O'zone wrote:I šta ka'u 'oćel rušit vlast?mali_balon wrote:Evo emisija na tvsa u vezi ovog zakona.
Minutu sam ih gledao i zamal nisam povratio... iz supljeg u prazno.... zanm samo da ce najebat onaj obcini radnik i stariji radnici.
O'zone wrote:I šta ka'u 'oćel rušit vlast?mali_balon wrote:Evo emisija na tvsa u vezi ovog zakona.
Zbog njega i onog iz sindikata nisam ni gledao emisiju.Hemera wrote:mali_balon wrote:Evo emisija na tvsa u vezi ovog zakona.
gledala i to djelomično
ne zna se šta je gore
učesnici koji ne znaju ni šta pričaju
ili voditeljice koje ne znaju konkretno voditi emisiju,sve neka šuplja pitanja
i naravno uz neizostavnog čengića sda-a mafijaša velikog biznismena,kanđiaša iz svoje polupropale firme centrotrans koja godinama šverca preko kćerki firmi,skandali i ostalo...uz najskuplje međugradske i međunarodne tarife
ali dobro nije to tema sada
sindikalne vođe su smiješne,treba pitati bajramovića kako on "životari" i njemu slične naravno....Ridjobrki wrote:Al' najzanimljivije je kako sindikati sebi pripisuju zasluge za nešto što je ustvari bilo kupovanje glasača.![]()
Čuj oni se izborili za neka prava - niste se vi izborili nego vas je vlast sama dojila dok sisa nije usahla, kućo moja...
Jedva sklapa kraj s krajem i da ti iskreno kažem da mu ne ulete vlastodršci ovako sa pokojom kintom možda bi čovjek i na javnu kuhinju išao....Hemera wrote:sindikalne vođe su smiješne,treba pitati bajramovića kako on "životari" i njemu slične naravno....Ridjobrki wrote:Al' najzanimljivije je kako sindikati sebi pripisuju zasluge za nešto što je ustvari bilo kupovanje glasača.![]()
Čuj oni se izborili za neka prava - niste se vi izborili nego vas je vlast sama dojila dok sisa nije usahla, kućo moja...

edo_79 wrote:
Daa daaa ..... selam alejkum Kapitalizam ..... allahimanet dostojanstvo ....Black swan wrote:jbg. već polako i alijino vrijeme je zlatno
kojim koracima tonemo čovječe
Black swan wrote:jbg. već polako i alijino vrijeme je zlatno
Onaj ko je bio na budžetu ništa ga neće novi zakon pogoditi tako da ta euforija oko budžetlija i sindikalista je potpuno neosnovanaThorgerson wrote:
Sindikalisti i bagra budzetska se ufatila spinovanja, kako ce bogati sutra privatnici nas krenuti iskoristavati. E pa za vasu informaciju, oni to uveliko vec rade, al nas i placaju i mi smo na to navikli. Pa kad tad doce i vrijeme da cemo se malo ekonomski razviti i mi smo spremni na trziste rada, a budzetska bagra nije niti ce ikad bit. I zato su se sad i uzjebali oko ovoga.
San o zlatnim kašiama...Black swan wrote:jbg. već polako i alijino vrijeme je zlatno
Znaci ipak ima posla.York Light 100`s wrote:Vaše mišljenje?SARAJEVO - Novi zakon o radu, odnosno njegov nacrt, koji već nekoliko godina čeka da se nađe pred poslanicima Parlamenta FBiH, izazvao je žestoke reakcije i polemike radnika i predstavnika sindikata.