To ti vjerujem_BataZiv_0809 wrote:U Parizu sam zovnuo jednog kabastog crnca iz obezbjedjenja da pojasni ljudima da se sjedi onako kako pise na karti. Nisu imali primjedbiA1fa wrote:Ama ti slobodno pridji drugi put i uljudno kazes ,,oprostite gospodine, na mojoj karti pise da je za to mjesto rezervisana na kojoj stoji vas bubanj, da li biste bili ljubazni da ga sklonite kako bih zauzeo mjesto za koje sam posteno platio''_BataZiv_0809 wrote:Sad bi jos odredjivali gdje je kome mjesto. O jebem ti![]()
![]()
Jedina ,,evropska'' stvar koja mi ne treba u Bosni je ovaka ,,red'' na tribini, ako ikada ova scena u nas zazivi, ja na stadion vise necu ici...
"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#126 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#127 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Znam gdje mi je mjesto jer mi se oznake na sjedalu poklapaju sa oznakom na karti, koju sam platio svojim novcem.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#128 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa objasnio sam ti postupak reklamiranja slijedeci put. Nece ti trebati kabasti crnac da dobijes mjesto medju nama, ali sjediti mi neces budi siguran_BataZiv_0809 wrote:Znam gdje mi je mjesto jer mi se oznake na sjedalu poklapaju sa oznakom na karti, koju sam platio svojim novcem.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#129 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Nemas ti lafe meni sta objasnjavati. Zna se bonton i red. Ko ga ne postuje, imat ce posla sa onim kojima je posao da red sprovode.A1fa wrote:Pa objasnio sam ti postupak reklamiranja slijedeci put. Nece ti trebati kabasti crnac da dobijes mjesto medju nama, ali sjediti mi neces budi siguran_BataZiv_0809 wrote:Znam gdje mi je mjesto jer mi se oznake na sjedalu poklapaju sa oznakom na karti, koju sam platio svojim novcem.
U uredjenim drzavama to tako fercera. Vidjeti pod: Emir Spahic
- supercali
#130 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Inace akademac i klosar su sinonimi
Cuj sta hocu
Hocu da ja navijam kako ja hocu a ne da imam dirigenta
Nisam mu ja ovca pa da ga slusam sta on naredi
Po strani se drzim kad su belaji a ne kad se gleda utakmica
Cuj sta hocu
Hocu da ja navijam kako ja hocu a ne da imam dirigenta
Nisam mu ja ovca pa da ga slusam sta on naredi
Po strani se drzim kad su belaji a ne kad se gleda utakmica
- General_Jackson
#131 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa vidio si da su određivali i kriterije po kojima se može ili ne može igrati za reprezentaciju BiH, ne samo kriterije za navijače_BataZiv_0809 wrote:Sad bi jos odredjivali gdje je kome mjesto. O jebem ti
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#132 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Jasta. Zato im i kazem da su uzeli puno sebi za pravo. Ko su ba oni da se ista pitajuGeneral_Jackson wrote:Pa vidio si da su određivali i kriterije po kojima se može ili ne može igrati za reprezentaciju BiH, ne samo kriterije za navijače_BataZiv_0809 wrote:Sad bi jos odredjivali gdje je kome mjesto. O jebem ti
- General_Jackson
#133 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Boga mi igrali su ovdje i bratska Turska i bratska RusijaA1fa wrote: Polahko, bit će,cim nas izvuku u grupi sa Islamskom Državom, Rusijom i Sjevernim Sudanom
- limeni
#134 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
BHF je jedna jako pozitivna prica, da oni nisu ukazali na probleme oko NSBIH nikada Uefa ne bi pomogla da se stanje u ovoj instituciji promjeni. I dalje bi sanjali odlazak na SP, u FK Sarajevo niko ne bi ulozio novac, u premijer ligi bi i dalje 90% utakmica bile zavrsene pobjedom domacina. Da ne govorimo o humanitarnim akcijama i pracenju BH Reprezentacija bilo gdje i bilo kad, rukomet, kosarka, fudbal..
Nisam ni ja vise dio te navijacke furke, radije cu sjediti na istoku i gledati utakmicu ali za BHF sav respekt dali su mnogo, neki su dobili batine u Zenici kad ih je Munib licno prijavio (mozda Ventola?), drugi su ulozili vrijeme i novac da prate repku bas svugdje a nisu bili nagradjeni od novog saveza ni cevapima ni kilom jabuka.
Nisam ni ja vise dio te navijacke furke, radije cu sjediti na istoku i gledati utakmicu ali za BHF sav respekt dali su mnogo, neki su dobili batine u Zenici kad ih je Munib licno prijavio (mozda Ventola?), drugi su ulozili vrijeme i novac da prate repku bas svugdje a nisu bili nagradjeni od novog saveza ni cevapima ni kilom jabuka.
- Pismonosa
#135 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 14:44, edited 1 time in total.
- Šveđanin
#136 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sta Ventola?limeni wrote:BHF je jedna jako pozitivna prica, da oni nisu ukazali na probleme oko NSBIH nikada Uefa ne bi pomogla da se stanje u ovoj instituciji promjeni. I dalje bi sanjali odlazak na SP, u FK Sarajevo niko ne bi ulozio novac, u premijer ligi bi i dalje 90% utakmica bile zavrsene pobjedom domacina. Da ne govorimo o humanitarnim akcijama i pracenju BH Reprezentacija bilo gdje i bilo kad, rukomet, kosarka, fudbal..
- General_Jackson
#137 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
limeni wrote:BHF je jedna jako pozitivna prica, da oni nisu ukazali na probleme oko NSBIH nikada Uefa ne bi pomogla da se stanje u ovoj instituciji promjeni. I dalje bi sanjali odlazak na SP, u FK Sarajevo niko ne bi ulozio novac, u premijer ligi bi i dalje 90% utakmica bile zavrsene pobjedom domacina. Da ne govorimo o humanitarnim akcijama i pracenju BH Reprezentacija bilo gdje i bilo kad, rukomet, kosarka, fudbal..
-
Max Bunker
#138 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Druze limeni, velikim dijelom se slažem sa tvojim stavovima i postovima ali ovdje ti moram reći da si u krivu.limeni wrote:BHF je jedna jako pozitivna prica, da oni nisu ukazali na probleme oko NSBIH nikada Uefa ne bi pomogla da se stanje u ovoj instituciji promjeni. I dalje bi sanjali odlazak na SP, u FK Sarajevo niko ne bi ulozio novac, u premijer ligi bi i dalje 90% utakmica bile zavrsene pobjedom domacina. Da ne govorimo o humanitarnim akcijama i pracenju BH Reprezentacija bilo gdje i bilo kad, rukomet, kosarka, fudbal..
BHF je krenuo kao jedna pozitivna priča na koju se u prvom trenutku navuklo dosta raje (i ja prvi) ali vremenom to sve ispuhuje i dosta raje koja je ušla sa iskrenim, patriotskim namjerama u BHF isti napušta pa sama činjenica da od one prve ekipe koja je ušla u BHF u Sarajevu, niko više danas nije ni blizu ti mislim govori dovoljno za sebe.
Na Marakani ko je spašavao transparent BHF-u dok su se isti prihvatili noge? Robijaši, Torcida pa Horde, Manijaci, RA itd.
Što se tiće pracenja naših selekcija, mogu ti kao neko ko ih je i sam ispratio par puta na gostovanjima da ti isti BHF su 2% navijaca nase domovine. Za humanitarne akcije svaka cast ali i drugi ih prave ali opet ponavljam, svaka cast!
O tome koliko su oni ukazali na probleme u nasem Savezu se da diskutovati ali ja sam misljenja da je isti skroman i da je suština u onome trenutku kada su u UEFA-i zbog njene unutrašnje organizacije i Statuta odlučili da zavrnu rukave i promjene neke stvari u našem Savezu.
Daleko od toga da ovaj moj post treba shvatiti kao pljuvanje po BHF-u jer svako ko stoji na tribini i bodri nasu reprezentaciju od mene ima duboki naklon i u tom trenutku ga smatram svojim ali se malo previse znacaja daje BHF-u na ustrb nekih drugih grupa, momaka/djevojaka i događaja.
- Mali_Vuk
#139 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa šta treba reprezentacija početi dnevnice isplačivati ovima što je prate?
Brate, vazda se na utakmice išlo iz svog ličnog ćejfa. Malo cuga, malo raja, malo čovjek zaboravi probleme, zapjeva, zagalami. Malo se majica skine da curice vide mišiće. Na trenutak se zbace okovi prokletog zapadnog kapitaliste.. i Bog te veselio.
Ne znam šta se tu ima isticati, big deal, kao mi pratimo repku. Ja, i? Pratiš je jer ti je dobro i jer to voliš.
Ali kad se dođe u fazu, kao što su ovi došli nedavno, da igračima prijete da će preuzeti stvar u svoje ruke i zauzeti oštriji stav prema njima
ukoliko ne budu pobjeđivali.. O čemu mi yebote govorimo? Pa tom logikom bi one repke koje imaju zajebanije navijače i bolje razbijače automtski imale i bolje rezultate i vazda bili bolje plasirani 
Baklje su se bacale u Zenici. U zvaničnoj kvalifikacionoj utakmici. Jel i to ljubav prema reprezentaciji. Kući svojoj pa voli reprezentaciju.
Brate, vazda se na utakmice išlo iz svog ličnog ćejfa. Malo cuga, malo raja, malo čovjek zaboravi probleme, zapjeva, zagalami. Malo se majica skine da curice vide mišiće. Na trenutak se zbace okovi prokletog zapadnog kapitaliste.. i Bog te veselio.
Ne znam šta se tu ima isticati, big deal, kao mi pratimo repku. Ja, i? Pratiš je jer ti je dobro i jer to voliš.
Ali kad se dođe u fazu, kao što su ovi došli nedavno, da igračima prijete da će preuzeti stvar u svoje ruke i zauzeti oštriji stav prema njima
Baklje su se bacale u Zenici. U zvaničnoj kvalifikacionoj utakmici. Jel i to ljubav prema reprezentaciji. Kući svojoj pa voli reprezentaciju.
- shbc
#140 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Eno sad BHF zasluzan. Ne lupetaj. Niti je BHF prvi digao glas protiv saveza, niti su uradili ista konkretno povodom tjeranja lopova iz istog. Sta vise, u trenutku kada je na scenu nastupio opsti bojkot reprezentacije, prvi potez koji je imao nekog efekta, BHF je medju prvima poletio opet na tribine jer je Ciro 2 puta opsovao na TV-u. A da ne pricamo o tome kako, ugledajuci se na svoje prethodnike, i trenutne celne ljude saveza boli neka stvar za ligom. U Sarajevo je ulozeno zbog rukovodstva FKS i navijaca FKS, nikako zbog BHF-a ili "postenijeg" saveza.limeni wrote:BHF je jedna jako pozitivna prica, da oni nisu ukazali na probleme oko NSBIH nikada Uefa ne bi pomogla da se stanje u ovoj instituciji promjeni. I dalje bi sanjali odlazak na SP, u FK Sarajevo niko ne bi ulozio novac, u premijer ligi bi i dalje 90% utakmica bile zavrsene pobjedom domacina. Da ne govorimo o humanitarnim akcijama i pracenju BH Reprezentacija bilo gdje i bilo kad, rukomet, kosarka, fudbal..
- Mali_Vuk
#141 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
A evo, kad već spominjete FK Sarajevo, šta mislite da Sarajevo u nekoj poodmakloj fazi LP-a
za protivnika dobije neki Izraelski klub. Kakav bi stav prema paljenju izraelskih zastava, bakljada na terenu i svega ostalog imali navijači Sarajeva?
Pa mislim da bi Horde takve pojedince koji bi nešto pokušavali da majmunišu povješali na banderama po gradu.
I manijaci isto.
I neka bi.
Pa mislim da bi Horde takve pojedince koji bi nešto pokušavali da majmunišu povješali na banderama po gradu.
I manijaci isto.
I neka bi.
- shbc
#142 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Vrlo vjerovatno. Ne zbog neke pretjerane ljubavi prema Izraelu ili politicke korektnosti, vec zbog nanosenja stete klubu.
- Mali_Vuk
#143 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
shbc wrote:Vrlo vjerovatno. Ne zbog neke pretjerane ljubavi prema Izraelu ili politicke korektnosti, vec zbog nanosenja stete klubu.
Palestina se može i mora podržati na druge načine. Kroz kulturne manifestacije, kroz umjetnost, kroz politička lobiranja, i sl.
Nemaju ni Palestina ni Bosna ništa od beskorisnog i praznog žrtvovanja nečega do čega nam je stalo i što volimo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#144 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Bravo kralju.Mali_Vuk wrote:Pa šta treba reprezentacija početi dnevnice isplačivati ovima što je prate?
Ali kad se dođe u fazu, kao što su ovi došli nedavno, da igračima prijete da će preuzeti stvar u svoje ruke i zauzeti oštriji stav prema njima![]()
ukoliko ne budu pobjeđivali.. O čemu mi yebote govorimo? Pa tom logikom bi one repke koje imaju zajebanije navijače i bolje razbijače automtski imale i bolje rezultate i vazda bili bolje plasirani
Majke mi ovdje neki navijanje opisuju ko da je humanitarni rad u Africi, a ne čejf.
Mislim, polazim od sebe, motivi odlaska na gostovanje su bili prije svega da "guzica vidi puta", a i da se dozivi uzivo utakmica na strani. Sve razlozi koji predstavljaju čejf, jelte.
Sta bih sad trebao, po logici nekih ovdje, traziti zahvalnicu jer sam putovao u Portugal, Francusku i Belgiju
I sto neko rece BHF je bio pozitivna prica na pocetku. Sad ocigledno sebi umisljaju da su oni ti koji kroje pravila i misle da ih se za nesto pita, a sto je najgore pripisuju sebi zasluge za nesto sto skoro da i nema veze sa njima
- Anestezija
#145 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ima nas navijaca normalnih puno 
- General_Jackson
#146 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ne mora, zašto bi morala? ako se ne podržavaju drugi narodi koji stradavaju, zašto bi onda Palestinci imali neki poseban tretman? hajde da se ne lažemo više, nisu tu bitni Palestinci ni najmanje, boli naše navijače k.... za Palestince, tu je bitna mržnja prema Jevrejima, da Palestince biju Sirijci, Jordanci ili neko treći bolio bi njih sve za Palestince kao što ih i u ovom momentu boli za stradanje ljudi u Siriji, Iraku, Jemenu gdje isto stradavaju muslimani ali s tom razlikom da ih ne tuku Jevreji, nego drugi Arapi, Amerikanci, Britanci itd. što primjerice nisu palili američku zastavu?Mali_Vuk wrote:shbc wrote:Vrlo vjerovatno. Ne zbog neke pretjerane ljubavi prema Izraelu ili politicke korektnosti, vec zbog nanosenja stete klubu.Naravno.
Palestina se može i mora podržati na druge načine. Kroz kulturne manifestacije, kroz umjetnost, kroz politička lobiranja, i sl.
Nemaju ni Palestina ni Bosna ništa od beskorisnog i praznog žrtvovanja nečega do čega nam je stalo i što volimo.
-
Mohamad Sissoko
#147 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
I sta kaze...u Tunisu vise vole Srbe...Bosnjaci su kukavice jer smo dozvolili da se Srebrenica desi...
Ak se ne varam ima ih deset miliona a max je mogo na ovu temu pricat za zivota sa hajd et 50 Tunizana al et ipak zakljucak je ... za njih smo kukavice i gotive Srbe vise... Empirijski
Ak se ne varam ima ih deset miliona a max je mogo na ovu temu pricat za zivota sa hajd et 50 Tunizana al et ipak zakljucak je ... za njih smo kukavice i gotive Srbe vise... Empirijski
- sinuhe
#148 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Opet pitam sta vele Palestinci na ovaj potez navijaca u Zenici?
- Mali_Vuk
#149 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ne bih puno polemisao oko ovoga, ali ne bih rekao da ljudi u BiH imaju bilo kakvu averziju prema Izraelcima a koja se ne tiče Palestine.General_Jackson wrote:Ne mora, zašto bi morala? ako se ne podržavaju drugi narodi koji stradavaju, zašto bi onda Palestinci imali neki poseban tretman? hajde da se ne lažemo više, nisu tu bitni Palestinci ni najmanje, boli naše navijače k.... za Palestince, tu je bitna mržnja prema Jevrejima, da Palestince biju Sirijci, Jordanci ili neko treći bolio bi njih sve za Palestince kao što ih i u ovom momentu boli za stradanje ljudi u Siriji, Iraku, Jemenu gdje isto stradavaju muslimani ali s tom razlikom da ih ne tuku Jevreji, nego drugi Arapi, Amerikanci, Britanci itd. što primjerice nisu palili američku zastavu?Mali_Vuk wrote:shbc wrote:Vrlo vjerovatno. Ne zbog neke pretjerane ljubavi prema Izraelu ili politicke korektnosti, vec zbog nanosenja stete klubu.Naravno.
Mislim da je to apsolutno promašen zaključak.
- muha_sa
#150 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
danas je (kod nas na balkanu) moderno zviždat himni protivnicke ekipe