Copa America 2015

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#126 Re: Copa America 2015

Post by ultima_palabra »

Eno klovn Alves plače kako su svi protiv njih... što ih neko ne prosvijetli i ne kaže im da su najsramotnija generacija Brazila ikad, po igri i po ponašanju.
omar little

#127 Re: Copa America 2015

Post by omar little »

mene najvise iritira to sto oni kukaju i drame kako ih se tuce i mlati (a sudije nista jel, urota :-) ), a sudije im redovno oprastaju ili "ne vide" prekrsaje i kartone koje prave. prgavi su i prljavi jednako kao i svako na koga se zale, ali AMAN MI SMO BRAZIL. mrs.
i peru su mlatili a sudac nista, neymar sinoc ni drugo nije trebao docekati na terenu, ladno dva zuta je imao i ne znam odakle im obraz uopce zaliti se na sve ovo.

ja ne pratim engleze pa ne znam, ali sta bi s falcaom? covjek je propao do neprepoznatljivosti aaa :(
ultima_palabra

#128 Re: Copa America 2015

Post by ultima_palabra »

Mene je fascinirala ona posveta Neymaru prošle godine protiv Njemačke... da nisi pratio vijesti par dana, pomislio bi da je čovjek umro :-) Parada patetike i kiča.
todd_smith

#129 Re: Copa America 2015

Post by todd_smith »

omar little wrote:mene najvise iritira to sto oni kukaju i drame kako ih se tuce i mlati (a sudije nista jel, urota :-) ), a sudije im redovno oprastaju ili "ne vide" prekrsaje i kartone koje prave. prgavi su i prljavi jednako kao i svako na koga se zale, ali AMAN MI SMO BRAZIL. mrs.
i peru su mlatili a sudac nista, neymar sinoc ni drugo nije trebao docekati na terenu, ladno dva zuta je imao i ne znam odakle im obraz uopce zaliti se na sve ovo.

ja ne pratim engleze pa ne znam, ali sta bi s falcaom? covjek je propao do neprepoznatljivosti aaa :(

Falcao je propao u Monacu zbog povrede koljena koja mu je sjebala karijeru i cak mu sjebala SP.

U Unitedu je igrao ok, samo sto United nije sistem za njega jer kod njih je sistem igre da neko tipa Felliani zadrzava loptu i igru i da se nabija prema napadaci, Falcao nikada nije bio taj igrac.

Jose ga je potpisao, ide u Chelsea ovog ljeta.
ascari

#130 Re: Copa America 2015

Post by ascari »

ultima_palabra wrote:Mene je fascinirala ona posveta Neymaru prošle godine protiv Njemačke... da nisi pratio vijesti par dana, pomislio bi da je čovjek umro :-) Parada patetike i kiča.
Da je dva cm visocije bio udarac, covjek bi vjerovatno zavrsio u kolicima. Patetika i kic, bas.
ultima_palabra

#131 Re: Copa America 2015

Post by ultima_palabra »

ascari wrote:
ultima_palabra wrote:Mene je fascinirala ona posveta Neymaru prošle godine protiv Njemačke... da nisi pratio vijesti par dana, pomislio bi da je čovjek umro :-) Parada patetike i kiča.
Da je dva cm visocije bio udarac, covjek bi vjerovatno zavrsio u kolicima. Patetika i kic, bas.
Da, i šta je poenta? Da u fudbalu često 2 cm prave razliku? Lik je normalno trenirao za mjesec dana.
ascari

#132 Re: Copa America 2015

Post by ascari »

ultima_palabra wrote:
ascari wrote:
Da, i šta je poenta? Da u fudbalu često 2 cm prave razliku? Lik je normalno trenirao za mjesec dana.
OK :roll:
Tito_i_Partija

#133 Re: Copa America 2015

Post by Tito_i_Partija »

todd_smith wrote: Jose ga je potpisao, ide u Chelsea ovog ljeta.
Mogu mislit' kol'ko ti je drago. :D
5 0 5

#134 Re: Copa America 2015

Post by 5 0 5 »

neymariño se suši dvije tekme.
LSD

#135 Re: Copa America 2015

Post by LSD »

Neymar i Alves nisu ni trebali prihvatiti igranje za ovu Dunginu privatnu prćiju od ekipe :facepalm: samo se bezveze izlažu blamažama i eventualnim povredama....kakav je to šok preci iz ekipe šampiona Evrope, osvajaca Triple u ekipu luzera koja ne zna sastaviti normalne akcije za 90 minuta.
dinty2

#136 Re: Copa America 2015

Post by dinty2 »

ultima_palabra wrote:Eno klovn Alves plače kako su svi protiv njih... što ih neko ne prosvijetli i ne kaže im da su najsramotnija generacija Brazila ikad, po igri i po ponašanju.
da sigurno su alves i nejmar krivi za to a ne najbolji igraci ove reprezentacije :-)
omar little

#137 Re: Copa America 2015

Post by omar little »

todd_smith wrote:

Falcao je propao u Monacu zbog povrede koljena koja mu je sjebala karijeru i cak mu sjebala SP.

U Unitedu je igrao ok, samo sto United nije sistem za njega jer kod njih je sistem igre da neko tipa Felliani zadrzava loptu i igru i da se nabija prema napadaci, Falcao nikada nije bio taj igrac.

Jose ga je potpisao, ide u Chelsea ovog ljeta.
za povredu i svjetsko sam znala, ali sam mislila da ce se u engleskoj razmahati. mislim, citala sam da je upisivao slabe performanse u unitedu, ali tek kad vidi svojim ocima covjek postane bas razocaravajuce. sinoc je bio odron.

jozo saruman gomila vojsku, ima li koga da nije ili nece kupiti. :roll: :D

brazila sto se tice, eno i dunga fantazira kako ih je kolumbija isprovocirala i kako se oni (brazil) trebaju posvetiti igranju fudbala, jer, kao, to najbolje znaju. :lol: lega, ako ti je trener toliko zabludjen, sta ocekivati od igraca. njima ocito svjetsko nije bila dostatna lekcija. u drugom ono malo sto su imali inicijative i izgledali k'o nesto je samo zato sto se pekerman rano povukao i podredio obrani, a ne sto su oni dobri.

kako vrijeme odmice sve me vise zivciraju, ne mogu ih smisliti vise.
ultima_palabra

#138 Re: Copa America 2015

Post by ultima_palabra »

dinty2 wrote:
ultima_palabra wrote:Eno klovn Alves plače kako su svi protiv njih... što ih neko ne prosvijetli i ne kaže im da su najsramotnija generacija Brazila ikad, po igri i po ponašanju.
da sigurno su alves i nejmar krivi za to a ne najbolji igraci ove reprezentacije :-)
Pa zato su tako i jadni, isluzeni klovn im kreira akcije.
dinty2

#139 Re: Copa America 2015

Post by dinty2 »

ultima_palabra wrote:
dinty2 wrote:
Pa zato su tako i jadni, isluzeni klovn im kreira akcije.
isluzeni klovn aka najbolji desni bek europe i dan danas, jel o njemu pricamo? :oops:
todd_smith

#140 Re: Copa America 2015

Post by todd_smith »

Najbolji desni bek

Lol
Mustang1

#141 Re: Copa America 2015

Post by Mustang1 »

Ko je bolji od njega ?
todd_smith

#142 Re: Copa America 2015

Post by todd_smith »

Mario Baric jedan od mnogih
Mustang1

#143 Re: Copa America 2015

Post by Mustang1 »

Ja te ozbiljno pitam .. Na stranu sto nije dobar kao nekad ali trenutno je najbolji desni bek
todd_smith

#144 Re: Copa America 2015

Post by todd_smith »

Zabaleta, Ivanovic, Lahm iako nije igrao desnog beka duze vrijeme je bolja opcija, Juanfran iz Atletika kriminalno potcijenjen bek

neki od igraca koje bih odmah uzeo za desnog beka prije Alvesa

Alves je dobar igrac ali daleko najbolji na svijetu na toj poziciji, pa covjeku treba 10 pokusaja da mu proradi jedan centarsut
dinty2

#145 Re: Copa America 2015

Post by dinty2 »

todd_smith wrote:Zabaleta, Ivanovic, Lahm iako nije igrao desnog beka duze vrijeme je bolja opcija, Juanfran iz Atletika kriminalno potcijenjen bek

neki od igraca koje bih odmah uzeo za desnog beka prije Alvesa

Alves je dobar igrac ali daleko najbolji na svijetu na toj poziciji, pa covjeku treba 10 pokusaja da mu proradi jedan centarsut
:lol:
znaci centarsut je najbitnija referenca za jednog beka, ok ovim si me uvjerio da alves stvarno ne moze biti najbolji :-)
kAD smo kod centarsuta vec pogledaj sta radi i kako centrira upravo na copi ako vec nisi

https://www.youtube.com/watch?v=8PzTyRezEVQ

poslije toga tardeliju nastima zicer i sinoc opet nejmaru dostavi perfektan centarsut kojeg ovaj ne iskoristava
LSD

#146 Re: Copa America 2015

Post by LSD »

e moj Dinty ...i ti ulaziš u raspravu sa tom najvecom neznalicom na forumu :facepalm:
Baka Slišković

#147 Re: Copa America 2015

Post by Baka Slišković »

Ma Neymar je idiot koliko god on dobro igrao. To je samo potvrdio svojim ponašanjem..
Mustang1

#148 Re: Copa America 2015

Post by Mustang1 »

Ivanovic i Zabaleta jesu dobri ali samo nazad .. Alves je svaku akciju u napadu i odbranu , gdje treba.. Dok se ova dvojica ubacuju samo ponekad .. A Lahm ne igra tu poziciju tako da ..
BHF_Manijak

#149 Re: Copa America 2015

Post by BHF_Manijak »

Zasto si boldirala Lahma? Lahm je svemirski brod za Alvesa. Dvije sezone na zadnjem veznom ne mogu izbrisati cinjenicu da je zadnjih 7-8 godina jedan od najboljih bekova svijeta.
todd_smith

#150 Re: Copa America 2015

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Zasto si boldirala Lahma? Lahm je svemirski brod za Alvesa.
Ali Barcelona je uzela Bayern i Barca je aktuelni prvak Evrope, znaci da su im igraci na svakoj poziciji najbolji na svijetu, kako ne kontas joj tebe jesi neznalica jbte
Mustang1 wrote:Ivanovic i Zabaleta jesu dobri ali samo nazad .. Alves je svaku akciju u napadu i odbranu , gdje treba.. Dok se ova dvojica ubacuju samo ponekad .. A Lahm ne igra tu poziciju tako da ..
Ivanovic koji je prosle sezone zabio golova i vazda bio jedna od glavnih karika za Chelzijin kontra napad, dobar samo nazad? Daj ba

Alves je najbolji za napad kada gledas desnog beka, tj u sistemu Barcelone, u bilo kojoj drugoj ekipi citava desna strana nema odbrane zbog njega, mozes ti trcati gore dole, ali kada ne znas startati kako treba...
Post Reply