niko ne obraca paznju
- BarbaDue
#146 Re: BiH - Belgija 03-09-15
al zato je euforija u glavicelava_dlaka wrote:Mozda je cak i dobro sto nema euforije
- insaneinthebrain
#147 Re: BiH - Belgija 03-09-15
zato sto je postavljac nepismenKvaziExpert wrote:A sto se tema ne zove Belgija - BiH?
- phillie
#148 Re: Belgija - BiH 03-09-15
Eh kad sam ja to govorio, ne valja naslov, al niko starijeg ne slusa danasTomahawk11 wrote:KvaziExpert wrote:A sto se tema ne zove Belgija - BiH?![]()
![]()
![]()
Zadeverala se raja, niko ne obraca paznju![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#149 Re: BiH - Belgija 03-09-15
prvi put da nema eurofije
narod oguglao?
narod oguglao?
- ILVIIR
#150 Re: BiH - Belgija 03-09-15
objektivno gledano, sanse su nam slabe i za bod.
sa druge strane, moze biti rasterecujuce, to da nemamo pritiska nekog. mozemo izgubiti i opet se ne mjenja puno za nas.
nama je npr puno bitnije hoce li u nedelju vels tuci izrael.
belgija je pod dosta vecim pritiskom. oni ako ne pobjede protiv nas, imaju grecevitu borbu cak za ovo 3. mjesto sto vodi u baraz. nama u tom slucaju ni 2. mjesto nije nerealno, jer imamo "najlaksi" raspored u zadnja 3 kruga.
sa druge strane, moze biti rasterecujuce, to da nemamo pritiska nekog. mozemo izgubiti i opet se ne mjenja puno za nas.
nama je npr puno bitnije hoce li u nedelju vels tuci izrael.
belgija je pod dosta vecim pritiskom. oni ako ne pobjede protiv nas, imaju grecevitu borbu cak za ovo 3. mjesto sto vodi u baraz. nama u tom slucaju ni 2. mjesto nije nerealno, jer imamo "najlaksi" raspored u zadnja 3 kruga.