Hocu li puno nahebati ako se sebi dam jos 6-7 godina prije nego stavim tacku na provode i kurvanja, nakon cega bih gledao da se ozenimRamzess Veliki wrote: Kakav savjet?
Ostaviti ili biti ostavljen ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#126 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
- Leo_alfa
#127 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Teze je valjda biti ostavljen. Kada ostavljas ti si taj koji povlaci odlucujuci potez svojom odlukom, svojom voljom, kada si ostavljen ostaje ti da se slozis sa osobom koja te ostavlja bez obzira sta ti zelis. Stvar je sto to ostavljanje moze biti tesko kada se pokusava izmanipulirati neka situacija koja bi olaksala sve, odnosno kada ljudi nemaju hrabrosti i obzira pa da mogu iskreno reci kako zele prekinuti vezu, jednostavno se ponasaju kukavicki, a sami su krivi.skafiskafsnjak wrote:Ostavio djevojku nakon dugogodisnje veze jer jednostavno nije to to , postala navika itd itd - standardno. I bas mi je nekako tesko bilo, bukvalno mjesec trazio nacin ... da lakse bude i meni i njoj.
A prije sam i ostavljen bio, i mogu reci da je meni mnogo lakse to bilo ....
Po vama, sta je teze ?
- Ramzess Veliki
#128 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Vidi ... teško pitanje ... trebaće mi vremena da razmislim o tome. Ne._BataZiv_0809 wrote:Hocu li puno nahebati ako se sebi dam jos 6-7 godina prije nego stavim tacku na provode i kurvanja, nakon cega bih gledao da se ozenimRamzess Veliki wrote: Kakav savjet?
Nisi žena, za muškarca nikad nije kasno da se obj..., ovaj - oženi.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#129 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Prosli put si rekao, end aj kvout: "U najboljem slucaju, neces se dobro provesti"Ramzess Veliki wrote: Vidi ... teško pitanje ... trebaće mi vremena da razmislim o tome. Ne.![]()
Nisi žena, za muškarca nikad nije kasno da se obj..., ovaj - oženi.
Ramo druze moj, zbunjujes me
- Ramzess Veliki
#130 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
U smislu ako se ikada oženiš, nećeš se dobro provesti._BataZiv_0809 wrote:Prosli put si rekao, end aj kvout: "U najboljem slucaju, neces se dobro provesti"Ramzess Veliki wrote: Vidi ... teško pitanje ... trebaće mi vremena da razmislim o tome. Ne.![]()
Nisi žena, za muškarca nikad nije kasno da se obj..., ovaj - oženi.![]()
Ramo druze moj, zbunjujes me
Tako da je pitanje da li da živiš još neko vrijeme nepotrebno ... ne, ne i ne. Ne treba se ženiti na brzinu. Treba dugo tražiti osobu prema sebi. Da je žena po mjeri. Da šuti, posprema za tobom, skuha na vrijeme, da te pita kako si, da ne izlazi bez tebe, da ti prenese sve što joj mater napumpa u glavu i da te pita šta ti o tome misliš, da ode po pive i mezu bad ti dođu pajde i ne sjedi u tvom muškom društvu, da ti spremi čorbu kad dođeš u 4 ujutru pijan.
Drugačija ti žena ne treba.
Kome uopšte treba drugačija žena?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#131 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
To kralju mojRamzess Veliki wrote: U smislu ako se ikada oženiš, nećeš se dobro provesti.
Tako da je pitanje da li da živiš još neko vrijeme nepotrebno ... ne, ne i ne. Ne treba se ženiti na brzinu. Treba dugo tražiti osobu prema sebi. Da je žena po mjeri. Da šuti, posprema za tobom, skuha na vrijeme, da te pita kako si, da ne izlazi bez tebe, da ti prenese sve što joj mater napumpa u glavu i da te pita šta ti o tome misliš, da ode po pive i mezu bad ti dođu pajde i ne sjedi u tvom muškom društvu, da ti spremi čorbu kad dođeš u 4 ujutru pijan.
Hajmo sad na pivu kod Muhe
- Ramzess Veliki
#132 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Sad će neudate i razvedene prosuti paljbu, a kad bi se žene ovoga držale bile bi sretne i držali bismo ih k'o malo rose na dlanu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#133 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Jedva cekam njihov napad i uz tebe sam kao Kirk Daglas uz Burta Lankastera u OK koraluRamzess Veliki wrote:Sad će neudate i razvedene prosuti paljbu, a kad bi se žene ovoga držale bile bi sretne i držali bismo ih k'o malo rose na dlanu.

- ćiribiribela
#134 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Malo manje citati Tarzaniju.Ramzess Veliki wrote:U smislu ako se ikada oženiš, nećeš se dobro provesti.
- shmizlica
#135 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
ramke, oženi me 
- Ramzess Veliki
#136 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Kad odrasteš, kad pokopaš sve svoje zablude sjetićeš se mojih mudrih riječi i shvatićeš ih u smislu da je sve što radimo tokom života vrlo prolazno i nestabilno, da je vrijednost u vrlinama i da se sve bazira na onome koliko uložiš toliko će ti se i vratiti, na isti način i ni na koji drugi, i da je vlastita sreća samo u svom ostvarenom vlastitom miru i zadovoljstvu.ćiribiribela wrote:Malo manje citati Tarzaniju.Ramzess Veliki wrote:U smislu ako se ikada oženiš, nećeš se dobro provesti.
Do toga je put trnovit, prošaran raznim iskustvima i stranputicama, neko dođe do kraja puta i ostvari svoje želje, nekoga stranputica odvede u emocionalnu i svaku drugu tminu.
Ne čitam Tarzaniju, degutantni su i izuzetno primitivni.
- Ramzess Veliki
#137 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Sve je moguće ... sve je moguće ...shmizlica wrote:ramke, oženi me
- klixoris
#138 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Smizla zna dobru sarmu pravit'...Ramzess Veliki wrote:Sve je moguće ... sve je moguće ...shmizlica wrote:ramke, oženi me
- shmizlica
#139 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
de još koju u moju korist ba, vidi šta je sve ramke naveoklixoris wrote:
Smizla zna dobru sarmu pravit'...Cisto da te informisem
- Ramzess Veliki
#140 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Da ... kao da ja ne znam sarme praviti ...shmizlica wrote:de još koju u moju korist ba, vidi šta je sve ramke naveoklixoris wrote:
Smizla zna dobru sarmu pravit'...Cisto da te informisem
-
Zoya
#141 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Gore opisana zena snova muskarcima brzo predje u dosadu. Najduze i najcesce ostaju sa zenama koje im piju krv na slamku
To ih nesto uzbudjuje sta li 
- supercali
#142 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
To zavisi od muskarca
Nekoga privlace tzv kuje a nekoga svetice dok trece privlace sasvim peti profil zenske koja je suprotnost od dvije pomenute
Nekoga privlace tzv kuje a nekoga svetice dok trece privlace sasvim peti profil zenske koja je suprotnost od dvije pomenute
- Ramzess Veliki
#143 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Zoya wrote:Gore opisana zena snova muskarcima brzo predje u dosadu. Najduze i najcesce ostaju sa zenama koje im piju krv na slamkuTo ih nesto uzbudjuje sta li
... ali ne može to potrajati. Jednom lupiš šakom od stol i kažeš dosta je.
Interesantno je koliko ljudi mogu nekoga trpjeti u braku, a isto u vezi ne bi otrpjeli ni dana.
-
Gabrielo
#144 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
To se odnosi ne zene, ne na muskarce.Zoya wrote:Gore opisana zena snova muskarcima brzo predje u dosadu. Najduze i najcesce ostaju sa zenama koje im piju krv na slamkuTo ih nesto uzbudjuje sta li
- ho oponopono
#145 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
...joj hamletovanja pobogu...mi smo biseri pred svinje sto su baceni u blato... 
-
dudlov
- Dr Kova
#147 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Capajebo wrote:Definitivno je teze biti ostavljen. Kad ti ostavis vec te boli qrac, pustite tu suplju tesko zapoceti razgovor
-
ZenaZbrkovima
#148 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
osim ako u nekom momentu ne skontas da si se posteno zeznuo/la, pa ti bude 20 puta teze jer uz sve to ide i osjecaj kriviceCapajebo wrote:Definitivno je teze biti ostavljen. Kad ti ostavis vec te boli qrac, pustite tu suplju tesko zapoceti razgovor
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#149 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Ja sam ubjedjen da na Tarzaniji pisu zenećiribiribela wrote:Malo manje citati Tarzaniju.Ramzess Veliki wrote:U smislu ako se ikada oženiš, nećeš se dobro provesti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#150 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?
Respekt do poda, izuzev komentara za TarzanijuRamzess Veliki wrote: Kad odrasteš, kad pokopaš sve svoje zablude sjetićeš se mojih mudrih riječi i shvatićeš ih u smislu da je sve što radimo tokom života vrlo prolazno i nestabilno, da je vrijednost u vrlinama i da se sve bazira na onome koliko uložiš toliko će ti se i vratiti, na isti način i ni na koji drugi, i da je vlastita sreća samo u svom ostvarenom vlastitom miru i zadovoljstvu.
Do toga je put trnovit, prošaran raznim iskustvima i stranputicama, neko dođe do kraja puta i ostvari svoje želje, nekoga stranputica odvede u emocionalnu i svaku drugu tminu.
Ne čitam Tarzaniju, degutantni su i izuzetno primitivni.