http://en.wikipedia.org/wiki/Albanians
Ščiptari mi promijenismo u Šiptari
Ma Srbi i Albanci su mentalno vrlo slicni mada to nece priznati ni jedni i drugi. Prije svega po nacionalizmu.gay activist wrote:Čudno je to. Multietnička država ne funkcionira, a nema Srba da pasjaluče.
Još čudnije, ima muslimana (Albanaca).
da, samo je pitanje ko bi to završio. Albanci ili Makedonci.gay activist wrote:A šta reći. Ili će Makedonija dobiti odriješene ruke da to završi ili će opet doći do nekog posredovanja Zapada.fosna2014 wrote:Matere mi ako ste vi normalni? Grad u ratu maltene a vi pricate o nekakvom NATO-u, Jemenu ...![]()

jel Makedonija priznala KosovoMUP Makedonije: Suočavamo se s teroristima iz susjedne zemlje
đeš mu to reći, otići će u ovk.pici wrote:kad me podsjeti na zajednička tuširanja...joooojjj bio je jedan kosovar imo je pitona a ne qitugay activist wrote:Čak je i mene regrutovalo, ali meni je bilo lijepo, zajednička tuširanja i tako.pici wrote: ma jok...još me vode ko pomoĆnog kuHaratobejarabi
...pa jesu malo zakasniliDuka Dizel wrote:Znači, sve se dešavalo nakon početka intervencije NATO.japin_mutapi wrote:
Predsedavajući sudija Ijan Bonomi je izričući presudu rekao da su "Hotimične akcije tih snaga tokom te kampanje izazvale odlazak najmanje 700.000 Albanaca sa Kosova u kratkom vremenskom periodu od kraja marta do početka juna 1999".
ovoastala_vistala wrote:Nikako ne bih bio iznenađen da se u makedoniji formira neka "islamska drzava" ipak pitanje je vremena kad ce se i balkan opet zapalit,sve je ovo lancani događaj haosa koji se sprema..
Vizionar 1985 wrote:Šta se čudite III svj. rat izbio poslije 11.9.2001 godine ovo je samo nastavak tog rata novi front na Balkanu se otvara. spavate
Meni su sve iste.pici wrote:ovo ona ista kuća od jutros...jel fosna
Znači, logika...NATO je pokrenuo akciju, jer su znali da će Srbi s prvim bombama krenuti da proteruju Albance, a to će onda opravdati početak bombardovanja.General War wrote:...pa jesu malo zakasniliDuka Dizel wrote:Znači, sve se dešavalo nakon početka intervencije NATO.japin_mutapi wrote:
Predsedavajući sudija Ijan Bonomi je izričući presudu rekao da su "Hotimične akcije tih snaga tokom te kampanje izazvale odlazak najmanje 700.000 Albanaca sa Kosova u kratkom vremenskom periodu od kraja marta do početka juna 1999".
To je točno, međutim sada su u pitanju makedonci koji nemaju taj bremen Srbije,JThomas wrote:osim uspješnog lobiranja za to je u velikoj mjeri kriv i minuli rad srbije devedesetih. neke stvari se ipak ne bi tolerisale da srbija prije toga nije pokušala uzeti SVE.Lincoln-Burrows wrote:Albanci su jedini narod koji se širi na susjedne države bez sankcija,
dapače čak su i omiljeni u nekim krugovima.
Sada je vrijeme za reći STOP, na žalost najebaće dio Albanaca u
Preševu i Bujanovcu u najboljem scenariju a u najgorem i u Makedoniji.
sve je ovo srbija krivagay activist wrote:Čudno je to. Multietnička država ne funkcionira, a nema Srba da pasjaluče.
Još čudnije, ima muslimana (Albanaca).
Haos u Kumanovu: Pucnji, gore kuće
Izvor: B92
Kumanovo -- Policijska akcija protiv naoružane grupe u Kumanovu još uvek traje. Čuju se pucnji, širi se dim iz zapaljenih kuća, a helikopteri nadleću Makedoniju.
Zvaničnici još uvek ne govore o broju povređenih, ali se nezvanično saznaje da je dvadesetak policajaca ranjeno u obračunu sa grupom naoružanih osoba.
Oni su se policiji suprotstavili pucnjima iz automatskog oružja, snajpera i granatama.
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov prekinuo je svoju posetu Moskvi kako bi se vratio u svoju zemlju i sazvao sastanak Saveta Bezbednosti.
Policijska akcija u Kumanovu je preduzeta kako bi se razbila velika naoružana teroristička grupa koja je planirala napade na državne institucije, rekao je pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Makedonije Ivo Kotevski na vanrednoj konferenciji za štampu povodom akcije snaga bezbednosti koja se od jutros sprovodi u Kumanovu, javljaju makedonski mediji.
On je odbio da govori o žrtvama i povređenima, ali, kako je naveo, akcija je još uvek u toku.
"Nakon dobijenih operativnih informacija, jutros je počela akcija protiv velike terorističke grupe koja je planirala napade na državne institucije. Teroristi su ilegalno ušli u Makedoniju iz susedne države uz pomoć saradnika koji su im pomagali. Nadležni organi su uspeli da ih lociraju u kućama u kojima su se skrivali u naselju Diva u Kumanovu. Reč je o naoružanoj i dobro obučenoj grupi za borbu koja se suprotstavila specijalnim jedinicama pucnjima iz automatskog oružja, snajpera i granatama. Zbog specifičnosti terena, uskih ulica i kuća, policija radi po unapred formiranoj taktici i obavlja pretrese kuća u naselju“, rekao je Kotevski.
On je najavio više detalja o akciji u toku dana.
U Kumanovu se oseća tenzija, i dalje se čuju pucnji, a stanovnici naselja u kojem se izvodi policijska akcija pakuju se i napuštaju kuće. Svi su oprezni u Izjavama i svi kažu da ne žele rat, rekao je Miško Ivanov, dopisnik B92 iz Skoplja.
On dodaje da se tenzija oseća i u Skoplju u kome se čuju helikopteri koji prevoze ranjene policajce iz Kumanova. Spekuliše se da je ova akcije sprovedena kako bi se skrenula pažnja sa problemima sa kojima se suočava vlast proteklih dana.
Novinarka Milka Smilevska, javljajući se sa lica mesta kaže da se još uvek čuju pucnji i širi se dim iz kuća koje su zapaljene, a za koje se pretpostavlja da su u njima boravili naoružani ljudi.
Ona je dodala da je prema nezvaničnim informacijama, dvadesetak policajaca ranjeno, ali, za sada nema jasnih informacija iz policije.
pa da će im pokloniti državu na teritoriji makedonije kao što su sa kosovom - to sam siguran da neće. iako su albanci stvarno predobri sa USA, mislim da je ovo previše i da će USA barem pustiti da makedonija ovo riješi...ako je kadra.Lincoln-Burrows wrote:
To je točno, međutim sada su u pitanju makedonci koji nemaju taj bremen Srbije,
čisto me zanima kako će se postaviti USA, moraju donijeti neki stav a jajca su im na panju.
Komunjarska poslafosna2014 wrote:Meni su sve iste.pici wrote:ovo ona ista kuća od jutros...jel fosna