BiH - Belgija 03-09-15

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Paul F.

#126 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by Paul F. »

Šveđanin wrote:Uzimamo bod, eventualno neki sugavi poraz.
Mnogo manje euforije nego inace, primjeti se..

BHT prenosi obradujte me? Ne mogu vise Face tv, ubise...
Prenosi BHT. Ne kontam tu logiku, more remi ne mre pobjeda. Sve je to u pet deka i zavisi i od sreće.
nKrkan

#127 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by nKrkan »

Još 12 bodova je u igri :kiss: :mrgreen:
DonEmir

#128 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by DonEmir »

nKrkan wrote:Još 12 bodova je u igri :kiss: :mrgreen:
:lol:
Paul F.

#129 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by Paul F. »

Taj fol s bodovima je ponovljen jedno 150 puta. Al ako vam je još uvijek interesantno, nastavite ponavljati.
DonEmir

#130 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by DonEmir »

Paul F. wrote:
Šveđanin wrote:Uzimamo bod, eventualno neki sugavi poraz.
Mnogo manje euforije nego inace, primjeti se..

BHT prenosi obradujte me? Ne mogu vise Face tv, ubise...
Prenosi BHT. Ne kontam tu logiku, more remi ne mre pobjeda. Sve je to u pet deka i zavisi i od sreće.

Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.
Paul F.

#131 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by Paul F. »

DonEmir wrote: Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.
Može l prevod na bosanski ili engleski ?
BornInHell

#132 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by BornInHell »

MOSALJOZE wrote:Ko napisa ovakav naslov :izet: li mu uciteljicu
Objektivno pobjeda Belgije sa 1 ili 2 gola razlike
Subjektivno 2:2
Nediraj mi učiteljicu..eto promijenio samo za tebe :D :-x :D
DonEmir

#133 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by DonEmir »

Paul F. wrote:
DonEmir wrote: Ma ja..ako primimo jedan, moramo dati dva a kada igramo protiv jacih reprezentacija znamo unaprijed da moramo dati xy golova ako hocemo pobijediti jer nam je napad jak a odbrana nula. Sa druge strane ne moramo biti fleksibilni, igramo uvijek isto, neovisno da li igramo protiv Belgije ili Lihtenstajna, mi uvijek napadamo.. to je par deka.
Ne pravi se francuz :mrgreen: opet trolas temu i meni ces reci da sam trol.
Paul F.

#134 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by Paul F. »

DonEmir wrote:
Paul F. wrote:
Ne pravi se francuz :mrgreen: opet trolas temu i meni ces reci da sam trol.
Ja fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš. Ja nikad ne trolam niti jednu temu a ti itekako trolaš onu o Papetu.
DonEmir

#135 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by DonEmir »

Paul F. wrote:Ja fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš. Ja nikad ne trolam niti jednu temu a ti itekako trolaš onu o Papetu.
Rekao si da je to u par deka... remi tj. pobjeda. Treba li crtati..
Ma kakvi.. :lol: Tebi onda svi trolaju o Papetu ako se pise onako kako stvari stoje tj. onako kako jeste.
:izet:
Paul F.

#136 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by Paul F. »

DonEmir wrote:
Paul F. wrote:Ja fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš. Ja nikad ne trolam niti jednu temu a ti itekako trolaš onu o Papetu.
Ma kakvi.. :lol: Tebi onda svi trolaju o Papetu ako se pise onako kako stvari stoje tj. onako kako jeste.
Po meni remi i pobjeda jesu u pet deka. Na temi o Papetu ne trolaju svi nego samo nekoliko idiota. Što sad ništa ne pišete na temi o Papetu ? Naravno da ne pišete jer mi normalni nismo sada tamo. Kada normalni ljudi počnu tamo pisati, odmah ćete doći da trolate.
DonEmir

#137 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by DonEmir »

Paul F. wrote:
DonEmir wrote:
Po meni remi i pobjeda jesu u pet deka. Na temi o Papetu ne trolaju svi nego samo par paćenika.
To je isto ono lahko je pitanje ali tezak je odgovor.
Jeste upravu remi i pobjeda su u par deka... papemanija iks, to je to u par deka iks i pobjeda u par deka... po tebi Pape i ima oko 12 bobi :lol: ali ima jos bodova u igri to je bitno. Neka nama naseg Papeta ne bi se covjek nikada ovoliko nasmijao i iscudio cudima maga. :zzzz: :lol:

Edit:
Samo ti trolaj..i prozivaj druge, nazivima.. itd. :oops: da ne idemo vise offtopic.
Last edited by DonEmir on 02/09/2015 00:37, edited 2 times in total.
Idemedosumom

#138 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Idemedosumom »

Naši ofanzivni igrači su u dobroj formi. Ovakvoj Belgiji možemo i hoćemo sigurno 2 komada uvaliti, aBd. Jedino je upitno da li će naša odbrana + Bega moći odoliti njihovim napadima?

Bod ne bi bio razočarenje, ali ne bih ni pretjerano zadovoljan bio. Ako smo s Papetom mogli "zamalo" dobit strašnu Belgiju...
legionar2010

#139 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by legionar2010 »

mega_mashcine wrote:Ja nesto imam osjecaj da ce Mesa poceti sa Hadzicem. Medo ne igra mjesecima nikako, Vrancic je tek stigao, sumnjam da ce ga Mesa u vatru baciti u ovakvoj utakmici, Susic u losoj formi, a Hadzic je standardan i zabio je gol neki dan, a i prvu utakmicu protiv belgije je odigrao cijelu, bez nekih vecih gresaka koliko se sjecam. Tako da bi vrlo lako on mogao poceti, ili on ili Medo.. Bice bas zanimljivo vidjeti kakvu ekipu ce izvesti, mozda ivako nesto:

--.-------------Begovic------------------
Mujdza---Spahic---Vranjes(Sunjic)---Seo
-----------Hadzic--Besic-----------------
Visca--------Pjanic----------------Lulic
-------------Dzeko----------------
Ovo je jako blizu 10/11 :razz: Jedino mala slabost je da je ovo zatvorenija formacija koja bi dobro dosla recimo ako bi imali rezultat. Sa staticnim Belgijancima ovo bi moglo biti jako smorno za gledati, sa dosta prekida, izbacivanja lopte u aut itd. Vise bi volio da je 2. def. vezni pored Besica neko ko Medo da zna loptu povuci prema naprijed. Mozda pored Hadzica bi mogao dobiti Besic tu ulogu jer ima tehniku.
mfeed

#140 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by mfeed »

Paul F. wrote:
za engleski je dobar google translate
ma ja...if we receive one, we must provide two and when we play against stronger teams know in advance that we have to give xy goals if we want to win because we attack and strong defense zero. On the other hand do not have to be flexible, we play is always the same, regardless of whether we play against Belgium or Liechtenstein, we always attack .. it's a couple of dekagrams.
Paul F.

#141 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Paul F. »

Hvala.
Mustang1

#142 Re: BiH - Belgija 03Sep15

Post by Mustang1 »

mfeed wrote:
Paul F. wrote:
za engleski je dobar google translate
ma ja...if we receive one, we must provide two and when we play against stronger teams know in advance that we have to give xy goals if we want to win because we attack and strong defense zero. On the other hand do not have to be flexible, we play is always the same, regardless of whether we play against Belgium or Liechtenstein, we always attack .. it's a couple of dekagrams.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
celava_dlaka

#143 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by celava_dlaka »

Mozda je cak i dobro sto nema euforije
Tomahawk11
Globalni moderator

#144 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Tomahawk11 »

Ako budu igrali kao protiv Velsa, onda itekako imamo sanse. Na onoj utakmici su izgledali ko rastimani orkestar.
Tomahawk11
Globalni moderator

#145 Re: Belgija - BiH 03-09-15

Post by Tomahawk11 »

KvaziExpert wrote:A sto se tema ne zove Belgija - BiH? :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol:
Zadeverala se raja, niko ne obraca paznju :lol: :lol:
BarbaDue

#146 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by BarbaDue »

celava_dlaka wrote:Mozda je cak i dobro sto nema euforije
al zato je euforija u glavi
insaneinthebrain

#147 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by insaneinthebrain »

zato sto je postavljac nepismen :oops:
phillie

#148 Re: Belgija - BiH 03-09-15

Post by phillie »

Tomahawk11 wrote:
:mrgreen: :lol: :lol:
Zadeverala se raja, niko ne obraca paznju :lol: :lol:
Eh kad sam ja to govorio, ne valja naslov, al niko starijeg ne slusa danas :) :) :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#149 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Truba »

prvi put da nema eurofije

narod oguglao?
ILVIIR

#150 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by ILVIIR »

objektivno gledano, sanse su nam slabe i za bod.

sa druge strane, moze biti rasterecujuce, to da nemamo pritiska nekog. mozemo izgubiti i opet se ne mjenja puno za nas.
nama je npr puno bitnije hoce li u nedelju vels tuci izrael.

belgija je pod dosta vecim pritiskom. oni ako ne pobjede protiv nas, imaju grecevitu borbu cak za ovo 3. mjesto sto vodi u baraz. nama u tom slucaju ni 2. mjesto nije nerealno, jer imamo "najlaksi" raspored u zadnja 3 kruga.
Locked