Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
L u c i f e r

#126 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by L u c i f e r »

dezurni_ucenik wrote:
L u c i f e r wrote:Opet oni zlo pravdaju zlom.
Ali dobro, ništa neočekivano.
Ja kad se logujem na forum, obujem gumene čizme ko da ulazim u štalu.

Da ti ne kazem sta, fasovacu ban, a i necu da padam na te tvoje jeftine provokacije.Sram te i stid da te bude, izjednacavas strane.

Ti u vojsci bio :lol: , kladim se da imas 20 tak godina, mozda cak i manje.Komentari su ti svakako na tom nivou.
Ne izjednačavam, ali vi ne kontate.
Rs je zasnovan na užasnom zlu i zločinu. Mi smo se branili i zločini sa naše strane su bili malobrojni i sporadični.
Jesmol to razriješili? Nadam se da konačno jesmo.

E sad.
Pretući ljudi samo zato što nose obilježja svoje države, i to je zlo.
Neuporedivo sa zlom genocida i ratih zločina, ali U JEBENOM PRINCIPU ipak zlo.

Čineći bilo kakvo zlo, postojemo isti oni koje osuđujemo zbog njihovog zla.

ps_ a za godine - fala... 8-)
dezurni_ucenik

#127 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by dezurni_ucenik »

po RS-u hapse zbog ljiljana a mi vamo vjecito gace skidamo.
Bodkin

#128 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bodkin »

Postade rs nesto za uzor i poredjenje :lol: oj jebem ti drzavu. Ne daj Boze sa becom da poredite sarajevo ili amsterdamom. Poredite sa pravoslavnim talibanatom. U tom pravcu svakako i ide
Ajatolah_

#129 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Ajatolah_ »

L u c i f e r wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Da ti ne kazem sta, fasovacu ban, a i necu da padam na te tvoje jeftine provokacije.Sram te i stid da te bude, izjednacavas strane.

Ti u vojsci bio :lol: , kladim se da imas 20 tak godina, mozda cak i manje.Komentari su ti svakako na tom nivou.
Rs je zasnovan na užasnom zlu i zločinu. Mi smo se branili i zločini sa naše strane su bili malobrojni i sporadični.
Džaba objašnjavaš, vidiš da šta god da se ružno desi s "ove" strane, ima spremno opravdanje u nečemu gorem s "njihove", a sve drugo je izjednačavanje strana. :zoka:
sandzokan

#130 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by sandzokan »

Lucifer je konzistentan u kritikovanju nacionalizma i fašizma na sve tri strane, bar ja nisam primjetio neke duple aršine. Ne znam po čemu je četnik i kako ste došli do tog zaključka, no nema veze.
Poredite ovaj slučaj sa zabranom ljiljana u RS. Ok paralela se može povući donekle, ali ima jedna značajna razlika. Ljiljane protjeruju INSTITUCIJE dok je ovo što se desilo u Sarajevu akt ulice. Bez obzira koliko mene lično pogađalo ono što proživljavaju povratnici u entitet RS ovaj incident u Sarajevu moram osuditi jer nikada nije dobro kada grupe provode red i disciplinu na javnim mjestima.
Bosanski_kralj

#131 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bosanski_kralj »

L u c i f e r wrote:
dezurni_ucenik wrote:

E sad.

Ali de opiši tu državu čija obilježja nose.
Prije neki dan ljudi četnike rehabilitirali, i kao mi trebamo tolerisati njihovu zastavu, grb...
LBVIEW

#132 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
tokicev cin je provokacija sama po sebi koju je napravio da podigne sebi rejting medju nacionalistima i opravda lovu koju dobija sa raznih strana. dodik nije imao nista sa tim ali mu je doslo kao volej.
Aha,Tokic provocira s ljiljanima a ovi bajkeri ne provociraju s orlovima?
I kad vam se fino kaze da svaka batina ima 2 kraja i sto bi sikaniranje Bosnjaka u manjem entitetu,kad ih se hapsi zbog isticanja nacionalnih obiljezja(prije Tokica se isto desilo u Orahovi i Vlasenici) moglo proizvesti na drugoj strani, pojedini se prave blesavi i nastave se igrati dvostrukih arsina.Kako bilo, jos MUP nije poceo hapsiti zbog isticanja srpskih simbola kao sto onaj sumski radi zbog bosnjackih.
Grean

#133 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Grean »

Postade rs nesto za uzor i poredjenje :lol: oj jebem ti drzavu. Ne daj Boze sa becom da poredite sarajevo ili amsterdamom. Poredite sa pravoslavnim talibanatom. U tom pravcu svakako i ide
Na zalost nije nam ni Bec ni Amsterdam u komsiluku, nego taj pravoslavni talibanat pa se s njim valja krpiti.

Do sad nam nije dobro islo, od Uzica zgurani smo do Kozije cuprije. Negdje se fulalo, ostaje da se vidi gdje i kako. Boriti se s njima je neizbjezno eh sad dal' tom Beckom skolom protiv cetnistva kako se ti zalazes ili nekim efikasnijim metodama.

Jos ovaj gore napisa da je nekako bezbolnije kad te progone institucije nego ulica :-) nije ni cudo sto zavrsismo na Kozijoj cupriji
Naslovnica

#134 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Naslovnica »

Onaj ko opravdava premlaćivanje bajkera zbog obilježja države iz koje dolaze je primitivan, zatucan i zadojen mržnjom.
Navijači su bagra svoje vrste, na svim stranama, a ovi bajkeri su se zadesili tu u pogrešno vrijeme. Da su se mimoišli sa pijanim i drogiranim navijačkim imbecilima najvjerovatnije je da bi iz Sarajeva otišli sa super utiscima i ponovo se vraćali. Ovako, nažalost, niti će ponijeti lijepe uspomene niti će se vraćati. A siguran sam da su kakvi "četnici po mjeri" ovih naših "tastatura patriota", takvi sigurno ne bi dolazili u Sarajevo na takav način, u po bijela dana i provocirali nasred Čaršije. Ovo su zasigurno bili dobronamjerni i naivni bajkeri, jbga, loša sreća da su se baš tada zadesili na tom mjestu.
Inače, često viđam srbijanske registracije u Sarajevu, da li to znači da svako ko ima takve tablice (sa uredno 4S grbom) treba da dobije mare? Doduše, najviše je ovih iz Sandžaka. :-)
celava_dlaka

#135 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by celava_dlaka »

Nikad vise sa njima, znamo sta je bilo kad su bile njihove zastave i oblijezja, Hrvati nisu dali ni tablu sa cirilicom u Vukovaru mi skidamo gace
Te price o suzivotu mogu poceti kad oni budu trazili oprost za genocide i sve sto su uradili Bosni, a ne mi njih da molimo, hapse po drzavi zbog ljiljana, a mi zalimo 5 centickih provokatora, na marakani osakaceno dosta nasih navijaca al jok zalimo 5 cetnika

Image

SARAJEVO ZABORAVIT NECE NIKADA :thumbup:
Bosanski_kralj

#136 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bosanski_kralj »

sandzokan wrote: Poredite ovaj slučaj sa zabranom ljiljana u RS. Ok paralela se može povući donekle, ali ima jedna značajna razlika. Ljiljane protjeruju INSTITUCIJE dok je ovo što se desilo u Sarajevu akt ulice. Bez obzira koliko mene lično pogađalo ono što proživljavaju povratnici u entitet RS ovaj incident u Sarajevu moram osuditi jer nikada nije dobro kada grupe provode red i disciplinu na javnim mjestima.
Jesi ti svjestan šta si napisao? :shock: :shock: :shock: :shock:
Bodkin

#137 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:
tokicev cin je provokacija sama po sebi koju je napravio da podigne sebi rejting medju nacionalistima i opravda lovu koju dobija sa raznih strana. dodik nije imao nista sa tim ali mu je doslo kao volej.
I kad vam se fino kaze da svaka batina ima 2 kraja i sto bi sikaniranje Bosnjaka u manjem entitetu,kad ih se hapsi zbog isticanja nacionalnih obiljezja(prije Tokica se isto desilo u Orahovi i Vlasenici) moglo proizvesti na drugoj strani, pojedini se prave blesavi i nastave se igrati dvostrukih arsina.Kako bilo, jos MUP nije poceo hapsiti zbog isticanja srpskih simbola kao sto onaj sumski radi zbog bosnjackih.
Narqvno da nije. Tokic nije otisao da pojede cevape pored vrbasa u majici sa ljiljanima (recimo da je to simbol bosnjaka jel) nego je otisao da paradira i uzima politicke poene. Ovi bajkeri ni blizu nisu napravili.

I jos jednom, ako je pravdanje ovakvih stvari onim sto rade po rsu ok, onda po prvi put u historiji kontam da srbima i nije mjesto u sarajevu nego u svom entitetu. Odlicno :thumbup:
Bodkin

#138 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bodkin »

Grean wrote:
Na zalost nije nam ni Bec ni Amsterdam u komsiluku, nego taj pravoslavni talibanat pa se s njim valja krpiti.

Do sad nam nije dobro islo, od Uzica zgurani smo do Kozije cuprije. Negdje se fulalo, ostaje da se vidi gdje i kako. Boriti se s njima je neizbjezno eh sad dal' tom Beckom skolom protiv cetnistva kako se ti zalazes ili nekim efikasnijim metodama.

Jos ovaj gore napisa da je nekako bezbolnije kad te progone institucije nego ulica :-) nije ni cudo sto zavrsismo na Kozijoj cupriji
Super. Onda najbolje isil uvesti. Ha ja
Pryda

#139 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Pryda »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:
Narqvno da nije. Tokic nije otisao da pojede cevape pored vrbasa u majici sa ljiljanima (recimo da je to simbol bosnjaka jel) nego je otisao da paradira i uzima politicke poene. Ovi bajkeri ni blizu nisu napravili.

I jos jednom, ako je pravdanje ovakvih stvari onim sto rade po rsu ok, onda po prvi put u historiji kontam da srbima i nije mjesto u sarajevu nego u svom entitetu. Odlicno :thumbup:
Pojedinci se prave maloumni. Niko nije rekao da im nije mjesto u Sarajevu. Procitaj gore sa slike sto je postavio ''celava dlaka''.
Npr juce na beer festu je bilo srba koji su tu dosli prijateljski, da slusaju muziku i uzivaju u pivi. Niko ih nije dotakao ni ruzno pogledao.
L u c i f e r

#140 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by L u c i f e r »

Radil iko od ovih velikobošnjaka sutra ili ćete naprđivat svu noć...

Helem, džaba orangutanu objašnjavat kako se svira klavir, on će opet nastaviti da se gađa govnima ko što je i naučio...

Sretno vam prebijanje građana srbije, lupanje kola sa srbijanskim tablicama, i slična junačka djela, kao i svi budući ratovi...

Odo ja malo guzit, pa na spavanje, valja sutra na poso sabahile...alahimanet... :sleep:
celava_dlaka

#141 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by celava_dlaka »

Nemoj pistolj zaboraviti
sandzokan

#142 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by sandzokan »

Bosanski_kralj wrote:
sandzokan wrote: Poredite ovaj slučaj sa zabranom ljiljana u RS. Ok paralela se može povući donekle, ali ima jedna značajna razlika. Ljiljane protjeruju INSTITUCIJE dok je ovo što se desilo u Sarajevu akt ulice. Bez obzira koliko mene lično pogađalo ono što proživljavaju povratnici u entitet RS ovaj incident u Sarajevu moram osuditi jer nikada nije dobro kada grupe provode red i disciplinu na javnim mjestima.
Pretpostavljam da si zaključio da opravdavam hapšenja zbog ljiljana. Daleko od istine, bijesan sam. Napisao sam da ljiljane protjeruju institucije zbog toga što želim da skrenem pažnju na okvire gdje treba tražiti rješenje/odgovor na ovo što radi policija RS. Prebijanje turista po Sarajevu neće ukloniti zabranu ljiljana - znači nije rješenje. Na djelovanje institucija rješenje/odgovor treba tražiti u institucijama.
Naslovnica

#145 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Naslovnica »

Sivka_Planinc wrote:INTERESANTNI KOMENTARI NA B92

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=998523 :bih:
"mladic" koji je nastradao i nalazi se u bolnici ima 61 godinu i teski oblik dijabetisa. ljudi bili na moto susretima i pozeleli da pojedu cevape u sarajevu. to je sva njihova krivica. inace je velika laz da su ti ljudi imali ambleme velike srbije. imali su naziiv moto kluba cacak i ime zemlje
Bosanski_kralj

#146 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bosanski_kralj »

sandzokan wrote:
Bosanski_kralj wrote:
Pretpostavljam da si zaključio da opravdavam hapšenja zbog ljiljana. Daleko od istine, bijesan sam. Napisao sam da ljiljane protjeruju institucije zbog toga što želim da skrenem pažnju na okvire gdje treba tražiti rješenje/odgovor na ovo što radi policija RS. Prebijanje turista po Sarajevu neće ukloniti zabranu ljiljana - znači nije rješenje. Na djelovanje institucija rješenje/odgovor treba tražiti u institucijama.
Ne nije to problem, problem je što si napisao da je teži slučaj kada masa provodi nasilje nego institucije. Institucije ne smiju provoditi nasilje, nego zakone, dok se od mase može svašta očekivati. I baš institucije su tu da se kazne oni iz mase koji su pravili belaj, a ne da i same institucije čine nasilje.
Edin H.

#147 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Edin H. »

Prica je ovdje otisla u krivom smjeru, jer se ne spominje najveci krivac za ovakav razvoj dogadjaja, MUP Kantona Sarajevo. Nevjerovatno je da se ovako nesto desi u centru grada, pored zasigurno velikog broja pripadnika MUP-a, a pogotovo da poslije ne privedu i podignu krivicne prijave protiv vinovnika incidenta.
Za nacionalizam i huliganizam nema drugog lijeka osim beskompromisne pravne drzave.
I engleski desno orijentirani navijaci vole kadkada napasti crnca ili azijata, medjutim konsekvence su ozbiljne i takvi dogadjaji su svedeni na minimum. , U slicnom slucaju bi pojedinci dobili neke 3 godine zatvora (znam recimo za slucaj gdje su napali Palestinca i dvojica su zavrsila sa zatvorskim kaznama).
sandzokan

#148 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by sandzokan »

Bosanski_kralj wrote: Ne nije to problem, problem je što si napisao da je teži slučaj kada masa provodi nasilje nego institucije. Institucije ne smiju provoditi nasilje, nego zakone, dok se od mase može svašta očekivati. I baš institucije su tu da se kazne oni iz mase koji su pravili belaj, a ne da i same institucije čine nasilje.
Aha, svakako da to ne mislim ali čitajući opet šta sam (kako sam) napisao vidim da se može i tako protumačiti. U svakom slučaju, hvala što si mi skrenuo pažnju,
uglavnomja

#149 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by uglavnomja »

one ribarske, do kukova :run:

hebote zivot, na sta je spao forum :cry:

i ono malo pameti sto je bilo, razislo se, a ovi novi - njima je 83 k'o k2 :run:
sandzokan

#150 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by sandzokan »

L u c i f e r wrote:

E sad.

Za jednog Lucifera puno se protiviš zlu :mrgreen:
Evil will prevail. 8) :evil:
Post Reply