Srbi triput
A vrli Bosnjaci dok ne svrse
Pa zar ideš u četnički Beograd? Kada su su ti tako mrski šta ćeš tamo. Ja da sam na tvom mjestu ne bih ni pomišljao ići u glavni grad svih četnika.edu wrote:Jos nesto...
Ako je u nekoj drzavi zabranjeno konzumirati alkohol na javnim mjestima ..ili ako to nekog vrijedja..ja cu to ispostovati..bez obzira na to sto se meni pije..sto to u mojoj drzavi nije zabranjeno..uvijek se pokusavam prilagoditi sredini u koju dolazim..kad sam bio u Beogradi..nisam se ljubio ni 2x ni 3x..ili se rukujem ili 4x..ni po mom ni po tvom...
ma to su neke srpkinje bolan garant...edu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
Allaha ti?!Oficir s puzom wrote:ma to su neke srpkinje bolan garant...edu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
mozda i u meni lezi srbin...seka wrote:edu wrote:Allaha ti?!Oficir s puzom wrote: ma to su neke srpkinje bolan garant...
![]()
![]()
3X
![]()
![]()
![]()
odkud ti to da nisi srbin?edu wrote:mozda i u meni lezi srbin...seka wrote:edu wrote: Allaha ti?!
![]()
![]()
3X
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jelde da jesam..nebesko celjade...Zadig wrote:odkud ti to da nisi srbin?edu wrote:mozda i u meni lezi srbin...seka wrote:3X
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u nekim africhkim plemenima gdje je zivot jednak onom Adama i Eve prije incidenta s jabukom obichaj je pri pozdravu dvaju mushkaraca da jedan drugom prihvate spolni ud jednom rukom nako drugarskiA wrote:Ja sam za drugarski stisak rukehorns&drums wrote:Jos cekam potvrdu rusenja Angelinih stavova od nje same:D