sumirprimus wrote:al kad pocnete o prodavacicama, i neprofesionalnosti...u bilo kom tregovackom centru lancu marketu...
na prste izbrojat,ko danas ide u trgovacku skolu?
Mislim da ni 10% radnika u svim marketima zajedno nema trgovacku skolu. Al to stvarno nema puno veze s licnom higijenom i izgledom.
Eto sad ce me neki razapet,al radnice u Bingu su stravicne. A rezon nekih je-kome da se ona sredjuje i sminka a plata joj 500 maraka, bil se ti sminkao?!!
Prvo,ne znam sta mislite koliko to radnici u Konzumu imaju platu? Drugo, nikako ne mogu shvatit da se zena ako nista zbog sebe malo ne sredi i dotjera. A ne ko aveti...
Mozda se i onim zenama u Konzumu nekad ne mili nasminkat,al provjereno znam da one moraju drzat do izgleda, pocesljane kose?!, noktiju itd.
A one u Bingu,sto neko vec napisa...obuce neki xxl dzemper,pa uniformu pa preko neki ribarski prsluk...kosa nije oprana 10 dana, na licu nema ni kreme kamol sminke...ne znam,meni to nije u redu.
sto se tice zapustenosti Binga,ocigledno je da je stanje isto u cijeloj Bosni...pa zato ponekad imam osjecaj da im je to "stil"

kontajuci,ako ful napucaju i usminkaju, ljudi ce kontat da je to nesto skupo, da je to "novi mercator"...valjda je jasno sta hocu rec.
veliki market u Zenici, imaju 3 kase...jedna skoro pa nikad ne radi, a na drugoj vec barem pola godine traka ne radi. na komadu kartona stoji "traka ne radi"..i onda ti moras vadit atikal po artikal i gurat ga,a ujedno i stic u kese ubacit,da ne pravis guzvu. ma haos