Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
-
Drinski
#126 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Kad sam tek registrovao tokom poplava i kazao da Bosnjaci trebali pomoci Bosnjacima, mene su neke zjake ovdje prozivale da ne zelim suzivot, da treba svima pomagati i sl.
-
hladan.preminger
#127 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
De ti pametnjakoviću reci koju.mudrac2 wrote:
ne lupaj kad nemaš pojma.
U jeku rata nama Turci nude pomoć u vidu robnog kredita (info iz prve ruke). Kako da ne?
Onaj ko je rat i poratni period proveo u BiH zna ako ništa po imenima humanitarnih organizacija i etiketama odakle je najveći dio humanitarne pomoći došao u BiH. To sigurno nije Turska ili ove pustinjske džamahirije.
- BHCluster
- klaki
#129 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Eno ga terorista sa fesom u tradicionalnoj arapskoj nosnji, nosi nitroglicerin
- bude
#130 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
ne znam ja sta bi on ukidao ili ne, znam da ima plebiscitarnu podrsku povratnika u Doboj, e sad smatram da ti ljudi malo bolje poznaju situaciju u svom gradu i svog nacelnika, dovoljno govori cinjenica da mu nije mrsko obici svakog povratnika pojedinacno, pomoci, rijesti probleme oko puteva i ostale infrastrukture, je li to sve interes da se uzmu glasovi ne znam, ali glumiti dobricu godinama nije bas jednostavnoDoZeN wrote:Da,on ganja svoj interes,ali opet je iz SDS i pitaj ga da li treba ukinuti RS?bude wrote:svaka cast za necelnika Obrena koji je ovo sve organizovao i dogovorio sa Turcima, uprkos ovim idiotima
Smijes li ga pitati? Obren samo hoce da privuce investicije,kao sto Bosnjaci iz Janje imaju lijepe rijeci za Micu Micica, neka Obrenaali on ti ne bi ukidao RS
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#131 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Jok, vidis da mu je ono zolja na ledjima. Modifikovana u Maociklaki wrote:Eno ga terorista sa fesom u tradicionalnoj arapskoj nosnji, nosi nitroglicerin
- It_is_a_Leclerc
#132 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Pa ako se grupa od 50-al mladića organizovano pojavi na nekom skupu, stane provocirati i prijetiti, a policija iste te RS stoji na dva koraka od njih u stilu - "Evo sad će oni završiti, pa vi možete dalje jesti" ne mogu kriviti upravu Vodovoda općine Breza, nego organe RS.DoZeN wrote:Napad na vjernike je sraman,ali optuzivati samo RS i njihove organe jos sramnije i licemjernije
-
mudrac2
#133 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
ti ko maksim po korpusu. velim poslije rata su donirali i pored svoje bijede.hladan.preminger wrote:De ti pametnjakoviću reci koju.mudrac2 wrote:
ne lupaj kad nemaš pojma.
U jeku rata nama Turci nude pomoć u vidu robnog kredita (info iz prve ruke). Kako da ne?
Onaj ko je rat i poratni period proveo u BiH zna ako ništa po imenima humanitarnih organizacija i etiketama odakle je najveći dio humanitarne pomoći došao u BiH. To sigurno nije Turska ili ove pustinjske džamahirije.
- Sinapsa
#134 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Ma kaka zolja, ono je tomahawk-raketaTomahawk11 wrote:Jok, vidis da mu je ono zolja na ledjima. Modifikovana u Maociklaki wrote:Eno ga terorista sa fesom u tradicionalnoj arapskoj nosnji, nosi nitroglicerin
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#135 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Jes, jes, dobro si 
-
dječak sa šibicama
#136 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Fakat, kakav je to nacin, ides po poplavljenom gradu i pomazes svima sto je zaista glupo i bezveze, umjesto da utopljenika prvo lijepo pitas "gospodine, jeste li vi Bosnjak?", ako kaze "nisam, ja sam Savo", pustis ga da se udavi.Drinski wrote:Kad sam tek registrovao tokom poplava i kazao da Bosnjaci trebali pomoci Bosnjacima, mene su neke zjake ovdje prozivale da ne zelim suzivot, da treba svima pomagati i sl.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#137 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

mislite bradate patriJote su tri prsta zavarat...e prevarili ste se
- Sinapsa
#138 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Ej jbg...izvini onda.Tomahawk11 wrote:Jes, jes, dobro si
- BHCluster
#139 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Ratko Mladić dijeli iftare u Srebrenici.
-
Drinski
#140 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Tako nekako, isto ko sto ameri izvuku svoje drzavljane iz neke ratom zahvacene drzave, a za ostale ih boli djon.dječak sa šibicama wrote:Fakat, kakav je to nacin, ides po poplavljenom gradu i pomazes svima sto je zaista glupo i bezveze, umjesto da utopljenika prvo lijepo pitas "gospodine, jeste li vi Bosnjak?", ako kaze "nisam, ja sam Savo", pustis ga da se udavi.Drinski wrote:Kad sam tek registrovao tokom poplava i kazao da Bosnjaci trebali pomoci Bosnjacima, mene su neke zjake ovdje prozivale da ne zelim suzivot, da treba svima pomagati i sl.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#141 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Sto izvini? Nisam ja odmah dobro vidio, al jeste, taman tomahawkSinapsa wrote:Ej jbg...izvini onda.Tomahawk11 wrote:Jes, jes, dobro si
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#142 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Tomahawk11 wrote:Pa to bi bilo najpostenije, da svi zlocinci zavrse iza resetaka.[/b] Zlocinac je zlocinac, taman da je Marsovac.
No, ne treba razvlaciti temu nadugo i nasiroko, prica je o velicanju ratnog zlocinca za vrijeme iftara u Doboju. Ocito je mentalni sklop omladine koja je dosla da provocira poremecen i nakljukan nacionalistickom propagandom, kako drukcije objasniti. Zar nisu imali tu vece nista pametnije raditi to vece?
E, a onda bi genocidna ostala dobro ispraznjena.
-
dječak sa šibicama
#143 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Kako bi bilo lijepo da se normalne komsije Srbi pridruze postacima, ili da ih postaci zovnu, pa bi orgijanje ovih debila palo u neki drugi plan.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#144 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Sinapsa wrote:McMoy wrote:
Čudi me da još uvijek nisu okrenuli priču u pravcu "da su ih Bošnjaci provocirali što su iftarili na otvorenom"!
https://www.facebook.com/nasasvetinja?fref=ts
pa pogledaj ovu stranicu...Tamo je rijec o vjerskom terorizmu i pozivaju na akcije! Nacizam u sred Evrope u 21. vijeku![]()
par citata:
Alex Janković "Zabraniti taj vjerski terorizam na otvorenom!!!!"
Република Српска "Превише им дозвољавамо, крајње је вријеме да се будимо и збијамо у редове јер је питање опстанка Добоја у Републици Српској ако се овако настави!"
Милан Тадић BICE OPET PAKAO, BICE OPET LUDNICA EVO IDU CETNICI SA FOČANSKIH ULICA, PODRSKA ZA DOBOJ „heart“-Emoticon
Renata Jurkovic Jos kad bih ja znala sta je iftar!Sta je da je smrdi mi na loj!
Predrag Markovic Сaмo нekсe oни игрajу идући пуt нeћe oсtatи ниjeднa джaмиja нa свetoj Српсkoj зeмљи a бoгaми ниjeдaн муслимaн
Srdjan Babic "Tako i treba Doboj je SRPSKI grad i uvijek ce i bit u SRPSKJ REPUBLICI balijama treba da bude jasno nastavel ovako sa provokacijama lose im se pise pa ako vole nek izvole"
Vera Miletic TAKO TREBA IMA JOS PONOSNI SRBA SAMO SE DRZITE SVOJE VERE I SVOG POSTENJA NE NASEDAJTE VISE NA ONE FORE BILO PA PROSLO ,VISE SE NE PRASTA NISTA .ZIVI BILI SRBI MOJI I NE DOZVOLITE DA SA VAMA MANIPULISU.
Миљенко Србин Поштујем сваку вјеру, али ово је чиста провокација коју су спровели представници ИЗ-а и Обрен. Невјероватно ми дјелује да би нешто слично било дозвољено Србима у Сарајеву или Зеници. Браво за српске патриоте из Добоја.
Mladen Nevena Tosic Gradonacelnik Tuzle zabranio, a ovaj nas izdajnik dozvolio. Fuujjj! Duse prodane!!! (ja gradonacelnika vidio na otvorenom iftaru)
Италиано Даса Потурице одвратне много сте нам мрски а Добој је био и остаће српски!Ове Добојлије ме одушељују све више и више,праве Србенде „wink“-Emoticon
Milivoje Mitrovic poseremo imse na iftar zlo kuga i teror arapski teroristi zvjeri pod hitno turska
Auuu, al' su ovi pismeni! Vuk bi bio ponosan na njih.
- dobojlija81
#145 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Bilo je lijepo..
a njima ostaje ona njihova srbuj,pevaj makar nemo leba jesti ili ti ga mogu nam ga podudlat
a njima ostaje ona njihova srbuj,pevaj makar nemo leba jesti ili ti ga mogu nam ga podudlat
-
bwin
#146 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Opet Bosnje lete da promoviraju suzivot sa cetnicima, cestitke komsijama na klixu masovne kad su svjetsko osvojili a svi srbi u dusi nose Mladica i Karadzica kao heroje, pa vi zamislite sta to znaci. PAMET U GLAVU BOSNJE, PAMET U GLAVU!
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#147 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
DoZeN wrote:Da,on ganja svoj interes,ali opet je iz SDS i pitaj ga da li treba ukinuti RS?bude wrote:svaka cast za necelnika Obrena koji je ovo sve organizovao i dogovorio sa Turcima, uprkos ovim idiotima
Smijes li ga pitati? Obren samo hoce da privuce investicije,kao sto Bosnjaci iz Janje imaju lijepe rijeci za Micu Micica, neka Obrenaali on ti ne bi ukidao RS
Ma jebes parce zemlje i kako se ono zove. Ljudi su bitni, ljudi i njihova dijela. A da su hvale vrijedni ljudi, ni to parce zemlje se nebi tako zvalo.
- JohnnyS
#148 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
DoZeN wrote:Napad na vjernike je sraman,ali optuzivati samo RS i njihove organe jos sramnije i licemjernije
E... Nakon ovog upisa je trebalo zaključati temu. Ne zato što je točan, već zato što je toliko duboko uvredljiv za svakoga s 2 grama mozga da je besmisleno nastavljati raspravu. Vidio sam par odgovora na ovaj upis i slične u ovom tonu i ne znam kako se ikome dalo ulazit u dublje rasprave, nisam mogao čitati ovih 6 stranica pa ne znam jel itko fasovao ban.
Stoji da je RS realnost, da ju je Alija ovjerio, da trebamo prihvatiti da je rat završio bez pobjednika, ali... Ali, također je činjenica da je RS jedna teritorijalna jedinica gdje je institucije dozvoljavaju zlostavljanje povratnika, gdje se vrši vjerski teror ne samo nad katolicima i muslimanima, već i prema Srbima kojeg zaboli neka stvar za Svetog Savu, ali je istim teroriziran na svakoj iole javnijoj manifestaciji. I onda netko kaže da je sramno i licemjerno optuživati samo RS i njihove organe. Sramno i licemjerno je ne optuživati ih.
- BHCluster
#149 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
JohnnyS wrote:DoZeN wrote:Napad na vjernike je sraman,ali optuzivati samo RS i njihove organe jos sramnije i licemjernije
E... Nakon ovog upisa je trebalo zaključati temu. Ne zato što je točan, već zato što je toliko duboko uvredljiv za svakoga s 2 grama mozga da je besmisleno nastavljati raspravu. Vidio sam par odgovora na ovaj upis i slične u ovom tonu i ne znam kako se ikome dalo ulazit u dublje rasprave, nisam mogao čitati ovih 6 stranica pa ne znam jel itko fasovao ban.
Stoji da je RS realnost, da ju je Alija ovjerio, da trebamo prihvatiti da je rat završio bez pobjednika, ali... Ali, također je činjenica da je RS jedna teritorijalna jedinica gdje je institucije dozvoljavaju zlostavljanje povratnika, gdje se vrši vjerski teror ne samo nad katolicima i muslimanima, već i prema Srbima kojeg zaboli neka stvar za Svetog Savu, ali je istim teroriziran na svakoj iole javnijoj manifestaciji. I onda netko kaže da je sramno i licemjerno optuživati samo RS i njihove organe. Sramno i licemjerno je ne optuživati ih.
- Danguba
#150 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju
Znaci, u genocidnom brlogu nista novo.
Kako se to radi u Tuzli.
Kako se to radi u Tuzli.
Glavni imam Medžlisa IZ Tuzla, Ahmed ef. Huskanović, pozvao je sve građane Tuzle, postače i one koji nisu danas postili te komšije drugih vjeroispovjesti da im se pridruže na večerašnjem iftaru.